Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/61

Jautienos kepsnys su svogūnais

Morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sultinį užvirti, sudėti morkas ir pavirti 3 min. Morkas išimti. Paruošti baltą padažą: puodelyje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir maišant pilti sultinį, o paskui – pieną. Maišant apie 10 min. pavirti ant lėtos ugnie..

Recepto vertinimas: 0

Norvegiškai kepti sterkai

Žuvų gabalėlius nuplaukite, nušluostykite, pabarstykite smulkia druska, pipirais, pamirkykite piene arba šakute išplaktame kiaušinio baltyme, pavoliokite miltuose. Keptuvėje pašildykite pusę riebalų (aliejaus ir sviesto) ir apkepinkite žuvis. Kepimo laikas priklauso nuo žuvų gabaliuk..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. RuoÅ¡imo bÅ«das: kiauÅ¡inių trynius atskirti nuo baltymų ir iÅ¡plakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaiÅ¡yti 6 Å¡aukÅ¡tus karÅ¡to vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus iÅ¡plakti iki standžių putÅ..

Recepto vertinimas: 5

Sraigės

Sviestą, kartu su pienu ir šaukštu cukraus, pašildyti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Į kitą dubenį, sudėti šviežias mieles, įmušti kiaušinį, įdėti varškę, miltus (jei rinkotės sausas mieles, jas sumaišykiti su miltais) ir likusi cukrų, įpilti pieno ir gerai išmink..

Recepto vertinimas: 0

Vikos guliašas (4 asmenims)

Mėsą supjaustyti apie 1 cm kubeliais ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Mėsą išgriebti ir sudėti į puodą, o likusiame keptuvėje aliejuje pakepiname kečupą. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, kol gražiai pagels. Pakepintus miltus supilti į dubenėlį ir praskiesti vandeniu, kad ..

Recepto vertinimas: 1

Kalcioneli su lašiša

Dvi kepimo skardas sutepkite aliejumi. Paviršių, ant kurio kočiosite tešlą, pabarstykite miltais. Iškočiokite tešlą 1/3 cm storio paplotėlį. Paimkite apvalią 8 cm skersmens formą ir išspauskite iš tešlos kiek įmanoma daugiau apvalių paplotėlių. Likusius tešlos gabalėlius vėl..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais (Ramunės)

Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Ananasus supjaustome kubeliais. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais ir užpildome ananasais. Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyj..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Mozaika"

Sausainius sumalame mėsmale ir sumaišome su miltiniu cukrumi, minkštu sviestu bet 1 šaukštu citrinų sulčių. Sausainių masę sudedame į tortinę formą ir išlyginame, kad gautume vienodo storio paplotį tortui. Geltoną, oranžinę ir žalią želė paruošiame, kaip nurodyta ant pakuoč..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža srovele. Turi gautis vien..

Recepto vertinimas: 0

Kanapiukai

I persijotus miltus pilame alieju, suberiame paspirgintas ir sugrustas kanapes, supilame obuoliu sultis, druskos ir minkome tesla. Tesla turi buti kaip makaronams. Iskociojame, formele isspaudziame lapelius, zvaigzdutes, menuliukus ir kt, dedame i skarda, uzbarstome susmulkintais riesutais, kepame. ..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai riešutai

Su prieskoniais sumaišytą cukrų sudėti į nedidelį puodą ir visą laiką maišant kaitinti, kol ims tirpti ir pavirs į skystį. Tada suberti riešutus ir toliau maišyti, kol jie pasidengs ištirpusiu cukrumi. Gerai išmaišius, puodą nukelti nuo ugnies ir riešutus išimti ant lėkštės, ..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA TEŠLOJE

Cesnaka isspaudziame ir gerai ismaisome su produktais skirtais padazui, kol gausis vientisa mase.Vistiena supjaustome siaudeliais ir pamarinave su prieskoniais apie 1 valanda palaikome saldytuve.Kiausinius isplakame su grietinele, miltais bei prieskoniais.Keptuveje ikaitiname alieju ir dedame pamirk..

Recepto vertinimas: 0

Neriebus meduolis

Truyniai ištrinami su cukrumi, supilamas pavirintas medus (ataušęs), suberimi prieskoniai, supilamas tirpintas sviestas, grietinė, išpalkta su soda, suberiami išsijoti miltai ir gerai sumaišoma. Baiginat maišyti, sudedami išplakti baltymai. Tešla supilama į paruoštą skardą. Kepama api..

Recepto vertinimas: 0

BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BLYNELIAI

Kopustai smulkiai supjaustomi ir, ipilus pieno, patroskinami. I atvesusius kopustus suberiami miltai, sudedami isplakti kiausiniai, iberiama cukraus, druskos ir viskas sumaisoma. Kepami nedideliai blyneliai, prie ju paduodama tirpinto sviesto su grietines padazu...

Recepto vertinimas: 0

Avižinių miltų spurgos

Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Toliau, pildami vandenį, pastoviai maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą. Vienu metų verdame tiek spurgų, kad šios puode neliestų viena kitos. Verdame tol, kol paruduos. Išvirtas spurgas apibarstome ..

Recepto vertinimas: 0

Višta vyne

Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami taukuose. Paskui jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašinukai, įdedamos 2 nedidelės svogūno galvutės, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroški..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su grybais

Grybų įdarą pagaminti su rūkytais lašinukais, pridėti 2 šaukštus pomidorų tyrės, gabalėlį saliero ir 0,5 stiklinės birios ryžių košės. Kopūstų lapus arba visą minkštą kopūsto gūžę išvirti pasūdytame vandenyje. Lapkočius išmušti arba išpjauti. Ant kiekvieno kopūsto l..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis. Iškepęs kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir užpila..

Recepto vertinimas: 0

Šprotų kepsniukai (Janinos)

Iš kiaušinio, miltų ir pieno užminkykite gana tirštą tešlą, pagardinkite paprika. Po vieną žuveles pamirkykite tešloje ir 3-4 minutes iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies maltinis

Nuvalytą žuvies file pamirkyti piene apie pusę valandos. Bandeles pamirkyti piene. Svogūną sukapoti ir pakepinti svieste. Bandeles nuspausti ir sumalti su žuvimi bei svogūnu. Išplakti 2 kiaušinius ir sudėjus prieskonius, viską gerai išminkyti. Į didesnį puodą sudėti daržoves ir iš..

Recepto vertinimas: 4

Pieniška bulvinių kukuliukų sriuba

Nuskustas bulves isvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, pertrinti per sietelį. Tada sudėti sviestą, suberti miltus, įmusti kiausinius, įberti malto muskato riesuto ir gerai suminkyti. Is teslos daryti kukuliukus, mesti į verdantį pieną ir virti 5-6 min. Pieną pasūdyti, pagal skonį įber..

Recepto vertinimas: 1

Lenkiški šaltibarščiai (Bortsch)

Burokėlius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite. Prieš pat užverdant supilkite actą ir virkite 45 minutes. Tada supilkite pomidorų padažą, gerai sumaišykite. Dubenyje išsukite kiaušinių trynius su miltais ir žiupsneliu c..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų skonio vyniotinis

Isplakti kiausinius ir cukru.Sumaisyti atskirame inde miltus su kepimo milteliais ir apelsino zievemis,supilti apelsino sultis,kiausiniu mase ir ismaisyti viska atsargiai. Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota 30>40cm skarda,paskirstyti tolygiai ir kepti apie5-7min.(turi graziai paruduot).Is..

Recepto vertinimas: 0

Blynai

Pirmiausia supilti miltus, po to imusti kiausinius, ipilti pieno, iberti ziupsnelidruskos. Viska ismaisyti ir kepti ant aliejaus. (danius)..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Kiaušinius iki purios masės išplakti su 2 šaukštais karšto vandens. Plakant suberti cukrų. Plakti, kol masė pasidarys labai puri. Suberti migdolus. Sumaišyti miltus, krakmolą bei kepimo miltelius ir išsijoti ant kiaušinių. Viską gerai..

Recepto vertinimas: 0