Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/31

Skanusis pyragas

kiausinius sviesta cukru miltus vandeni piena druska is maisyti ir kepti apie 40 min. kai iskeps ant virsaus kremo apipurksti an jo uzdeti persiku, o aplinkui braskiu. ..

Recepto vertinimas: 1

Citrininis tortas su medumi

Te┼ílai kiau┼íin─», med┼│, miltus ir sod─ů gerai sumai┼íyti ir padaryti mink┼ít─ů te┼íl─ů. J─ů padalinti ─» keturias lygias dalis ir i┼íkepti 4 lak┼ítus. Kremui i┼ítrinti ┼íauk┼ítu sviest─ů. Miltus puode sumai┼íyti su trupu─Źiu pieno, pastatyti ant nedidel─Śs ugnies ir kaitinant po truput─» su..

Recepto vertinimas: 0

Mielin─Śs bandel─Śs su rie┼íutais

Pien─ů pa┼íildyti ir i┼ímai┼íyti su tirpintu (atv─Śsusiu) sviestu bei ┼íauk┼ítu cukraus. Suberti sutrupintas mieles ir gerai i┼ímai┼íyti. U┼żdengti ir palaikyti ┼íiltai apie 15 min., kol miel─Śs pakils. ─« duben─» suberti miltus, viduryje padaryti duobut─Ö ir supilti pakilusias mieles. ─«berti..

Recepto vertinimas: 0

Papras─Źiausia baltym┼│ mas─Ś

Kiau┼íini┼│ baltymus suleisti ─» didel─» keramin─» ar stiklin─» duben─» ir plakti rankiniu plaktuvu, kol t┼źris padid─Śs 6-7 kartus. Plakant ─»berti truput─» druskos, po ┼íauk┼ít─ů pilti cukr┼│. Mas─Ś turi b┼źti tokia stangri, kad j─ů perr─Ś┼żus peiliu likt┼│ pj┼źvio ┼żym─Ś. Suberti vanilin─» ..

Recepto vertinimas: 5

Dar┼żovi┼│ sriuba su naminiais makaronais

─« verdant─» sultin─» sudedame porus, ┼íiaudeliais pjaustyt─ů paprik─ů ir kubeliais pjaustyt─ů salier─ů. Verdame apie 2 min. Tada sudedame stambesniais kubeliais pjaustytas cukinijas ir suberiame kukur┼źzus bei smulkintus pomidorus. ─«beriame prieskoni┼│. Makaronams ir milt┼│, druskos, cukraus..

Recepto vertinimas: 3

V─Ślykinis tor─Źiukas

Formel─Śs su nuimamu kra┼ítu dugn─ů i┼íklokite kepimo popieriumi. ─«junkite orkait─Ö ir nustatykite 200┬░C temperat┼źr─ů.Atskirai i┼ítirpdykite maistinius riebalus ir ┼íokolad─ů. Leiskite atv─Śsti. Gerai i┼íplakite kiau┼íinius ir smulk┼│j─» cukr┼│. Suberkite miltus ir vanilin─» cukr┼│, po to supilki..

Recepto vertinimas: 0

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir plakti iki purios mas─Śs. Plakant po truput─» suberti cukr┼│. Sumai┼íyti miltus, kepimo miltelius ir maltus rie┼íutus. ┼á─» mi┼íin─» berti ─» tryni┼│ mas─Ö. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

Serbent┼│ ir var┼ík─Śs pyragas

Var┼ík─Ö (250 g) gerai i┼ísukti su druska, pienu, aliejumi, 1 kiau┼íiniu ir 100 g cukraus. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais, sud─Śti ─» var┼ík─Śs mas─Ö ir i┼íminkyti. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir ─»tiesti ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů. Serbentus perrinkti, nuplauti, nusausinti ir nus..

Recepto vertinimas: 0

Sojų kepsniai su pievagrybiais ir ferment. sūriu

Soju paplotelius 2 vai. pamerkiame i kiaulienos prieskoniais paskaninta verdanti vandeni. Tuomet juos nuspaudziame, apvoliojame kiausinio plakinyje ir miltuose. Apkepame aliejuje. Padazui svieste kepiname kubeliais supjaustyta svoguna ir griezineliais supjaustytus pievagrybius. Paskaniname druska ir..

Recepto vertinimas: 0

Sm─Ślinis tortas su uogomis

Papiltuose ant lentos miltuose padarykite duobel─Ö, ─» j─ů sud─Śkite suminkyt─ů mink┼ít─ů sviest─ů arba margarin─ů, miltin─» cukr┼│, ─»mu┼íkite kiau┼íinius, ir u┼żminkykite te┼íl─ů. 1 ┬ľ 2 valandas palaikykite ┼íaltame kambaryje, kad sustingt┼│. Paskui ant miltais pabarstytos lentos i┼í dviej┼│ tre..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, i┼ípjauname s─Śklalizd┼żius, o mink┼ítim─ů supjaustome ─» 8 dalis. 2. Puode i┼ítirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir ─»beriame 50 g cukraus. Mai┼íydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. U┼żberiame tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Sudedame ─» kepimo form..

Recepto vertinimas: 5

Aliejuje kepta plek┼ín─Ś

┼Żuvis nuvalome, i┼íimame vidurius, nupjaustome galvas, gerai i┼íplauname, pas┼źdome ir sudedame ─» ind─ů.Po to u┼żpilame jas pienu ir palaikome 1 val.Tuomet i┼íimame ┼żuvis i┼í pieno, pavoliojame miltuose ir kepame ─»kaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 3

Keksas ÔÇ×Saul─Śs bu─ŹinysÔÇť

U┼żpilui puodelyje i┼ílydykite sviest─ů arba margarin─ů, dalimis supilkite pien─ů, suberkite cukr┼│, vanilin─» cukr┼│ bei migdolus. Mi┼íin─» mai┼íydami kelias minutes pakaitinkite ir, nuk─Śl─Ö nuo ugnies, atau┼íinkite. Baltai te┼ílai sviest─ů arba margarin─ů (ne┼íalt─ů, kambario temperat┼źros)..

Recepto vertinimas: 5

Keksiukai su aguonomis

I istirpinta, bet nekarsta sviesta imaisome cukru, kiausinius, su kepimo milteliais sumaisytus miltus ir aguonas. Kepimo formeles patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2/3 kiekvienos formeles pripildome teslos. Kepame 220 C temperaturos orkaiteje apie 10 min. Karstus keksiukus is karto isimame is ..

Recepto vertinimas: 3

Brokoli┼│, ┼żiedini┼│ kop┼źst┼│ apkepas

Ry┼żius, brokolius ir ┼żiedinius kop┼źstus i┼ívirkite pas┼źdytame vandenyje. Svog┼źn─ů ir mork─ů susmulkinkite, apkepkite, sumai┼íykite su ry┼żiais ir dar┼żov─Śmis, paskaninkite prieskoniais ir ┼żaluma. ─« riebalais patept─ů form─ů sud─Śkite ry┼żi┼│ ir dar┼żovi┼│ mi┼íin─», u┼żpilkite kiau┼íini┼│, ..

Recepto vertinimas: 5

Rugini┼│ milt┼│ virtiniai su kop┼źstais

I┼í nurodyt┼│ komponent┼│ suminkyti te┼íl─ů. Paruo┼íti ─»dar─ů i┼í tro┼íkint┼│ su spirgu─Źiais ir svog┼źnais raugint┼│ kop┼źst┼│. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti, formuoti virtinius, labai gerai u┼żlankstyti kra┼ítus. Virti pas┼źdytame vandenyje. Pagaminti pada┼ż─ů: svog┼źnus ant silpnos ugnies pakaitinti..

Recepto vertinimas: 4

Bez─Ś tortas su agrastais

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Sviest─ů arba margarin─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po truput─» suberti cukr┼│, sud─Śti trynius ir ─»pilti 1-2 valg. ┼í. vandens. Po ┼íauk┼ít─ů ─»mai┼íyti milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íin─». Te┼íl─ů tepti ant dviej┼│ riebalais i┼ítept┼│ 28 c..

Recepto vertinimas: 3

Plikytas pyragas

Pus─Ś milt┼│ u┼żplikoma verdan─Źiu pienu ir gerai i┼íplakama, kad neb┼źt┼│ gumul─Śli┼│. Kai te┼íla praau┼íta iki 35┬░C, sudedamos su dalimi cukraus i┼íleistos miel─Śs, i┼ímai┼íoma, u┼żbarstoma miltais ir, ┼íiltai u┼żdengus, paliekama, kad pakilt┼│. Toliau daroma kaip ruo┼íiant pagerint─ů pyrag─ů. ..

Recepto vertinimas: 0

Kriau┼íi┼│ tortas ÔÇ×Mousse au chocolatÔÇť

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180-200┬░C temperat┼źros. Te┼ílai kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir su 2-3 ┼íauk┼ítais kar┼íto vandens i┼íplakti iki purios mas─Śs. Persijoti cukraus pudr─ů ir plakant po truput─» berti ─» tryni┼│ mas─Ö. Baltymus su druska i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir d─Śti ..

Recepto vertinimas: 1

Obuoli┼│ pyragas 2

obuolius nulupti isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis apibarstyti cinamonu kiausinius su cukrumi isplakti iki balto purumo isleto maisant suberti persijotus miltus sudeti obuolius ir ismaisyti tesla supilti i tefloninia skardele ir keti ikaitintoje orkaiteje apie 30 min...

Recepto vertinimas: 0

Lietini┼│ tortas su kiauliena ir pievagrybi┼│ pada┼żu

Kiaulien─ů sumalame ir su kubeliais supjaustytais svog┼źnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentin─» s┼źr─». Dal─» jo paliekame "tortui" pabarstyti, o likus─» sumai┼íome su kiauliena.Ant sviestiniu popieriumi i┼íklotos skardos dedame lak┼ítinius nuolat pabar..

Recepto vertinimas: 0

Avi┼żini┼│ dribsni┼│ saldainiai

I┼ítirpinus puode sviest─ů, suberiamas cukrus, avi┼żiniai dribsniai ir truput─» paskrudinami. Tada supilama grietin─Śl─Ś ir likeris, mas─Ś pakaitinama, kol skystis susigeria. I┼ímai┼íyta mas─Ś at┼íaldoma, i┼íko─Źiojamas 2 cm storumo lak┼ítas ir, supjaus─Źius kvadrat─Śliais, aptepama glajum. Glajui..

Recepto vertinimas: 3

Kokoso skonio varškės apkepas

I atskira inda supilti manu kruopas ir uzplikyti pienu. Nuplautus kiausinius isplakti, supilti cukru, sudeti varske, kokoso drozles ir viska gerai ismaisyti, tada sudeti vanilini cukru ir kepimo miltelius, kartu sudeti manu kruopas ir vel sumaisyti. Pagaminta tesla supilti i skarda ir kepti 200 laip..

Recepto vertinimas: 4

Libanietiška vištiena

I┼ívirta vi┼ítiena supjaustyti gabaleliais. 1,5 valandos marinuoti citrinos rug┼íties, cesnaku ir smulkintu ┼żalumynu marinate. I i┼íplakta kiau┼íini sudeti smulkintus ir pakepintus svogunus, smulkintus ┼żalumynus, citrinos rug┼íti ir suberti Maggi prieskonius, druska. marinuotus vi┼ítienos gabaliu..

Recepto vertinimas: 0

┼áli┼żikai (K┼ź─Źiukai)

U┼żmai┼íome mieles su cukrumi , trupu─Źiu milt┼│ ir vandeniu. Kai miel─Śs pradeda kilti sudedame likusius produktus ir u┼żmai┼íome te┼íl─ů. Palaukiame kol i┼íkils, gerai i┼íminkome ir formuojame volelius, kuriuos supjaustome ma┼żais gabal─Śliais. Dedame ─» miltais pabarstyt─ů skard─ů ir ..

Recepto vertinimas: 4