Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/67

Vynuogių pyragas

Iš miltų, varškės, 100 g miltinio cukraus, kiaušinio, aliejaus, kepimo miltelių ir žiupsnelio druskos užminkome tešlą. Iš jos padarome rutulį, suvyniojame jį į pergamentinį popierių ir laikome šaltai. Likusių kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Citriną gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 5

Migdolų ausytės

Sviestą trinti su cukrumi, po vieną įmušti kiaušinius. suberti miltus, tarkuotą citrinos žievelę ir supilti citrinos sultis. tešlą gerai išmaišyti. Pirmąsias 9 tešlos porcijas šaukšteliu sukrėsti ant kepimo popieriaus. tešlos kauburėlius šiek tiek suploti, apibarstyti vaniliniu ..

Recepto vertinimas: 5

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su riešutais

Riešutus sumalkite, sumaišykite su kukurūzų ir kvietiniais miltais. Kiaušinių trynius išsukite su medumi, bei vaniliniu cukrumi. Suberkite riešutus su miltais, gerai išmaišykite ir sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus. Tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą riebalais, bei apib..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su miltiniais kukuliukais ir lašinukais

Iš miltų , sviesto, kiaušinio ir vandens sumaišote tešlą. Iškočiojate į smulkias virveles ir supjaustote nedideliais kubeliais. Į verdantį Maggi vištienos sultinį sudedamos bulvės ir kukuliukai. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos, sudedamos su lašinukais pakepintos daržov..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su džiovintomis slyvomis

Mėsą supjaustyti skersai, plonais griežinėliais, išmušti, apvolioti miltais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apkepintą mėsą apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Virti pyragėliai su aguonomis

Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 3-4 v.š. šilto pieno, leisti pakilti. Į dubenį suberti miltus, supilti mieles, likusį šiltą pieną, įmušti trynį ir išminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų. Tešlą palaikyti šiltai, kad pakiltų. Iškočioti, supjaustyti, įdėti įdaro (aguono..

Recepto vertinimas: 0

Desertas su braškių ir varškės kremu

Biskvitą perpjauname į 2 lakštus. Vieną paliekame, o kitą supjaustome į 4 stačiakampius gabalus. Sudedame juos į plokščią formą ir užpilame likerio. Grietinėlę išplakame su vaniliniu ir miltiniu cukrumi. Varškę sukame, kol masė tampa vientisa, ir įmaišome grietinėlę. Braške..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su bruknėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su artišokų padažu

Miltus nusijokite į dubenį, viduryje padarykite duobutę. Sudėkite kiausinių baltymus ir įpilkite 150 ml vandens, ismaisykite su miltais, kad gautumėte tirstą vientisą masę. Rankomis minkykite teslą 8--10 minučių. Tesla turi būti elastinga. Jeigu tesla limpa, pridėkite dar truputį mil..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)

Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpinti riebalai ir visi kiti ingredientai. Gerai išminkoma ir pastatoma šiltais, kad pakiltų. Pakilusi tešla suminkoma, jei per minkšta, dedama dar miltų ir dar kartą pakildinama. Iš pakilusios tešlos daromi piršto storum..

Recepto vertinimas: 0

KALAFIORŲ KOTLETAI

Kalafiorus isvirti sudytame vandenyje, istrinti. Dziuvesius susmulkinti, uzpilti karstu pienu, atsaldyti, ismaisyti su virtais kalafiorais, ideti siek tiek lydyto sviesto, kiausinius, pabarstyti dziuvesiu trupiniu. Padarius kotletus, pavoliokite juos miltuose ir pakepinkite svieste...

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Kiausinius gerai isplakti su cukrumi. Po to dedame tarkuotas morkas, miltus ir soda arba kepimo miltelius. Viska gerai ismaisome ir kepame orkaiteje 220 temperaturoje 35 minutes. Skanaus. (lione)..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški kukuliai

Svogūnus supjaustykite,pakepinkite aliejuje, sumaišykite su spirgučiais ir tarkuotais džiūvėsėliais. Karštas bulves sumalkite mėsmale ir palikite, kad atauštų. Į atšalusias sudėkite kiaušinius, miltus ir krakmolą, druską, pipirus ir greitai užmaišykite tešlą Imkite po nedidelį..

Recepto vertinimas: 4

Meduolinis tortas su riešutais

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi. Į juos nuolat maišydami po šaukštą dedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Sudedame gerai išplaktus baltymus, susmulkintus riešutus, suberiame persijotus miltus, sumaišytus su soda. Tešlą supilame į sviestu išteptą torto formą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Salierų sriuba

Salierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su margarinu; paskui įberti miltų, viską dar kiek pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sriubą dar 10 min. pavirinti ir nukelti nuo ugnies. Trynys ir grietinė sumaisoma su trupučiu sultinio ir supilama į s..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių ir bulvių košės gėlytės

Virtas bulves nulupame, permalame mėsmale, suberiame miltus, įmušame kiaušinį, įberiame maltų pipirų, bulvių prieskonių, pasūdome ir gerai išmaišome. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, ištepame riebalais. Iš paruoštos virtų bulvių masės rankomis arba konditeriniu švir..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių tortas

Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą, į jį sudėti kiaušinį, trynį, suberti druską, 125 g cukraus bei tarkuotą citrinos žievelę. Duobutės kraštuose išdėliot gerai atšaldyto sviesto arba margarino gabalėlius. Greitai suminkyti į vientisą masę, pradedant nuo iš..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ PLOKŠTAINIS SU MĖSA

Nuskustos bulves sutarkuojamos, nusunkiamos, uzplikomos verdanciu vandeniu, suberiami miltai, imusami kiausiniai, suberiami kapoti svogunai, mairunas, pasudoma ir gerai ismaisoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. Riebalais isteptoje skardoje sluoksniuojamos paruostos bulves ir apkepi..

Recepto vertinimas: 3

LIETINIAI SU ANANASAIS

Paruosiame tesla ir valandai pastatome saltai. Iskepame lietinius ir laikome siltai. Isvirtus ryzius sumaisome su ananasu sultimis. Ant kiekvieno lietinio uzdedame po sauksta ryziu koses, lietinius susukame. Taip susuktus lietinius apkepiname. Ananasus susmulkiname ir sumaisome su vysniu uogiene ir ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais

Iš miltų ir kitų produktų įmaišyti tąsią tešlą, iškočioti ant lentos ir supjaustyti juostelėmis. Tešlą lengviau pjaustyti, jei iškočiota ji truputį padžiovinama. Supjaustytus lakštinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol jie iškils į paviršių. Iš recepte..

Recepto vertinimas: 0

Pusmarškonė košė

Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supilamas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir maišant dar pavirinama, pasūdomą. Lašinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, supilama griet..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta įdaryta veršiena

Veršienos nugarinė, kiek įpjovus, truputį pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, ant jos sudedamas įdaras, stipriai susukama, surišama, pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose, apkepinama svieste ir ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis. Įdarui: svogūnai p..

Recepto vertinimas: 0

Sūris, keptas tešloje

Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. Sūris supjaustomas 0,5—1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkoma tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus taukus. Apkepamos abi pusės. Tuoj pat valgoma su gr..

Recepto vertinimas: 0