Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/68

Ravioli genujietiškai

Pagaminkite tradicinę ravioli teÅ¡lą. LaÅ¡inukus, virtą viÅ¡tieną ir kumpį sumalkite mėsmale. Sudėkite trintus Å¡pinatus, sutrupintą baltą duoną, 2 Å¡aukÅ¡telius "Parmezan" sÅ«rio, įmuÅ¡kite kiauÅ¡nius, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir muskato rieÅ¡utų. Viską labai gerai iÅ..

Recepto vertinimas: 0

Vasarėlė

Biskvito kepimas: Atskirti trynius nuo baltymu, baltymus su trupučiu druskos plakti, palaipsiui suberti 150 gr cukraus ir suplakti iki standžių putų. Trynius suplakti su 150 gr cukraus sudėti į išplaktus baltymus ir sumaišyti. Suberti kvietinius miltus, krakmolą ir išmaišyti. Kepti 190C ..

Recepto vertinimas: 4

pyragas "Valensos ašaros"

Uzminkyti tesla is 3 st.miltu,margarino,1 stiklines cukraus,3 tryniu ir kepimo miltelu.Iskloti formos dugna pries tai patiesus kepimo popieriu.Isplakti 3 kiausinius,1sikline cukraus,vanilini pudinga (perku parduotuveje pokeliais)nepamaisys truputis vanilinio cukraus,ispausti 1citrinos sultis po to ..

Recepto vertinimas: 3

Šviežių grybų įdaras

Grybus nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti ir troškinti riebaluose su kapotais svogūnais, kol išgaruos skystis. Į sutirštėjusią grybų masę įberti miltų, įdėti grietinės, pakaitinti iki virimo ir pasūdyti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su paprika

Kalafioro žiedynus išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirti per naktį vandenyje mirkytas pupeles. Morkas sutarkuoti burokine tarka arba supjaustyti plonomis juostelėmis. Papriką (žalią ir raudoną) supjaustyti juostelėmis, o svogūnus - kuo smulkiau. Užpilti padažu.Padažą ruošti taip: p..

Recepto vertinimas: 0

Å okoladiniai vafliai

Sviestas ištrinamas ir sumaišomas su 7 tryniais, cukrumi ir šokoladu. Tada įmaišoma miltai ir suplakti baltymai. Vafliai kepami vaflinėje, ją ištepus svietu. Patiekiama su grietinėle. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su aguonomis

Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas, miltus, kol tešla plakant lengvai kris nuo šaukšto. Įberti truputį druskos. Įkaitinti vaflinę keptuvę patepti sviestu. Kiekvienai širdelei tešlos pilti po šaukštą. Kepti ant lengvos ugnies apvartant. Kai apgels išimti ..

Recepto vertinimas: 3

Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis

Žuvų mėsą sumalti, sudėti išmirkytą ir nuspaustą pyragą, spirgintą svieste svogūną, maltų pipirų, druskos, grietinės, kiaušinį ir išmaišyti. Iš masės padaryti nedidelius apvalius kukuliukus, pavolioti juos miltuose ir išvirti tame pačiame sultinyje. Bulves nuskusti, nuplauti ..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su sojos faršu

Bulves sutarkuokite , įmuÅ¡kite kiauÅ¡inį , suberkite miltus , prieskonius ir druską.IÅ¡mirkytą sojos faršą apkepkite su smulkiai supjaustytu svogÅ«nu ie sudėkite į tarkius.IÅ¡maiÅ¡ykite ir kepkite kaip bulvinius blynus.  ..

Recepto vertinimas: 4

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, pali..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Kalėdinė eglutė

IÅ¡ papločiui skirtų produktų paruoÅ¡iame trapią teÅ¡lą, iÅ¡kočiojame lakÅ¡tą ir iÅ¡kepame 170° C temperatÅ«ros orkaitėje. IÅ¡ biskvitiniams lakÅ¡tams skirtų produktų paruoÅ¡iame biskvitinę teÅ¡lą ir iÅ¡kepame 2 lakÅ¡tus 180° C temperatÅ«ros orkaitėje. Trapios teÅ¡los paplotį aptepame..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai "Triufeliai"

Baltymus išplakite po truputį berdami cukrų. Plakite, kol ištirps cukraus kruopelės. Maltus migdolus sumaišykite su miltais, suberkite į baltymų putas ir lengvai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su plačiu lygiu antgaliu. Ant skardos, išklotos sviestiniu popier..

Recepto vertinimas: 0

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis plokštainis

Margariną su cukrumi ištrinti iki purumo. Kakavą ar šokoladą kiek pavirti virti piene ar vandenyje. Atvėsinti. Miltus sumaišyti su kep. milteliais. Į paruoštą margariną supilti kakavą, dėti po vieną trynius, suberti berti miltus, skaldytus riešutus ir sukti mediniu šaukštu. Baltym..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai

Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmaišyti citrinos sunką ir prieskonius. Išplakti kiaušinius, suberti persijotus miltus ir viską sumaišyti. Jei per skysta, galima įpilti šaukštą džiūvėsėlių. Aliejų gerai įkaitinti keptuvėje ir šaukštu dėti mažus t..

Recepto vertinimas: 5

Lotaringijos pyragas

1. Is mltu, sviesto, 4 valg. s. pieno, ketvirtadalio arbat. s. druskos, suminkykite tesla ir palaikykite tesla 30min.2.Svogunus nulupkite ir smulkiai supjiaustykite, lasinukus smulkiai supjiauvstykite.3. Istirpine keptuveje sviesta, pakepinkite lasinukus ir svogunus.4. Orkaite ikaitinkite iki 180 la..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Iš kiaušinio, miltų, grietinės ir sviesto (arba margarino) išminkome tešlą. Jeigu reikia, įpilame truputį vandens. Iš tešlos iškočiojame 4 plonus lakštus. Obuolius supjaustome labai plonais griežinėliais. Į riebalais pateptą skardą dedame tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių ir ..

Recepto vertinimas: 1

Lenkiška grybų sriuba su perlinėmis kruopomis

Kruopas iÅ¡virti Å¡iek tiek pasÅ«dytame vandenyje ir nusunkti. Susmulkintas prieskonines daržoves ir iÅ¡mirkytus grybus truputį patroÅ¡kinti svieste, paskui sudėti į sultinį ir iÅ¡virti. KiauÅ¡inių trynius sumaiÅ¡yti su grietine , trupučiu sultinio ir rÅ«gščiomis sultimis.  Ä® šį miÅ¡inÄ..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių sriuba su perlinėmis kruopomis

Mirkytos kruopos išverdamos truputį pasūdytame vandenyje. Kai suminkštėja, suberiamas cukrus, mėlynės, pavirinama 4— 5 min, užbalinama grietinėle ir nukaičiama. Valgoma šalta. Pastabos: Vietoj perlinių kruopų į šią sriubą dedama ryžių ar miltinių kukulaičių. ..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinė sriuba

Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnaką suberkite į puodą su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepkite ant silpnos ugnies. Suberkite duonos minkštimą ir kepkite maišydami. Įpilkite vandens, suberkite paprikų miltelius, pipirus, druską. Virkite 20 minučių. Pabaigoj..

Recepto vertinimas: 0

Å achmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortukas su džiovintais vaisiais

Trynius issukame su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusi piena uzverdame. I ji nuolat maisydami supilame tryniu mase. Nukeliame nuo ugnies ir, masei praausus, imaisome apelsino zievele bei sviesta. Vaflius pertepame kremu, kas trecia sluoksni pabarstydami susmulkintaisdziovintais vaisiais. Torto ..

Recepto vertinimas: 5

MORKŲ IR DŽIŪVĖSĖLIŲ TORTAS

Supjaustytas morkas, margarina pakaitinti nedideliame vandens kiekyje, atvesinti, suberti miltus, maltus dziuveselius, cukru, imusti kiausinius, supilti grietine ir ismaisyti. Mase sudeti i riebalais istepta skarda ir iskepti vidutinio karstumo orkaiteje. Atsaldyta plokstaini perpjauti ir pertepti u..

Recepto vertinimas: 0

Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogiene

Į puodą su vandeniu sudedame duonos riekeles, paverdame, kol duona suminkštėja. Duoną išgriebiame, pertriname per sietelį, sudedame atgal į puodą. Jeigu reikia, įpilame verdančio vandens Sudedame nuplautas razinas, džiovintus obuolius, suberiame gvazdikėlius ir paverdame. Po to supila..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su aguonomis

Miltus suberti į dubenį, sudėti sviestą, 80 g cukraus, druskos ir 2 trynius. Užmaišyti tešlą ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Obuolius nulupti, supjaustyti ketvertukais ir išvalyti sėklytes. Iškočioti 2/3 tešlos ir iškloti ja tortinės formos dugną. Iš likusios tešlos su..

Recepto vertinimas: 0