Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/50

Obuolių pyragas

sviestas sukamas su cukrumi,imusant po viena tryni. Grietine ismaisoma su soda. Beriami miltai. Isplakami baltymai. Viskas sumaisoma. I tesla dedami supjaustyti obuoliai. Kepama iki 200*C ikaitintoje orkaiteje 30min. Skanaus... (Agne)..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliniai sausainiukai

Obuolius reikia nuvalyti t.y nulupti ir i┼íimti s─Śklas, paskui supjaustyti ─» nelabai stambias skilteles. Na, jei obuoliai dideli tai bus i┼í vieno koki┼│ 15 skilteli┼│. Taip juos supjaus─Źius u┼żpilkite cukrumi ir cinamonu ir palikite 5 min pastoveti. Te┼íla: Sviestas turi b┼źti su┼íal─Ös, nes j─»..

Recepto vertinimas: 4

Vaflinis pyragas

Sviest─ů, pien─ů ir cukr┼│ pakaitinkite, i┼ímai┼íykite ir atau┼íinkite. Suberkite pieno miltelius ir kakav─ů. Rie┼íutus ir d┼żiovintus vaisius susmulkinkite. Du vafli┼│ lak┼ítus sutrupinkite, visk─ů sud─Śkite ─» ┼íokolado mas─Ö ir i┼ímai┼íykite. Paruo┼ít─ů mas─Ö sukr─Śskite ant vaflio lak┼íto, u┼żd..

Recepto vertinimas: 4

Pranc┼źzi┼íkas tortas

U┼żmai┼íyti trapi─ů te┼íl─ů, suvynioti ─» polietilen─ů ir 30 min. ─»d─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. I┼íko─Źioti, kad atitikt┼│ tortin─Śs formos dugn─ů, ir subadyti ┼íakute. Plikyta te┼íla: u┼żvirti stiklin─Ö vandens su sviestu ir ┼żiupsneliu druskos, suberti miltus, mai┼íyti, kol te┼íla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 0

Kepta ┼żuvis su grybais

Plek┼ínes nuvalyti, i┼íimti vidurius, nupjauti galv─ů ir pelekus, pas┼źdyti, pa┼ílakstyti actu ir pusvaland─» palaikyti ┼íaltai. Paskui suvilgyti kiau┼íinio ir pieno mi┼íinyje, apvolioti d┼żi┼źv─Śs─Śliais ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rausva plutele. I┼íkepusias ┼żuvis sud─Śti ─» pa┼íildyt─ů ..

Recepto vertinimas: 0

SŪDYTI AGURKAI SU RAUDONAISIAIS SERBENTAIS

Agurkus nuplauti ir palikti 1 val. saltame vandenyje. Raudonuosius serbentus nuplauti ir isvalyti nuo sakeliu. I stiklaini ant dugno deti prieskonius ir zalumynus. Paskiau sudeti agurkus tarp ju pridedant raudonuju serbentu. Vandeni uzvirti ir suberti druska. Truputi atvesinus uzpilame juo agurkus s..

Recepto vertinimas: 0

Plakta trapi tešla

26 cm skersmens torto formos dugn─ů i┼íkloti kepimo popieriumi. Mink┼ít─ů sviest─ů, cukr┼│, tryn─» bei drusk─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs, ─»mai┼íyti i┼ísijotus miltus. Te┼íl─ů sud─Śti ant torto formos dugno. Daug kart┼│ subadyti ┼íakute, u┼żdengti popieriumi ir 30 min. laikyti ┼íaltoje vietoje. ..

Recepto vertinimas: 0

ke─Źiupo pada┼żas

Mork─ů sutarkuoti, supjaustyti svog┼źn─ů. ─« keptuv─Ö ipilti aliejaus pakepinti svog┼źnus, apkepus svog┼źnams suberti morkas ir pakepti kol apskrus. ─«pilti ke─Źiupo (ke─Źiupo pilti tiek kad viskas but┼│ apsemta), ─»d─Śti milt┼│, supilti pien─ů. Tuomet dar pakepti, ─»d─Śti vegetos ir dar pagal skoni..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su grybais

M─Śs─ů atskirti nuo kaul┼│, supjaustyti nedideliais gabal─Śliais ir ┼íiek tiek apkepinti. I┼í kaul┼│ i┼ívirti sultin─». Grybus ir prieskonines dar┼żoves patro┼íkinti margarine, ─»pilti sultinio, sud─Śti vi┼ítienos gabal─Ślius, u┼żdengti ir visk─ů i┼ítro┼íkinti. Tuomet supilti su ┼íaltu sultiniu sum..

Recepto vertinimas: 0

Varskėtukai su cinamono padažu

Varske pertriname per tinkleli. Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. I varske imaisome kiausinio plakini ir miltus. Is teslos formuojame volelius, supjaustome 1,5 cm ilgio gabaleliais ir 3-4 min. verdame pasudytame ir pasaldintame vandenyje. Padazui istirpiname sviesta ir sumaisome su grietine, ..

Recepto vertinimas: 4

K┼ź─Źiukai

Tryniai i┼ítrinami su cukrumi, sudedamas i┼ítirpintas sviestas, nuplikytos ir sugr┼źstos aguonos. Visk─ů gerai i┼ísukus, dedama grietin─Ś, truputis druskos, miltai ir u┼żminkoma te┼íla (jei ji bus labai kieta, reikia ─»pilti truput─» pieno). Baigiant te┼íl─ů minkyti, ─»beriama prieskoni┼│ (vanilino..

Recepto vertinimas: 3

Spurgos

I┼íplakt kiau┼íinius su majonezu ,su cukrum su druska ir su vanilinu.I┼íplakti .........Kai i┼íplaki sumai┼íai su var┼íke o paskui sumai┼íyti kepimo miltelius su miltais padaryti tesla,susukti i mazus rutuliukus galima padaryti nedidele ma┼ża skilut─Ö viduryje ,ir virti kar┼ítame aliejuje .........

Recepto vertinimas: 4

Bulvių salotos su kiaulienos šonine

I┼ívirtas bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome smulkintais petra┼żoli┼│ lapeliais. Keptuv─Śje apkepiname kubeliais pjaustyt─ů kiaulienos ┼íonin─Ö, sudedame smulkintus svog┼źnus, kiek pakepiname. Tuomet pas┼źdome ir pabarstome miltais. Mai┼íydami dar pakepiname, u┼żpilame actu bei vandeniu i..

Recepto vertinimas: 2

Dviej┼│ r┼ź┼íi┼│ te┼íl┼│ tortas

ÔÇó I┼í trapiai te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ u┼żminkome te┼íl─ů ir 1 vai. palaikome ┼íaltai. Tuomet i┼íko─Źiojame du 5 mm storio lak┼ítus. I┼í likusios juos apipjaunant te┼ílos suformuojame 6 g─Ślytes, likusi─ů te┼íl─ů paliekame trupiniams. Kepame 170┬░ C temperat┼źros orkait─Śje.ÔÇóI┼í pagerintai te┼í..

Recepto vertinimas: 0

Jaunystes v─Śjas

Medu istirpinti su cukrumi, sudeti sviesta. Atausinti. Sudeti nugesinta soda, kiausinius, miltus. Tesla atsaldyti. Padalinti i 5 gabalelius, iskocioti ir deti kepti... Pertepimas: Isplakti grietine su cukrumi ideti pagal skoni citrinos rugsteles, skoni dar labiau pagerintu smulkinti lazdyno riesuta..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINIAI PYRAG─ľLIAI I┼á TRAPIOS TE┼áLOS SU ALIEJUMI

Kiau┼íinius i┼íplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki put┼│. Tada, l─Śtai pildami, ─»mai┼íykite aliej┼│ ir pien─ů. Milt┼│, kepimo milteli┼│ ir kakavos mi┼íin─» persijokite ir suberkite ─» kiau┼íini┼│ ir aliejaus mas─Ö. Galiausiai ─»mai┼íykite migdolus, rom─ů bei prieskonius. ─« riebalais i┼íte..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai kibinai

Virtas bulves gerai sutrinti arba sumalti, ┼żalias sutarkuoti. Varsk─Ö issukti su kiausiniais, supilti grietin─Ö, suberti prieskonius. Visus produktus suminkyti, milt┼│ beriant tiek, kad tesla neb┼źt┼│ labai kieta. Isjos daryti kibinus, aptepti plaktu kiausiniu, kepti orkait─Śje arba keptuv─Śje su r..

Recepto vertinimas: 1

Pertrinta briuselini┼│ kop┼źst┼│ sriuba

Briuselinius kop┼źstus nuplaukite ir nuvalykite. U┼żvirinkite 250 ml s┼źdyto vandens, sud─Śkite briuselinius kop┼źstus, v─Śl u┼żvirinkite ir virkite 10 minu─Źi┼│. Is puodo isimkite 10 kop┼źst┼│, supjaustykite ─» keturias dalis ir atid─Śkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyr─Ö..

Recepto vertinimas: 0

ŠAKOTIS II

Vanilini cukru suberti i cukru. Sviesta ir cukru istrinti iki vientisos mases nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, kol sudesite visus kiausinius. Tada sudeti miltus ir supilti grietine. Viska labai gerai ismaisome iki vientisos mases. Kepti specialiame peciuje...

Recepto vertinimas: 0

Mocca fondiu receptas

Sutarkuokite sokolada ir sumaisykite su kavos milteliais. Supilkite i fondiu inda grietinele, sokolada ir kava. Silpnai kaitindami, maisykite, kol bus vientisa mase. Supilkite cheresa ir gerai ismaisykite. Patiekite su biskvitiniais pirsteliais, zefyrais ar pyrago kubeliais...

Recepto vertinimas: 4

Obuolių krepšeliai

Obuolius nulupti, i┼íimti s─Śklalizd┼żius ir supjaustyti kubeliais. Drauge su razinomis ir cukrumi ┼íiek tiek patro┼íkinti, kad sumink┼ít─Śt┼│, ir atau┼íinti. Pagardinti citrinos sultimis. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180-200┬░C temperat┼źros. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir persijoti ─» ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pyragas

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ paruo┼íiame trapi─ů te┼íl─ů. Ja i┼íklojame kepimo form─ů, suformuojame auk┼ítesnius kra┼ítus ir kepame 170┬░C temperat┼źros orkait─Śje. ─«darui kiau┼íin─» ir trinius i┼íplakame su cukrumi, sudedame sviest─ů, i┼íspaud┼żiame citrinos sultis, ─»tarkuojame jos ┼żievel─Ö i..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIS PYRAGAS SU BEZE

Kiausiniu trynius istriname su cukrumi ir uzpilame karstu pienu. Pakaitiname nuimame nuo ugnies sudedame sokolada. Atvesiname iki 24C, sudedame sviesta ir isplakame. Beze: Kiausiniu baltymus isplakame su cukrumi veliau suberiame vanilinj cukru. Paruosta pyraga konditeriniu svirkstu padengiame beze i..

Recepto vertinimas: 0

Čigonas (vaisinis plokštainis)

Viskas, i┼ískiriant vaisius, dubenyje gerai i┼ísukama. Vaisiai nuplikomi verdan─Źiu vandeniu, i┼í slyv┼│ i┼íimami kauliukai. Visi vaisiai smulkiai supjaustomi, apibarstomi cinamonu ir, sud─Śjus ─» te┼íl─ů, sumai┼íoma, kad vienodai pasiskirstyt┼│. Te┼íla sudedama ─» pergamentu i┼íklot─ů ir riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininiai keksiukai

I┼ítirpinkite margarin─ů. Sutarkuokite gelton─ůj─ů nuplauto ir nusausinto apelsino ┼żievel─Śs dal─», paskui apelsin─ů perpjaukite perpus ir i┼íspauskite sultis. I┼ísukite kiau┼íinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite prav─Śsus─» margarin─ů. I┼ímai┼íykite sausus komponentus, sud─Śkite tark..

Recepto vertinimas: 4