Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/80

Sojos guliašas

Sojos kubelius u┼żplikyti verdan─Źiu vandeniu ir ─»deti sultinio kubel─». Palaikyti 2 val. ─«pilti daugiau vandens, nes i┼íbrinkstant sojai, vandens ne ka┼żin kiek ir lieka. ─«dedu kubeliais supjaustyta mork─ů, smulkiai supjaustytas slyvas, kukur┼źzus, ─»beriu druskos ir prieskoni┼│. ┼áutinu 0,5-1..

Recepto vertinimas: 0

Tryni┼│ pyragai─Źiai

Migdolus sumai┼íome su miltais, cukrumi, tarkuota citrinos ┼żievele ir tryniais. Gerai visk─ů i┼íplak─Ö, padarome visoki┼│ pyragai─Źi┼│, aptepame juos kiau┼íiniu ir kepame orkait─Śje. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvi┼│ ir kaliaropi┼│ sriuba

─« vanden─» sudedamos kubiukais supjaustytos bulv─Śs ir kaliarop─Śs. Verdama ant silpnos ugnies, kol dar┼żoves sumink┼ít─Śja. Supilamas pienas, pas┼źdoma, ─»dedamas lauro lapelis. Pus─Śje stiklin─Śs vandens i┼íplakami miltai, supilama j sriub─ů ir u┼żvirinama. Prie┼í valgant ─» sriub─ů sudedama sm..

Recepto vertinimas: 0

Kar┼ítos salotos su ry┼żiais

Ry┼żius suberiame ─» puod─ů, u┼żpilame vandens. U┼żverdame, pridengiame ir verdame 30 minu─Źi┼│. Supjaustome svog┼źn┼│ lai┼íkus. Paprik─ů i┼ívalome ir supjaustome nedideliais gabal─Śliais. Ridik─Ślius supjaustome smulkiai. Gaminame pada┼ż─ů, gerai sumai┼íydami visus jo komponentus. Ry┼żius nusunki..

Recepto vertinimas: 0

ISPANIŠKAS GRYBŲ PADAŽAS

Sviesta istirpinti keptuveje. Grybus supjaustyti riekutemis ir kepti apie 5 minutes. I grybus supilti miltus ir ismaisyti, paskiau supilti sultini, pomidoru sultis ir vyna. Viska ismaisyti ir virti apie 15 minuciu. Padazas patiekiamas prie jautienos, kiaulienos bei sernienos patiekalu...

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai ''Suktinukai''

Sviesta issukame su cukrumi ir kiausiniu, potruputi suberiame miltus. I 1/2 dali teslos imaisome kakava ir cinamona. Tesla suvyniojame i plevele ir 30 min. palaikome saltai. Is teslos iskociojame du staciakampius lakstus. Ant sviesiojo laksto uzdedame tamsuji ir suvyniojame i ritineli. Astriu peiliu..

Recepto vertinimas: 0

Kepti baravykai grietin─Śje

Bulv─Śs pjaustomos kubeliais ir kepamos riebaluose, kol beveik sumink┼ít─Śja. Tada sudedami juostel─Śmis pjaustyti grybai ir kepami kol sumink┼ít─Śja. Paskui pridedama svog┼źn┼│, pakepinama, pabarstoma miltais, dar pakepinama, pridedama pipir┼│, druskos, u┼żpilama grietine ir pavirinama 5 -10 minu─..

Recepto vertinimas: 2

Neriebus meduolis

Med┼│ pakaitinti. Tada ─»mu┼íti kiau┼íinius ir i┼ímai┼íyti. Suberti prieskonius su kepimo milteliais ir miltais. V─Śl i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů supilti ─» riebalais i┼ítept─ů ir d┼żi┼źv─Śs─Śliais apibarstyt─ů skard─ů. Kepti 50 minu─Źi┼│. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaniniai rutuliukai

Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vien─ů minut─Ö. Suver─Źiame ─» kiaurasamtj, perliejame ┼íaltu vandeniu, nulupame ir perpjauname per pus─Ö. Marcipan┼│ mas─Ö supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame juos j duben─» ir i┼ísukame su 100 g miltinio cukraus, maltais migdolais, ro┼żiniu vand..

Recepto vertinimas: 0

PRAŠMATNUS PYRAGAS

Uzmaisyta tesla plonu sluoksniu dedama i aliejumi patepta kepimo forma. Truputis teslos paliekama papuosimui. Idarui vistiena pakepinama, sudedamos darzoves, susmulkintas svogunas, siaudeliais pjaustyta paprika. Pakepinti, paprieskoninti, supilti grietinele, keciupa. Atvesinta mase deti ant teslos. ..

Recepto vertinimas: 0

Pranc┼źzi┼íki vamzdeliai su marmeladu

Miltus sukapoti su margarinu, po truput─» pilti grietin─Ö ir minkyti te┼íl─ů. I┼íko─Źioti plonus lak┼ítus ir supjaustyti ma┼żais kvadratais. U┼żd─Śti marmelado ar d┼żemo ir suvynioti vamzdelius. ─« kepimo skard─ů d─Śti sujungimo kra┼ítu ─» apa─Źi─ů. Kepti, kol pagels, pabarstyti cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ít┼│ kepen─Śl─Śs su ┼íokoladu

Vi┼ít┼│ kepen─Śles nuplauname, nuvarviname, pabarstome miltais ir apkepiname aliejuje. ─«dedame nulupt─ů, kubeliais supjaustyt─ů svog┼źn─ů, supilame soj┼│ pada┼ż─ů, citrinos sultis, ─»beriame malto muskato, cinamono, malt┼│ pipir┼│, pas┼źdome, u┼żdengiame, truput─» patro┼íkiname, po to supilame i┼..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su rie┼íutais ir vaisi┼│ pada┼żu (J┼źrat─Śs)

1. Miltus gerai i┼ímai┼íyti su pienu, ─»mu┼íti kiau┼íinius, ─»berti cukrasu, druskos ir palikti 30min pastov─Śti. 2. Vaisius nulupti, supjaustyti skiltel─Śmis. I┼ísiskyrusias sultis u┼żpilti ant skilteli┼│, apibarstyti cukrumi ir pad─Śti ─» ┼íal─». 3. Nedidel─Śje keptuv─Śje i┼ílydyti 1 v..

Recepto vertinimas: 5

┼ávedi┼íka dilg─Śli┼│ sriuba (N├Ąsselsoppa)

Dilg─Śles gerai nuplaukite. Dideliame puode u┼żvirkite vanden─», sumeskite dilg─Śles ir virkite, kol i┼íti┼í apie 40 minu─Źi┼│. Nusunkite, vandens nei┼ípilkite. Dilg─Śles ir svog┼źn┼│ lai┼íkus (j┼│ dedama pagal skon─») smulkiai supjaustykite. I┼í svieto ir milt┼│ sutaiosykite pada┼ż─ů. Atskie..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS

Isdarineta zuvi pasudyti, pavolioti miltuose, apkepinti, sudeti i aliejumi istepta forma, sudeti smulkintus svogunus, zalumynus, tarkuotus dziuvesius, supilti karsta piena ir troskinti. Papuosti zalumynais ir kapotais kietai virtais kiausiniais. Garnyrui tinka virtos bulves...

Recepto vertinimas: 4

Kopūstų apkepas

Kopusta susmulkiname ir apverdame pasudytame vandenyje.Dubenyje issukame puse sviesto, idedame trynius, prieskoniu, krakmolo, dziuveselius ir piena, po to imaisome kopustus, keptuveje su sviestu apkeptus stambiai supjaustytus svogunus. Tada atsargiai ─»imaisome isplaktus baltymus. Mas─Öe sudedame i─..

Recepto vertinimas: 0

Kepen─Śl─Śs su soj┼│ pada┼żu

Ry┼żius i┼ívirkite. ┼Żirnelius patro┼íkinkite ir sumai┼íykite su ry┼żiais, ─»pilkite soj┼│ pada┼żo ir pad─Śkite ┼íiltai. Kepen─Śles apibarstykite druska ir raudonaisiais pipirais, apvoliokite miltuose, apkepinkite i┼í vis┼│ pusi┼│ stipriai ─»kaitintame augaliniame aliejuje ir ap┼ílakstykite soj┼│ p..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai pagal Rok─ů

Virtas bulves sumalkite m─Śsmale . ┼Żalias bulves sutarkuokite ir truputi nusunkite . Visas bulves sud─Śkite ─» duben─» , taip pat ir miltus , kiau┼íinius , kefyr─ů , drusk─ů . Visk─ů gerai i┼ímai┼íykite . Blynus kepkite aliejuje ─»kaitintoje keptuv─Śje . Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

M─Śs─ů ir la┼íinius supjaustyti dideliais kubeliais, pas┼źdyti, pabarstyti pipirais. Dar┼żoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pa┼íildyti sviest─ů, jame pakepinti la┼íinius ir m─Śsos gabal─Ślius. Prid─Śti dar┼żoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Kar┼íti sumu┼ítiniai su r┼źkyta ┼żuvimi ir obuoliais

Nuvalyta r┼źkyta ┼żuvis susmulkinama, patro┼íkinama svieste drauge su smulkiai supjaustytais arba sutarkuotais svog┼źnais, plonais obuolio grie┼żin─Śliais, miltais ir sultiniu arba grietine. ─« mas─Ö ─»dedama prieskoni┼│, u┼żtepama ant duonos. Kepama kar┼ítoje orkait─Śje (270║C), kad sumu┼ítini┼│ v..

Recepto vertinimas: 0

Persik┼│ tortas su pistacij┼│ kremu

200 g mink┼íto sviesto sud─Śti ─» duben─Śl─» ir i┼íplakti iki purios mas─Śs. ─«berti 150 g cukraus, tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö, po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Sud─Śti 150 g krakmolo, miltus ir kepimo miltelius. ┼á─» mi┼íin─» suberti ─» sviesto ir kiau┼íini┼│ mas─Ö ir 2 min. plakti elektriniu ma..

Recepto vertinimas: 0

KRAPŲ PADAŽAS

Svieste pakepinami miltai, atskiedziami saltu sultiniu ir pavirinama 10 min. Paskui supilamas kiausinio trynys, sutrintas su krapais; gardinama pipirais, druska.Vietoj krapu galima deti tarkuotu morku ir krapu misini...

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítiena su pupel─Śmis

Nuo vi┼ítos nupjauti mink┼ítim─ů, apvolioti miltuose, apibarstyti prieskoniais ir kepti. Porus pakepinti su m─Śsa. Paskui 20 minu─Źi┼│ tro┼íkinti. I┼í kaul┼│ su morka ir prieskoniais i┼ívirti sultin─». Pupeles patro┼íkinti su sviestu ir vandeniu. ─« sultin─» ─»berti milt┼│, ─»pilti grietin─Śl─Śs, v..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítienos pada┼żas su paprikomis

Vi┼ít┼│ kr┼źtin─Śles supjaustome ┼íiaudeliais ir kepame su aliejumi. Po 5 min. sudedame supjaustyt─ů svog┼źn─ů ir ┼íiaudeliais supjaustytas paprikas, ─»beriame druskos, pipir┼│, milt┼│. ─«pilame sultinio arba vandens tike, kad pada┼żas b┼źt┼│ grietin─Śs tir┼ítumo. Patiekiame kar┼ít─ů su virtais ry┼..

Recepto vertinimas: 5

Silk tešloje

M─Śs─ů ir la┼íinius supjaustyti dideliais kubeliais, pas┼źdyti, pabarstyti pipirais. Dar┼żoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pa┼íildyti sviest─ů, jame pakepinti la┼íinius ir m─Śsos gabal─Ślius. Prid─Śti dar┼żoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 4