Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/24

TRAŠKŪS DARŽOVIŲ BLYNAI

Kiausiniu baltymus isplakame atskirai. Cukinija supjaustome mazais siaudeliais. Is visu produktu uzmaisome tesla ir kepame blynus. Paprika ir svoguna supjaustome kubeliais. Padazui skirtus produktus sumaisome ir siek tiek pakaitiname. Naudodamiesi sia receptura, iskepsite 8 blynus...

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su lašiša ir krevietėmis

I duobeni ideti 1 stikline kefiro imusti 3 kiausinius ir ideti miltu viska ismasyti. Supjaustiti kubeliais lasisa ir ideti i dubeni. Krevetes taip pat ideti i dubeni. Druskos ideti pagal skoni viska ismaisyti. Ir is gautos mases kepti mazus blynelius. Patiekti su grietine ir apibarstiti raudonais ik..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai blynai

Tre─Źdalis milt┼│ u┼żplikoma verdan─Źiu pienu, vir┼íus pabarstomas miltais ir pusvaland┼żiui paliekama, kad susalt┼│. Miel─Śs i┼ítrinamos su cukrumi, tryniai i┼ísukami su druska ir sudedami ─» plikyt─ů te┼íl─ů. Supilamas ┼íiltas pienas, gerai i┼ímai┼íoma grietin─Śs tir┼ítumo te┼íla, u┼żdengiam..

Recepto vertinimas: 0

Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais

M─Śs─ů kartu su kaulais sukapoti gabalais ir apkepti riebaluose. Prid─Śti supjaustyt┼│ svog┼źn┼│, gryb┼│, truputi patro┼íkinti, paskui ─»pilti pomidor┼│ sul─Źi┼│ ir u┼żdengus ind─ů tro┼íkinti ant ma┼żos ugnies, kol m─Śsa sumink┼ít─Śs. Tada prid─Śti milt┼│ ir virti dar 8-10 minu─Źi┼│. Pada┼ż─ů pagar..

Recepto vertinimas: 2

Vištiena jogurto marinate

Smulkiai supjaustyti paprik─ů. Sumai┼íyti visus marinato komponentus su jogurtu (kefyru). Vi┼ítienos gabal─Ślius subadome a┼ítria ┼íakute, u┼żpilame marinatu ir statome 10 - 12 val. ─» ┼íaldytuv─ů. Periodi┼íkai pavartome gabal─Ślius. ─«kaitiname keptuv─Ö, dedame vi┼ít─ů, u┼żpilame j─ů marinatu ir tr..

Recepto vertinimas: 2

Persikų pyragas su šokolado gabaliukais

┼áokolada sulau┼żyti nedideliais gabaliukais, persikus supjaustyti nedideliais kubeliais. Migdolus sukapoti. Sviest─ů i┼ísukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po viena ikulti kiau┼íinius. Mai┼íant suberti miltus su kepimo milteliais. Atsargiai ─»mai┼íyti ┼íokolad─ů, migdolus, persikus. Te┼..

Recepto vertinimas: 4

Lynas baltame pada┼że

┼Żuv─» supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valand┼│. I┼íkepti ┼żuv─» aliejuje, prie┼í tai apvoliojus miltuose i┼í abiej┼│ pusi┼│, kad gerai paskrust┼│. ─« puod─ů ─»d─Śti gabal─Śl─» sviesto, porus supjaustytus grie┼żin─Śliais. Po to d─Śti ┼żuv─», ..

Recepto vertinimas: 3

Bar┼íteliai su ausyt─Śmis

Burok─Śliai i┼íverdami, nulupami ir stambiai sutarkuojami. I┼í m─Śsos, pakepint┼│ prieskonini┼│ dar┼żovi┼│, prieskoni┼│ ir d┼żiovint┼│ gryb┼│ i┼íverdamas sultinys. Kai m─Śsa sumink┼ít─Śja, sultinys perko┼íiamas, par┼źg┼ítinamas citrinos r┼źg┼ítimi ir u┼żplikoma juo burok─Śliai ir duona. U┼żdengus ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

Vi┼ítien─ů 2 kartus permalti, bandel─Ö i┼ímirkyti piene. I┼í maltos m─Śsos, bandel─Śs, kiau┼íinio, tirpinto sviesto, pipir┼│, druskos i┼íminkyti far┼í─ů. Nuvalytus, nuplautus pievagrybius smulkiai supjaustyti ir i┼íkepti (galima ─»d─Śti pjaustyt┼│ svog┼źn┼│, truput─» riebal┼│, malt┼│ d┼żi┼źv─Śs─Śl..

Recepto vertinimas: 0

Vaisin─Śs duonos ki┼íkutis (J┼źrat─Śs) (foto)

Nuo duonos nupjauti plutel─Ö ir sumalti m─Śsmale arba sutrinti trintuvu. Rie┼íutus sumalti kavamale. Susmulkinti d┼żiovintus vaisius, kartu su maltais rie┼íutais, ─»mai┼íyti ─» duonos mas─Ö. ─«mai┼íyti kiau┼íinio tryn─». I┼í gautos vaisin─Śs duonos suformuoti ki┼íkut─», ─»d─Śti razin┼│ akis ir kep..

Recepto vertinimas: 1

Drezdeno kiaušinių pyragas

Te┼ílai miltus persijoti ─» duben─Śl─». Kaubur─Ślyje ┼íauk┼ítu padaryti ─»dubim─ů. Mieles sumai┼íyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti ─» ─»dubim─ů ir, ─»b─Śrus truput─» milt┼│, padaryti ─»mai┼íal─ů. J─» pabarstyti miltais. ─«mai┼íal─ů palaikyti 10 min., kad pakilt┼│, tada..

Recepto vertinimas: 2

Kal─Śdiniai meduoliai

Kiau┼íin─» ir trynius i┼ísukame su cukrumi. ─« juos sudedame pakaitint─ů med┼│ su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietin─Ö ir miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. U┼żminkyt─ů te┼íl─ů 2-3 val. laikome ┼íaldytuve. I┼íko─Źiojame 7 mm storio te┼ílos lak┼ít─ů. I┼í jo i┼ípjauname norimos formos m..

Recepto vertinimas: 4

Australiškas vaisių tortas

Nuplauti, paruo┼íti vaisiai, sviestas, cukrus ir prieskoniai sudedami ─» puod─ů, u┼żpilami stikline vandens ir 10 min. paverdami. Gauta mas─Ś atv─Śsinama, sumai┼íoma su geriam─ůja soda, i┼íplaktais kiau┼íiniais, miltais su i┼íleistomis miel─Śmis ir viskas gerai i┼ímai┼íoma. ─« 20 cm skersmens torto..

Recepto vertinimas: 1

Virt┼│ bulvi┼│ blyneliai

Su lupenomis virtos bulv─Śs nulupamos, sumalamos m─Śsmale, ─»beriama truputis milt┼│, krakmolo, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, pas┼źdom─ů, padaromi ploni blyneliai, jie apvoliojami pyrago d┼żi┼źv─Śs─Śliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai b┼źna skanesni, jei ─» te┼íl─ů ─»minkoma gerai i┼ímirkyta kapota..

Recepto vertinimas: 4

Avi┼żini┼│ dribsni┼│ pyragas su rabarbarais

200 g sviesto sumai┼íykite su cukrumi. ─«mu┼íkite kiau┼íin─». Supilkite piena ir ishmai┼íykite. Sumai┼íykite mas─Ö su sumai┼íytais miltais, kepimo milteliais ir druska. Skard─ů apdenkite kepimo popieriumi ir ant jos i┼íklokite te┼ílos mas─Ö. Orkait─Ö ─»kaitinkite iki 200 C. Rabarbarus supjaustykite ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių trynių desertas

Kiau┼íini┼│ trynius i┼íimame i┼í baltym┼│ ir sutriname su ┼íokoladu, suberiame cukr┼│, tarkuot─ů citrin┼│ ┼żievel─Ö, miltus, ─»mu┼íame kiau┼íinius ir mai┼íome apie 1 val. Kepimo skard─ů i┼íklojame kepimo popieriumi, dedame te┼íl─ů ant skardos ir kepame 175 ┬░C temperat┼źros orkait─Śje. ..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADO GLAJUS

Kakavos miltelius sumaisykite su cukraus pudra, po truputi pilkite i konjaka (baltymus) ir issukite iki vientisos mases...

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas su migdolais

Kalakutien─ů nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1 cm storio juostel─Śmis. Pas┼źdome ir 2 valandas laikome ┼íaltai. Sumai┼íome aliej┼│, garsty─Źias, med┼│, citrin┼│ sultis, paprikas ir ─Źesnak─ů. M─Śs─ů susmeigiame ant ie┼ímeli┼│, aptepame glajumi ir kepame grilyje 15 minu─Źi┼│, kartkar..

Recepto vertinimas: 0

Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]

Sumai┼íykite bra┼íkes su 2 ┼íauk┼ítais cukraus. U┼żdenkite ir pad─Śkite ─» ┼íaldytuv─ů bent 1 valandai arba iki 3 valand┼│.Dubenyje sumai┼íykite miltus, 1 ┼íauk┼ít─ů cukraus, kepimo milteli┼│ ir sodos. Peiliu ─»kapokite margarin─ů ─» mi┼íin─», kol susiformuos stamb┼źs trupiniai. Sumai┼íykite kiau┼íi..

Recepto vertinimas: 5

Keptos stintos ar seliavos

Stintas ar seliavas nuvalyti, i┼ískrosti, pas┼źdyti, pabarstyti pipirais ir, pavoliojus miltuose, i┼íkepti aliejuje. Patiekiant tvarkingai eilut─Śmis sud─Śti ─» pusduben─», papuo┼íti kiau┼íini┼│ ir pomidor┼│ grie┼żin─Śliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 2

Biskvitinis vyniotinis su bra┼ík─Śmis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir su 3 ┼íauk┼ítais drungno vandens i┼íplakti iki purios mas─Śs. Suberti vanilin─» cukr┼│ bei 80 g cukraus. ─«mai┼íyti baltymus, iki stand┼żi┼│ put┼│ i┼íplaktus su likusiu cukrumi. Miltus sumai┼íyti su krakmolu..

Recepto vertinimas: 4

Kal─Śdiniai sausainiai ÔÇ×Eglut─ŚsÔÇť (J┼źrat─Śs)

Sviest─ů sukant ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íin─», berti po ┼íauk┼ít─ů cukraus, po ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir sukti, kol visi produktai bus sud─Śti. Baigiant sukti, suberti vanil. cukr┼│, likusius miltus. Te┼íla suminkoma ir paliekama pridengta ┼íaltoje patalpoje, kad sustingt┼│. I┼íko─Źiojamas paplotis. Da..

Recepto vertinimas: 3

Omletas su dešra ir šonine

Didel─Śje keptuv─Śje pakepinti de┼íros grie┼żin─Ślius, ┼íonin─Ö. Suberti supjaustyt─ů svog┼źn─ů, paprik─ů, pomidor─ů, agurk─ů. ┼áiek tiek pakepinti, ─»berti druskos, pipir┼│, maltos paprikos. Kiau┼íinius i┼íplakti, d─Śti kepimo miltelius, o milt┼│ berti tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ tir┼íta. ┼áia te┼íla..

Recepto vertinimas: 0

Skruzd─Ślynas

Glaisto gaminimas. Visas mi┼íinys i┼ímai┼íomas ir u┼żvirinamas. Te┼ílos ruo┼íimas. Te┼íla daroma namini┼│ makaron┼│ kietumo. Minkoma 1 ÔÇô 1,5 val. taip, kad ko─Źiojant nereikt┼│ pabarstyti milt┼│. Te┼íla i┼íko─Źiojama iki plonumo(permatomumo). Supjaus─Źius ─» norimos formos lapelius (geriaus..

Recepto vertinimas: 3

Papras─Źiausios plikytos te┼ílos pyragai─Źiai

Pien─ů supilti ─» puod─ů, ─» j─» sud─Śti gabaliukais supjaustyt─ů sviest─ů, ─»berti ┼żiupsnel─» druskos ir u┼żvirinti. Nukelti nuo ugnies ir po truput─» berti miltus nuolat mai┼íant mediniu ┼íauk┼ítu, kad nesusidaryt┼│ gumuliuk┼│. Puod─ů v─Śl statyti ant ugnies ir mai┼íyti, kol te┼íla sulips ─..

Recepto vertinimas: 1