Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/83

Dvigubos Å¡irdys

Atšildykite ir iškočiokite tešlą. Išpjaukite 30 širdžių. Pusę širdžių patepkite baltymu ir apibarstykite Demerara cukrumi. Visas širdis sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 4 minutes kepkite orkaitės viduryje 225°C. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.Sumaišykite į..

Recepto vertinimas: 0

Preskučiai

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti ištirpinta sviestą, sudėti plikytas, sugrūstas aguonas. Viską gerai sumaišius, supilti grietinę, snberti miltus, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Cinamoną ir vanilinį cukrų suberti baigiant minkyti tešlą. Iš tešlos daryti piršto storio vol..

Recepto vertinimas: 0

Saldi Velykų varškė

Sūrį sumalkite, razinas nuplikykite, trynius su cukrumi ištrinkite. Grietinėlę užkaitinkite, supilkite trynius ir kaitindama trinkite, kol masė sutirštės. Į ją sudėkite sūrį, minkštą sviestą, įlašinkite aromato ir viską dar pertrinkite. Persikus nusunkite, 4 puseles palikite pa..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis vainikas su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su nedideliu kiekiu šilto pieno padaryti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Likusį šiltą pieną kartu su išplaktu kiaušiniu, lydytu sviestu arba ..

Recepto vertinimas: 2

Kumpio ir porų kremas

Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite ir susmulkinkite, obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kumpį pakepkite riebaluose su poru ir obuolio kubeliais. Sumuškite kiaušinius. Sumaišykite miltus su pienu ir sudėkite į kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite an..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis

Užminkykite tešlą. Palaikykite ją šaldytuve 1 val. Sudėkite į keptuvą. Kepkite 10 min. iki 225° įkaitintoje orkaitėje. Sūrio ir špinatų įdarui: Į puodą įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus ir supilkite grietinėlę arba pieną ir viską išmaišykite. Gautą masę palaikykite š..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Iš miltų, su skysčiu išplaktų kiaušinių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sūrio įmaišyti skystą tešlą, Grybus su koteliais arba tik kepurėles pamirkyti tešloje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iškeps ir iš visų pusių paraus. Papuošti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Medaus pyragaičiai

Kiaušinius plakame su cukrumi, indą įdedame į karšto vandens vonelę ir plakame, kol ištirpsta cukrus. Tada sudedame medų, plakame, po to sudedame sviestą ir maišome, kol jis ištirpsta. Sudedame gesintą sodą ir maišome dar 1 minutę. Tada po truputį beriame miltus, maišome, išimame..

Recepto vertinimas: 1

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabalėliais, kotelius – plonais skridinėliais. Svogūnus arba porus supjaustyti strypeliais arba griežinėliais. Grybus, svogūnus arba porus gerai ištroškinti riebaluose. Troškinti ant mažos ugnies, kad neišgaruotų išsiskyrusios sultys. Miltus s..

Recepto vertinimas: 0

Barščiai su grybais

Paruoštus grybus ir susmulkintas prieskonines daržoves ištroškinti svieste. Jei dedama pomidorų tyrės - ji troškinama kartu. Virtus burokėlius sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais. Pailgais gabalėliais supjaustytas bulves išvirti sultinyje, sudėti kitus produktus (miltus sumaišyti s..

Recepto vertinimas: 0

Saldainiai su pienu ir medumi

Visus komponentus virti, kol pasidarys tiršta masė. Ją sukrėsti į sviestu išteptą skardą. Atvėsusią supjaustyti nedideliais kvadratėliais ir juos suvynioti į celofaną arba pergamentinį popierių. ..

Recepto vertinimas: 1

Ryžikas

Morkas sumaišyti su cukrumi ir palikti pusvalandžiui, kad ištirptų cukrus. Tada įmušti kiaušinius, supilti išlydytą margariną, suberti cinamoną ( ar vanilinį cukrų), sudėti grietinę, kurioje ištirpinti kepimo milteliai, suberti miltus. Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 30 - 40 ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "nėgriukas"

Visus ingedientus gerai ismaišyti,sodą dėti nugesintą grietinėje. Kepti apie 30 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)

Iš miltų, druskos, sviesto ir vandens paruoškite trapią tešlą. Suminkykite į rutulį ir palaikykite, kol bus sutaisytas įdaras. Svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje (30 g), suberkite kari, sudėkite maltą mėsą; viską gerai sumaišykite, pasūdykite, įberkite pipirų. Mėsą a..

Recepto vertinimas: 0

Desertiniai blyneliai su obuoliais

Iš pieno, kiaušinio, žiupsnelio druskos, cukraus ir miltų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Iškepame tradicinius lietinius. Obuolius nulupame, supjaustome smulkiai, apibarstome cukrumi ir cinamonu. Įdarą suvyniojame į blynelius. Išplakam kiaušinį. Paruoštus blynelius iš pradž..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA JAUTIENA SU BRUKNĖMIS

Mesa supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabaleliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mesa pakepinti svogunus. Viska apibarstyti druska, pipirais, grustais kmynais, mairunu, bruknemis ir uzdengus troskinti. Retkarciais ipilti vandens, kad mesa nesviltu.Patiekti su dar..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai ''Kava su citrina''

Istirpiname sviesta ir suplakame su cukrumi bei kiausiniais. Imaisome kava ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. Is paruostos teslos laiveliu formos formelese kepame pyrageliu puseles 170-200 C temperaturos orkaiteje. Citrinu sultis sumaisome su cukrumi, midaus gerimu ir siuo misiniu sulaistome..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Kiausinio baltyma atskirti nuo trynio. Trynius isplakti su cukrumi, idedame grietine, vanilini cukru, gerai ismaisome, idedame isplaktus baltymus ir ismaisome. Kepimo miltelius sumaisome su miltais ir dedame i mase (po viena stikline). Viska ismaisome, ipilame alieju ir supjaustytus obuolius. Forma ..

Recepto vertinimas: 3

Pyragėliai

Glazūrai: 1 kiaušinis 1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min. 2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svo..

Recepto vertinimas: 0

Švediška vištiena

Vištą išdaryti, nuplauti ir iš visų pusių įtrinti druska. Įdėti į puodą su sviestu ir pašauti į orkaitę, kad paraustų. Vištą iš orkaitės išimti, į puodą sudėti supjaustytą griežinėliais, apvirtą ir nuvarvintą svogūną, pagruzdinti, sudėti miltus, vėl pagruzdinti, po t..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su pievagrybiais

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Paskui ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vanden..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių šaltsriubė

Paruosiame teslą leistinukams. Į isplaktą kiausinį suberiame cukrų ir druską, po truputį įmaisome miltus. Leistinukus isverdame pasaldintame vandenyje. Mėlynes suberiame į verdantį pasaldintą vandenį. Pa verdame 10 min. Atsaldome. Pries patiekdami įdedame leistinukus. Jei norime, kad s..

Recepto vertinimas: 0

Lenkiški bulviniai blyneliai su obuoliais (Raimondos)

Bulves išverdame ir susmulkiname mėsmale. Sviestą ištirpiname su kiaušinių tryniais ir sumaišome su smulkintų bulvių tyre. Į bulvių masę, įberiame miltų, druskos ir supilame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Viską išminkome į vientisą masę. Tešlą sudedame a..

Recepto vertinimas: 0

Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai

Sutarkuokite ketvirtį kokoso riešuto. Į dubenį suberkite miltus, cukrų, trintą vanilę, tarkuotą kokoso riešutą; viską sumaišykite. Padarykite duobelę, sudėkite mieles, minkštą sviestą, įmuškite kiaušinius, maišant pamažu supilkite pieną. Tešla turi būti gerai išminkyta ir..

Recepto vertinimas: 0

GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAI

Siaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol igaus grazia geltona spalva. Kalmarus perdeti i inda, kuriame troskinsite, o i keptuve deti pusgriezineliais supjaustytus svogunus ir juos kepti. Pakepintais svogunais uzpilti kal..

Recepto vertinimas: 0