Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/35

Sausainiai su riešutais

─« ind─ů ─»berti 300g milt┼│ . Suberti cukr┼│ , supilti citrinos sultis , sud─Śti kiau┼íini┼│ trynius ir visk─ů sumai┼íyti . Tada sud─Śti gabaliukais sukapot─ů sviest─ů , smulkintus lazdyn┼│ rie┼íutus bei likusius miltus . Visk─ů gerai sumai┼íyti . Paruo┼ít─ů te┼íl─ů valanda palaikyti ┼..

Recepto vertinimas: 3

Greitas bulvi┼│ apkepas

Bulves nulupti, stambiai sutarkuoti, suberti miltus, mair┼źn─ů, pas┼źdyti. Visk─ů sumaisyti, sud─Śti ─» paruost─ů skard─ů. Ant virsaus u┼żpilti isplaktus kiausinius, pien─ů, u┼żbarstyti s┼źr─» ir pas┼źdyti. Kepti karstoje orkait─Śje 30 min. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Jau─Źio lie┼żuvis, keptas ant groteli┼│

Lie┼żuv─» nuplauname ir verdame pas┼źdytame vandenyje 20 minu─Źi┼│. Tada nugriebiame putas, ─»beriame pipir┼│, sudedame kitus prieskonius, ─»metame lauro lapel─», ─»pilame acto ir verdame, kol lie┼żuvis beveik i┼ívirs. Lie┼żuv─» i┼ígriebiame i┼í sultinio, atau┼íiname ir nulupame. La┼íinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Mielin─Śs te┼ílos pyragai─Źiai su migdolais

Pien─ů pa┼íildyti ir ─» j─» sutrupinti mieles. Suberti cukr┼│ ir i┼ímai┼íyti. ─« didel─» duben─» persijoti miltus, juose padaryti duobut─Ö ir supilti i┼íleistas mieles. Vir┼í┼│ pabarstyti miltais ir palikti ma┼żdaug 30 min. pakilti. Kiau┼íin─» i┼íplakti, ─»mai┼íyti kambario temperat┼źros svie..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos obuolių plokštainis

Sviest─ů i┼ísukti iki baltumo. Cukr┼│ i┼ítrinti su kiau┼íiniais ir pilti ─» sviest─ů sukant. Po to suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais, ir greitai u┼żminkyti te┼íl─ů. I┼í pus─Śs te┼ílos i┼íko─Źioti reikiamos formos lak┼ít─ů, i┼íkloti juo skard─ů ir kepti. Kiek apkepus te┼ílai, ant jos ..

Recepto vertinimas: 3

Virta jautiena

M─Śs─ů i┼ívirti. Atskirai pas┼źdytame vandenyje i┼ívirti per nakt─» i┼ímirkytas pupeles. Paruo┼íti pada┼ż─ů: i┼ítirpinti sviest─ů, prid─Śti miltus ir pien─ů ir, nuolat mai┼íant, kaitinti ant ma┼żos ugnies. Labai svarbu, kad pada┼żas neu┼żvirt┼│. Jis turi b┼źti pakankamai tir┼ítas. I┼í sultinio..

Recepto vertinimas: 0

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ BLYNELIAI

8 saukstus aviziniu dribsniu uzplikyti stikline verdancio vandens, kuriame pries tai istirpinti 0,5 kubelio vistienos sultinio. Palikti per nakti. Ryte itarkuoti 3 vidutinio dydzio svogunus per smulkia tarka, ideti 2 gerai isplaktus kiausinius ir 1 sauksta miltu. Tesla turi buti grietines tirstumo ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltym┼│. Baltymus ─»dedame ─» ┼íaldytuv─ů, kad paskui geriau plakt┼│si. Tryniuose i┼ítriname 4 ┼íauk┼ítus cukraus. Tuomet ─» juos sudedame var┼ík─Ö, i┼ílydyt─ů sviest─ů, miltus, sod─ů su grietine ,,nugesint─ů": grietin─Ö sumai┼íyti su soda ir palikti apie 2- 3 min..

Recepto vertinimas: 4

Pica su kumpiu ir paprika

I┼í milt┼│, margarino, vandens ir druskos paruo┼íti ko─Źioj─ům─ů te┼íl─ů ir ─»d─Śti ─» ┼íaldytuv─ů, palaikyti 1-2 valandas. Atskirame indelyje sumai┼íyti majonez─ů ir pomidor┼│ pada┼ż─ů. I┼ítraukus i┼íko─Źioti norimo dyd┼żio paplotel─» ar kelis ma┼żesnius ir tolygiai u┼żtepti majonezo mi┼íiniu, tol..

Recepto vertinimas: 0

Bandel─Śs su slyv┼│ marmeladu

Mieles i┼íleid┼żiame ┼íiltame piene, ─»beriame 50 g milt┼│, i┼ímai┼íome, apibarstome miltais, u┼żdengiame ir pastatome kilti ┼íiltoje vietoje. I┼ítirpiname sviest─ů. U┼żmai┼íome te┼íla i┼í likusi┼│ produkt┼│. Mai┼íome, kol te┼íla nelips prie indo sieneli┼│. Te┼íl─ů u┼żdengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo m─Śsos nugramdyti pl─Śves, ─»trinti j─ů druska, pipirais ir palaikyti 30 minu─Źi┼│. Paskui apkepinti keptuv─Śje ─»kaitintuose riebaluose po truput─» ─»pilant vandens. Apkepint─ů m─Śs─ů pastatyti ─» orkait─Ö ir kepti retkar─Źiais palaistant i┼ísiskyrusiomis sultimis. Rostbifu (ang─». Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

Papras─Źiausios mielin─Śs te┼ílos pyragas

─« duben─» i┼ísijoti miltus, viduryje padaryti duobut─Ö. Pien─ů pa┼íildyti ma┼żdaug iki 35┬░C, ─» j─» sutrupinti mieles, ─»berti ┼íauk┼ítel─» cukraus ir i┼ímai┼íyti. Gaut─ů mi┼íin─» supilti ─» duobut─Ö miltuose ir mai┼íyti su kra┼ítuose esan─Źiais miltais, kol te┼íla pasidarys grietin─Śs tir┼ítumo..

Recepto vertinimas: 3

Badeno slyv┼│ tortas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 190┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir iki purios mas─Śs i┼ísukti su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir paskirstyti ant tryni┼│ mas─Śs. Ant vir┼íaus u┼żberti maltus sausainius, rie┼íutus bei supilti rom─ů. ..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

─« far┼í─ů ─»pilti vandens, sud─Śti kapot─ů ir kepint─ů svog┼źn─ů ir gerai i┼íminkyti. I┼í mas─Śs ant sausos ar maltais d┼żi┼źv─Śs─Śliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bif┼íteksus ir i┼íkepti dideliame riebal┼│ kiekyje. Kad grei─Źiau i┼íkept┼│, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

APKEPTI LIETINIAI SU OBUOLIAIS

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinu sultimis, cinamonu ir razinomis patroskiname sultyse, iberiame 1 sauksta cukraus. Is duotu produktu iskepame lietinius. Ant kiekvieno lietinio uzdedame po sauksta obuoliu idaro, suvyniojame ir sudedame i sviestu istepta kepimo skard─ůa, uzpilame pad..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su vaisiais

Pus─Śje stiklin─Śs virinto vandens i┼ítirpinti sviest─ů, cukr┼│ ir drusk─ů. Nuolat mai┼íant berti miltus ir kaitinti, kol mas─Ś at┼íoks nuo indo sieneli┼│. Nu─Śmus nuo ugnies, mai┼íyti, kol atv─Śs, vien─ů po kito sud─Śti kiau┼íinius. ┼áia mase u┼żpildyti konditerin─» mai┼íel─» ir i┼íspausti norimo..

Recepto vertinimas: 0

Slyv┼│ pyragas su marcipanais

Miltus persijoti ─» duben─Śl─» ir kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sutrupinti mieles ir i┼í nedidelio kiekio ┼íilto pieno bei ┼íauk┼ítelio cukraus padaryti ─»mai┼íal─ů. Duben─Śl─» u┼żdengti ir apie 30 min. laikyti ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│. Sviest─ů arba margarin─ů i┼ítirp..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su trintomis bra┼ík─Śmis

ÔÇóI┼í te┼ílai skirtu produkt┼│ u┼żmai┼íome pagerinta te┼íl─ů. J─ů sukre─Źiame ─» sviestiniu popieriumi i┼íklot─ů skard─ů, I┼ílyginame pavir┼íiu ir kepame 200 C temperat┼źros orkait─Śje.ÔÇóPaploti aptepame trintomis bra┼ík─Śmis ir 10 min. kepame 150┬░ C temperat┼źros orkait─Śje.ÔÇóBaltymus suplakame..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir grietin─Śl─Śs tortas su aviet─Śmis ir gervuog─Śmis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼ílai kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir su cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Sud─Śti citrinos ┼żievel─Ö ir vanilin─» cukr┼│. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir atsargiai sud─Śti ant tryni┼│ mas─Śs. Miltus sumai┼íyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

Var┼ík─Śs pyragas su slyvomis

Pagaminkite te┼íl─ů. Miltus persijokite ─» duben─» ─» kalnel─» ir jo viduryje padarykite nedidel─Ö ─»dub─ů. ─« ─»dub─ů ─»mu┼íkite kiau┼íin─» ir ─»berkite ┼żiupsnel─» druskos. Apibarstykite cukrumi. At┼íaldyt─ů sviest─ů sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabal─Śliais ir i┼í..

Recepto vertinimas: 5

Berlynieti┼íkas var┼ík─Śs keksas

Vaisi┼│ cukrinukus (cukatas) sumai┼íyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastov─Śti. Var┼ík─Ö i┼ítrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiau┼íiniais. Po to sud─Śti migdol┼│ ir razin┼│ mi┼íin─», tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö, miltus, kepimo miltelius bei kardamon─ů ir visk─ů gerai i┼ími..

Recepto vertinimas: 1

Klasikinis pyragas Tosca

Torto form─ů (25 cm) i┼ítepti riebalais ir pabarstyti d┼żi┼źv─Śsiais. I┼ítirpinti riebalus, i┼íplakti kiau┼íinius su cukrumu, suberti cukr┼│, ─»mai┼íyti miltus ir nugesint─ů sod─ů. ─«pilti pieno. Te┼íla mai┼íoma kiek galima ma┼żiau. Kepti apatin─Śje orkait─Śs dalyje 25 min. 200 laipsni┼│ C tempera..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys šiek tiek kitaip

Sausaini┼│ kepimas:sutarkuojame sviest─ů burokine trintuve arba i┼ísukame, sudedame kiau┼íinius, supilame pien─ů, ─»dedame milt┼│ bei i┼íminkome te┼íl─ů kol nelips prie rank┼│. Paruo┼ít─ů te┼íl─ů ─»dedame ─» celofanin─» mai┼íel─» bei ─»dedame ─» ┼íaldymo kamer─ů porai valand┼│. Su┼íaldyt─ů te┼íl─ů ..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys II

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta, bet nekarsta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilt..

Recepto vertinimas: 3