Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/63

Šokoladinis gėrimas ''Frapė''

Is pieno, kakavos milteliu ir cukraus isverdame kakava ir atvesiname. I aukstas taures ipilame po 4-5 saukstus kondensuoto pieno su kakava. Tuomet atvesusia kakava suplakame su ledais ir atsargiai supilame i taures. Virsu puosiame plakta pasaldinta grietinele. Pries gerdami gerima sumaisome siaudeli..

Recepto vertinimas: 1

Blynai su obuoliais ir citrinomis

Iš kiaušinių, pieno, cukraus ir miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, paruošiame grietinės tirštumo tešlą. Į ją įmaišome obuolių skilteles, citrinos žievelę bei sultis. Blynus kepame keptuvėje su aliejumi.Padažui grietinę išsukame su cukrumi ir citrinų sultimis...

Recepto vertinimas: 0

Paprasti šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę skardą. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Palaipsniui sudėkite sviestą, nuolat maišydami. Įpilkite vanilės esencijos. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos. Sukr..

Recepto vertinimas: 3

Pyragėliai su daržovėmis (Quiches aux légumes)

Paruoškite tešlą ir valandą palaikykite vėsioje vietoje. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais. Žirnelius ir žiedinius kopūstus nuplaukite. Daržoves atskirai pavirinkite sūdytame vandenyje (5 minutes); nuvarvinkite. Tešlą iškočiokite, sudėkite į pyragėlių formeles;..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas su vyšniomis

Forma, kurioje kepsite, istepkite riebalais. Vysnias pavoliokite miltuose ir sudekite ant dugno. Maisytuvu isplakite sviesta ir cukru, imuskite kiausinius, suberkite miltus ir maltus migdolus. Gauta mase sukreskite ant vysniu. Kepkite nekarstoje orkaiteje 2 valandas. Jei pyrago virsus prades tamseti..

Recepto vertinimas: 0

KALAKUTIENOS PUTĖSIAI

Sojos dribsnius uzplikome verdanciu vandeniu, atvesiname. Kalakutienos file sumalame kartu su keptomis darzovemis ir sojos dribsniais, iberiame prieskoniu, supilame citrinu sultis, imusame kiausini ir smulkintuvu dar karta viska gerai susmulkiname. Sudedame kubeliais pjaustyta obuoli ir slyvas, isma..

Recepto vertinimas: 5

Kraujiniai (dzūkiški) blynai

Supilti kefyrą, kraują, miltus, sodą, druską. Viską gerai išmaišyti, kad tešla būtų grietinės tirštumo, ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba taukais. Iškepę blynai įgauna tamsų atspalvį.Day.lt ..

Recepto vertinimas: 4

Varškės desertas

Desertą puošti vyšniomis, šokolado drožlėmis, plakta grietinėle. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje. Sūrelius, pieną ir druską ištrinti iki minkštos vientisos masės. Įšbrinkusią želatiną ištirpdyti 4 šaukštuose verdančio vandens, sukrėsti į kremą, greai išmaišyti ..

Recepto vertinimas: 0

Žirniniai blynai

Kefyrą, miltus, sodą, druską sumaišyti, kad išeitų grietinės tirštumo tešla. Dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi po kelis šaukštus tešlos ir formuoti blynus. Valgyti su spirgučių padažu arba su grietine.day.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai

Miltus sutrinti su tryniu ir druska. Sumaišyti su pienu ir viską gerai išmaišius kepti keptuvėje. Patiekti su uogiene. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiškos spurgos

Piene iÅ¡maiÅ¡yti miltus, sudėti sutrupintas mieles, užberti Å¡aukÅ¡teliu cukraus ir leisti teÅ¡lai pakilti. Po to sudėti trynius, supilti iÅ¡lydytą sviestą, vanilinį cukrų, druską, gerai iÅ¡minkyti, kad teÅ¡la nebeliptų prie rankų. Leisti vėl teÅ¡lai iÅ¡kilti. Rankas patepus sviestu, iÅ..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaisytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobute. I ja berkite cukru, druska, imuskite viena kiausini ir su dalimi miltu suminkykite minksta tesla. Uzberkite gabaliukais sukapota sviesta, apzerkite likusiais miltais ir viska minkykite, kol tesla ne..

Recepto vertinimas: 5

Kumpio ir alyvuogių pyragas (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 1800C. Paruošti kepimo formą. Aliejų, kiaušinius ir alų išplakti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti (turi gautis tiršta tešla). Į tešlą suberti tarkuotą sūrį, griežinėliais pjaustytas alyvuoges ir smulkiai supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Moliuskų sriuba

Moliuskus nuvarvinti. Svogūnus, česnaką, petražoles, bulves supjaustyti. Pomidorus nuplikyti ir supjaustyti. Aliejuje pakepti svogūnus, moliuskus, česnaką. Suberti petražolių lapelius, supilti moliuskų skystį, vyną ir troškinti 5 minutes. Įpilti 2 l vandens, sudėti bulves. Miltus ats..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais

Å viežią žuvį nuvalyti, atskirti filė ir sudėti į riebalais pateptą žemą puodą. Ä®kaitintame margarine pakepinti miltus, kapotus svogÅ«nus ir grybus, įdėti pomidorų tyrės, įpilti skysčio, pavirinti, sudėti prieskonius. Å iuo padažu apipilti žuvį, puodą uždengti ir 20 minučiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kÅ«beliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatÅ«roje, kad iÅ¡ obuolių iÅ¡siskirtų sultys. Po to gerai iÅ¡maiÅ¡yti, kad iÅ¡tirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rÅ«gÅ¡tį, sodÄ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su 90 g cukraus. Toliau sukdami, suberiame miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro standžios putos, ir pamažu įmaišome į tešlą. 3. Supilame tešlą į riebalais pateptą stačiakampę skardelę ir kepame 220° C karštumo..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pyragas (Marquesote)

Sviestą išlydykite ir palikite atvėsti. Didelę stačiakampę formą ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais. Orkaitę įkaitinkite iki 180-190°C temperatūros. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite kartu su druska iki standžių putų. Atsargiai išmaišykite tr..

Recepto vertinimas: 4

Kriaušės, pupelės ir lašiniai

Lasinius verdame apie 30 minuciu sudytame vandenyje (jei naudojami rukyti lasiniai, vandens nereikia sudyti). Pupeles sudedame i sultini, paskaniname druska, pipirais, pupeliu prieskoniais ir toliau verdame ant silpnos ugnies 20 minuciu. Sudedame nuluptas kriauses ir dar karta patroskiname 15 minuci..

Recepto vertinimas: 0

Kiškio bandelės

Į miltus supilti pašildytą, pienę ištirpintą sviestą, įdėti truputį druskos, pakildytas mieles, įmušti kiaušinius ir suminkyti tešlą. Ją pastatyti šiltai ir leisti gerai iškilti. Įdarui į masę sudėti visus nurodytus produktus ir sumaišyti. Iš tešlos formuoti piršto ilgio b..

Recepto vertinimas: 5

Karšti sumuštiniai su grybais ir pomidorais

Grybai susmulkinami, patroškinami svieste, įdedama miltų, pamaišoma, vėliau sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama. Ant kiekvienos riekės užtepamas griežinėlis pomidoro ir svogūno, pabarstoma tarkuoto sūrio. Svogūną galima patroškinti..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.

100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje, suberkite baravykus, supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulė..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinė sriuba

Sutrupinti baltos duonos minkÅ¡timą. Sukapotą smulkiai česnaką suberti į puodą su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepti ant silpnos ugnies. Sudėti duonos minkÅ¡timą ir kepti maiÅ¡ant. Ä®pilti vandens, suberti paprikų miltelius, pipirus, druską. Virti 20 minučių. Po to Ä..

Recepto vertinimas: 2

Jogurto tortas su medumi

1. Apskritą 18 cm skersmens kepimo formą patepame sviestu ir išklojame pergamentiniu popieriumi. 2. Išsukame cukrų su sviestu. Po vieną, toliau sukdami sudedame kiaušinius. 3. Įdedame 225 g jogurto, suberiame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Dedame į kepimo formą ir..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas (Jūratės)

Gaminti tešlą: į persijotus miltus sudėti visus komponentus ir užminkyti tešlą. Kepti apteptoje sviestu ir pabarstytoje maltais džiūvėsėliais tortinėje. Kepinį siūlu padalinti į tris apskritus lakšus. Galima ir atskirai kepti tris lakštus. Kremo komponentus sudėti į indą ir..

Recepto vertinimas: 0