Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/77

KARPIS, KEPTAS PIENE

Perpjaukite karpi isilgai ir abi puses supjaustykite pirsto storumo gabaliukais. Pavolioje miltuose, dekite i piena, sumaisyta su pipirais ir druska, ir kepkite orkaiteje (krosnyje).Tiekiamas su bulviu salotomis...

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis

Baltos duonos arba ragaišio riekeles apkepiname iš abiejų pusių.Juostelėmis supjaustytos morkos patroškinamos svieste ir nedideliame vandens kiekyje, įdedama miltų ir pieno, pagardinama druska ir tarkuotu muškato riešutu.Troškintos morkos storai uždedamos ant duonos, ant viršaus - kaub..

Recepto vertinimas: 0

Laužiukai

Iš visų tešlai skirtų produktų su pienu užminkoma tešla tokio kietumo kaip skryliukams. Iškočiojamas 2 mm storio lakštas, ratuku supjaustoma 1—1,5cm pločio 12—15cm ilgio juostelėmis, sudedama į pamiltuotą skardą ir iškepama. Tyrei aguonos išbrinkinamos, nupylus vandenį, d..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške

Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavą, kepimo miltelius, iÅ¡maiÅ¡ome, sudedame sviestą ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi iÅ¡suktus kiauÅ¡inius, romo esenciją ir viską gerai suminkome. TeÅ¡lą apie 5 val. palaikome Å¡aldytuve. VarÅ¡kės masei sÅ«rÄ..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su šaukšteliu cukraus bei šiek tiek pieno paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba m..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai su sūriu

Karštas bulves sumalame mėsmale. Į bulvių masę įdedame sviesto arba margarino, įmušame kiaušinį, paskaniname druska ir gerai išmaišome. Suberiame miltus. Iš paruoštos tešlos formuojame kukulius, į jų vidų įdedami po kubelį fermentinio sūrio. Kukulius verdame pasūdytame vanden..

Recepto vertinimas: 4

SAUSAINIAI "BUIVOLO AKIS"

Miltus, ismaisytus su kepimo milteliais, istrinti su margarinu, berti cukru, grietine, trynius, vanilini cukru. Tesla isminkyti, padalyti i dvi dalis, i viena suberti soda ir kakava. I riebalais patepta skarda sudeti sviezia tesla, patepti uogiene arba keptais obuoliais. Tamsia tesla padalyti i 24 a..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖTIS

Varske gerai pertriname, sumaisome su kepimo milteliais, krakmolu ir manu kruopomis. Kiausiniu trynius isplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sudedame i varske. Kiausinius isplakame iki standziu putu, imaisome i varskes mase. Kepimo torma istepame sviestu ir apibarstome dziuvesiais, ant formos d..

Recepto vertinimas: 1

Blynai su obuoliais ir citrinomis

Is kiausiniu, pieno, cukraus ir miltu, sumaisytu su kepimo milteliais, paruosiame grietines tirstumo tesla. I ja imaisome obuoliu skilteles, citrinos zievele bei sultis. Blynus kepame keptuveje su aliejumi. Padazui grietine issukame su cukrumi ir citrinu sultimis...

Recepto vertinimas: 4

Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose

Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.Jas pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.Tada šias juosteles susukame į ritinėlius ir persmeigiame mediniais smeigtukais.Taip paruoštą žuvį dedam..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami miltuose, išplaktame kiaušinyje ir pyrago džiūvėsėliuose. Tada dedami į įkaitintus riebalus ir apkepamos abi pusės. Paskui sudedami į dubenį ir 10-15 min palaikomi karštoje orkaitė..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos - pomidorų sriuba

Smulkiai supjaustytą svogūną ir sutrintą česnaką pakepinti svieste, įberti miltų ir maišant dar pakepinti. Sumaišyti su sultiniu, sudėti supjaustytą papriką ir pomidorus. Virti 25 min. Baigiant sudėti visus prieskonius. Išvirusią sriubą gerai išplakti arba pertrinti per sietelį...

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Å ventuolis"

Užminkyti tešlą ir apvalioje formoje iškepti 9 plonus blynus. Miltus išmaišyti su 1/2l. pieno, likusį pieną išvirti su cukrumi, sumaišyti su miltų mase. Kremą ataušinti, ištrinti su sviestu, įpilti romo esencijos. Šiuo kremu sutepti po 3 blynus. Pyragas skaniausias kitą dieną. ..

Recepto vertinimas: 1

TRINTA DILGELIŲ SRIUBA

Dilgeles isplauti ir sudeti i verdanti vandeni. Virti kol suminkstes. Tada pertrinti per sieteli arba su smulkintuve. Miltus pakepinti svieste ir tada po truputi supilti dilgeliu sultini. Pilti nuolat, maisant, kol mase igaus grietines tirstuma. Tada imaisyti dilgeliu kose, ismaisyti ir virti dar 5 ..

Recepto vertinimas: 0

Pasnikiniai žagarėliai

Iš nurodytų produktų užminkyti tešlą, iškočioti ir daryti žagarėlius. Kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius dėti ant sugeriamo popieriaus (tinka popieriniai rankšluosčiai),kad sugertų riebalus. Sudėjus į indą,kuriame bus patiekiami, apibarstyti cukraus pudra. Ska..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta bekoniena su grietine

4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedamos paruoštos daržovės, užpilamos įkaitintais riebalais, ant jų padedama mėsa ir kepama karštoje orkaitėje, kol iš visų pusių pagelsta. Mėsą taip pat galima pakepti ant viryklės ir tik tada uždėti ant daržovių. ..

Recepto vertinimas: 0

Desertinis omletas

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, plakikliu arba mediniu šaukštu išsukame su druska ir vaniliniu cukrumi, į dubenį suberiame miltus, pudingo ir kepimo miltelius, sumaišome, supilame į juos išsuktus kiaušinių trynius, supilame pieną, gerai išmaišome ir paliekame 10 min. past..

Recepto vertinimas: 5

Kiniškų salotų užkandis

Salotų lapus nuplauname, supjaustome šiaudeliais, dedame į lėkštę, pasūdome, sumaišome, palaikome 3-5 min., po to lengvai nuspaudžiame. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame garstyčių miltelius, pakepiname, supilame mišinį ant salotų, suberiame cukrų, imbierą ir išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Svieste troškintos morkos

Morkas nuvalykite, supjaustykite kubeliai ar griežinėliais, užpilkite sultiniu, pridėkite sviesto ir patroÅ¡kinkite kol suminkÅ¡tės. Miltus pakepinkite ant sviesto, sudėkite į indą, kuriame troÅ¡kinasi morkos. Pagardinkite druska, cukrumi ir pavirkite. Patiekti galima prie žuvies patiekalÅ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir obuolių sklindžiai

160g nuvalytų ir tarkuotų morkų, 95g tarkuotų obuolių nusunkite, 60g pakepintų svogūnų išmaišykite su 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejuje kepti nedidelius delno dydžio apvalius sklindžius, sausinimo popieriumi nu..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su vaniliniu padažu

Visus tešlai skirtus produktus supilti į dubenį, užminkyti tešlą ir 2 val. dėti į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą stambiai sutarkuoti, dėti į keturias mažas kepimo skardas ir truputį paspausti. Ant viršaus dar užberti šiek tiek tešlos. Kepti 20-30 min. iki 175°C įkaitintoje orka..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriu

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 25 cm skersmens atidaromą formą. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite migdolinių sausainių trupinius, migdolus ir sviestą. Apibarstykite jais formos dugną ir šonus. Kepkite 8-10 minučių, kol lengvai apru..

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai

Margarina su miltais suminkyti iki vientisos mases. Is teslos formuoti mazus piramides formos triufelius. Kepimo skarda pabarstyti miltais ir sudeti triufelius, kisti jau i ikaitinta orkaite. Kepti kol pagels apacia. Cukraus pudra sumaisyti su kakava ir joje volioti ka tik iskepusius triufelius. (A..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas III

ls teslai skirtu produktu uzminkome tesla. Ja 1 vai. laikome saltai. Tuomet iskociojame laksta ir iklojame i sviestu patepta bei miltais pabarstyta kepimo forma. Varske pertriname per tinkleli irsumaisome su citrusiniu vaisiu zievelemis, suplaktais bei su cukrumi sumaisytais kiausiniais. Paruostąa ..

Recepto vertinimas: 0

Å ACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0