Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/76

Grybų ir virtų bulvių bandelės

Šviežius grybus ištroškinti savo sultyse, ataušinti ir sumalti mėsmale kartu su virtomis bulvėmis. Į masę sudėti likusius produktus, pasūdyti ir išmaišyti. Drėgnomis rankomis suformuoti apvalias bandeles, sudėti jas į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol iškils. Išvirusias ..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška alaus sriuba (Biersuppe)

Miltus atskieskite trupučiu Å¡alto vandens, įpilkite maždaug 75 g cukraus. Pieną su cinamonu (2 cm gabaliuką) paÅ¡ildykite puode; kai pienas užvirs, į jį supilkite pasaldintą košę vis maiÅ¡ant ir kaitinant 5-6 minutes, kad masė sutirÅ¡tėtų. Tada supilkite alų ir likusį cukrų. NeuÅ..

Recepto vertinimas: 0

Silkės lietiniai

Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus. Svogųną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus. Silkę ir kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais. Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus. Tada blyn..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos salotos su garstyčiomis

Salotų lapus nuplauname, supjaustome šiaudeliais, dedame į lėkštę, pasūdome, sumaišome, palaikome 3-5 min., po to lengvai nuspaudžiame. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame garstyčių miltelius, pakepiname, supilame mišinį ant salotų, suberiame cukrų, imbierą ir išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Šlaunelės su vyno padažu

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Aliejų pakaitinkite su sviestu. Višt..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)

Cukrų sumalti. Į miltus suberti maltus riešutus, maltą cukrų, vanil. cukrų, truputį druskos, sviestą (geriau tirpintą ir atvėsintą), trynius ir išminkyti tešlą. Uždengti ir 30min padėti į šaldytuvą, Iškočioti 5mm storio lakštą, išpjauti 6cm skersmens apskritimus, patept..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su 4 šaukštais vandens. Po truputį plakant suberti cukrų bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas „Šokoladinis lietus"

•Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais, įmaišome ištirpintą šokoladą ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą sukrečiame j sviestu pateptą ir miltais pabarstytą tortinę formą, išlyginame paviršių ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje.•Pyragą atvėsiname, pa..

Recepto vertinimas: 0

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Avižinius dribsnius užpilti karštu pienu ir palikti išbrinkti. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. varškę sumaišyti su dribsniais, įberti vanilino. Paruošti uogas (žr. aukščiau, jei uogos šviežios - išimti kauliukus). baltymus išplakti iki putų su likusiu cukrumi, viską kart..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Paruoštas nusausintas lynas supjaustomas gabalais. Sie pabarstomi pipirais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje arba svieste. Kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamas raud..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių apkepas

Obuolius nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklalizdžius, obuolių ketvirčius supjaustyti 3 cm dydžio gabalėliais. Sumaišyti obuolių gabaliukus, 100 g cukraus ir druską ir sudėti į kepimui orkaitėje atsparią formą. Iš sviesto ir miltų suformuoti trupinukus, sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA KIAULIENA SU SERBENTAIS

Mesa supjaustyti kubeliais (kaip guliasui) ir apkepinti svieste 5-7 minutes. Paskui sudedame sveikus nesutrintus juoduosius serbentus ir kepiname dar apie 5 minutes. Raudonus serbentus sutriname su cukrumi ir sudedame i keptuve. Ismaisome ir pakepiname dar apie 5 minutes. Vandenyje ismaisome miltus ..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su petražolėmis

Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti, pagardinti pipirais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti merlangus. Žuvys gražiai apskrus, jei aliejumi bus nuolat pašlakstomos. Į keptuvę įdėti du šaukštel..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai, kepti alaus tešloje

Sudedame kiaušinį, įpilame 1 šaukštą aliejaus, miltus, pasūdome ir išmaišome. Maišydami supilame alų. Tešla turi būti tirštesnė už lietinių tešlą. Užmaišytą tešlą padedame 1 valandai į šaldytuvą. Kiaušinių baltymus išplakame iki putų ir prieš pat kepimą įmaišome ..

Recepto vertinimas: 0

ŽIRNIENĖ SU SKREBUČIAIS

Krutinine susmulkinti ir is jos isvirti sultini. I sultini sudeti supjaustytas morkas ir ismirkytus zirnius. Virti, kol zirniai isvirs. Pertrinti per sieteli, jei sriuba labai tirsta ipilame virinto karsto vandens. Svogunus pakepiname riebaluose, sudedame miltus ir dar pakepiname apie 5 minutes. Sud..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTA

Vista istriname druska, prieskoniais, dedame i troskinimui skirta inda. Uzpilame tirpintu sviestu, apdeliojame lasiniu griezineliais. Sudedame griezineliais pjaustytas morkas, smulkintus svogunus, uzdengiame ir troskiname 1 valanda. Ryzius isverdame. Slyvas isverdame tame paciame vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas

Su mikseriu suplakite kiausiniu baltymus, trynius. Tada ipilkite aliejaus ir miltu. Gerai ismaisykite. Ipilkite pieno. Idekite vaniles esencijos. Iskepkite.Ir gauta pyraga apliekite sokoladu. Skanaus! (Angele)..

Recepto vertinimas: 0

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su varške III

Margarina sutarkuoti ir issukti mediniu saukstu. Persijoti miltus. Pertrinti per sieteli varske. Suberti kepimo miltelius. Visus sius produktus sumaisyti, suspausti i viena gabala. Ant lentos kuo ploniau(apie 2mm)iskociotiteslos laksta. Su formele isspausti sausainius. Ikaitintinti orkaite iki 220 t..

Recepto vertinimas: 4

SKLINDŽIAI SU SĖLENOMIS

Miltus persijojame, suberiame kepimo miltelius ir selenas, ismaisome, imusame kiausini ir maisydami pilame piena. Padarome grietines tirstumo mase, suberiame prieskonius ir 20 minuciu paliekame pastoveti. Ikaitiname keptuve, ipilame aliejaus ir, saukstu dedami tesla, kepame blynus. Tiekiame su griet..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų įmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su soja

Sluoksniuotą tešlą iškočioti, dėti į formą, pateptą aliejumi, subadyti ir kepti apie 10 minučių. Svogūnus pjaustome kubeliais, kepiname svieste, įberiame miltų, įpilame pieno, suberiame vegetą, baziliką ar kitokius prieskonius. Praaušiname, tada įmušame kiaušinį, įberiame ta..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų sriuba

Miltus pakepiname svieste, užpilame šaltu vandeniu ir verdame 5min. Sudedame nuplautus susmulkintus špinatus, pasūdome, įberiame pipirų ir verdame 1 val. ant silpnos ugnies. Baltą duoną supjaustome kubeliais ir pakepiname aliejuje. Į sriubos indą suberiame pakepintą duoną, supilame sri..

Recepto vertinimas: 0