Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/43

Vištienos ir kumpio lazanija

Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite morkas, porus ir pipirus (apie 10 min.). Įberkite šafrano, sudėkite papriką ir patroškinkite dar porą minučių. Supilkite vyną, sultinį, įkaitinkite viską iki virimo ir virkite 15 min. Tuomet sudėkite supjaustytą žuvį, krev..

Recepto vertinimas: 0

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru

Mėsą nuplauname, nusausiname, įtriname druska ir pipirais. 4 skilteles česnako ir svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname šaukšte sviesto, kol tampa aukso spalvos. Atvėsiname, sumaišome su smulkiai supjaustytais žalumynais žalumynais ir sudedame ant mėsos. Padarome vyniotin..

Recepto vertinimas: 0

Menkė užkepta sūriu (Vitalijos)

Bulves verdame su lupenomis. Jas nulupę supjaustome apie 0,5 cm griežinėliais. Žuvį pjaustome apie 7 cm gabalėliais. Pavoliojame miltuose ir iškepame. Sūrį sutarkuojame. Gilų kepimo indą (stiklinį, špižinį, molinį) ištepame riebalais (sviestu arba margarinu). Išklojame visomis bu..

Recepto vertinimas: 2

Pyragėliai su obuoliais

Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, iškočioti ir iš jos išpjauti 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupti ir minkštimą supjaustyti kubeliais, sumaišyti su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinti uždengtą apie 10 min. Nui..

Recepto vertinimas: 0

Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais

Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. Nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 min. puode pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu ir 10 min. virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiūvėsėlių, paskaninti muskatu ir šau..

Recepto vertinimas: 0

Agrastai kreme

Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir pavirinama 3 minutes. Stiklinis pusdubenis išklojamas sausainiais, kurie pašlakstomi romu arba likeriu, ant jų supilami atšaldyti agrastai. Pienas su vanile ir cukrumi užvirinamas iš, supilami šaltame piene išleisti miltai..

Recepto vertinimas: 0

AMONIAKO PYRAGAS

Standziai isplakti baltymus su cukrumi, porcijomis deti trynius, ismaisytus su amoniaku, miltus ir gerai istrinta margarina bei supilti arako esencija. Viska gerai ismaisyti. Tesla padalyti i tris dalis. Skarda patepti taukais, iskloti taukais pateptu pergamentiniu popieriumi, ideti plona sluoksni t..

Recepto vertinimas: 5

MAKARONAI SU VIŠTIENA

Is vistos isimti kaulus. Mesa supjaustyti juostelemis, apibarstyti prieskoniais ir 2 val. laikyti saltoje vietoje. Makaronus isvirti pasudytame vandenyje ir isgriebus nuvarvinti. Vistiena sumaisyti su miltais ir iskepti aliejuje. Tuose paciuose riebaluose pakepinti skiltelemis supjaustytus pomidorus..

Recepto vertinimas: 1

Vokiškas Kalėdų keksas

Į dubenėlį suberiame cukatas, razinas ir riešutus, supilame romą. Viską sumaišome. Uždengiame maistine plėvele, viršuje peilio smaigaliu praduriame skylutę ir 5 minutes ruošiame mikrobangų krosnelėje. Dideliame dubenyje sumaišome pieną, cukrų, mieles, 5 šaukštus miltų, pridengi..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas pyragas su varške

Įdarui varškę ištrinkite su išplaktais kiaušiniais, sviestu, pakaitintu medumi ir cukrumi. Įberkite druskos ir nutarkuotą citrinos žievelę. Iš tešlai skirtų produktų užminkykite masę, atvėsinkite ir padalykite į vienodas dalis, priklausomai nuo kepimo formos skersmens. Kiekvi..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies kotletai jūreiviškai

Zuvi supjaustome nemazais gabaliukais(kaip degtuku dezele).Morkas sutarkuojame burokine tarka, svoguna supjaustome smulkiai, cesnaka susmulkiname, sudedame prieskonius, tik nededame druskos. Sudedame majoneza - ismaisome ir padedame i saldytuva 12 valandu. Po to imusame kiausinius, sudedame krakmola..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų pyragas (Ramunės)

Ištrinti riebalus (kad būtų kaip pūkas), suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską ir nuolat trinant, dėti po kiaušinį. Po to palaipsniui berti į masę miltus ir krakmolą, išmaišytus su kepimo milteliais, riešutus ir sutarkuotą citrinos žievelę.Tešlą sudėti į išteptą riebalais..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTI ŠOKOLADINIAI PYRAGAIČIAI

Gerai issukame sviesta su miltiniu cukrumi, sudedame tarkuota, kiek pasildyta sokolada. Viska gerai ismaisome, supilame i forma ir pastatome saltai. Riesutus sumalame ir sumaisome su miltiniu cukrumi, supilame grietinele ir ismaisome iki tirstos mases. Ja tepame ant formoje sustingusio sokolado, ant..

Recepto vertinimas: 3

Policininkų pyragas

Sviesta sukapoti su miltais ir cukrumi. Trynius atskirti nuo baltimu, baltymus standziai isplakti. I tesla supilti trynius, kakava, soda, grietine, vaisius ir baltymus. Atsargiai ismaisyti. Kepti orkaiteje, kol pagels...

Recepto vertinimas: 3

Tortas su braškėmis ir rabarbarais

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei cukrumi. Puodą nukelti nuo viryklės ir suberti miltus. Viską greitai sumaišyti, vėl dėti ant viryklės ir, kaitinant ant mažos ugnies, maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Puodą n..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS MAMAI

Trynius atskirkite nuo baltymu ir isplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai isplakite baltymus iki standziu putu. Viska sukreskite i viena inda, suberkite miltus ir atsargiai ismaisykite. Torto forma isklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir isleto supilkite tesla. Kai orkaite ik..

Recepto vertinimas: 0

Meduolinis tortas su varške

Medų kelis kartus pakaitiname dubenėlyje, kad patamsėtų. Trynius ištriname su cukrumi ir į juos supilame atvėsusį medų, prieskonius, grietinėje išmaišytą sodą, miltus. Tešlą supilame į tortine formą ir kepame 30-40 min. 180-200°C temperatūros orkaitėje. Varškę kremui permalam..

Recepto vertinimas: 0

Šventinės spurgos

Tešla ruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla iškočiojama 1/2 cm storio lakštais ir stiklinėle išspaudžiami apskriti paplotėliai. Ant kiekvieno dedama po uogą, kraštai patepami baltymu ir uždedamas antras paplotėlis. Kraštai gerai užspaudži..

Recepto vertinimas: 3

Briuselio kopūstų sriuba

Briuselio kopūstus 25 minutes virti pasūdytame vandenyje. Po to puode ištirpinti sviestą ir apkepinti jame iš vandens ištrauktus kopūstus, apibarstyti juos miltais ir užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu. Pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir virti dar apie valandą. Išvirusius kopūst..

Recepto vertinimas: 1

ŠLIŽIKAI (KŪČIUKAI)

Tryniai istrinami su cukrumi, sudedamas istirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrustos aguonos. Viska gerai issukus, dedama grietine, truputis druskos, miltai ir uzminkoma tesla (jei ji bus labai kieta, reikia ipilti truputi pieno). Baigiant tesla minkyti, iberiama prieskoniu (vanilino, malto cinamon..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta laukinė antis

Antį prismaigstyti lašinukų, pakepinti svieste, apipilti sultiniu, įberti druskos, įpilti citrinos sulčių ir tada troškinti. Ištroškintą antį supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Šparagų sriuba

Supjaustytus šparagus dėti į verdantį vandenį. Užvirus sudėti miltus, pakepintus su 2 šaukštais sviesto ir trupučiu vandens, užvirinti. Trynius išplakti su druska ir supilti į sriubą. Sriubą paskaniname citrinos rūgštimi ir sviestu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)

26 cm skersmens formą ištepkite sviestu arba aliejumi ir apibarstykite miltais, perteklių nupurtykite. Migdolus nuplikykite, perliekite šaltu vandeniu, nulupkite ir sumalkite. Vanilės ankštį įpjaukite ir iškrapštykite šerdį. Ankšties neišmeskite. Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temp..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno marinatas jautienai

 Cukrų ir druską iÅ¡tirpinkite vyno ir acto miÅ¡inyje. Tada suberkite garstyčias ir gerai iÅ¡maiÅ¡ykite. SvogÅ«ną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto miÅ¡inį ir užvirkite. Tinka vartoti atÅ¡alusį. ..

Recepto vertinimas: 0