Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/35

Sausainiai su riešutais

Ä® indą įberti 300g miltų . Suberti cukrų , supilti citrinos sultis , sudėti kiauÅ¡inių trynius ir viską sumaiÅ¡yti . Tada sudėti gabaliukais sukapotą sviestą , smulkintus lazdynų rieÅ¡utus bei likusius miltus . Viską gerai sumaiÅ¡yti . ParuoÅ¡tą teÅ¡lą valanda palaikyti Å..

Recepto vertinimas: 3

Greitas bulvių apkepas

Bulves nulupti, stambiai sutarkuoti, suberti miltus, mairūną, pasūdyti. Viską sumaisyti, sudėti į paruostą skardą. Ant virsaus užpilti isplaktus kiausinius, pieną, užbarstyti sūrį ir pasūdyti. Kepti karstoje orkaitėje 30 min. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Liežuvį nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje 20 minučių. Tada nugriebiame putas, įberiame pipirų, sudedame kitus prieskonius, įmetame lauro lapelį, įpilame acto ir verdame, kol liežuvis beveik išvirs. Liežuvį išgriebiame iš sultinio, ataušiname ir nulupame. Lašinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos obuolių plokštainis

Sviestą išsukti iki baltumo. Cukrų ištrinti su kiaušiniais ir pilti į sviestą sukant. Po to suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir greitai užminkyti tešlą. Iš pusės tešlos iškočioti reikiamos formos lakštą, iškloti juo skardą ir kepti. Kiek apkepus tešlai, ant jos ..

Recepto vertinimas: 3

Virta jautiena

Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirti per naktį išmirkytas pupeles. Paruošti padažą: ištirpinti sviestą, pridėti miltus ir pieną ir, nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies. Labai svarbu, kad padažas neužvirtų. Jis turi būti pakankamai tirštas. Iš sultinio..

Recepto vertinimas: 0

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ BLYNELIAI

8 saukstus aviziniu dribsniu uzplikyti stikline verdancio vandens, kuriame pries tai istirpinti 0,5 kubelio vistienos sultinio. Palikti per nakti. Ryte itarkuoti 3 vidutinio dydzio svogunus per smulkia tarka, ideti 2 gerai isplaktus kiausinius ir 1 sauksta miltu. Tesla turi buti grietines tirstumo ..

Recepto vertinimas: 0

Å ventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymų. Baltymus įdedame į šaldytuvą, kad paskui geriau plaktųsi. Tryniuose ištriname 4 šaukštus cukraus. Tuomet į juos sudedame varškę, išlydytą sviestą, miltus, sodą su grietine ,,nugesintą": grietinę sumaišyti su soda ir palikti apie 2- 3 min..

Recepto vertinimas: 4

Pica su kumpiu ir paprika

Iš miltų, margarino, vandens ir druskos paruošti kočiojąmą tešlą ir įdėti į šaldytuvą, palaikyti 1-2 valandas. Atskirame indelyje sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą. Ištraukus iškočioti norimo dydžio paplotelį ar kelis mažesnius ir tolygiai užtepti majonezo mišiniu, tol..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. Apkepintą mėsą pastatyti į orkaitę ir kepti retkarčiais palaistant išsiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Paprasčiausios mielinės tešlos pyragas

Į dubenį išsijoti miltus, viduryje padaryti duobutę. Pieną pašildyti maždaug iki 35°C, į jį sutrupinti mieles, įberti šaukštelį cukraus ir išmaišyti. Gautą mišinį supilti į duobutę miltuose ir maišyti su kraštuose esančiais miltais, kol tešla pasidarys grietinės tirštumo..

Recepto vertinimas: 3

Badeno slyvų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 190°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakti iki standžių putų ir paskirstyti ant trynių masės. Ant viršaus užberti maltus sausainius, riešutus bei supilti romą. ..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

APKEPTI LIETINIAI SU OBUOLIAIS

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinu sultimis, cinamonu ir razinomis patroskiname sultyse, iberiame 1 sauksta cukraus. Is duotu produktu iskepame lietinius. Ant kiekvieno lietinio uzdedame po sauksta obuoliu idaro, suvyniojame ir sudedame i sviestu istepta kepimo skardąa, uzpilame pad..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su vaisiais

Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinti sviestą, cukrų ir druską. Nuolat maišant berti miltus ir kaitinti, kol masė atšoks nuo indo sienelių. Nuėmus nuo ugnies, maišyti, kol atvės, vieną po kito sudėti kiaušinius. Šia mase užpildyti konditerinį maišelį ir išspausti norimo..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas su marcipanais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir iš nedidelio kiekio šilto pieno bei šaukštelio cukraus padaryti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba margariną ištirp..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su trintomis braškėmis

•Iš tešlai skirtu produktų užmaišome pagerinta tešlą. Ją sukrečiame į sviestiniu popieriumi išklotą skardą, Išlyginame paviršiu ir kepame 200 C temperatūros orkaitėje.•Paploti aptepame trintomis braškėmis ir 10 min. kepame 150° C temperatūros orkaitėje.•Baltymus suplakame..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sudėti citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

Klasikinis pyragas Tosca

Torto formą (25 cm) ištepti riebalais ir pabarstyti džiūvėsiais. Ištirpinti riebalus, išplakti kiaušinius su cukrumu, suberti cukrų, įmaišyti miltus ir nugesintą sodą. Įpilti pieno. Tešla maišoma kiek galima mažiau. Kepti apatinėje orkaitės dalyje 25 min. 200 laipsnių C tempera..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys Å¡iek tiek kitaip

Sausainių kepimas:sutarkuojame sviestą burokine trintuve arba išsukame, sudedame kiaušinius, supilame pieną, įdedame miltų bei išminkome tešlą kol nelips prie rankų. Paruoštą tešlą įdedame į celofaninį maišelį bei įdedame į šaldymo kamerą porai valandų. Sušaldytą tešlą ..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys II

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta, bet nekarsta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilt..

Recepto vertinimas: 3