Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/51

Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti drungną pieną, šiek tiek miltų ir paruošti įmaišalą. Pabarstyti cukrumi ir miltais. Uždengti ir palaikyti šiltoje vietoje apie 10 min. Įmaišalo paviršiuje turi atsirasti įtrūkimų. Į du..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių, silkių ir obuolių užkandis

Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, įpilama vandens ar pieno, acto, įberiama truputis druskos, cukraus, ir užpilama ant paruoštų bulvių. Tada sudedamos juostelėmis supjaustytos silkės, obuolių kubiukai ir smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai rageliai su džemu

Paruoškite tešlą: mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus. Miltus sukapokite su sviestu, sudėkite kitus tešlai skirtus produktus ir suminkykite tešlą. Iškočiokite 5-7 mm storio stačiakampius lakštus ir supjaustykite juostomis. Suraižykite tešlos juostas trikampiais. Paruoškite įd..

Recepto vertinimas: 0

Vidutinio kietumo biskvitinė tešla

Sviestą išplakti iki purios masės. Pakaitomis suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Plakti, kol masė pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Jei reikia, įpilti šiek tiek pieno. Tešla turi būti gana tiršta. Ją dėti į riebalais išteptą b..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Paruosiame vidutinio tirstumo blynu tesla. Grybus, jeigu reikia, ismirkome ar apverdame ir sumalame. I keptuve su ikaitintu aliejumi suberiame susmulkinta svoguna. Kai jis siek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. I keptuve su aliejumi pilame po 2 saukstus blynu teslos, i vidur..

Recepto vertinimas: 0

Kokosų ir ananasų pyragas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenėlį. Sudėti varškę, supilti pieną, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais išteptą skardą. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 4

Rabarbarų tortas

Įdarui skirtus rabarbarus nulupti, nuplauti šaltame vandenyje ir palikti, kad nuvarvėtų vanduo. Paskui supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Dėti į dubenėlį ir pabarstyti cukrumi, uždengti ir palaikyti 1 val. Tešlai skirtą sviestą ar margariną išsukti su cukrumi iki purios masės...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolų įdaru

Miltus suminkyti su kiaušiniu, druska, cukrumi bei sviestu. Tešlą suvynioti į plėvelę ir 2 val. laikyti šaldytuve. Paskui iškočioti ir įkloti į torto formą, suformuoti aukštesnį kraštą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Įdarui skirtą kiaušinį išplakti su cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Brokolių ir varškės apkepas

Brokolius išvirti pienu užbalintame, pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje. Išvirus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine, maišant užvirti. Varškę su tryniais gerai išmaišyti, sudėti pravėsintą grietinės..

Recepto vertinimas: 5

Grybų maltinukai (Jūratės)

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavolioj..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAIS

I molini dubeni imuskite 2 kiausinius, iberkite cukru ir 30 s plakite mikseriu, po to berkite cinamona, gvazdikeliu pudra, nutarkuota citrinos geltonaji sluoksni, migdolu pudra ir viska gerai sumaisyti. Saukstas po sauksto berkite miltus, kepimo miltelius ir maisykite mikseriu, nustatytu vidutiniu g..

Recepto vertinimas: 5

Itališkas velykinis pyragas su makaronais

1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys (kitaip) (Dianos)

Sulaužyti sausainius. Ant mažos ugnies užkaisti pieną, jam užvirus supilti cukrų ir ištirpinti kitame inde ištirpinti sviestą, įberti miltų, išmaišyti ir pavirinti. Šią masę supilti į pieną su ištirpintu cukrumi, maišant berti kakavą (kol gausis šokoladinės spalvos). Gau..

Recepto vertinimas: 5

Apkeptos duonos riekutės

Duoną supjaustyti labai plonomis riekelėmis. Iš kiaušinių, miltų ir vandens padaryti tešlą, įberti prieskonių. Duonos riekeles sudėti į tešlą, palikti 2 valandoms. Keptuvėje įkaitinti riebalus, dėti tešloje įmirkusias duonos riekutes ir apkepti iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su varške

Miltus sumaišyti su sviestu, baltymus išplakti su 1 stikline cukraus. Tešlą padalinti į tris lygias dalis ir idėti 1 valandai į šaldymo kamerą. Iš tešlos kočiojame blyną, tepame baltymais, cinamonu, riešutais. Susukame į triubelę, supjaustome 1 cm storio kubeliais, kepame 160 laipsn..

Recepto vertinimas: 5

Persikų ir jogurto tortas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 6 šaukštais šilto vandens, druska bei 100 g cukraus iki purios masės. Baltymus išplakti iki standžių putų, suberti likusį cukrų ir gautą masę dėti ant trynių kremo. Persijoti miltu..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai rageliai su aguonomis

Mielinę tešlą ruošiame kaip močiutės bandelėms. Išplaktą kiaušinį dedame su ištirpintu sviestu. Išminkytą tešlą iškočiojame, supjaustome trikampiais (13-15 cm kraštinės), užtepame išplakto kiaušinio, užberiame cukraus, aguonų, suvyniojame, truputį sulenkiame ir dedame į mi..

Recepto vertinimas: 3

Avižiniai sausainiai

išsukame sviestą,cukrų ir kiaušinį.Sudedame dribsnius,miltus,vanilinį cukrų ir druską.Viską gerai išmaišome.Dedame šaukštu i kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepame karštoje orkaitėje apie 15-20 min...

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..

Recepto vertinimas: 3

Virtų bulvių maltinukai su morkomis

Bulves iÅ¡virti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą iÅ¡trinti su tryniais, sumaiÅ¡yti su bulvėmis. Ä® bulvių masę suberti miltus, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda iÅ¡plaktus baltymus, pasÅ«dyti, iÅ¡maiÅ¡yti. IÅ¡ paruostos masės formuoti maltinukus. Juos apvelti džiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai su obuoliais

Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite miltus ir maišykite. Baigdami maišyti supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastatę šiltai leiskite tešlai pakilti. Obuolius ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta griežčių sriuba

Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į verdančius griežčius. Išvirtus griežčius pertrinti. Tyrę atskiesti karštu vandeniu, pasūdyti ir uždaryti svieste pakepintais miltais. Sriubą už..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas pynė

Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.G..

Recepto vertinimas: 0