Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/85

Jautiena, tro┼íkinta kavos pada┼że

I┼ípjaus─Źius i┼í m─Śsos pl─Śves, supjaustyti j─ů ma┼żdaug 20 g sverian─Źiais kubeliais ir apkepinti ─»kaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svog┼źnus ir ─Źesnak─ů. Paskui supilti kav─ů, vanden─», vyn─ů ir u┼żdengus tro┼íkinti ant ma┼żos ug..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su m─Śsa

Bulves nuplauti ir i┼ívirti su lupenomis. Paruo┼íti ─»dar─ů. M─Śs─ů permalti kartu su pakepintais aliejuje, smulkintais svog┼źnais, ─»berti pipir┼│, druskos. Atv─Śsintas bulves nulupti, permalti. Ant medin─Śs lentos i┼íminkyti bulvi┼│ mas─Ö su kiau┼íiniais, miltais, druska (kaip "┼Żemai─Źi┼│" blyn..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai

─« didel─» duben─» sudedame piene i┼ímirkyt─ů baton─ů, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkint─ů ─Źesnak─ů, jautienos far┼í─ů, ─»mu┼íame kiau┼íinius. Pas┼źdome, pagardiname pipirais. Vis─ů gerai i┼íminkome. Baigdami minkyti, jei mas─Ś kiek skystoka, ─»beriame truput─» milt┼│.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais

Plikytai te┼ílai puode u┼żvirinti 125 ml vandens su sviestu. Miltus sumai┼íyti su krakmolu ir suberti ─» puod─ů. Mai┼íyti, kol susidarys lengvai nuo puodo kra┼ít┼│ atsiskiriantis te┼ílos gniu┼żulas. Puod─ů nukelti nuo virykl─Śs ir po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius (d─Śti tiek kiau┼íini┼│, kad te┼íla ..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS TUTTI - FRUTTI

Is duotu produktu iskepame biskvita. Is cukraus ir vandens isvirta sirupa sumaisome su uogomis ir isbrinkinta bei istirpinta zelatina. Mase isplakame ir pertepame biskvita. Puosiame konservuotais mandarinais...

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su rūgštynių įdaru

Is teslai skirtu produktu paruosiame tesla. Ja1 vai. laikome saltai. Idarui rugstynes nuplauname ir smulkiai supjaustome. Jas sumaisome su ryziais, smulkiai supjaustytais kiausiniais ir isplaktu baltymu. Paskaniname druska ir maltaisbaltaisiais pipirais. Is teslos iskociojame 4-5 mm storio teslos la..

Recepto vertinimas: 0

Bakla┼żanai su ┼ívie┼żiais grybais

Bakla┼żanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostel─Śmis, susl─Śgti ir leisti sultims i┼ítek─Śti. Nusausintus bakla┼żanus pavolioti miltuose (1 ┼íauk┼íte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostel─Śmis. I┼íkeptus bakla┼żanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svog┼źnus u┼żpilti grietin..

Recepto vertinimas: 0

Demerara širdys

Sumai┼íykite visus produktus ir u┼żmai┼íykite te┼íl─ů. Sud─Śkite te┼íl─ů ─» plastikin─» mai┼íel─» ir 1 valandai pad─Śkite ─» ┼íaldikl─». I┼íko─Źiokite te┼íl─ů iki 2 mm storio ir i┼ípjaukite ┼íirdies formas. Sud─Śkite sausainius ant kepimo popieriumi i┼íklotos skardos. Kepkite orkait─Śs viduryje 200..

Recepto vertinimas: 0

┼áokolado pyragai─Źiai

Trynius i┼ítriname su cukrumi, ─»mai┼íome migdol┼│, ┼íokolado, milt┼│ ir vien─ů i┼íplakt─ů baltym─ů. Tada pridarome raguoli┼│ ir dedame juos ant sviestu i┼íteptos skardos. Kepame. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo m─Śsos nugramdyti pl─Śves, sud─Śti j─ů ─» porceliano ar fajanso duben─», apibarstyti susmulkint┼│ prieskoni┼│ mi┼íiniu ir u┼żpilti silpnu acto tirpalu. Duben─» u┼żdengti dang─Źiu ir da┼żnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo m─Śsos kokyb─Śs ir gabalo dyd┼żio) v─Śsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Meduoliniai bu─Źinukai

Kiau┼íin─» ir trynius i┼ísukame su cukrumi. ─« juos sudedame pakaitint─ů med┼│ su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietin─Ö ir miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. U┼żminkyt─ů te┼íl─ů 2-3 val. laikome ┼íaldytuve. I┼í te┼ílos padarome graikinio rie┼íuto dyd┼żio rutuliukus, i┼íd─Śliojame ant m..

Recepto vertinimas: 0

Kepta aviena su ry┼żiais

M─Śs─ů supjaustyti, i┼ímu┼íti ir sud─Śti ─» keptuv─Ö. Palaistyti i┼ítirpintu sviestu ir kepti orkait─Śje. Paskui apibarstyti druska, pipirais, ant kiekvieno gabalo u┼żd─Śti po gabal─ů obuolio ir toliau kepti. Ry┼żius i┼ívirti. Morkas supjaustyti, i┼ítro┼íkinti svieste, ─»berti ┼żirneli┼│ ir sumai┼í..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos grie┼żin─Śliai, tro┼íkinti serbent┼│ pada┼że

I┼ímu┼ítus m─Śsos grie┼żin─Ślius apkepinti ─»kaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garsty─Źi┼│ milteliais, ─»pilti vandens arba m─Śsos sultinio ir u┼żdengus tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies. ─« m─Śsos sultis sud─Śti vandenyje arba grietin─Śl─Śje i┼íplaktus miltus, serbent┼│ drebu─Źius a..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai keksiukai

Kambario temperat┼źros sviest─ů i┼ísukti su cukraus pudra ir ┼żiupsneliu druskos. Po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius ir gerai i┼ímai┼íyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius ir i┼íplakti plakikliu. Te┼íl─ů supilti ─» riebalais pateptas kepimo formeles. Kepti iki 180┬░C ─»kaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai su vaisi┼│ ─»daru

Miltai i┼ísijokite ant stalo, viduryje padarykite duobut─Ö, ─» j─ů supilkite vanden─» ir i┼ímai┼íyt─ů kiau┼íin─». Visk─ů gerai i┼íminkykite iki vientisos mas─Śs. Te┼íl─ů palaikykite 20 ┬ľ 30 minu─Źi┼│. Obuolius nulupkite, supjaustykite smulkiais gabal─Śliais, u┼żpilkite cukrumi ir pavirinkite kol s..

Recepto vertinimas: 0

Guliašias su grietine

Taukus pakaitinti prikaistuvyje storu dugnu. M─Śs─ů supjaustyti dideliais gabalais ir greitai apkepinti nuolat mai┼íant. Svog┼źnus nulupti ir stambiai supjaustyti, suberti ─» m─Śsos puod─ů ir pakepti 5 minutes, kol ─»gaus rusv─ů spalv─ů. ─«berti pipir┼│, supilti sultin─», act─ů ir suma┼żinti ugn─»...

Recepto vertinimas: 0

Apelsininiai vyniotinukai

1. Kiau┼íini┼│ baltymus atskiriame nuo tryni┼│ ir i┼íplakame su 3 ┼íauk┼ítais ┼íalto vandens. Plakdami pama┼żu suberiame cukr┼│. I┼íplaktus baltymus sumai┼íome su tryniais ir maltomis apelsin┼│ ┼żievel─Śmis. ─«mai┼íome miltus, migdolus ir susmulkintas cukatas. 2. Paruo┼ít─ů mas─Ö plonu sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Trint┼│ kukulai─Źi┼│ sriuba

Kiau┼íinis i┼íplakamas, ─»pilami 1ÔÇö2 ┼íauk┼ítai vandens, ─»beriama truputis druskos, supilama ─» miltus ir u┼żminkoma kieta te┼íla. Paskui ji stambiai sutarkuojama, dedama ─» verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─», pavirinama 5 min ir supilamas pienas. Tik u┼żvirusi nukeliama nuo ugnies. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ "pyragas" su morkomis (Ramun─Śs)

─« bulvi┼│ ko┼í─Ö ─»d─Śti sutrint─ů s┼źr─», 2 - 3 ritin─Śliais pajaustytas morkas, ─»mu┼íti kiau┼íinius, suberti miltus ir prieskonius. Gerai i┼ímai┼íyti, sukr─Śsti ─» riebalais i┼ítept─ů skard─ů, i┼ílyginti, pappuo┼íti mork┼│ ritin─Śliais ir kepti orkait─Śje, kol pagels (apie 35 min.)A┼í ant skar..

Recepto vertinimas: 4

Morkburgeris

Morkas patarkuoti, ─»d─Śti miltus, man┼│ kruopas, krakmol─ů, drusk─ů, prieskonius, pipirus, visk─ů sumai┼íyti. Is gautos mas─Śs sulipdyti kotletus (jei blogai limpa ─»pilti truput─» vandens). Kotletus gerai apkepti. Supjaustyt pusiau bandeles, supjaustyt riekel─Śmis pomidorus. A..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs apkepas su ┼żemuog─Śm

Kiau┼íini┼│ trynius i┼ísukti iki baltumo su cukrumi, citrin┼│ bei apelsin┼│ ┼żievel─Śmis. Sukr─Śsti var┼ík─Ö, suberti man┼│ kruopas, kepimo miltelius. Te┼íl─ů gerai i┼ímai┼íyti. Suberti paruo┼ítas ┼żemuoges. Atsargiai pamai┼íyti. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│. ─«mai┼íyti ─» var┼ík─Śs kre..

Recepto vertinimas: 2

S┼źr┼źs sausainukai

Dideliame inde sumai┼íykite 1 puodel─» milt┼│, cukr┼│, drusk─ů ir mieles. Kitame inde iki 50-550C pa┼íildykite vanden─» kartu su sviestu. ┼á─» skyst─» supilkite ─» milt┼│ mas─Ö ir gerai i┼ímai┼íykite. Suberkite skrudintus lin┼│ s─Śmenis, likusius miltus ir i┼íminkykite te┼íl─ů. J─ů palaikykite rieb..

Recepto vertinimas: 0

Pyrag─Śliai ÔÇ×Saulut─ŚsÔÇť su abrikosais

Sutrupintas mieles ir cukr┼│ suberti ─» ┼íilt─ů pien─ů, i┼ímai┼íyti ir 15 min. laikyti ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│. Paskui kartu su 100 ml ┼íilto vandens, sviestu arba margarinu, vaniliniu cukrumi ir druska sud─Śti ─» miltus. Suminkyti vientis─ů te┼íl─ů. J─ů u┼żdengti ir laikyti 30 min., kad pa..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai II

M─Śs─ů nuplauti, supjaustyti pir┼íto storumo riekel─Śmis, i┼ímu┼íti, pas┼źdyti. La┼íinukus ar r┼źkyt─ů m─Śs─ů labai smulkiai sumalti m─Śsmale ir pakepinti su svog┼źnais bei petra┼żol─Śmis. M─Śsos riekeles aptepti ─»daru, susukti ir persmeigti mediniais pagaliukais. Suktinukus apvolioti miltuose, i..

Recepto vertinimas: 0

Serbent┼│ pada┼że tro┼íkinta jautiena

M─Śs─ů i┼ímu┼íti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, ─»d─Śti garsty─Źi┼│, ─»pilti vandens ir patro┼íkinti. Tada ─»d─Śti grietin─Śl─Śs, miltus, uogien─Śs ir dar 5 minutes patro┼íkinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0