Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/71

Višta ispaniškai

Šlauneles nuplauti, gerai nusausinti, įtrinti druska ir pipirais, apvolioti miltuose, plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose, dėti į įkaitintus riebalus ir kepti ant mažos ugnies 20 min. Papriką supjaustyti juostelėmis, suberti ant kepamų šlaunelių, sudėti nuluptus ir pjaustytus pomi..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)

Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, išėmus nuplauti, vėl užpilti vandeniu ir pavirinti. Supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, pakepinti, sudėti į troškintuvę. Svogūnus supjaustyti, pakepinti, suberti ..

Recepto vertinimas: 2

Obuolių pyragas (Monikos)

Cukrų ir kiaušinius suplakite plakikliu. Supilkite išlydytą sviestą. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, po šaukštą pilkite į bendrą masę. Viską gerai išplakite ir pilkite į kepimo formą. Nulupkite obuolius ir juos supjaustę sudėkite į pyragą. Kepti apie 45 minutes 250°C ..

Recepto vertinimas: 0

„Kalėdų senelio batas“

Sirupą šildyti su cukrumi ir sviestu arba margarinu, kol cukrus ištirps. Masę ataušinti, suberti miltus, kakavos miltelius, sodą, prieskonius, įmušti kiaušinius ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir apie 12 val. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš kepim..

Recepto vertinimas: 1

KAROSAS SU KRAPAIS

Stambius karosu gabalus troskinkite sudytame vandenyje su svogunu, salieru, petrazoles saknele, lauros lapu ir kvapiaisiais pipirais bei pimento grudais. Istroskintus zuvies gabalus sudekite i pasildyta dubeni. Ibere i nuovira miltu, uzvirinkite. I gatava padaza sudekite sviesta ir daug iberkite sus..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vyšniomis

Kremui sviesta issukame su plakta pasaldinta grietinele ir sumaisome su pertrinta per tinkleli varske bei vaniliniu cukrumi. Sausainius pamirkome piene. Ant folijos ar sviestinio popieriaus lapo dviem eilemis dedame sausainius. Juos aptepame kremu, i kuri ispaudziame vysnias. Tuomet tris kitas sausa..

Recepto vertinimas: 1

ČIUVAŠIŠKAS ŽUVIES PYRAGAS

Is vakaro isvirkite neluptas bulves. Ryte nulupkite, sudekite i grustuve, pasudykite ir, prideje maltu pipiru bei paprikos, gruskite, kol pasidarys tasi mase. Is jos iskociokite apie 1,5 cm storio didelius lakstus. Viena dekite i sviestu patepta keptuve, ant jo sudekite pakaitomis pusiau skeltas svo..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Paruošiame vidutinio tirštumo blynų tešlą. Grybus, jeigu reikia, išmirkome ar apverdame ir sumalame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberiame susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. Į keptuvę su aliejumi pilame po 2 šaukštus blyn..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai krepšeliai su vaisiais

Is teslai skirtu produktu paruosiame sokoladinio biskvito tesla. Kepimo formeles patepame sviestu, pripildome teslos ir kepame 170 C temperaturos orkaiteje. Krepselius atvesiname. Konservuotus vaisius supjaustome mazais kubeliais ir sumaisome su kondensuotu pienu. Vaisius sudedame i krepselius. Papu..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su bulvių omletu

Supjaustykite nuluptus šakniavaisius ir porą, apkepinkite riebaluose, užpilkite vandeniu ir išvirkite. Į nuovirą sudėkite sultinio kubelį ir žirnelius. Supjaustytą omletą dėkite į lėkštę arba patiekite atskirai. Omletui riebalus ištrinkite su druska ir kiaušinio tryniais, sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai zuikiai

Užkaisti bulves su ryžiais,ant keptuves paketinti morkas su svogūnais,ir kai išvirs bulves su ryžiais tada supilti pakepintas morkas ir svogunus ir supilti šprotus. ..

Recepto vertinimas: 0

Langetas su svogūnais

Iš mėsos išpjaustyti plėves ir sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti ir iš abiejų pusių kepinti įkaitintuose riebaluose, kol paruduos. Apkepusius griežinėlius apibarstyti druska, pipirais ir perdėti į troškintuvą, o į keptuvę, kurioje ke..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai (Jūratės)

Žuvį sumalti, svogūnus smulkiai supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti baltos duonos riekutes. Išplakti kiaušinius ir juos įmaišyti į žuvies faršą, taip pat dėti nuspaustas duonos riekeles, prieskonius. Suformuotus kukulius virti piene. Kols verda kukuliai, svieste pakepinti tarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Kepta vištiena su daržovėmis

MinkÅ¡timą supjaustyti gabalais, iÅ¡ kaulų iÅ¡virti sultinį. Mėsą pasÅ«dyti, apÅ¡lakstyti citrinos sultimis, apvolioti miltais ir kepti. Vėliau sudėti supjaustytas daržoves ir dar pakepinti. Tada įpilti sultinio ir viską troÅ¡kinti. Galiausiai pagardinti aÅ¡triu padažu ir pomidorų padaÅ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas, troškintas grietinėje

Išdarinėtas viščiukas supjaustomas į 4 dalis, pasūdomas. Druskai gerai įsigėrus, viščiukas nušluostomas, apibarstomas miltais ir apkepinamas svieste kartu su svogūno griežinėliais. Įpylus stiklinę karšto vandens, troškinama, kol mėsa suminkštėja. Paskui ji užpilama grietine, i..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kotletukai

1. Sumaišykite visus ingridientus ir padarykite 6 kotletukus, apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Patiekite su salotomis. 2. Salotoms: augalinį aliejų sumaišykite su cukrumi ir actu (tik ne aliuminio dubenėlyje!) ir maišant pavirkite 5 minutes. Sudėkite salierų sėklas, garsty..

Recepto vertinimas: 0

Su daržovėmis troškinti maltiniai

Vistienos farsa sumaisome su grietinele, kiausiniu, dziuveseliais ir prieskoniais. Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose. I puoda troskinimui ipilame 1,5 stiklines pasudyto vandens, sudedame sviesta ir uzverdame. Sudedame maltinius. Tuomet smulkiai supjaustome darzoves, apkepiname jas alie..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su krienų padažu

Mėsą (Å¡oninę, mentę arba krÅ«tininę) įdėti į karÅ¡tą vandenį, greit užvirinti, nugraibius putas, sudėti druską, petražolės Å¡aknį ir toliau virti ant mažos ugnies. IÅ¡virusią mėsą iÅ¡imti iÅ¡ sultinio, supjaustyti skersai raumenų griežinėliais. Patiekti 'su virtomis daržovÄ..

Recepto vertinimas: 0

ananasiniai - kokosiniai keksiukai

1. Ä®kaitinkite viryklę iki 180C.2. Suriebaluokite kepamąją blėką.3. Visus ingridientus sumaiÅ¡ykite. 4. Supilkite gautą masę į formeles ir kepkite apie 18min., arba kol gražiai apskrus.  ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Mandarinas''

Iskepame biskvita. Is sulciu, cukraus ir krakmolo isverdame kisieliu. Atvesinta kisieliu sumaisome su plakta grietinele, supilame isbrinkinta ir istirpinta zelatina. Supjaustome biskvita, lakstus sulaistome paruosta salta citrinu arbata, pertepame kremu. Tortąa puošsiame plakta su cukrumi ir citri..

Recepto vertinimas: 0

Smėlinis pyragas

Persijotus miltus sumaišyti su cukraus pudra, sudėti kiek paplakus trynius, sviestą, grietinę ir užminkyti tešlą. Palaikyti šaldytuve, kad kiek sustingtų. Kepimo formą iškloti vaškiniu popieriumi, patepti sviestu. Tešlą padalyti į dvi dalis. Vieną, didesnę, pakočioti ir sudėti į..

Recepto vertinimas: 0

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu

Avieną pakepinti aliejuje, įpilti tamsiojo alaus ir troskinti, kol alus isgaruos. Daržoves supjaustyti isilgai ir apkepti ant grotelių ar keptuvėje.Pagaminti padažą is pieno, miltų ir sviesto. Istepti kepimo formos dugną aliejumi, pabarstyti džiūvėsėlių, pakloti lakstinių sluoksnį, a..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blyneliai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma maltos virtos mėsos, virtų susmulkin..

Recepto vertinimas: 2

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštintame va..

Recepto vertinimas: 0