Miltai, miltå³ receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/51
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis
Miltus persijoti į dubenėlį ir viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti drungną pieną, šiek tiek miltų ir paruošti įmaišalą. Pabarstyti cukrumi ir miltais. Uždengti ir palaikyti šiltoje vietoje apie 10 min. Įmaišalo paviršiuje turi atsirasti įtrūkimų. Į du..
Recepto vertinimas:
Bulvių, silkių ir obuolių užkandis
Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, įpilama vandens ar pieno, acto, įberiama truputis druskos, cukraus, ir užpilama ant paruoštų bulvių. Tada sudedamos juostelėmis supjaustytos silkės, obuolių kubiukai ir smulkiai supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Mielinis pyragas su rabarbarais
Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..
Recepto vertinimas:
ParuoÅ¡kite teÅ¡lÄ…: mieles iÅ¡trinkite su Å¡aukÅ¡teliu cukraus. Miltus sukapokite su sviestu, sudÄ—kite kitus teÅ¡lai skirtus produktus ir suminkykite teÅ¡lÄ…. IÅ¡koÄiokite 5-7 mm storio staÄiakampius lakÅ¡tus ir supjaustykite juostomis. Suraižykite teÅ¡los juostas trikampiais. ParuoÅ¡kite įd..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo biskvitinė tešla
Sviestą išplakti iki purios masės. Pakaitomis suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Plakti, kol masė pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Jei reikia, įpilti šiek tiek pieno. Tešla turi būti gana tiršta. Ją dėti į riebalais išteptą b..
Recepto vertinimas:
Paruosiame vidutinio tirstumo blynu tesla. Grybus, jeigu reikia, ismirkome ar apverdame ir sumalame. I keptuve su ikaitintu aliejumi suberiame susmulkinta svoguna. Kai jis siek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. I keptuve su aliejumi pilame po 2 saukstus blynu teslos, i vidur..
Recepto vertinimas:
Miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenÄ—lį. SudÄ—ti varÅ¡kÄ™, supilti pienÄ…, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druskÄ… ir viskÄ… gerai iÅ¡minkyti iki vientisos masÄ—s. IÅ¡koÄioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais iÅ¡teptÄ… skardÄ…. Ä®darui ..
Recepto vertinimas:
Įdarui skirtus rabarbarus nulupti, nuplauti šaltame vandenyje ir palikti, kad nuvarvėtų vanduo. Paskui supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Dėti į dubenėlį ir pabarstyti cukrumi, uždengti ir palaikyti 1 val. Tešlai skirtą sviestą ar margariną išsukti su cukrumi iki purios masės...
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas su migdolų įdaru
Miltus suminkyti su kiauÅ¡iniu, druska, cukrumi bei sviestu. TeÅ¡lÄ… suvynioti į plÄ—velÄ™ ir 2 val. laikyti Å¡aldytuve. Paskui iÅ¡koÄioti ir įkloti į torto formÄ…, suformuoti aukÅ¡tesnį kraÅ¡tÄ…. OrkaitÄ™ įkaitinti iki 180°C temperatÅ«ros. Ä®darui skirtÄ… kiauÅ¡inį iÅ¡plakti su cukrum..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir varškės apkepas
Brokolius išvirti pienu užbalintame, pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje. Išvirus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine, maišant užvirti. Varškę su tryniais gerai išmaišyti, sudėti pravėsintą grietinės..
Recepto vertinimas:
Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavolioj..
Recepto vertinimas:
SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAIS
I molini dubeni imuskite 2 kiausinius, iberkite cukru ir 30 s plakite mikseriu, po to berkite cinamona, gvazdikeliu pudra, nutarkuota citrinos geltonaji sluoksni, migdolu pudra ir viska gerai sumaisyti. Saukstas po sauksto berkite miltus, kepimo miltelius ir maisykite mikseriu, nustatytu vidutiniu g..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..
Recepto vertinimas:
Sulaužyti sausainius. Ant mažos ugnies užkaisti pieną, jam užvirus supilti cukrų ir ištirpinti kitame inde ištirpinti sviestą, įberti miltų, išmaišyti ir pavirinti. Šią masę supilti į pieną su ištirpintu cukrumi, maišant berti kakavą (kol gausis šokoladinės spalvos). Gau..
Recepto vertinimas:
Duoną supjaustyti labai plonomis riekelėmis. Iš kiaušinių, miltų ir vandens padaryti tešlą, įberti prieskonių. Duonos riekeles sudėti į tešlą, palikti 2 valandoms. Keptuvėje įkaitinti riebalus, dėti tešloje įmirkusias duonos riekutes ir apkepti iš abiejų pusių. ..
Recepto vertinimas:
Miltus sumaiÅ¡yti su sviestu, baltymus iÅ¡plakti su 1 stikline cukraus. TeÅ¡lÄ… padalinti į tris lygias dalis ir idÄ—ti 1 valandai į Å¡aldymo kamerÄ…. IÅ¡ teÅ¡los koÄiojame blynÄ…, tepame baltymais, cinamonu, rieÅ¡utais. Susukame į triubelÄ™, supjaustome 1 cm storio kubeliais, kepame 160 laipsn..
Recepto vertinimas:
Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 6 šaukštais šilto vandens, druska bei 100 g cukraus iki purios masės. Baltymus išplakti iki standžių putų, suberti likusį cukrų ir gautą masę dėti ant trynių kremo. Persijoti miltu..
Recepto vertinimas:
FormÄ… patepti riebalais, sudÄ—ti gabalÄ—liais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotÄ… svogÅ«nÄ…, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Ä®pilti pieno, 10 minuÄių pavirinti ir atauÅ¡inti. Ä® padažą įmaiÅ¡yti prieskonių, žalių kiauÅ¡inių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..
Recepto vertinimas:
Mieliniai rageliai su aguonomis
MielinÄ™ teÅ¡lÄ… ruoÅ¡iame kaip moÄiutÄ—s bandelÄ—ms. IÅ¡plaktÄ… kiauÅ¡inį dedame su iÅ¡tirpintu sviestu. IÅ¡minkytÄ… teÅ¡lÄ… iÅ¡koÄiojame, supjaustome trikampiais (13-15 cm kraÅ¡tinÄ—s), užtepame iÅ¡plakto kiauÅ¡inio, užberiame cukraus, aguonų, suvyniojame, truputį sulenkiame ir dedame į mi..
Recepto vertinimas:
išsukame sviestą,cukrų ir kiaušinį.Sudedame dribsnius,miltus,vanilinį cukrų ir druską.Viską gerai išmaišome.Dedame šaukštu i kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepame karštoje orkaitėje apie 15-20 min...
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais
Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių maltinukai su morkomis
Bulves iÅ¡virti su lupenom. AtvÄ—susias nulupti ir sumalti. SviestÄ… iÅ¡trinti su tryniais, sumaiÅ¡yti su bulvÄ—mis. Ä® bulvių masÄ™ suberti miltus, sudÄ—ti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda iÅ¡plaktus baltymus, pasÅ«dyti, iÅ¡maiÅ¡yti. IÅ¡ paruostos masÄ—s formuoti maltinukus. Juos apvelti džiÅ..
Recepto vertinimas:
Vandenį suÅ¡ildykite iki 40 laipsnių, sudÄ—kite druskÄ…, cukrų ir su trupuÄiu paÅ¡ildyto vandens iÅ¡trintas mieles. Pilkite miltus ir maiÅ¡ykite. Baigdami maiÅ¡yti supilkite tirpintÄ… sviestÄ…, iÅ¡maiÅ¡ykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastatÄ™ Å¡iltai leiskite teÅ¡lai pakilti. Obuolius ..
Recepto vertinimas:
Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkÅ¡tÄ—s. Smulkiai supjaustytÄ… svogÅ«nÄ… pakepinti svieste ir supilti į verdanÄius griežÄius. IÅ¡virtus griežÄius pertrinti. TyrÄ™ atskiesti karÅ¡tu vandeniu, pasÅ«dyti ir uždaryti svieste pakepintais miltais. SriubÄ… už..
Recepto vertinimas:
Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.G..
Recepto vertinimas: