Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/3

Varškinis picos padas

Visus produktus užminkome ir formuojame padelius picai. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Keptos stintos marinate

Agurką ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname kopūstą, svogūnų laiškus ir krapus. Padažui garstyčias sumaišome su trupučiu druskos, cukraus, pipirų, actu ir maišydami dalimis supilame aliejų, maišome, kol padažas bus vienalytis. Viską sumaišome su p..

Recepto vertinimas: 4

Plikyta tešla

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų (jei jo dedama) užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiri..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su uogiene

Margariną sutarkuojame burokine trintuve, įdedame trynius, cukrų, dalimis pilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Į vieną dalį įminkome kakavą. Viena šviesia tešlos dalimi išklojame skardą, dedame į orkaitę ir pusiau iškepame..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinis tortas

Kiausinius ir cukru suplakti iki kol tesla taps sviesiai geltona. Tada mediniu saukstu, atsargiai sumaisyti tesla su miltais. Kepti ikaitintoje orkaiteje apie 1,30h. Iskepusi torta isimti, supjaustyti i tris dalis ir palikti atvesti. Gretinele suplakti kol ji taps standi. Atvesusi torta sutepti su g..

Recepto vertinimas: 4

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena

Išverdame vištienos sultinį. Grybus užpilame verdanciu vandeniu ir pamirkome 10-15 min ir supjaustome. Vištienos krūtinėlę supajaustome plonomis juostelėmis. Dedam pipirus, pilam actą, aliejų, dedam čili pipiriuką, druska ir vištienos krūtinėlę supjaustytą juostelėmis..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai grietinėlės padaže

Makaronus išvirti su 3 kubeliais sultinio. Tuo metu kol verda makaronai, gaminame padažą. Smulkiai kapotą svogūną pakepiname 2 valg.šaukštuose sviesto. Vėliau suberiame miltus ir dar pakepame. Kai miltai ir svogūnai iškepa, supilame grietinėlę ir išmaišome, kaitiname kol u..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)

Išplakti kiaušinį ir į tą pati indą ipilti kondensuoto pieno ir miltų. Viska išplakti ir įdeti į orkaite įkaitinta iki 200 C . Kai iškeps galima užpilti uogiene ar kokiu sirupu, ar pasigaminti skanu torčiuka...

Recepto vertinimas: 4

MIELINĖS SPURGOS

I puse stiklines pieno iberti truputi cukraus, sudeti mieles, viska sumaisyti ir palikti, kad pakiltu. Po to supilti likusi piena, miltus, su cukrumi istrinta kiausini ir isminkyti tesla. Baigiant minkyti supilti islydyta sviesta, sumalta varske, kvapus. Tesla pridengti ir palikti pakilti. Kepti rie..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos kepsnys su sūriu

Vištos krūtinėlė padalinama į dvi dalis. Kiekviena dalis įpjaunama, išklojama, išmušama iš abiejų pusių. Paruošti gabalai įtrinami prieskoniais, ištepami majonezu. Į įpjovos vidų įdedami fermentinio sūrio ir sviesto gabalėliai. Dalys suglaudžiamos ir suplojamos su muštuku ka..

Recepto vertinimas: 4

Motušės velykų pyragas

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskoniais ir česnaku. Sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vandenį ir sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti į keptuvę supilti prieš tai išmaišytą ..

Recepto vertinimas: 4

Kepti varškėčiai

Į gerai ištrintą varškę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, druska ir masė šaukštu išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupiną šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje su sviestu ar taukais apkepinami. Patiekiami karšti su grietine ir c..

Recepto vertinimas: 4

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)

Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti skystą tešlą (maišyti mažiausiai 15 min.), dubenį pridengti maistine plėvele ir šiltai (22-24ºC temperatūroje) laikyti 4 val. Į raugą supilti vandenį, persijoti miltus, sumaišytus su mielėmis, sudėti cukrų ir, galiausiai, druską. Pl..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti į kepimo skardos dydžio lakštą. Jį įkloti į šaltu vandeniu suvilgytą skardą ir subadyti. Kepti orkaitėje 10 min. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų..

Recepto vertinimas: 2

Plikyta juoda ruginė duona

Išėmus raugą, į duonkubilį suberiamą 1/3 kepimui skirtų miltų, užplikoma verdančiu vandeniu ir gerai išmaišoma, kad neliktų sausu miltų. Duonkubilis šiltai uždengiamas ir paliekama 3—4 val., kad įmaišas susaltų. Tada sudedamas šiltame vandenyje išleistas raugas, gerai išpla..

Recepto vertinimas: 2

KALĖDINIS PYRAGAS SU "RUDUDU" KREMU

Kiausinius isplakame su cukrumi, pakaitiname karsto vandens voneleje. Sumaisome su krakmolu ir miltais. Sudedame mase plonu sluoksniu i kepimo skarda ir iskepame. Kremui sviesta issukame su karameliniu kremu. Ant biskvito uztepame krema ir susukame vyniotini. Puosiame kremu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

Trapi tešla

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Padaryti kauburėlį ir viduryje duobutę. Dubenėlyje Å¡akute sumaiÅ¡yti cukrų, druską, trynius arba kiauÅ¡inį, romą, grietinėlę arba vyną. Masę supilti į kauburėlio vidurį. Å altą sviestą supjaustyti gabalėliais ir iÅ¡dėlioti kauburÄ..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

KOPŪSTŲ KOTLETAI

Kopusta sutarkuoti per burokine tarka, sudeti likusius produktus. Formuoti kotleto formos kukuliukus ir deti i ikaitinta keptuve.Padazas:I keptuveje ikaitinta alieju deti sauksta miltu, sauksta sviesto arba margarino, sauksta grietines ir supilti 0,5 stiklines grybu sultinio. Viska be perstojo maisy..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su razinomis

Kiausinius ir cukru dedame i viena bliuda ir viska ismaisome po to idedame miltus ir alieju taip pat gerai ismaisome, idedame kepimo miltelius, razinas ir dar karta maisome. Sudedame i skarda ir 180-220 laipsniu karstyje kepame 30 minuciu ir poto siltai palaikome 10 minuciu.Skanaus. (Gerardas)..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės su cinamonu

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 gramų) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 gramų). Pastatyti 30-50 minučių šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą..

Recepto vertinimas: 3

Varškės spurgos

Išplakame kiaušinius su cukrumi. Į varškę pilame su cukrumi išplaktus kiaušinius, dedame miltus, kepimo miltelius ir maišome. Suformuojame nedidelius rutuliukus, juos verdame įkaitintame aliejuje. Atvėsusias apibarstome cukraus pudra. (Siesta)..

Recepto vertinimas: 3

Å okoladinis keksas

Miltus sumaišome su druska, soda ir kepimo milteliais. Išsukame sviestą su cukrumi. Po vieną į sviestą su cukrumi dėdame kiaušinius ir toliau viską sukame iki vientisos masės, paskui beriame vanilę, miltus ir grietinę. Kai produktus išsuksime iki vientisos masės sudedame s..

Recepto vertinimas: 4

GREITPYRAGIS

sudek kiausinius i dubeni ir juos gerai isplak po to suberk cukru, grietine, po to supilk sirupa arba uogiene ir tada miltus. SKANAUS... (vilmux)..

Recepto vertinimas: 3