Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/25

Migdolų tortas su braškėmis ir grietinėle

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Plakant po šaukštą suberti cukrų. Po vieną sudėti trynius ir įmaišyti vanilinį cukrų bei tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užs..

Recepto vertinimas: 0

Itališki makaronai II

Svoguna pakepinti, sudeti lasisa, miltus, truputi apkepinti ir supilti grietine su grietinele, susmulkintus krapus, pagardinti druska, pipirais ir truputi patroskinti ant silpnos ugnies. Patiekti su virtais makaronais ir svieziomis darzovemis apslakstytomis citrinos sultimis. (Diana)..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių dripsnių sausainiai

Aviziniai dripsniai paskrudinami keptuveje su sviestu. Kiausinis issukamas su cukrumi, iberiama kakavos ir sumaisoma su dripsniais. Iberiama miltu, sumaisytu su kepimo milteliais. Viskas gerai ismaisoma. Tesla dedama kruvelemis ant skardos, isklotos riebaluotu pergamentiniu popieriumi, ir kepama vid..

Recepto vertinimas: 4

"Musaka"

Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje. Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirm..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)

Pusę traškučių susmulkinti. Minkštus riebalus išsukti su cukrumi iki purumo, suberti traškučius, miltus, cinamono, gvazdikėlių, įdėti medaus, įlašinti romo aromato esencijos. Išminkyti ir dėti 1val. į šaldytuvą. Iškočioti 1/2cm storio lakštą ir supjaustyti nedideliais rombai..

Recepto vertinimas: 5

Sausainiai su žemės riešutų sviestu (foto)

Į dubenį įsijokite miltus ir sodą. Suberkite cukrų ir išmaišykite. Įmaišykite žemės riešutų sviestą, sviestą, kiaušinį ir gerai viską išmaišykite. Iš tešlos suformuokite sausainius(arba galima padaryti rutuliukus, ir išdėliojus ant skardos, suploti šakute) ir sudėkite..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių pyragas

1.Minkštą sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. 2.Vieną po kito įmaišyti kiaušinius. 3.Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 4.Du trečdalius tešlos nuimti ir sumaišyti su degtine. 5.Į paruoštą formą supilti baltą tešlą. 6.Išmaišyti kakavą, 2 valg. š. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Obuoliu pyragas

Paemi miltu ir ipili juos i puoda, i puoda ipili cukraus ir ipili vandens, maisai tesla tol kol ji pasidarys tirsta. Paskui nuplauni obuolius saltame vandenyje ir nusausini su svaru ranksliuosciu kad neliktu ant obuolio vandens. Ipili tesla i skarda ir ant teslos padedi obuolius. Obuolius reikia det..

Recepto vertinimas: 1

Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogiene

Į prikaistuvį sudėti sviestą, supilti pieną, suberti vanilinę cukraus pudrą ir druską. Užvirinti. Suberti miltus ir maišant kaitinti ant didelės ugnies, kol tešla atšoks nuo indo dugno. Tešlą išimti iš prikaistuvio ir įdėti į dubenį šiek tiek atvėsti. Po vieną įmaišyt..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos išpjova su obuoliais (Ramunės) (foto)

Kiaulieną supjaustykite skersai raumens skaidulų maždaug 2 cm pločio riekelėmis, sumaišykite su sojos padažu ir palikite kokiai valandai. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis juostelėmis. Miltus dubenėlyje sumaišykite su druska. Aliejų įkaitinkite k..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną su cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmuši kiaušinius, suberti vanilinį cukrų, citrinos žievelę bei druską. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei razinomis ir po šaukštą įmaišyti..

Recepto vertinimas: 5

Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis

Margariną ištriname su cukrumi ir kiaušiniu, supilame grietinę, suberiame kokoso drožles (3 šaukštelius paliekame), gerai išmaišome. Tešlą sukrečiame į margarinu išteptą ir likusiomis kokoso drožlėmis pabarstytą kepimo formą. Ant viršaus sudedame citrinos sultimis pašlakstytas ..

Recepto vertinimas: 3

Raugintų kopūstų sriuba

Mėsą nuplauname, supjaustome, sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, uždengiame ir užverdame. Po to nugriebiame putas, sudedame nuvalytas, stambiai supjaustytas, pakepintas prieskonines daržoves, sumažiname ugnį ir atidengę verdame sultinį. Atsiradusius paviršiuje riebalus nugrai..

Recepto vertinimas: 3

Å akotis

Sviestą ir cukrų reikia ištrinti iki vientisos masės nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, kol sudedami visi kiaušiniai. Tada sudedami miltai, citrinų esencija, supilama grietinėlė ir konjakas. Viskas gerai išmaišoma iki vientisos masės.Kepama specialioje krosnyje varvinant tešlą ant vir..

Recepto vertinimas: 3

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti mieles. 250 ml pieno pašildyti. Iš mielių su dalimi pašildyto pieno ir žiupsneliu cukraus paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje. 100 g sviesto ištirpinti likusiame..

Recepto vertinimas: 3

Kukorai

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami maždaug 8 cm ilgio ir 6 cm pločio paplotėliai, ant jų dedama morkų įdaro. Kraštai užlankstomi kaip virtiniams. Kukorai dedami į riebalais išteptą skardą ir ke..

Recepto vertinimas: 0

Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)

1.Išmaišyti sviestą, kad būtų minkštas. Sudėti kiaušinius, mieles, ištirpintas šaukšte pieno. Sumaišius miltus su vaniliniu cukrumi, sudėti į tešlą, gerai suminkyti. 2.Padalinti tešlą į 2 dalis. Kočioti plonai pailgos formos lakštą, kepimo formos 25*35 dydžio. Atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

VAISINIS PYRAGAS

Išmaišius 6 š. cukraus ir aromatizuoto atsto, ipilti i puodą. Paskui imesti 1 cm. supjaustytus rabarbarus ir paskui supjaustytus abrikosus, braškes, kriaušes, po vieną puoduką mėlynių ir gervuogių. Virti 3-4 min. Tešlą darant reikia 110 g. sviestą ir 225 g. miltus sumaigyti (turi atrod..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitinis tortas su persikais

Apie biskvitinę teÅ¡lą Ä® plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame iÅ¡maiÅ¡ome sodą. Po to po vieną įmuÅ¡ame kiauÅ¡inius, suberiame miltus ir iÅ¡maiÅ¡ome. ParuoÅ¡tą teÅ¡lą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200°C temperatÅ«ros orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..

Recepto vertinimas: 5

Jogurtinis tortas

Baltymus išplakti su trupučiu cukraus ir sudėti puse vanilinio cukraus. Atskirai išplakti trynius ir pamažu išmaišyti su baltymais. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir krakmolą, atsargiai išmaišyti. Tešlą sudėti į riebalais išteptą formą ir iškepti, kepti 15 min. 200 laipsnių tem..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą arba margariną išlydyti, suberti cukrų, vanilinį cukrų bei migdolų plokšteles ir pakaitinti keptuvėje..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas ''Diena ir naktis''

Margarinas sutrinamas su cukrumi, iberiama soda, vanilinis cukrus, tada suplakami kiausiniai ir supilami i margarina su cukrumi. Pilami miltai ir maisant palaipsniui pilamas pienas. I dali teslos dedama kakava ir pilamas saukstas vandens. ''Baltoji'' tesla pilama i skarda patepta margarinu, o ''tams..

Recepto vertinimas: 4

SÅ«rio sausainiai

Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pabarstomą tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl iškočiojamą, pabarstomą ir t. t. Taip kartoti tris kartus. Paruošta tešla iškoči..

Recepto vertinimas: 0

Velykinė boba

KarÅ¡ta grietinėlė sumaiÅ¡oma su karÅ¡tu sviestu ir stikline miltų. Kai atauÅ¡ta, įmuÅ¡ame kiauÅ¡inį, įdedame mielių ir pastatome Å¡iltai. Kai pakyla, įdedame 8 trynius, sutrintus su cukrumi. Tada įdedame likusius miltus. Pastatome, kad dar pakiltų. Kai pakyla, sumaiÅ¡ome, įdedame razinÅ..

Recepto vertinimas: 2