Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/79

Tortas su medumi (Jūratės)

Medų su 0,5 stikl. cukraus iÅ¡tirpdyti kaitinant, bet ne tiesiai ant ugnies. IÅ¡plakti kiauÅ¡inius su 1-2v.Å¡. cukraus, grietine, miltais. Miltų dÄ—ti kol teÅ¡la taps minkoma. IÅ¡koÄioti ir iÅ¡pjauti 12 blynų. Juos kepti orkaitÄ—je. Kremui visas sudedamÄ…sias dalis iÅ¡maiÅ¡yti ir sutepti v..

Recepto vertinimas: 0

Užkandžio kukuliukai

Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į gilų dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ KUKULIAI

Bulves sumalti, morkas sutarkuoti, apslakstyti citrinos sultimis. Bulves, morkas, manus, cukru, kiausinius ir tarkuota citrinos zievele suminkyti. Miltuotomis rankomis formuoti is teslos kukulius, sumesti i verdanti vandeni ir virti 20 min.Garnyras:Isskobti obuoliu seklalizdzius, obuolius supjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

PIKANTIŠKAS MAKARONŲ TROŠKINYS

Makaronus iÅ¡virti pasÅ«dytame vandenyje, iÅ¡griebus nuvarvinti ir perpilti Å¡altu virintu vandeniu (kad nesuliptų). SusmulkintÄ… deÅ¡rÄ…, svogÅ«nÄ… ir ÄesnakÄ… bei plonomis juostelÄ—mis supjaustytas paprikas pakepinti aliejuje. SudÄ—ti makaronus, krevetes, paskaninti prieskoniais ir iÅ¡maiÅ¡yti. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su bulvėmis

ParuoÅ¡tus grybus smulkiai supjaustyti. SvogÅ«nÄ…, morkÄ… ir salierÄ… sukapoti ir troÅ¡kinti svieste kartu su grybais. Bulves sudÄ—ti į verdantį vandenį arba sultinį. Kai jos apvirs, įdÄ—ti troÅ¡kintų grybų, prieskonių ir dar 10 minuÄių pavirti. Baigiant virti, sudÄ—ti plonais griežinÄ—l..

Recepto vertinimas: 0

"Strazdanotasis" pyragas

Pieną užvirti maišant su aguonomis, margarinu. Trynius ištrinti su cukrumi ir sudėti į šiltą aguonų masę, suberti miltus, kepimo miltelius. Supilti išplaktus baltymus, bakalie, išmaišyti. Tešlą sukrėsti į formą ir kepti 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą aplieti sav..

Recepto vertinimas: 4

Grybų sriuba su svogūnais

Nuvalytus ir nuplautus grybus ir svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose.Kai svogūnai pasidarys skaidrūs ir šiek tiek paraus, įpilti sultinio, pavirinti, įdėti prieskonių. Kad sriuba būtų tirštesnė, troškinamus grybus galima pabarstyti miltais, ir su sultiniu 10min. ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrintų avokadų sriuba

Prikaistuvyje istirpinkite sviestą, sudėkite miltus ir kaitinkite, kol susidarys vientisa masė. Nuolat maisydami pilkite sultinį, kad nesusidarytų gumuliukų. Sultinį užvirinkite ir virkite 3 minutes. Avokadą perpjaukite per pusę, pasalinkite kauliuką ir isgremžkite minkstimą. Minkstimą..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAI PLIKYTOJE TEŠLOJE

Piena uzviriname su sviestu, laipsniskai nuolat maisydamos suberiame persijotus miltus, nukeliame nuo ugnies ir mediniu saukstu ismaisome vientisa tesla, imusdamos po viena kiausini. Obuolius nulupame, pasaliname seklalizdzius, ju vietas uzpildome uogiene ir idedame i kaitrai atsparu inda. Obuolius ..

Recepto vertinimas: 0

Greitutis

Viska labai gerai sumaisome, sudedame i sviestu patepta kekso forma ir kepame 200 C orkaiteje 40-50 min...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Sviesta, kiausinius, cukru ir sutarkuota citrinos zievele sukti tol, kol pasidarys vientisa mase. I miltus suberk kepimo miltelius, ismaisyk. Po to maisydamas berk miltus i paruosta mase. Skarda patepk sviestu ir supilk i ja tesla. Nulupk obuolius, isimk seklas ir supjaustyk skiltelemis. Jas ispausk..

Recepto vertinimas: 4

Spanguolinis biskvitas

Trynius išplakite su cukrumi iki baltumo. Juos plakdami po truputį įdėkite spanguolių tyrės. Paskui sudėkite gerai išplaktus baltymus ir miltus. Atsargiai išmaišykite. Tešlą dėkite į formą ir iškepkite. Iškeptą biskvitą supjaustykite į 3 – 4 paplotėlius, pertepkite uogų kremu..

Recepto vertinimas: 0

BULVINIAI BLYNAI SU MĖSOS PADAŽU

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svoguna aplupti, sutarkuoti, supilti i bulviu mase, kartu sudeti ir miltus, imusti kiausini, pasudyti ir gerai ismaisyti. ikaitinri alieju ir iskepti blynus.padazui svogunus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Farsa kepti keptuveje apie 10 minuciu, po to sudeti ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su kopūstais

KopÅ«stus supjaustyti, sudÄ—ti į puodÄ… su pipirais, lauro lapeliu ir troÅ¡kinti 30 minuÄių. SvogÅ«nus supjaustyti apkepti svieste, sumaiÅ¡yti su pomidorų tyre, cukrumi, pasÅ«dyti, įberti miltų ir sudÄ—ti į puodÄ… su kopÅ«stais. TroÅ¡kinti 15 minuÄių. Ä® sviestu iÅ¡teptÄ… prikaistuvį sudÄ..

Recepto vertinimas: 0

Punšo tortas

OrkaitÄ™ įkaitinti iki 175-200°C temperatÅ«ros. KiauÅ¡inių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus su 6 Å¡aukÅ¡tais Å¡alto vandens iÅ¡plakti iki standžių putų. Plakant suberti cukrų bei citrinos žievelÄ™. MaiÅ¡iklio greitį sumažinti iki žemiausios padalos ir po vienÄ… sudÄ—ti trynius. Ä..

Recepto vertinimas: 0

Rageliai

Ä® iÅ¡suktÄ… sviestÄ… įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, sumaiÅ¡yti, supilti grietinÄ™, suberti vanilinį cukrų, miltus, užminkyti teÅ¡lÄ… kaip makaronams ir 2 valdoms padÄ—ti Å¡altai. IÅ¡ teÅ¡los iÅ¡koÄioti plonÄ… lakÅ¡tÄ…, jį supjaustyti trikampiais gabaliukais, kiekvienÄ… užtepti varÅ¡ke ir, susukus ,,r..

Recepto vertinimas: 0

Å okoladiniai sausainiai

Dideliame inde išsukite riebalus su cukrumi. Suberkite vanilę ir supilkite išplaktus kiaušinius. Kitame inde sumaišykite miltus, sodą, druską, šokolado gabalėlius, maltus linų sėmenis ir sumaišykite su išsuktais riebalais. Po šaukštą tešlos pilkite ant riebalais pateptos kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas 5

Ištirpinti margariną, supilti kefyrą ir miltus.Išminkius tešlą, padalyti ją į 2 dalis. Tešlą atšaldyti.Viena tešlos dalimi iškloti skardą, sudėti į keturias dalis pjaustytus obuolius, užkloti antra dalimi tešlos ir pašauti į karštą orkaitę. Kepti vidutinėje temperatūroje, k..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelių apkepas

Nulupkite salierus, pastarnokus bei morkas ir supjaustykite ½ cm dydžio gabalÄ—liais. KiekvienÄ… daržovių rūšį virkite atskirai, bet tame paÄiame vandenyje (vienÄ… po kito). Supjaustykite porÄ… žiedeliais, o deÅ¡reles- kubeliais. Ä®kaitinkite keptuvÄ—je aliejų ir pakepinkite porÄ… bei iÅ..

Recepto vertinimas: 0

TIKRAS PAUKŠČIŲ PIENAS

Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Inda su suplaktais tryniais ideti i didesni inda su vandeniu ir uzdeti ant ugnies. I trynius sudeti miltus ir piena, maisant virti tol, kol pasidarys tirsta mase. Truputi atausinus idedama sviesto, vanilino, gerai ismaisoma.Kol triniu mase austa, suplakami bal..

Recepto vertinimas: 3

Žemaitiškas meduolis

Tryniai gerai išsukami su cukrumi, supilamas medus, suberiami prieskoniai, miltai, soda, ir viskas išmaišoma. Sudėjus išplaktus baltymus, dar kartą atsargiai išmaišoma, supilama į formas ir kepama vidutinio karštumo krosnyje. ..

Recepto vertinimas: 0

Vokeliai su rabarbarais

Ä®kaitinti orkaitÄ™ iki 200 laipsnių . PlaÄiai iÅ¡koÄioti teÅ¡lÄ… ir supjaustyti kvadratiniais gabaliukais . Supjaustyti marcipanÄ… ir rabarbarus kubeliais . MaiÅ¡inį suberti ant teÅ¡los ir apibarstyti miltinio cukraus bei cinamono maiÅ¡iniu . Keturis kvadratÄ—lio kampus pakelti ir v..

Recepto vertinimas: 0

Grybų maltinukai

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste (50 g), suberiami pyrago džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma 1/2 val., kad džiūvėsėliai išbrinktų, ir daromi malti..

Recepto vertinimas: 0

SPAGEČIAI SU PORŲ IR KUMPIO PADAŽU

Supjaustykite kumpi kubeliais, pora griezineliais ir apkepkite keptuveje su aliejumi. Isvirkite spagecius. Suppjaustykite pomidorus kubeliais. Paruoskite padaza: supilkite i puodeli piena, darzoviu sultini ir nuolat maisant suberkite miltus. Pakaitinkite, kai padazas ims tirsteti, imaisykite suri. P..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU LEDUKU

Miltus paskleisti ant lentos, suberti kepimo miltelius ir gerai ismaisyti. Ant virsaus uztarkuoti burokine tarka atsaldyta margarina, ir peiliu kapojant, maisyti su miltais. Kai margarinas apsivels, supilti grietine ir su cukrumi issuktus trynius bei kiausini. Vel pakapoti peiliu, o paskui pirstais ..

Recepto vertinimas: 0