Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/3

Varškinis picos padas

Visus produktus u┼żminkome ir formuojame padelius picai. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Keptos stintos marinate

Agurk─ů ir ridik─Ślius supjaustome grie┼żin─Śliais, susmulkiname kop┼źst─ů, svog┼źn┼│ lai┼íkus ir krapus. Pada┼żui garsty─Źias sumai┼íome su trupu─Źiu druskos, cukraus, pipir┼│, actu ir mai┼íydami dalimis supilame aliej┼│, mai┼íome, kol pada┼żas bus vienalytis. Visk─ů sumai┼íome su p..

Recepto vertinimas: 4

Plikyta tešla

250 ml vandens, drusk─ů, sviest─ů ir cukr┼│ (jei jo dedama) u┼żvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo virykl─Śs. I┼í karto suberti visus miltus ir mai┼íyti, kol susidarys vientisa te┼íla. Puod─ů v─Śl pad─Śti ant virykl─Śs ir kaitinti mai┼íant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kra┼ít┼│ atsiskiri..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su uogiene

Margarin─ů sutarkuojame burokine trintuve, ─»dedame trynius, cukr┼│, dalimis pilame miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Te┼íl─ů i┼íminkome ir padaliname ─» 3 dalis. ─« vien─ů dal─» ─»minkome kakav─ů. Viena ┼íviesia te┼ílos dalimi i┼íklojame skard─ů, dedame ─» orkait─Ö ir pusiau i┼íkepame..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinis tortas

Kiausinius ir cukru suplakti iki kol tesla taps sviesiai geltona. Tada mediniu saukstu, atsargiai sumaisyti tesla su miltais. Kepti ikaitintoje orkaiteje apie 1,30h. Iskepusi torta isimti, supjaustyti i tris dalis ir palikti atvesti. Gretinele suplakti kol ji taps standi. Atvesusi torta sutepti su g..

Recepto vertinimas: 4

A┼ítriai r┼źg┼íti balt┼│j┼│ kini┼ík┼│ gryb┼│ sriuba su vi┼ítiena

I┼íverdame vi┼ítienos sultin─». Grybus u┼żpilame verdanciu vandeniu ir pamirkome 10-15 min ir supjaustome. Vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ö supajaustome plonomis juostel─Śmis. Dedam pipirus, pilam act─ů, aliej┼│, dedam ─Źili pipiriuk─ů, druska ir vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ö supjaustyt─ů juostel─Śmis..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese pada┼żas gaminamas taip Gilesn─Śje keptuv─Śje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svog┼źnas, sutarkuota per burokin─Ö trintuv─Ö morka, susmulkintas ─Źesnakas. Dar┼żov─Śms apkepus, sudedamas far┼ías, susmulkinti grybai (d┼żiovintus grybus prie┼í tai reikia derai i┼ímirky..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai grietin─Śl─Śs pada┼że

Makaronus i┼ívirti su 3 kubeliais sultinio. Tuo metu kol verda makaronai, gaminame pada┼ż─ů. Smulkiai kapot─ů svog┼źn─ů pakepiname 2 valg.┼íauk┼ítuose sviesto. V─Śliau suberiame miltus ir dar pakepame. Kai miltai ir svog┼źnai i┼íkepa, supilame grietin─Śl─Ö ir i┼ímai┼íome, kaitiname kol u..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)

I┼íplakti kiau┼íin─» ir ─» t─ů pati ind─ů ipilti kondensuoto pieno ir milt┼│. Viska i┼íplakti ir ─»deti ─» orkaite ─»kaitinta iki 200 C . Kai i┼íkeps galima u┼żpilti uogiene ar kokiu sirupu, ar pasigaminti skanu tor─Źiuka...

Recepto vertinimas: 4

MIELINĖS SPURGOS

I puse stiklines pieno iberti truputi cukraus, sudeti mieles, viska sumaisyti ir palikti, kad pakiltu. Po to supilti likusi piena, miltus, su cukrumi istrinta kiausini ir isminkyti tesla. Baigiant minkyti supilti islydyta sviesta, sumalta varske, kvapus. Tesla pridengti ir palikti pakilti. Kepti rie..

Recepto vertinimas: 2

Vi┼ítienos kepsnys su s┼źriu

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś padalinama ─» dvi dalis. Kiekviena dalis ─»pjaunama, i┼íklojama, i┼ímu┼íama i┼í abiej┼│ pusi┼│. Paruo┼íti gabalai ─»trinami prieskoniais, i┼ítepami majonezu. ─« ─»pjovos vid┼│ ─»dedami fermentinio s┼źrio ir sviesto gabal─Śliai. Dalys suglaud┼żiamos ir suplojamos su mu┼ítuku ka..

Recepto vertinimas: 4

Motu┼í─Śs velyk┼│ pyragas

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibars─Źius pauk┼ítienos prieskoniais ir ─Źesnaku. Sud─Śti ─» pas┼źdyt─ů verdant─» vanden─» ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vanden─» ir sud─Śti ─» ─»kaitint─ů keptuv─Ö su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti ─» keptuv─Ö supilti prie┼í tai i┼ímai┼íyt─ů ..

Recepto vertinimas: 4

Kepti var┼ík─Ś─Źiai

─« gerai i┼ítrint─ů var┼ík─Ö ─»mu┼íami kiau┼íiniai, suberiami miltai, druska ir mas─Ś ┼íauk┼ítu i┼ísukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupin─ů ┼íauk┼ít─ů te┼ílos, daromi apval┼źs paplot─Śliai ir keptuv─Śje su sviestu ar taukais apkepinami. Patiekiami kar┼íti su grietine ir c..

Recepto vertinimas: 4

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)

I┼í raugui skirt┼│ ingredient┼│ u┼żmai┼íyti skyst─ů te┼íl─ů (mai┼íyti ma┼żiausiai 15 min.), duben─» pridengti maistine pl─Śvele ir ┼íiltai (22-24┬║C temperat┼źroje) laikyti 4 val. ─« raug─ů supilti vanden─», persijoti miltus, sumai┼íytus su miel─Śmis, sud─Śti cukr┼│ ir, galiausiai, drusk─ů. Pl..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate ┼íaldyt─ů sluoksniuot─ů te┼íl─ů- j─ů at┼íildyti. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ─» kepimo skardos dyd┼żio lak┼ít─ů. J─» ─»kloti ─» ┼íaltu vandeniu suvilgyt─ů skard─ů ir subadyti. Kepti orkait─Śje 10 min. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│..

Recepto vertinimas: 2

Plikyta juoda rugin─Ś duona

I┼í─Śmus raug─ů, ─» duonkubil─» suberiam─ů 1/3 kepimui skirt┼│ milt┼│, u┼żplikoma verdan─Źiu vandeniu ir gerai i┼ímai┼íoma, kad nelikt┼│ sausu milt┼│. Duonkubilis ┼íiltai u┼żdengiamas ir paliekama 3ÔÇö4 val., kad ─»mai┼ías susalt┼│. Tada sudedamas ┼íiltame vandenyje i┼íleistas raugas, gerai i┼ípla..

Recepto vertinimas: 2

KALĖDINIS PYRAGAS SU "RUDUDU" KREMU

Kiausinius isplakame su cukrumi, pakaitiname karsto vandens voneleje. Sumaisome su krakmolu ir miltais. Sudedame mase plonu sluoksniu i kepimo skarda ir iskepame. Kremui sviesta issukame su karameliniu kremu. Ant biskvito uztepame krema ir susukame vyniotini. Puosiame kremu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

Trapi tešla

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Padaryti kaubur─Śl─» ir viduryje duobut─Ö. Duben─Ślyje ┼íakute sumai┼íyti cukr┼│, drusk─ů, trynius arba kiau┼íin─», rom─ů, grietin─Śl─Ö arba vyn─ů. Mas─Ö supilti ─» kaubur─Ślio vidur─». ┼áalt─ů sviest─ů supjaustyti gabal─Śliais ir i┼íd─Ślioti kaubur─..

Recepto vertinimas: 3

Tortas ÔÇ×Napoleonas"

Ant virtuvin─Śs lentos paberiami miltai, u┼żbarstoma druskos, padarius duobut─Ö, supilama grietin─Ś, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, padedamas at┼íaldytas supjaustytas sviestas ir ┼íaltoje patalpoje kapojama, kol te┼íloje nelieka saus┼│ milt┼│. Tada te┼íla suspaud┼żiama, padedama ant l─Śk┼ít─Śs ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

KOPŪSTŲ KOTLETAI

Kopusta sutarkuoti per burokine tarka, sudeti likusius produktus. Formuoti kotleto formos kukuliukus ir deti i ikaitinta keptuve.Padazas:I keptuveje ikaitinta alieju deti sauksta miltu, sauksta sviesto arba margarino, sauksta grietines ir supilti 0,5 stiklines grybu sultinio. Viska be perstojo maisy..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su razinomis

Kiausinius ir cukru dedame i viena bliuda ir viska ismaisome po to idedame miltus ir alieju taip pat gerai ismaisome, idedame kepimo miltelius, razinas ir dar karta maisome. Sudedame i skarda ir 180-220 laipsniu karstyje kepame 30 minuciu ir poto siltai palaikome 10 minuciu.Skanaus. (Gerardas)..

Recepto vertinimas: 4

Bandel─Śs su cinamonu

─« pa┼íildyt─ů pien─ů sud─Śti mieles, cukr┼│ (100 gram┼│) ir palikti keletui minu─Źi┼│. Po to suberti miltus, drusk─ů ir u┼żminkyti te┼íl─ů. Baigiant minkyti, supilti i┼ítirpint─ů ┼ívies─ů (100 gram┼│). Pastatyti 30-50 minu─Źi┼│ ┼íiltoje patalpoje., kad te┼íla pakilt┼│. Paruo┼ít─ů te┼íl─ů..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs spurgos

I┼íplakame kiau┼íinius su cukrumi. ─« var┼ík─Ö pilame su cukrumi i┼íplaktus kiau┼íinius, dedame miltus, kepimo miltelius ir mai┼íome. Suformuojame nedidelius rutuliukus, juos verdame ─»kaitintame aliejuje. Atv─Śsusias apibarstome cukraus pudra. (Siesta)..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis keksas

Miltus sumai┼íome su druska, soda ir kepimo milteliais. I┼ísukame sviest─ů su cukrumi. Po vien─ů ─» sviest─ů su cukrumi d─Śdame kiau┼íinius ir toliau visk─ů sukame iki vientisos mas─Śs, paskui beriame vanil─Ö, miltus ir grietin─Ö. Kai produktus i┼ísuksime iki vientisos mas─Śs sudedame s..

Recepto vertinimas: 4

GREITPYRAGIS

sudek kiausinius i dubeni ir juos gerai isplak po to suberk cukru, grietine, po to supilk sirupa arba uogiene ir tada miltus. SKANAUS... (vilmux)..

Recepto vertinimas: 3