Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/8

Kal─Śdinis namelis

Margarin─ů, med┼│ ir cukr┼│ sud─Śti ─» puod─ů ir i┼ítirpinti ant ma┼żos ugnies. Supilti vanden─», sud─Śti nugesint─ů sod─ů, suberti prieskonius ir miltus. I┼íminkyt─ů te┼íl─ů d─Śti ─» ind─ů ir palaikyti ┼íaldytuve per nakt─» ar ilgiau. I┼í popieriaus padaryti namelio formas, d─Śti ant plonai i┼íko─..

Recepto vertinimas: 5

Keng┼źros kar┼ítas obuoli┼│ pyragas

Miltus persijoti per sietel─»,suberk cukr┼│. Sviest─ů susmulkinti gabal─Śliais ir sud─Śti ─» duben─». Pir┼ítais suminkyti sviest─ů su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, i┼íimti s─Śklalizd┼żius ir supjaustyti skiltel─Śmis. I┼ísviestuoti kepimo form─ů. Pad─Śti j─ů ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES FILĖ ALAUS TEŠLOJE

Miltus ismaisyti su alumi ir dviem ziupsneliais druskos, tesla uzdengti ir palikti 20 min. pastoveti. Kiausinio tryni atskirti nuo baltymo. Baltyma isplakti. Tryni imaisyti i alaus tesla, po to sudeti ir atsargiai imaisyti isplaktus daltymus. File pasudyti, papipirinti ir apslakstyti citrinos sultim..

Recepto vertinimas: 5

Imbieriniai sausainiai

Sviest─ů i┼ísukti iki purumo. D─Śti kiau┼íin─» ir prieskonius. Berti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Suminkyti te┼íl─ů ir nak─Źiai pad─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. I┼íko─Źioti labai plonai ir supjaustyti kvadrat─Śliais. Kepti neilgai ( greitai dega), sviestu i┼íteptoje skardoje. ..

Recepto vertinimas: 4

Obuoli┼│ pyragas su medumi

Obuolius perpjauti ─» 4 dalis, i┼íimti s─Śklalizd┼żius, supjaustyti skiltel─Śmis. ─« i┼ítirpint─ů sviest─ů sud─Śti skyst─ů med┼│, cukr┼│, kiau┼íinius, visk─ů krup┼í─Źiai i┼ímai┼íyti. Supilti miltus su gesinta soda, u┼żmai┼íyti te┼íl─ů. Suberti obuolius ir i┼íkr─Śsti ─» i┼ítept─ů sviestu form─ů..

Recepto vertinimas: 3

Varškės sausainiai

Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su recepte nurodytais produktais. Iskociojame 5-7 mm storio laksta, pabarstome ji cukrumi ir formuojame sausainius. Kepame 150 C temperaturos orkaiteje. Valgome tik sviezius!..

Recepto vertinimas: 3

Kepta ┼żuvis marinate

┼Żuv─» supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Atau┼íint─ů d─Śkite ─» keramikin─» ind─ů, u┼żpilkite marinatu ir palaikykite 3 ┬ľ 4 valandas. Jei palaikysite ilgiau ┼żuvis pasidarys mink┼ítesn─Ś. Marinat─ů nupilkite, pagardinkite druska, ┼żuv─» sud─Śki..

Recepto vertinimas: 2

Tortas „Napoleonas“

Te┼íla: ┼áalt─ů, kiet─ů margarin─ů stambiai sutarkuoti. ─«d─Śti miltus, sojos pien─ů, drusk─ů. Padaryti te┼íl─ů. Padaryti is te┼ílos rutul─» ir ─»d─Śti ─» ┼íaldytuv─ů 1 valandai. Po valandos te┼íl─ů padalinti ─» 6, 7 dalis ir padaryti i┼í j┼│ blynus. I┼íkepti juos orkait─Śje.Kremas: sumai┼íyti ┼íal..

Recepto vertinimas: 4

Dar┼żovi┼│ ir vi┼ítienos apkepas su sluoksniuota te┼íla

┼áaldytas dar┼żoves i┼íverdame pas┼źdytame vandenyje. Vi┼ítiena supjaustome gabaliukais, apkepame didel─Śje keptuv─Śje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietin─Śl─Ö, truput─» dar┼żovi┼│ nuoviro, ─»dedame prieskoni┼│, gerai i┼ímai┼íome ir nukeliame nuo ugnies. Vi┼ítien─ů sumai┼íome su i┼ívirt..

Recepto vertinimas: 4

KOPŪSTŲ PYRAGAS

Is miltu, sviesto, druskos ir grietines isminkyti glotnia svieline mase, suformuoti rutuli ir ji 40 min. palaikyti saldytuve. Idarui: guzinius kopustus supjaustyti, pries tai ispjovus kota ir nuemus storus lapkocius. Kopustus, nuolat juos maisant, patroskinti kaistame svieste, paskaninti druska, cu..

Recepto vertinimas: 4

MEDUOLIAI

Medu issukite su taukais ir 2 saukstais vandens. Suberkite prieskonius ir miltus, sumaisytus su kepimo milteliais (truputi palikite citrininos zievelei apvolioti).Lenta pabarstykite miltais, is teslos iskociokite 1 cm storio laksta. Tesla isklokite sviestu patepta ir kepimo popieriumi isklota skarda..

Recepto vertinimas: 4

ŠVILPIKAI SU BALTU PADAŽU

Virtas ataususias bulves sutarkuoti burokine tarka, imusti kiausinius, sudeti krakmola, druskos pagal skoni ir suminkyti. Tesla iskocioti 0.5 cm storio ir supjaustyti 2cm plocio 4cm ilgio kubeliais. Gautus svilpiku pusgaminius kepti gerai ikaitintoje keptuveje arba fritiurineje kol paruduos.Padazui ..

Recepto vertinimas: 3

Tortas SKRUZD─ľLYNAS

I┼í vis┼│ produkt┼│ gerai i┼íminkome te┼íl─ů. J─ů i┼ímu┼íame. Plonai i┼íko─Źiojame (milt┼│ ant lentos neberiame, o j─ů i┼ítepame aliejumi, kad te┼íla neprilipt┼│). Supjaustome keturkampiais, ma┼żdaug 3 - 4 centimetr┼│ ilgio gabal─Śliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabal─Śliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

AŠTRI MEKSIKIETIŠKA MĖSOS SRIUBA

Mesa isverdame ibere pipiru, imete lauru lapu. Atvesiname ir sumalame mesmale. I sultini, kuriame vire mesa, ipilame stikline virinto vandens. Svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustome ir pakepiname, supilame pomidoru tyre, dar pakaitiname. Sudedame malta mesa, pakepiname 3-4 minutes. Visa mase sudeda..

Recepto vertinimas: 3

Troškintas triušis

Triu┼í─» apipjaustyti, kad jis tilpt┼│ ─» tro┼íkintuv─ů, ir kepti ─»kaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks ┼íviesiai rusva plutele. Paskui ─»pilti kar┼íto sultinio ar vandens ir u┼żdengus dang─Źiu tro┼íkinti. Kiek patro┼íkinus supilti vyn─ů, sud─Śti prieskonius ir prieskonines dar┼żoves. I┼ítro┼íkin..

Recepto vertinimas: 2

Bandel─Śs su grybais

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ u┼żminkyti te┼íl─ů. D┼żiovintus grybus nuplauti, i┼ívirti ir sumalti m─Śsmsle. Svog┼źnus susmulkinti ie apkepti aliejuje, sumai┼íykite su grybais ir paskaninkite prieskoniais. Te┼íl─ů plonai i┼íko─Źioti, i┼íspausti apskritimus, ant j┼│ u┼żd─Śti ─»daro, gerai u┼żspausti ..

Recepto vertinimas: 3

Mink┼íta biskvitin─Ś te┼íla (Klasikinis pyragas)

Sviest─ů i┼ísukti iki purios mas─Śs, pakaitomis po truput─» suberti cukr┼│ ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Suberti drusk─ů, vanilin─» cukr┼│ ir tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Supilti rom─ů arba ry┼żi┼│ degtin─Ö. ─« ┼íi─ů mas─Ö ─»mai┼íyti su kepimo milteliais sumai┼íytus ir i┼ísijotus miltus. Pien─ů supilt..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS KEPSNELIAI

Vistos isdarinejamos, nuo kurutineliu nulupama oda, virs pirmojo sanario nupjaunami sparneliai ir mesa nuskutoma iki raktikaulio. Sanarys apipjaunamas ir atpalaiduojamas, o raumuo peiliu atkieliamas nuo krutinkaulio ir isimamas. Pasalinus sausgysles, raumenys lengvai ismusami, atskiriant didiji ir m..

Recepto vertinimas: 4

Greitas vyšnių pyragas

Kepimo skarda istepti sviestu ar aliejumi bei pabarstyti miltu ar dziuveseliu. Sumaisyti miltus, kepimo miltelius ir druska. Atskirai sumaisyti piena ir vanilini cukru. Mikseriu suplakti cukru su sviestu (mazdaug 2 min.). Imuskite kiausini ir vel suplakite. I gauta mase paeiliui sudekite piena ir mi..

Recepto vertinimas: 3

BRAŠKIŲ TORTAS SU JOGURTINIU KREMU

I┼í milt┼│, trynio, cukraus, druskos, migdol┼│ ir sviesto suminkyti te┼íl─ů. Suformuoti i┼í jos kamuoliuk─ů ir 30 min. ─»d─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. Po to tortin─Ö i┼ítepti sviestu ir jos dugn─ů aplipdyti trapia te┼íla, j─ů subadyti ┼íakute. Kepti ─»kaitintoje orkait─Śje iki 200 C laipsni┼│ ir kepti 10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Is teslai skirtu produktu paruosiame mieline tesla. Ja padaliname i dvi dalis. I viena imaisome razinas, o i kita - sumaltus riesutus. Is siu daliu suformuojame volelius ir sukame juos virvute. Virvute iklojame i miltais pabarstyta kepimo forma. Pyraga kildiname siltoje vietoje. Kai iskyla, kepame 2..

Recepto vertinimas: 5

Abrikos┼│ pyragas (Redos)

1. Nupilti abrikos┼│ sunk─ů ir vaisius gerai nuvarvinti, sviest─ů arba margarin─ů sud─Śti ─» duben─», suberti cukr┼│, ─»mu┼íti kiau┼íinius, supilti citrin┼│ sultis ir miltus. 2. I┼ímai┼íyti plaktuvu, paskui padidinti jo apsukas ir mai┼íyti dar 3-4 minutes iki vientisos mas─Śs. 3. Skard─ů..

Recepto vertinimas: 3

Greitas obuoli┼│ pyragas

Miltus, manus ir cukr┼│ sumai┼íyti ─» vientis─ů mas─Ö. Nugesinti sod─ů su stikline grietin─Śs. Tada biri─ů mas─Ö sumai┼íyti su grietine, tur─Śt┼│ gautis nevientisa mas─Ś, o trupiniai. Dal─» trupini┼│ sud─Śti ─» skard─ů, ant jos u┼żtarkuoti nuluptus obuolius, ir v─Śl u┼żbarstyti trupiniais. ..

Recepto vertinimas: 4

Smėliniai sausainiai

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su maskarpon─Śs su s┼źriu

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4