Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/44

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai ..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su Å¡pinatais

Atsildykite spinatus. Miltus nusijokite į didelį dubenį ir viduryje padarykite duobutę. Isplakite kiausinius su druska ir vandeniu, sį misinį po truputį pilkite į miltus; maisykite teslą, kol taps vientisa ir be gumuliukų. Nusunkite spinatus, sudėkite į teslą ir vėl ismaisykite. Puode ..

Recepto vertinimas: 1

DARŽOVIŲ SRIUBA

I verdanti sultini sudedame smulkintus porus, siaudeliais pjaustyta paprika ir kubeliais pjaustyta saliera. Uzverdame, verdame 2 minutes. Tada sudedame stambesniais kubeliais pjaustytas cukinijas ir suberiame kukuruzus bei pomidorus. Iberiame prieskoniu. Patiekdami idedame 30 g virtu makaronu. Gamin..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelių ir varškės lazdelės

Is varskes, kiausinio, miltu ir sodos isminkyti tesla, iskocioti pilga blyna ir supjaustyti juostelemis (3 cm plocio) apvynioti desreles ir kepti riebaluose...

Recepto vertinimas: 4

Vafliai

Sviestas arba margarinas istirpinamas. Ideti isplaktus kiausinius ir maisyti su cukrumi, miltais, ilasinti esencijos. Kepami elektrineje keptuveje ir susukami i vamzdeli. (jolanta)..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai blyneliai su abrikosais ir varške

Sviestą išlydyti ir padėti, kad atauštų. Pieną suplakti su kiaušiniais, miltais, druskos ir pusę kiekio šokolado. Sudėti drungną sviestą ir viską gerai išmaišyti. Aliejuje iškepti 6 lietinius blynus. Migdolų drožles paspraginti keptuvėje be riebalų. Džiovintus abrikosus užpli..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Rafaello“

Miltus ir krakmolą išmaišykite su mažu kiekiu pieno. Likusį pieną užvirinkite su cukrumi. Į verdantį pieną įdėkite miltų ir krakmolo mišinį. Gautą pudingą atvesinkite. Į šaltą pudingą įdėkite kiaušinio trynius, 150 g kokoso drožlių ir kambario temperatūros sviestą. Pailg..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Įmaišyti 150 g kapotų ir maltų migdolų, miltus, kepimo miltelius bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai su grybais

Į faršą suberkite šaukštelį prieskonių, smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Išmaišykite. Nuplautus grybus aplipdykite faršu, suformuokite kukulį. Imkite plonai pjaustytą kumpio gabalėlį ir apjuoskite juo suformuotą faršo kukulį. Sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Formą a..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai pomidorų padaže

Žuvį išvalyti, nulupti, pašalinti kaulus ir sumalti mašinėle kartu su piene mirkytu pyragu ir aliejuje pakepintu svogūnu. Įdėti kiaušinį, pipirų, druskos, masę išmaišyti ir padaryti kaštono dydžio kukulius. Juos pavolioti miltuose, pakepinti aliejuje, pridėti pomidorų košės, gr..

Recepto vertinimas: 0

Morkų plokštainis

Nuvalytos žalios morkos sutarkuojamos, suberiama pusė cukraus ir maišoma, kol jis ištirps. Tada supilami ištirpyti riebalai, prieskoniai, miltai, kėlimo milteliai, su likusiu cukrumi ištrinti kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Kepama 40 min. vidutinio karštumo krosnyje. ..

Recepto vertinimas: 4

Pynutė su džiovintomis slyvomis

Mieles sumaišyti su ½ stiklinės šilto pieno ir 1 šaukšteliu cukraus, paliekti 15-20 minučių, kad pakiltų. Į dubenį suberti miltus, sudėti tarkuotą sviestą, kiaušinio trynį, mieles, cukrų ir druską, citrinos sultis ir žieveles. Supilti likusį pieną ir citrinos sultis. Tešlą ge..

Recepto vertinimas: 0

Kepti inkstai su bulvėmis

Vartojami kiaulės, avies arba verÅ¡elio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, galima apvolioti miltais ir kepkite įkaitintame svieste, kol iÅ¡kepa (3 – 5 min.). Patiekdami valgyti inkstus užpilkite citrinos sultimis, apibarstykite Å..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies spurgos

Žuvį nulupame, išimame kaulus, smulkiai supjaustome. Iš virtų sugrūstų bulvių, kiaušinių, kefyro, kepimo miltelių, prieskonių, petražolių ir miltų užminkome tešlą. Į tešlą sudedame žuvį, sumaišome ir šlapiomis rankomis formuojame spurgas. Jas verdame gerai įkaitintuose rie..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybais

Duona apkepinama margarine.Iš grybų padaromas tirštas padažas : grybai pakepinami svieste, įdedama miltų, dar pakepinama, įpilama pieno arba grietinės, troškinama, įdedama druskos, pipirų ir tarkuoto svogūno.Karštas grybų padažas uždedamas ant karštų sumuštinių.Patiekiama iš ka..

Recepto vertinimas: 5

Kalcioni kaimiškai

Ištepkite dvi kepimo skardas. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių obuolių pyragas

 IÅ¡ 1000g atlaidintos Å¡aldytos mielinės sluoksniuotos teÅ¡los iÅ¡kočioju keturis 29x29 cm dydžio plonus lakÅ¡tus. 600g obuolių nulupu, iÅ¡pjaustau sėklalizdžius ir supjaustau labai plonomis skiltelėmis, juos atsargiai iÅ¡maiÅ¡au su 100 cukraus ir 2g maltų cinamonų. Mažą 29x29 cm kepimo..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU AVIŽINIAIS DRIBSNIAIS

Kiausinio trynius istrinti su 80g cukraus ir maza srovele plakant supilti verdanti vandeni, gerai isplakti. Kitame inde su likusiu cukrumi isplakti baltymus ir paskui sumaisyti juos su tryniais, sudeti miltus. Avizinius dribsnius truputi apkepinti ir suberti i tesla, viska gerai ismaisyti. Kepti nek..

Recepto vertinimas: 3

Å ampano tortas

Iš trapiai tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, ją 30 min. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame lakštą, jį įklojame į tortinę formą ir iškepame paplotį. Atvėsusį jį patepame 5 šaukštais citrininio džemo.Iš biskvitinei tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Trapi širdis“ su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su razinomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų sviesto sausainiai (Skirmantės) (foto)

Sumaišyti paprastą sviestą su riešutų sviestu, vėliau suberti baltąjį ir rudąjį cukrų ir gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir mikseriu gerai išplakti. Tuomet suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska ir gerai išminkyti. Padėti tešlą valandai į šaldytuvą...

Recepto vertinimas: 5

Paprastas keksas

Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas. Išmaišykite. Sudėkite iki baltumo išplaktus baltymus, likusius miltus, sodą, citrinos žievelę, atsargiai išmaišykite. Tada tešlą pilkite į kekso formos kepimo indą. Žiūrėki..

Recepto vertinimas: 0

Varškėčiai su bulvėmis

Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA VIŠTA SU POMIDORAIS

Vista supjaustome, pasudome, itriname prieskoniais ir paliekame pastoveti. Apkepiname ikaitintame svieste. Iseme vista, tuose paciuose riebaluose pakepiname smulkiai supjaustytus svogunus, uzbarstome miltu ir maisydami pakepiname. Tada sudedame apkeptus vistienos gabaliukus, uzpilame karstu vandeniu..

Recepto vertinimas: 2