Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/48

Lazanija su grybais

Pagaminkite tešlą, kai ši kiek pastovės, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratinėmis juostelėmis. Pagaminkite bešamelio padažą, nuplaukite grybus ir perpjaukite juos per pusę. Pakepinkite grybus svieste, pridėkite smulkiai supjaustyto česnako, druskos. Kai grybai siek tiek ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kotletai

Avieną sumalti, įdėti du trynius, šaukštą sviesto. Batoną išmirkyti, truputį nuvarvinti ir sudėti į mėsą, pagal poreikį pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais, gerai išmaišyti ir suporcijuoti kotletus. Palikti pusvalandžiui, kad pagulėtų. Apvolioti kiaušinio baltymuose, džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Duona su rūkytu kumpiu

Is kiaulienos kumpio isimame kaula. Mesa per nakti pamerkiame i isrugas, actu parugstinta vandeni arba obuoliu sultis. Po to nusausiname ir pabarstome kmynais. Ant lizes dedame duonos tesla, i viduri - mesa ir formuojame duonos kepala. Kepame apie 2 vai. Isimame is krosnies, duoneles pluta patepame ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberiama maltų kalendros grūdelių, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu išsukta varškė ir dar pasukama. Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Rūgštesni obuoliai nulupami ir supjaustomi nedideliais gabaliukais. Į varškės masę sudedami m..

Recepto vertinimas: 0

Seses tortas

Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą sviestą, grietine užgesintą sodą, išbrinkintas manų kruopas, miltus su kakava arba nuplikytomis aguonomis.Kepti orkaitėje.Iškeptą pyragą pertepti grietinės ir cukraus kremu. (Sandra)..

Recepto vertinimas: 0

Pasukų pyragas su apelsinų likeriu

Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai su..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su morkų įdaru ir grybų padažu

Pasūdytame vandenyje išverdame kopūstą, nuimame lapus, lapo sustorėjimą išpjauname. Smulkiai supjaustome svogūną ir jį apkepiname. Į keptuvę įpilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogūnus sumaišome su mor..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas 4

Kiaušinių trynius ir baltymus atskirti į atskirus indus. Į trynius pilti 1,5 stiklinės cukraus ir issukti. Supilti istirpinta sviesta. Baltymus issukti iki pieno baltumo. Į trynius pilti 1,5- 2 stiklines miltų. Ir issukti. Į masę išlėto kresti ir maisyti letai baltymus. Įmaisome supjaus..

Recepto vertinimas: 5

Varškės keksas su vyšniomis

Kambario temperatūros sviestą mediniu šaukštu išsukti iki purumo. Sukant po šaukštelį berti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir po vieną įmušti kiaušinius. Į masę įmaišyti pro sietelį pertrintą varškę. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, užsijoti ant varškės bei ..

Recepto vertinimas: 0

Desertiniai blyneliai

Iskepam tradicinius lietinius.Obuolius nulupam,supjaustom smulkiai,apibarstom cukrumi ir cinamonu. Idara suviniojam i blyneli. Isplakam kiausini, paruostus blynelius pavoliojam plakinyje, po to dziuvesiuose ir tada kepam. Prie ju tinka uogiene. (Daiva)..

Recepto vertinimas: 1

Šokoladinės bandelės su mango vaisiais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite. Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), giretinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tiršt..

Recepto vertinimas: 0

Oro pyragas (obuolių suflė)

Obuolius nuplaukite, suvilgykite vandeniu, iškepkite orkaitėje, ataušinkite ir pertrinkite per sietelį. Į tyrę pridėkite cukraus ir virkite, kol sutirštės. Baltymą išplakite iki tirštų putų, dėkite į karštą tyrę ir greitai maišykite. Obuolių masę sudėkite į sviestu išteptą..

Recepto vertinimas: 3

MEDUOLIAI SU ŠOKOLADU

Ant silpnos ugnies, nuolat maisydami, pakaitinkite medu arba melasa su cukrumi, sviestu ir pienu. Kai istirps, supilkite i dubeni ir palikite, kad atvestu. Imaisykite kiausinius, citrinos esencija, kardamona, muskata ir cinamona.Po truputi suberkite miltus, sumaisytus su kakava ir kepimo milteliais...

Recepto vertinimas: 4

Veršienos suktinukai su kumpiu

Mėsą supjaustyti ir išmušti. Kumpį supjaustyti, o virtus kiaušinius perpjauti pusiau. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėti po pusę kiaušinio ir gabalėlį kumpio, susukti, persmeigti degtuku. Suktinukus pakepti. Tada įpilti vandens ir troškinti 1 valandą. Išėmus mėsą, į skystį ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai (Lauros)

IÅ¡virti grybus ir smulkiai supjaustyti. Vandenį, kuriame virė grybai, pasÅ«dyti, užvirinti ir įberus ryžius juos iÅ¡virti. IÅ¡virusius ryžius sumaiÅ¡yti su grybais, įdėti smulkiai supjaustytą svogÅ«ną, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį ir įberti pagal skonį pipirų bei druskos. Viską gerai iÅ¡maiÅ..

Recepto vertinimas: 5

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. ..

Recepto vertinimas: 4

Rusiška rūgštynių sriuba

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Cukrainiukai

Kiaušinius išplakti, įdėti pagal skonį druskos, imbiero ir suminkyti tešlą kaip makaronams. Tarp rankų suvolioti plonus ,,siūlelius" ir suvynioti į norimo dydžio kamuoliukus. Į vandenį suberti cukrų, užvirinti ir dėti cukrainiukus. Virti ant silpnos ugnies, kol pagels. Išimti kiaur..

Recepto vertinimas: 3

Mieliniai rageliai su aguonomis

Mieline tesla ruosiame kaip mociutes bandelems. Isplakta kiausini dedame su istirpintu sviestu. Isminkyta tesla iskociojame, supjaustome trikampiais (13-15 cm krastines), uztepame isplakto kiausinio, uzberiame cukraus, aguonu, suvyniojame, truputi sulenkiame ir dedame i miltais pabarstyta skarda, ki..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su riešutais

Kedrų riešutus suberkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir pakepinkite karštoje orkaitėje. Palikite, kad atvėstų. Miltus sumaišykite su druska ir maltais pipirais. Juose pavoliokite nuplautus, nusausintus ir porcijomis supjaustytus vištienos gabalėlius ir 5 minutes kepkite ka..

Recepto vertinimas: 0

Ragaišis su troškintais kopūstais

Stiklinėje ištrinti mieles ir cukrų., kad pasidarytų skysta tyrė. Pašildytą pieną, 1/3 miltų ir mieles supilti į dubenį. Užmaišyti tešlą ir pastatyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią gerai išminkyti, suberiant tikusius miltus bei druską. Sudėti į kepinių formą, pateptą rieba..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis bruknių pyragas su cinamono kremu

Tešlos ruošimas 1. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir sviestą. Po to supilkite vandenį ir gerai viską suminkykite. 2. Tešlą iškočiokite arba išspauskite į formą. Kepkite apie 10 min. iki 200° įkaitintoje orkaitėje. Įdaro ruošimas 1. Puode ištirpdykite cukrų (tirpdykite tol, ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai tešloje

Iš miltų, kiaušinių, aliejus, druskos ir tarkuoto sūrio išmaišyti tešlą. Grybus pamirkyti tešloje ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Sekmadienio rageliai

Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenėlyje iki vientisos konsistencijos sumaišyti tirpintas mieles, miltus, druską ir sviestą. Tešlą uždengti ir laikyti šiltoje vietoje, kol ji pakils dvigubai. Paskui dar kartą gerai išminkyti ant miltais pabarstytos lentos ar stalo. Suformuoti 1..

Recepto vertinimas: 4