Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/29

┼Żaliosios baget─Śs

1. Supilkite drungn─ů vanden─» ─» duben─» ir sumai┼íykite su aliejumi. Vandenyje i┼ítirpinkite mieles. 2. Po truput─» suberkite cukr┼│, drusk─ů ir miltus. Suminkykite te┼íl─ů iki vientisos mas─Śs. Palikite 40 min. kilti. 3. Lent─ů pabarstykite miltais ir gerai i┼íminkykite te┼íl─ů. 4. Padalykite te..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ mas─Ś virtinukams

Supjaustome bulves ma┼żais vienodo dyd┼żio gabal─Śliais ir i┼íverdame pas┼źdytame vandenyje. Nupilame vanden─», sudedame bulves ant kepimo skardos ir ─»ki┼íame15 min. ─» kar┼ít─ů orkait─Ö, kad i┼ígaruot┼│ vanduo. Kar┼ítas bulves pertriname per tinklel─», atv─Śsiname. Sudedame likusius priedus ir sum..

Recepto vertinimas: 5

Mamalyga

Pien─ů u┼żviriname su 50 g sviesto, jberiamedruskos, miltus ir verdame nuolatmai┼íydami, kol ko┼í─Ś at┼íoka nuo puodokra┼ít┼│.I┼ívirusi─ů mamalyga pabarstome sutarkuotus┼źriu ir ─»mai┼íome likusius 100 g sviesto.Prie mamalygos patiekiame marinuotus agurkus, svog┼źnus, paprikas. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta vištiena

Paruo┼íta vi┼íta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumai┼íyta su prieskoniais, pavoliojama d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ar miltuose ir apkepinama svieste. Paskui m─Śsa sudedama ─» puod─ů, u┼żpilama kar┼ítu sultiniu ar vandeniu, pridedama susmulkint┼│ prieskonini┼│ dar┼żovi┼│ ir, u┼żdengus ind─ů, ..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas citrinų tortas

I┼í milt┼│, 150 g sviesto, cukraus pudros, kiau┼íinio bei citrinos ┼żievel─Śs suminkyti vientis─ů kietok─ů te┼íl─ů. ─«vynioti ─» pl─Śvel─Ö ir 1 val. laikyti ┼íaltai. Citrinas nuplauti kar┼ítu vandeniu ir nu┼íluostyti. Vienos citrinos ┼żievel─Ö sutarkuoti, o dviej┼│- kiek ─»manoma ploniau nulu..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonu

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Nulupti kriau┼íes, i┼íimti s─Śklalizd┼żius ir jas supjaustyti ma┼żais kubeliais. Perrinkti bruknes. Sviest─ů arba margarin─ů i┼íplakti su cukrumi, cinamonu bei gvazdik─Śliais. Po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais. Juos..

Recepto vertinimas: 4

─«darytos bandel─Śs-mufinai

─«kaitinkite orkait─Ö iki 250┬░. Sumai┼íykite miltus, kepimo miltelius, drusk─ů, cukr┼│ ir sviest─ů, geriausia b┼źt┼│ su virtuviniu kombainu. ─«pilkite pien─ů ir gerai i┼ímai┼íykite te┼íl─ů. ─«mai┼íykite pasirinkt─ů ─»dar─ů. Te┼íl─ů suformuokite ─» mufino formos bandeles, apibarstykite s┼źriu. Kepk..

Recepto vertinimas: 0

KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAIS

Farsa sumaisyti su tarkuotu arba kapotu svogunu, kiausiniu, skystyje ismirkytu pyragu, gerai isminkyti, pagardinti. Mase suskirstyti gabaleliais (8-10), juos isploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uzdeti po kumpio arba desros griezineli ir siek tiek grybu, sumaisytu su kapotu pom..

Recepto vertinimas: 0

Bakla┼żanai, tro┼íkinti su dar┼żov─Śmis (Ramun─Śs)

Bakla┼żanus supjaustyti grie┼żin─Śliais, apvolioti miltuose ir apkepti. I┼íkeptus pas┼źdyti, u┼żpilti pada┼żu ir dar 3 min patro┼íkinti. Pada┼żas: Visas dar┼żoves smulkiai supjaustyti arba stambiai sutarkuoti ir pakepinti aliejuje, kai sumink┼ít─Śja, supilti pomidor┼│ pada┼ż─ů, aps┼źdyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Virt┼│ bulvi┼│ kotletai

Virtas bulves sumalame, o kump─» labai smulkiai supjaustome. ─«beriame krakmol─ů, ─»mu┼íame kiau┼íinius, paskaniname prieskoniais ir gerai i┼íminkome. I┼í ┼íios mas─Śs suformuojame ragelius, ─»spaud┼żiame juose duobutes ir ─» jas pridedame fermentinio s┼źrio, sumai┼íyto su kiau┼íiniu bei petra┼żol─..

Recepto vertinimas: 4

Bez─Ś pyragas su bra┼ík─Śmis

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. ─«mai┼íyti cukr┼│. ┼áalt─ů sviest─ů supjaustyti gabal─Śliais ir paskirstyti tarp milt┼│. Sviest─ů kapoti peiliu. ─«d─Śti 2 trynius, ─»berti druskos, supilti rom─ů, grietin─Ö arba vyn─ů. Visk─ů atsargiai i┼ímai┼íyti ┼íakute. ┼áaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Tro┼íkintas grybais ─»darytas up─Śtakis

Pro pakakl─Ö i┼ídarin─Śti up─Śtakiai nuplaunami ir nusausinami, ─»trinami druska ir, prikim┼íus paruo┼íto gryb┼│ ─»daro, pj┼źvis u┼żsiuvamas. Up─Śtakiai pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Paskui sudedami ─» tro┼íkintuv─ů su susmulkintomis prieskonin─Śmis dar┼żov─Śmis, ─»pilama truputis su..

Recepto vertinimas: 4

KEPTA MENKĖ

Menkes gabalai pavilgomi saltame pasudytame piene, isimami, apvoliojami miltais, sudedami ikarstus riebalus. Abi puses kepamos po 5-7 min. Iskepta zuvis puosiama supjaustytais petrazoliu lapeliais, aplaistoma karstu sviestu. Patiekiamasu citrinu skiltelemis...

Recepto vertinimas: 4

Svog┼źn┼│ ┼żiedai (Fr─Śjos)

Svog┼źnus supjaustyti ┼żiedais, juos atskirti vien─ů nuo kito. I┼í kiau┼íini┼│, k─Ślimo milteli┼│, milt┼│ ir druskos sumai┼íyti blyn┼│ tir┼ítumo te┼íl─ů. Te┼íla apvolioti svog┼źno ┼żiedus ir kepti juos ─»kaitintame aliejuje. Tinka prie alaus. ..

Recepto vertinimas: 3

┼ávelnus var┼ík─Śs pyragas su rasa (Ramun─Śs)

Paruo┼íti ma┼żdaug 25 Đů 25 cm form─ů. B┼źtinai i┼íkloti popieriumi arba folija. Persijoti miltus sumai┼íyti su cukrumi. ┼áalt─ů sviest─ů sutarkuoti ─» miltus ir pir┼ítais sutrupinti. Trupinius i┼íberti ─» form─ů, prispausti. Lengvai apkepti ma┼żdaug 15 minu─Źi┼│ ÔÇô kol pagels. Var┼ík─Śs slu..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su aviet─Śmis ir m─Ślyn─Śmis

─« plaktuv─ů sudedame sviest─ů, 225 g cukraus ir mai┼íome. Mai┼íydami po vien─ů ─»mu┼íame kiau┼íinius, ─»beriame 2/3 tarkuot┼│ citrin┼│ ┼żieveli┼│. Suberiame migdolus, sumai┼íytus su 250 g milt┼│ ir ┼żiupsneliu druskos. ─«pilame 3 ┼íauk┼ítus citrin┼│ sul─Źi┼│. Te┼íla turi b┼źti tokio tir┼ítumo, ka..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotas keksas su šokoladu

─« i┼ísukt─ů sviest─ů ─»mai┼íykite cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, 2 kiau┼íinius, 4 trynius ir rom─ů. Po truput─» ─» sviest─ů suberkite atskirai sumai┼íytus miltus, krakmol─ů ir kepimo miltelius. Kiau┼íini┼│ baltymus i┼íplakite iki stand┼żi┼│ put┼│ ir atsargiai ─»mai┼íykite ─» te┼íl─ů. Kekso form─ů (30x..

Recepto vertinimas: 3

┼Żvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite te┼íl─ů suberkite ir i┼ímai┼íykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (i┼ískyrus vanilin─» cukr┼│). I┼ílydykite ir atau┼íinkite sviest─ů. Atskirame inde suberkite cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, drusk─ů, ─»mu┼íkite kiau┼íinius, supilkite atau┼íus─» sviest─ů ir visk─ů..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas ÔÇ×Dunojaus bangosÔÇť su vy┼íniomis ir ┼íokolado glajumi

Kakav─ů, 50 g cukraus bei 3 valg. ┼í. pieno atid─Śti ─» ┼íal─». Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Sviest─ů, cukr┼│ ir kiau┼íinius i┼íplakti iki purios mas─Śs ir ─» j─ů po truput─» sud─Śti su kepimo milteliais sumai┼íytus miltus bei pien─ů. Pagardinti citrin┼│ sultimis ir romu. Pus─Ö pa..

Recepto vertinimas: 2

VIŠTOS KRŪTINĖLĖ SU PAPRIKA

Juostelemis supjaustytas vistos krutineles pabarstyti maltais pipirais, druska, paprikos milteliais, paslakstyti citrinos sultimis ir aliejuje. Baigiant kepti sudeti susmulkintus grybus, juostelemis supjaustytas paprikas. Vistienos sultinio kubelio istirpinti virintame karstame vandenyje, uzpilti an..

Recepto vertinimas: 5

TRISPALVIS PYRAGAS

KIAU┼áINIUS I┼áPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJ┼▓.PASKUI MILTUS SUMAI┼áYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI ─« TRIS DALIS.─« PIRM─ä D─ľTI KISIELI┼▓. ─« ANTR─ä KAKAV─ä. O ─« TRECI─ä NIEKO. KEPTI APIE 30 MIN.SKANIAUSIAS BUNA KAI KISIELIUS BUNA BRA┼áKINIS ARBA AVIETINIS, VISO PAKELIO D─ľTI NEREIKIA, N..

Recepto vertinimas: 5

Burok─Śli┼│ kotletai

Virtus burok─Ślius sutarkuoti per vidutin─Ö tark─ů. Jei labai sul─Źi┼│ daug, tai nuspausti. Pakepinti smulkiai pjaustytus svog┼źnus, sud─Śti ─» burok─Ślius. Sud─Śti kiau┼ínius, miltus, razinas nuplautas-i┼ímirkintas. Darom kotletukus ir apkepam i┼í abiej┼│ pusi┼│...

Recepto vertinimas: 0

MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSA

Smulkiai supjaustytus svogunus ir mesa pakepinti. Sumaisyti su kose, iberti kardamono arba miltu kmynu, pasudyti, gerai ismaisyti ir sudeti i sviestu istepta ir dziuvesiais pabarstyta skarda. Kepti orkaiteje. Patiekti su raugintais ar marinuotais agurkais, raugintais kopustais, marinuotu darzoviu mi..

Recepto vertinimas: 1

Kriaušių pyragas

Riesutus sumalame kartu su cukrumi (cukrusneleidzia riesutams isskirti riebalu). Ant lentos supilame miltus, padarome duobute ir i ja sudedame sumaltus riesutus, sviesta, kiausini,midaus gerima, druska, cinamona. Uzminkometesla. Ja 1 vai. laikome saldytuve. Kriauses nulupame, perpjauname i 4 dalis, ..

Recepto vertinimas: 4

S┼źrus sausainiai

I┼í recepte nurodyt┼│ produkt┼│ u┼żminkykite te┼íl─ů ir 1 val. ─»mesti ─» ┼íalt─ů vanden─» ar pad─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. Paskui te┼íl─ů i┼íko─Źioti 1/2cm storio sluoksniu , ir stiklinaite i┼íspausti apvalius sausainius , patepti i┼íplaktu kiau┼íiniu , pabarstyti kmynais , druska ir i┼íkepti..

Recepto vertinimas: 0