Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/56

Keptos žaliuokės

Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės.Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti.Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame kiaušinyje ir kepti aliejuje, ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su miltais

Išplaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, atskieskite grietine ir išmaišykite. Tada po truputį pilkite šilto pieno, išplakite iki vientisos masės, pilkite į keptuvę su šildytu sviestu ir kepkite orkaitėje. Iškeptą kiaušinienę užpilkite sviestu ir tuoj valgykite, nes greitai suk..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ROŽIŲ VANDENIU

Puode uzvirinkite piena (5 saukstus pasilikite) su 150g cukraus ir sviestu; nukelkite nuo ugnies. Suberkite aguonas, cinamona, razinas, imuskite kiausini, ipilkite grietinele arba kondensuota piena, konjaka ir roziu vandeni. Viska gerai ismaisykite ir palikite atausti.Teslos paruosimas: dubenyje sum..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas "Apelsinas" (Jūratės)

Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais. Skardą iškloti kep. popieriumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Bananiniai sausainėliai

Miltus, cukrų, kepimo miltelius bei druska sumaiÅ¡yti. Viduryje padaryti įdubimą. Trintus bananus sumaiÅ¡yti su kiauÅ¡iniu, įpilti pieno ir aliejaus. Masę sudėti į įdubimą miltuose ir suminkyti vientisą teÅ¡lą. Skardą iÅ¡kloti kepimo popieriumi ir ant jo Å¡aukÅ¡tu dėti teÅ¡los kauburÄ..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai keksiukai su graikiniais riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Paruoškite 12 popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite cukrų ir kiaušinių trynius. Suplakite iki vientisos purios masės. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su morkom ir baklažanais

Kiausinius isplakti tik tiek kad plystu trynys (tada blyneliai gausis taskuoti),supilti piena, sudeti miltus, ir viska gerai isplakti. Tada kepti plonus blynus. Morkas isvirti ir atsaldyti, tada jas puse valandos mirkyti saldintame vandenyje. Baklazanus nulupti, supjaustyti siaudeliais ir kepti ikai..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su vyšniomis

Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Manų kruopas užpilkite pienu ir 20 min. leiskite išbrinkti. Kiaušinius sumaišykite su varške, manų kruopomis, kepimo milteliais. Vyšnias nusausinkite, apvoliokite miltuose ir atsargiai jmaišykite į varškės masę. Ją sukr..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų padažas salotoms

Svogūną sutarkuokite į dubenėlį (stambia tarka). Supilkite actą, sudėkite medų, įberkite 2,5 ml(1/2 arb.šaukšt.) garstyčių miltelių, 1,25 ml(1/4 arb. šaukšt.)tarkuoto imbiero. Smarkiai suplakite. Po truputį įplakite aliejų, kad mišinys sutirštėtų. Suberkite į dubenėlį..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU GRYBAIS

Susmulkinta svoguna pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostelemis, sumesti i svogunu mase ir dar truputi pakepinti. Uzpilti sojos padazo, sukresti farsa ir uzdengus 5-7 min. troskinti. Iberti prieskoniu, ideti aitriosios paprikos padazo. Makaronus isvirti pasudytame vandenyje ir isgriebus ..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis

Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, kol suminkštės. Raugintus burokėlius supjaustyti, sudėti į sriubą ir parūgštinti raugu. Supjaustytus lašinius ir svogūną pakepinti, įberti miltų, dar pakaitinti, atskiesti skysčiu ir supilti į sriubą, užbalinti..

Recepto vertinimas: 4

Širdelės

Į puodelį sudėti medų, sviestą, cukrų ir maišant kaitinti, kol pasidarys vienalytė masė. Tada atšaldyti. Suberti cinamoną, gvazdikėlius, kepimo miltelius, miltus, druską, bei kapotas žieveles išplaktas su kiaušiniais. Suminkyti tešlą. Iškočiojus, išpjaustyti širdeles ir sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kukuliai su kopūsto gūže

Kiauliena sumalama mėsmale, sudedama svieste pakepintas supjaustytas svogūnas, išmirkytas piene ir nuspaustas pyragas, kiaušinis, sviestas, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai ištrinama mediniu šaukštu ir daromi kukuliai, kurie pavoliojami džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinami sv..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše

Mėsą ir grybus supjaustyti gabalėliais, patroškinti riebaluose. Į troškinį įpilti sultinio arba mėsos padažo (jei pilamas sultinys, mėsą ir grybus pabarstyti miltais), įdėti prieskonių ir pavirinti. Bulvių košę sukrėsti į riebalais pateptą kepimo formą taip, kad uždengtų for..

Recepto vertinimas: 0

Rytų fryzų pyragas su sviestu

Mieles ištirpinti drungname piene ir kartu su cukrumi, miltais, druska, kiaušiniu, trinta citrinos žievele bei sviestu suminkyti į vientisą tešlą. Ją uždengti ir 1 val. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui iškočioti ir dėti ant riebalais išteptos skardos. Tešlą subadyti š..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje troškinti baklažanai

Parinkti baklažanus vienodo dydžio, supjaustyti griežinėliais 1,5 cm storio, pabarstyti druska ir pipirais ir palaikyti po svoriu ir leisti nubėgti sultims. Po to pavolioti miltuose ir pakepinti ant silpnos ugnies. Žiedais pjaustytus svogūnus taip pat pakepinti aliejuje ir įdėti smulk..

Recepto vertinimas: 0

Migdoliniai Kalėdų sausainiai

Sviestą išsukti su cukrumi ir marcipanų mase, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, persijotus miltus ir suminkyti tešlą. Tešlą suvynioti į plėvelę ir 2 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 190°C temperatūros. Formeles pabarstyti miltais, o taip pat miltais pabarstyti v..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai zuikiai

Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę, sutrupinti mieles, užpilti 4-5 šaukštus šilto pieno, 1 šaukštelį cukraus, uždengti rankšluosčiu ir 20-30 minučių laikyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešla pakyla, į ją supjaustyti sviestą, supilti likusį pieną, suberti cukrų, ..

Recepto vertinimas: 0

Å onkauliukai raudoname vyne

Å onkauliukus supjaustome po vieną. Apibarstome druska, gausiai apÅ¡lakstome citrinų sultimis, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Ä® keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, Å¡iaudeliais - morką. Pakepintas daržoves iÅ..

Recepto vertinimas: 0

Kakarikai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma, išminkoma, iškočiojama ir krosnyje ar orkaitėje skardoje kepama sausai. Iškepus supjaustoma gabalais. Padažui aguonos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išbrinkti. Po to vanduo nupilamas, aguonos sutrinamos ar sum..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški blyneliai su varške

Į varškę įmušami kiaušiniai, gerai ištrinama, suberiama su soda sumaišyti miltai, supilamas pienas, pasūdoma, įberiama cukraus, gerai išsukama ir įkaitintuose riebaluose kepami blyneliai. Valgoma su grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas 6

Išplakti kiaušinius kartu su cukrumi. Supilti grietinę ir miltus. Viską gerai išmaišykite. Susmulkinkite obuolius kubeliais ir sudėkite į tešlą. Viską išmaišykite. Ištepkite kepimo formą aliejumi ir supilkite tešlą. Kepkite 150 laipsnių temperatūroje 1 valandą. SkanausP.S. Vieto..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių pyragas 3

Kepimo skardą išbarstyti džiuvesėliais. Į ją supjausstyti grežinėliais ar skiltelėmis luptus obuolius, viską lengvai apibarstyti cinamono milteliais. Į tešlos mikserį imušti kiaušinius, sudėti cukrų ir gerai išsukti, kad putotų.Įberti vanilinį cukrų.Su citrina užgesinti nepil..

Recepto vertinimas: 5

Keptas rūkytas kiaulės kumpis

Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikius juos karštu vandeniu, užmaišoma tešla. Kumpis apibarstomas maltai gvazdikėliais, kvapiaisiais pipirais, cinamonu ir aptepamas tešla piršto storumo sluo..

Recepto vertinimas: 0