Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/84

SPURGOS

Viską sumaišyti. Virti įkaitintame aliejuje. Pabarstyti cukraus pudra. (IEVA)..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis

Iš pusės miltų, šilto pieno ir ištrintų su cukrumi mielių paruošti raugą. Kai pakils, suberti likusius miltus ir druską bei supilti išlydytą margariną, gerai išminkyti ir palikti, kad pakiltų.Bulves išvirti ir sumalti mėsmale. Grikių košę išmaišyti su bulvėmis, suberti pake..

Recepto vertinimas: 0

Krepšeliai su medumi ir riešutais

Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. Įmušti kiaušinį ir išsukti iki vientisos masės. Suberti miltus, krakmolą ir užminkyti tešlą. Iš jos ant miltais pabarstyto stalo iškočioti nedidelius 3-5 mm storio apskritimus ir įkloti į riebalais pateptas formeles. Kepti iki 200°C įka..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai

Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Suformuokite blynukus, apvoliokite miltuose, po to džiūvėsėliuose ir kepkite ant įkaitinto sviesto. Paskui visus iškeptus maltinius blynus dėkite į orkaitę uždengtame inde ir patroškinkite kelet..

Recepto vertinimas: 4

Plokštainis "Čigonas"

Trynius sudėti į dubenį ir užpylus 3 šaukštais šilto vandens elektriniu maišytuvu plakti. paskui po truputį pilti cukrų ir plakti, kol masėje nesijaus cukraus.Miltus, krakmolą, kepimo miltelius sumaišyti ir persijoti. Į išsuktą kiaušinių masę po truputį berti miltus ir išmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas (Ramunės)

Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite juos skiltelėmis. Apvirkite juos vandenyje su sirupu, kol šiek tiek suminkštės.Išmaišykite riebalus ir cukrų. Įmuškite kiaušinį. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, suminkykite tešlą. Išspauskite 3/4 t..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU KAIMAKU

Is miltu, sviesto, tryniu ir miltinio cukraus greitai uzminkome tesla (kad nuo ranku nesusiltu sviestas) ir pastatome saltai. 1/3 atsaldytos teslos atskiriame ir is jos padarome vienodo storumo volelius. Visa likusia tesla iskociojame iki 7 mm storio, klojame i skarda ir kepame karstoje orkaiteje. K..

Recepto vertinimas: 0

Pati paprasčiausia grybų sriuba

Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti miltų, išmaišyti įpilti vandens, pasūdyti ir 10-15 minučių pavirinti. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Trupinių sausainiai

Sviestą gerai iÅ¡sukti, kol pabals. Sukant įmuÅ¡ti po 1 kiauÅ¡inį ir dėti po Å¡aukÅ¡tą cukraus. PrieÅ¡ baigiant sukti, suberti vanilinį cukrų. Pilti po truputį pieną. Gerai iÅ¡maiÅ¡yti, sudėti miltus ir suminkyti teÅ¡lą kaip makaronams. Ją suskirstyti į gabalus ir 2 valandoms padėti Å..

Recepto vertinimas: 3

Saldukai

Į pieną supilti išplaktus kiaušinius, suberti miltus ir dar gerai paplakti. Į keptuvėje įkaitintą sviestą pilti tešlą ir kepti ant silpnos ugnies. Kai apkeps apačia, ant viršaus užberti riešutų ar džiovintus obuolius, cinamoną. Supjaustyti gabaliukais, apversti ir dar apkepinti. P..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su daržovių padažu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutiniško karštumo. Sudėkite svogūnus, salierus, morkas, žirnelius ir cukiniją. Įberkite druskos ir pipirų. Pakepinkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Keptuvę uždenkite ir troškinkit..

Recepto vertinimas: 5

Paplotėliai su lašinukais

Sutarkuotas bulves nusunkite, sudėkite miltus, druską, kiaušinį, pakepintus svogūnus ir sumaišykite. Lašinukus smulkiai supjaustykite, truputį pakepkite su susmulkintu svogūnu. Iš bulvių masės formuokite paplotėlius, uždėkite įdaro ir užlenkite kraštus. Paplotėlius apkepinkite ri..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su citrina

Žuvį nuvalyti, perpjauti pusiau. IÅ¡plakti kiauÅ¡inio baltymus. ParuoÅ¡tą kepti žuvį pavolioti miltuose, po to kiauÅ¡inio baltyme ir kepti aliejuje 10 minučių. Ant iÅ¡keptos žuvies užpilti Å¡ilto padažo, viršų papuoÅ¡ti citrinos žievelėmis, pjaustytais česnako lapais. Padažas:  Ä®..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltinukai

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis, kurias bent pusvalandį (o galima ir visą naktį) pamirkyti šaltame vandenyje. Vandenį reikėtų vis keisti, kad bulvės prarastų krakmolą ir skrudinant taptų traškios. Išimtas iš vandens bulves nuvarvinti, nusausint..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU

Zuvies file apslakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, isplaktame kiausinyje, dziuveseliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogunas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Zuvis sudedama i puoda, ant virsaus uzpilame sviesta su svogunais, truputi pakaitinama ant mazos ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragasVI

Skarda istepti sviestu ir i ja pripjaustyti obuoliu(be odos). I inda imusti kiausinius ir sumaisyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tada pilti miltus ir gerai ismaisyti. Mase uzpilti ant obuoliu. Kepti 30-40 min. SKANAUS (AUKSE)..

Recepto vertinimas: 0

Kepti viščiukai su vermutu

Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptimis b..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrės su alyvuogėmis

Česnako skilteles ir alyvuoges supjaustyti. Rozmarinus suplėšyti šakelėmis. Sudėti į aliejų ir išmaišyti. Į aliejaus mišinį pamerkti nuplautas žuvis, uždengti ir palikti šaldytuve marinuotis 2–3 val. Pavartyti. Žuvis išimti iš marinato, pabarstyti druska, pipirais, pavolioti mil..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas garstyčių arba krienų padažas

Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus ir tarkuotą svogūną, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, ataušinti. Į šaltą padažą įdėti grietinės ir garstyčių arba krienų, cukraus,galima įpilti rūgščių sulčių. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių kukuliai

Bulvės iš vakaro išverdamos su lupenomis. Prieš ruošiant nulupamos, sumalamos mėsmale ir suminkomos su kiaušiniu, miltais bei druska. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis. Padaromi kukuliai, į kiekvieną įdedama obuolio skiltelė ar slyva be kauliuko. I..

Recepto vertinimas: 0

Pakišuolis

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogūnas, įberiama pipirų. Iš pakilusios tešlos daromos kiaušinio didumo bandelės, į kiekvienos vidų įdedant pašildytų lašiniukų. Kiekviena bandelė pavoliojama paši..

Recepto vertinimas: 4

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine

Mėsą supjaustyti ir gerai išmušti. Tada apvolioti miltuose ir pakepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, į berti druskos, pipirų, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir patroškinti. Ištroškinus, viską sudėti į dubenį, o ant viršaus uždėti pjaustytos šo..

Recepto vertinimas: 0