Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/52

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Linų sėmenų krekeriai

Į dubenį suberkite skrudintus ir maltus linų sėmenis, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą ar margariną. Gerai išmaišykite, supilkite pieną ir minkykite, kol gausite minkštą tešlą. Ją apgaubkite plėvele ir 10 minučių palaikykite šaldytuve. Tešlą padalinkite į 4 dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis obuolių pyragas

Trynius ištrinti su cukraus pudra iki baltumo, supilti ištirpintą sviestą, piene mirkytas mieles, truputį druskos ir miltus. Gerai išminkyti tešlą, įpilti truputį pieno, jei per tiršta. Ištepti sviestu ar margarinu kepimo formą, pabarstyti miltais, sudėti tešlą. Nuluptus ir skiltel..

Recepto vertinimas: 1

Sausainiai su kremu

Miltus kapoti su sviestu ir riebalais, įdėti grietinę, trynį ir atsargiai rankomis užminkyti tešlą. Padalinti į 4 dalis ir plonai iškočioti. Kiekvieną kvadratą atskirai iškepti. Birius kremo produktus gerai išmaišyti su kiaušiniais, įpilti 1/2 stiklinės šalto pieno. Likusį pien..

Recepto vertinimas: 0

Senoviškas vokiškas meduolis

Įmaišalui mieles ištirpinti nedideliame kiekyje pieno ir sumaišius su 2 šaukštais miltų laikyti 30 min. šiltoje vietoje. Sviestą išplakti iki purios masės, į ją dėti trynius, kiaušinius, cukrų bei trintą citrinos žievelę. Įmaišalą sudėti į persijotus miltus, dėti sviesto m..

Recepto vertinimas: 0

Sviestinis kremas su kava be kiaušinių

Sviesta ismaisome su cukrumi ir isplakama iki standziu putu. Uzpilame kava, ja perkosiame ismaisome su trintu sviestu. Toki krema naudojame tortams ir dekoravimui. (Renata)..

Recepto vertinimas: 0

Merengos su šokolado įdaru

Įkaitinkite orkaitę iki 130°C. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi ir ant popieriaus pažymėkite 23 cm skersmens apskritimus. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Padidinę plakiklio greitį, palaipsniui į..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų kremas

Trynius suplakame su cukrumi ir 1 stikline pieno. Supilame sia mase i puodeli, pastatome ant mazos ugnies ir nuolat plakame po truputi suberdami miltus bei supildami likusi piena. Kai kremas uzverda, nukaiciame. Imaisome i krema sumaltus riesutus ir vanilini cukru. Kai kremas pravesta, imaisome mink..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Vidurvasaris''

Is biskvitui skirtu produktu paruosiame sokoladinio biskvito tesla. Iskepame biskvita. Atvesusi ji perpjauname i 2 lakstus. Viena laksta įiklojame iį tortinęe formąa. Piene istirpiname cukru. ĮImaišsome nedideliame pieno kiekyje i#e3;šbrinkintaą ir sištirpinaaaaaa61;tą žzelatiną. Ant bis..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su padažu

Lašinukus supjaustyti ir įkaitinti troškintuve. Juose pakepinti supjaustytą mėsą. Kiek vėliau sudėti supjaustytą svogūną, salierą. Užpilti karštu vandeniu, įdėti supjaustytą agurką, ir viską troškinti 1 valandą. Baigiant troškinti, įdėti druskos, pipirų. Supilti vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Dali lašinukų supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių. Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant tro..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su baltuoju padažu

Žuvį nuplaukite, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sudėkite į verdantį sultinį, įdėkite lauro lapelį ir peletrūną. Virkite ant lėtos ugnies 20 minučių, padėkite, kad atauštų. Išimkite žuvį į lekštę, o stiklinę sultinio užvirkite su vynu, citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

EŠERYS KEPTAS

Paruostus eserius is abbieju pusiu keliose vietose ipiaukite skersai, pasudykite ir palaikykite 30 min. Stambesnes zuvis, perpjove ties stuburu isilgai, supjaustykite gabalais. Zuvytes ar zuvu gabalus pavoliokite suplaktame kiausinyje, paskui miltuose ir dziuvesiuose. Kepkite taukuose su istirpintu ..

Recepto vertinimas: 1

Riešutų pyragas

1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Po to gerai išminkyti ir padėti į šalytuvą pusei valandos. 2.Įdarui riešutus SUKAPOTI. Puode ištirpdyti sviestą, supilti cukrų ir pastoviai maišant kaitinti, kol cukrus visiškai išti..

Recepto vertinimas: 4

Blynai su grybais

Maišant kiaušinį, pieną, vandenį, miltus, paruošti vidutinio tirštumo tešlą.Džiovintus grybus išmirkyti ir sumalti. Jei naudojami šaldyti grybai – atšildyti, apvirti ir sumalti.Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberti susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek apkepa, sudėti grybus..

Recepto vertinimas: 0

GREIPFRUTŲ PUTESIAI SU ŠOKOLADINIAIS SAUSAINIAIS

Sausainiams kiausiniu baltymus isplakame su cukrumi ir druska. Riesutus sumaisome su kakava ir isplaktais kiausiniu baltymais. Iskepame nedidelius paplotelius. Putesiams isspaudziame 1 greipfruto sultis. Likusi greipfruta isskirstome skiltelemis. Nutarkuojame citrinos zieve ir isspaudziame sultis. S..

Recepto vertinimas: 4

Vaisinis pyragas

Margarina issukti su cukrumi, sudeti issuktus trynius, vanilini cukru. Persijoti miltus, sumaisyti su kepimo milteliais. Isminkyti, ir 1-2 vai saldyti. Iskocioti ir ikloti i riebalais patepta skarda.Vaisius nuplauti, ismirkyti vandenyje, rome ar konjake, supjaustyti. I supjaustytus vaisius suberti p..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su grybais

Miltus sumaišyti su geriamąja soda ir druska. Po truputį į juos sudėti riebalus, supilti skystį, kapojant įmaišyti tešlą įr 30 minučių ją palaikyti šaltai. Grybus sukapoti arba sumalti mėsmale, įdėti svieste pakepintų susmulkintų svogūnų, grietinės, prieskonių, supjaustytą ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena

Džiovintus grybus nuplauti, užpilti stikline vandens ir pusvalandį pamirkyti. Mėsą supjaustyti griežinėliais ir apkepinti taukuose. Toje pat keptuvėje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, o kai šie pagels, apibarstyti juos miltais ir kepinti, kol šie apskrus. Į keptuvę subert..

Recepto vertinimas: 0

Avižų kisielius

Miltai arba dribsniai užpilami drungnu vandeniu, išmaišoma, įmetama duonos plutelė ir kelios medžio anglys. Laikoma kambario temperatūroje apie 1 parą. Paskui perkošiama, pripilama iki 1l. vandens ir juo dar kartą perplaunami miltai. Skystis supilamas į puodą, pasūdoma, užvirinama ir..

Recepto vertinimas: 4

Lydeka balto vyno padaže

Nuvalytą ir išdarinėtą lydeką supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudėti svogūnus, grybus, druską, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant virti į sultinį supilti gr..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su Å¡okolado kremu

Kambario temperatūros sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti medų ir išplakti. Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais, kakava bei maltais gvazdikėliais ir suberti į sviesto masę. Supilti pieną ir mediniu šaukštu ge..

Recepto vertinimas: 0

Keksiukai su Å¡okolado ir kavos kremu

Ištirpiname sviestą ir sumaišome su cukrumi ir kiaušiniais. Po truputį įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepimo formeles (2/3 jų tūrio) užpildome tešla. Kepame 220 C temperatūros orkaitėje. Iškepusius keksiukus iš karto išimame iš kepimo formelių.Puodelyje pašildo..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir troškinama 30—40 min. Tada sudedamos daržovės (jos gali būti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

Paršeliai

Į indą sudėti miltus ir trynius, sutarkuoti sviestą, margariną. Į grietinę įpilti 1,5 šaukštelio acto. Labai gerai išminkyti tešlą, kad neliptų prie pirštų. Šį tešlos gabalą padalinti į 4 dalis ir sudėti į šaldytuvą 1 valandai. Vėliau, iškočioti didelį blyną ir padalin..

Recepto vertinimas: 0