Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/64

Apkepta grybų košė

Å viežius grybus nuvalyti, nuplauti, sumalti mėsmale ir troÅ¡kinti, įdėjus 1 Å¡aukÅ¡tą riebalų ir prieskonių, kol iÅ¡garuos skystis. Likusiuose riebaluose pakepinti miltus, įpilti pieno ir pavirinti. Ä® grybus supilti padažą, sudėti susmulkintą mėsą ir viską gerai sumaiÅ¡yti. MiÅ¡inÄ..

Recepto vertinimas: 0

SÅ«rio kukuliai

Baltymai pasūdomi ir išplakami, į juos pamažu supilamas tarkuotas sūris ir, jei norima, įberiama pipirų. Iš šios gana tirštos masės padaromi nedideli kukuliukai, kurie pavoliojami miltuose ir iškepami verdančiuose riebaluose. Kai jie pasidaro dvigubai didesni, išgriebiami, nusausinami..

Recepto vertinimas: 0

Kvietinė košė

Persijoti miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min. Valgoma su pienu arba su spirgučiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Blynai

•Iš pieno, miltų ir mielių sumaišyti tešlą. Ji pakyla per keturias valandas. Po to įdėti druskos, kiaušinį, supilti verdantį pieną. Iškepti blynelius.•Patiekti su grietine, susmulkintu svogūnu ir ikrais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena (prancūziška virtuvė)

Vištą išvirkite kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Padažui sviestą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais, suberkite miltus ir atskieskite sultiniu. Pavirinus padažą perkoškite, atvėsinkite, įplakite trynį, supilkite grietinėlę, pasūdykite ir supilkite išmirkytą ..

Recepto vertinimas: 4

Niurnbergietiškas Kalėdų pyragas su medumi

Margariną ištirpinti dideliame puode ir sumaišyti su alumi, medumi bei cukrumi. Viską ant nedidelės ugnies maišyti, kol susidarys vientisa masė. Ją kiek ataušinti, įmušti kiaušini, sudėti prieskonius, įlašinti romo ir karčiųjų miglų aliejaus, sudėti trintą citrinos žievelę. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Žemuogių pievelė“

Tešlai. Cukrų ir medų ištirpinti aukštame puode, suberti sodą ir išmaišyti. Masė padidės kelis kartus. Nukaisti nuo ugnies, porą minučių paaušinti ir įmušti po vieną kiaušinius, visą laiką intensyviai maišant. Medaus masę sumaišyti su miltais ir citrinos žievele. Tešlą lai..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTI MĖSĖČIAI

Sutarkuojame morkas ir pakepiname ant sviesto. I mesos farsa dedame 1/3 apkepintu morku, apvirtus ryzius, smulkiai supjaustyta svoguna, kiausini, cesnaka, prieskonius, petrazoles. Is teslos ir pagaminto farso darome mesecius. Padarytus mesecius, apkepame keptuveje ant aliejaus.I didelio puodo dugna ..

Recepto vertinimas: 5

Imbieriniai sausainiai su cukatomis

Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir iškrapštyti šerdį. Miltus persijoti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską bei įmušti kiaušinį. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti ant įdubimo kraštų. Ant viršaus suberti cukrų, vanilės šerdie..

Recepto vertinimas: 0

BANANINIAI SAUSAINĖLIAI

Miltus, cukru, kepimo miltelius bei druska sumaisyti. Viduryje padaryti iduba. Likusius produktus sumaisyti, supilti i iduba ir isminkyti vienalyte tesla. Skarda iskloti kepimo popieriumi ir ant jo saukstu deti teslos kauburelius, galima pabarstyti susmulkintais dziovintais bananais ir sokolado droz..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Grietininiai sausainėliai

Miltai ir atšaldytas sviestas ant lentos kapojami, kol nelieka sausų miltų. Tada supilama grietinė, šaukšte vandens ištirpytas amonio karbonatas ir skubiai suminkoma, kad nuo rankų tešla nesušiltų. Tešla pridengiama ir palaikoma porą valandų šaltoje vietoje. Paskui iškočiojamas 1/..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė

Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą išėmus, dedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Apkepiname, įberiame baziliko, druskos. Galima įdėti grietinės. Tada sudedame..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS SU VYNU

I svieste pakepintus miltus supilkite zuvies sultini ir uzvirinkite. Supyle vyna, pievagrybiu nuovira bei citrinos sultis, pasudykite. Perkose dar karta uzkaiskite, sudekite kapotus virtus pievagrybius. Uzvirine supilkite i kiausiniu trynius, isplaktus su grietine...

Recepto vertinimas: 3

Biskvitas jogurte

Jogurtą sumaišome su išbrinkinta želatina ir palaukiame kol pradės stingti. Tada skardelę patepame aliejumi, dedame želė širdutes ( galima ir persikus). Ant širdučių pilame pradedantį stingti jogurtą, šonus apdedame persikų gabalėliais, ant jogurto dedame biskvito juosteles, užpi..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos salotos su garstyčiomis

Salotų lapus nuplauname, supjaustome šiaudeliais, dedame į lėkštę, pasūdome, sumaišome, palaikome 3-5 min., po to lengvai nuspaudžiame. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame garstyčių miltelius, pakepiname, supilame mišinį ant salotų, suberiame cukrų, imbierą ir išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Silkės mielinėje tešloje

Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su mielėmis, supilami miltai, užmaišoma tešla ir paliekama 1 valandai šiltai, kad pakiltų. Silkėms išimami kaulai. Lašiniai ir salierai smulkiai supjaustomi ir pakepinami, kol salierai suminkštėja. Į silkių vidų įdedama laš..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vynuogėmis

Margariną ant medinės lentelės sukapokite su miltais bei cukraus pudra. Sudėkite grietinę, greitai suminkykite teÅ¡lą ir porai valandų padėkite į Å¡aldytuvą. AtÅ¡aldytą teÅ¡lą rankomis tolygiai paskirstykite pailgoje kepimo popieriumi iÅ¡klotoje kepimo skardoje. Kepkite 15-20 minuÄ..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKA ANTIENA

Cesnaka susmulkinti. Paprika nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti siaudeliais. Pomidorus nuplikyti ir aplupti zievele, supjaustyti skiltelemis, isimti seklas. mesa nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Svoguna smulkiai supjaustyti ir pakepinti su 1 saukstu sviesto. I sviesta sudeti mesa, pakepinti nu..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstienė su pupelėmis

Pupeles 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką ir pamaišant 1,5val. troškinti. Į verdantį sultinį sudėti kopūstus, pupeles ir virti ant lėtos ugnies. Likus 10-15 mi..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kakava, šokoladu ir bruknėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Pica "Mozaika"

Iš miltų, vandens ir druskos paruošti kočiojąmą tešlą, iškočioti. 2 šaukštus majonezo, 2 šaukštus pomidorų padažo ir 1 šaukštą aliejaus suplakti ir užtepti ant iškočioto pagrindo. Sudėlioti rietutėmis pjautytą šoninę, pievagrybius, agurkėlius, papriką, pabarstyti tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mesa, dziuveselius, kiausinius ir prieskonius gerai isminkyti. Is marinato isgriebtus pievagrybius nusausinti ant popierinio ranksluoscio.Kiekviena pievagrybi aplipinti malta mesa ir suformuoti kuliukus, apvolioti miltuose ir virti aliejuje iki rusvumo.Patiekti saltus, papuostus rauginto agurko grie..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė tešloje

Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančia..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir morkų apkepas

Bulvės ir morkos iÅ¡verdamos, nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Margarinas iÅ¡tirpinamas, suberiami miltai, pakaitinama, praskiedžiama karÅ¡tu pienu, pasÅ«domą, praauÅ¡us sudedami kiauÅ¡inių tryniai, sumaiÅ¡oma, sudedami iÅ¡plakti kiauÅ¡inių baltymai ir vėl lengvai sumaiÅ¡oma. Ä..

Recepto vertinimas: 0