Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/2

Sluoksniuota mielin─Ś te┼íla

Miltus persijoti ─» duben─Śl─» arba ant lentos. Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů, ─» j─» sutrupinti mieles, ─»berti 50 gram┼│ cukraus ir pilti ┼íalt─ů pien─ů. Atsargiai i┼ímai┼íyti kaubur─Ślio vidur─». J─» apibarstyti miltais ir u┼żdengus 15 minu─Źi┼│ laikyti v─Śsioje, be skersv─Śj┼│ vi..

Recepto vertinimas: 2

Naminiai ┼żagar─Śliai

Te┼ílai skirtus produktus sumai┼íykite ir i┼íminkykite, ko─Źiokite ko─Źelu vis u┼żlenkdami tol, kol bus matyti daug smulki┼│ burbuliuk┼│. I┼íminkyt─ů tesl─ů apdengti dr─Śgnu skudureliu, kad ned┼żi┼źt┼│, ir ─»d─Śti ─» ┼íaldytuv─ů 1-2 valandoms. I┼íko─Źiokite nedideliais gabalais, juos supj..

Recepto vertinimas: 3

Klasikinis Omletas

Kiau┼íini┼│ baltymus atskiriame nuo tryni┼│. Duben─Ślyje kiau┼íini┼│ trynius plakame, kol sutir┼ít─Śja. Supilame pien─ů arba grietin─Śl─Ö, suberiame drusk─ů ir pipirus. Kitame dubenyje elektriniu plakikliu plakame kiau┼íini┼│ baltymus, kol pasidaro pur┼źs. I┼íplaktus kiau┼íini┼│ baltymus supil..

Recepto vertinimas: 4

─îebur─Śkai

Far┼í─ů pagardinti prieskoniais, ─Źesnaku, svog┼źnu, taip pat stikline bulijono. Sod─ů nugesinti su kefyru, supilti miltus ir i┼íminkyti te┼íla. Kepti keptuveje...

Recepto vertinimas: 3

Virti var┼ík─Ś─Źiai

Kiau┼íiniai i┼ítrinami su druska, sudedama var┼ík─Ś, miltai, gerai i┼íminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos i┼í tos mas─Śs padaromi 1,5ÔÇö2 centimetr┼│ storio voleliai, supjaustomi 4ÔÇö5 centimetr┼│ ilgumo gabal─Śliais ir pas┼źdytame vandenyje i┼íverdami (i┼íverda per 3ÔÇö5 minutes). I┼..

Recepto vertinimas: 4

Tortas ''Jaunyst─Ś''

Rie┼íutus pakepinti ir sukapoti. Persijoti miltus. Rie┼íutus sumai┼íyti su miltiniu cukrumi ir miltais. I┼íplakti baltymus. ─« plakamus baltymus, kai jie pradeda putoti, ma┼żomis porcijomis suberti vis─ů cukr┼│, ir rie┼íut┼│, miltinio cukraus ir milt┼│ mas─Ö. Visk─ů l─Śtai i┼ímai┼íyti...

Recepto vertinimas: 3

Greitas obuoli┼│ pyragas

Plakimo ─ůsotyje kiau┼íinius i┼ísukti su cukrumi, ─»d─Śti miltus sumai┼íytus su kepimo milteliais. Gerai i┼ímai┼íyti ir pilti ─» silikono form─ů. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltel─Śmis, sumai┼íytus su vaniliniu cukrumi supilti ant te┼ílos vir┼íaus ir truput─» ─»spausti. Kepti 30 m..

Recepto vertinimas: 4

Baltasis gryb┼│ pada┼żas

La┼íiniukus supjaustyti kubeliais ir pakepinti. Sud─Śti grybus, smulkintus svog┼źnus ir visk─ů tro┼íkinti. Baigiant tro┼íkinti, ─»berti milt┼│, ─»d─Śti prieskoni┼│, i┼ímai┼íyti ir dar kelet─ů minu─Źi┼│ tro┼íkinti. ─« tro┼íkin─» ─»pilti skys─Źio ir 10 minu─Źi┼│ pavirinti. Paskiausiai ─»d─Śti gr..

Recepto vertinimas: 4

Virti var┼ík─Ś─Źiai

Kiau┼íiniai i┼ítrinami su druska, sudedama var┼ík─Ś, miltai, gerai i┼íminkoma. Ant miltais pabarstytos lentos i┼í tos mas─Śs padaromi 1/2 - 2 centimetr┼│ storio voleliai, supjaustomi 4-5 centimetr┼│ ilgumo gabaleliai ir pas┼źdytame vandenyje i┼íverdami (i┼íverda per 3-5 minutes). I┼ívir─Ö..

Recepto vertinimas: 4

Lengvi sausainiai

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180 laipsni┼│. Dvi skardas i┼íkloti kepimo popieriumi. Mink┼ít─ů sviest─ů mikseriu i┼íplakti iki purumo. Ant vir┼íaus suberti cukr┼│, drusk─ů ir supilti kiau┼íinio baltym─ů. Plakti kol mas─Ś gerai i┼ísimai┼íys. Suberti miltus ir ma┼żiausiu grei─Źiu plakti, kol nebesimat..

Recepto vertinimas: 4

Velyk┼│ boba

Miltus persijoti. Mieles sud─Śti ─» ┼íilt─ů vanden─» . Po truput─» ─» pien─ů pilti miltus, drusk─ů, ┼żiupsnel─» cukraus. U┼żminkyti te┼íl─ů, pad─Śti ┼íiltai kol i┼íkils. Trynius i┼íplakti su cukrum, plakant supilti pa┼íildyt─ů sviest─ů , smulkintus migdolus, smulkintus kardamonus, nutarku..

Recepto vertinimas: 3

Obuoli┼│ pyragas

Obuolius nulupame ir supjaustome gabaliukais. Citrin─ů su ┼żievele supjaustome smulkiai ir sumai┼íome su obuoliais. I┼ítirpiname margarin─ů ir supilame ─» kitame inde i┼ímai┼íyt─ů cukr┼│ su kiau┼íiniais. Tada suberiame miltus, vanilin─» cukr┼│ ir kepimo miltelus. Gerai i┼ímai┼íome ir suberiame..

Recepto vertinimas: 4

Kepti vafliai

Sud─Śti kiau┼íinius, ─»pilti cukraus, i┼ímai┼íyti. Tada ─»pilti aliejaus, ─»d─Śti grietin─Śs ir v─Śl visk─ů gerai i┼ímaisyti. Tada ─»d─Śti druskos. ─«pilti miltus ir po truput─», kiek reikia, pilti vandens kad geriau mai┼íyt┼│si miltai. Kai gaunasi be joki┼│ gumul┼│ skysta te┼íla, jau gal..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs pyragas su persikais

5 trynius i┼íplakti su cukraus pudra. Gabaliukais d─Śti mink┼ít─ů margarin─ů, vis plakant. Po to kepimo miltelius ir miltus. Baigti minkyti rankomis. 1/4 te┼ílos ─»d─Śti ─» ┼íaldikl─», 3/4 pako─Źioti ir i┼íkloti skardos dugn─ů, skard─ů i┼íkloti kepimo popieriumi. Kiau┼íin─» i┼íplakti su 1..

Recepto vertinimas: 4

Orkait─Śje keptas karpis

I┼ívalyt─ů ir nuplaut─ů karp─» ─»triname prieskoniais ir druska. ─«dedame karp─» ─» pla─Źi─ů, plok┼í─Źiu dugnu l─Śk┼ít─Ö ir ─»pilame vyno tiek, kad pus─Ś karpio b┼źt┼│ apsemta ir pastatome ─» ┼íaldytuv─ů 12 valand┼│. Paskui i┼íimame karp─» i┼í vyno ir dedame ─» kepimo skard─ů, kepame orkait─Śj..

Recepto vertinimas: 4

Tradiciniai kold┼źnai

M─Śs─ů sumalti kartu su pyragu, suberti pakepint─ů svog┼źn─ů, ─»d─Śti prieskoni┼│ ir i┼ímai┼íyti. Kartais ┼í─» ─»dar─ů kei─Źia dar┼żov─Śs. U┼żminkius te┼íl─ů, j─ů 1 valand─ů palaikyti, paskui labai plonai i┼íko─Źiojus daryti kold┼źnus. Kra┼ítus patepti kiau┼íiniu ir virti pas┼źdytame vand..

Recepto vertinimas: 4

Mielines spurgos su varške

─« pus─Ö stiklin─Śs pieno ─»berti truputi cukraus, sud─Śti mieles, visk─ů sumaisyti ir palikti kad pakilt┼│. Po to supilti likus─» pien─ů, miltus su cukrumi, kiau┼íinius ir i┼íminkyti te┼íl─ů. Baigiant minkyti supilti i┼ílydita sviest─ů, sumalt─ů var┼ík─Ö, kvapus. Te┼íl─ů pridengti ir palikti..

Recepto vertinimas: 3

Cepelin┼│ pada┼żas

La┼íinukus supjaustyti smulkiais k┼źbeliais ir sud─Śti ─» keptuv─Ö. La┼íinukams prad─Śjus gelsti, ─» keptuv─Ö ─»d─Śti smulkiai supjaustytus svog┼źnus. Kiek pakepintus svog┼źnus supilti ─» duben─Śl─», paliekant dal─» riebal┼│ keptuv─Śje. ─« likusius riebalus sud─Śti miltus ir keptuv─Śje es..

Recepto vertinimas: 4

De┼írel─Śs te┼íloje

Mieles sumai┼íyti su pienu, cukrumi, grietine, aliejumi, kiau┼íinio tryniu ir druska. ─« mieles suberti miltus, te┼íl─ů i┼íminkyti ir plonai i┼íko─Źioti. Baltym─ů truputi paplakti ir juo aptepti i┼íko─Źiot─ů te┼íl─ů. Te┼íl─ů supjaustyti 2,5 - 3 centimetr┼│ plo─Źio. Ant juostel─Śs galiuko ..

Recepto vertinimas: 3

Kapotos tešlos obuolių pyragas

Sukapoti ┼íaltus taukus su persijotais miltais, ─»pilti par┼źg┼ítinto vandens ir druskos, ─»mu┼íti vien─ů kiau┼íin─» ir i┼íminkyti te┼íl─ů. Te┼íl─ů ┼íaldyti 2 valandas. Paruo┼íti ─»dar─ů Obuolius nulupti, sutarkuoti arba supjaustyti nedidel─Śmis skiltel─Śmis, suberti mirkytas razinas..

Recepto vertinimas: 2

Kreve─Źi┼│ ir avokado salotos

Susmulkin─Ö svog┼źn─ů ir lai┼íkus, i┼ípjaukite agurko s─Śklas ir supjaustykite likusias dalis. Avokado vaisi┼│ apipjaukite i┼íilgai apie kaul─ů ir puses atskirkite. Supjaustykite krevetes ─» 1 centimetro dyd┼żio gabal─Ślius, sud─Śkite susmulkintus svog┼źnus, svog┼źno lai┼íkus, agurk─ů, a..

Recepto vertinimas: 4

''Medaus'' tortas

Te┼ílos ruo┼íimas Ant gar┼│ i┼ítirpinti sviest─ů, ─»mu┼íti kiau┼íinius ir mai┼íant ─»berti cukraus, medaus, sodos. Po to mai┼íant berti po stikline milt┼│. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ─» blynus (lengviau ko─Źioti kai te┼íla ┼íilta) ir d─Śti kepti ─» orkait─Ö. I┼íkeptus blynus paliekam atv─Śs..

Recepto vertinimas: 2

Kinieti┼íkas pada┼żas

Supjaustykite pipir─ů ir svog┼źn─ů, pakepinkite aliejuje, kol sumink┼ít─Śs. Sud─Śkite likusius ingredientus, i┼ískyrus vanden─» ir kukur┼źzinius miltus, ir l─Śtai virkite apie 10 minu─Źi┼│. Sumai┼íykite vanden─» su miltais ir mai┼íydami supilkite ─» pada┼ż─ů. U┼żvirin─Ö virkite apie minut─Ö. P..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis pyragas

Trinant sviest─ů su cukrumi ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íin─» ir pilti sul─Źi┼│ (i┼í 2 citrin┼│). Galima ─»berti trintos citrinos ┼żievel─Śs. Suberti miltus su kepimo milteliais ir labai gerai i┼ímai┼íyti . I┼ípilti ─» skard─ů ir kepti vidutini┼íkai pakaitintoje orkait─Śje apie 30 minu─Źi┼│. I┼ítr..

Recepto vertinimas: 2

Paprasti trapios tešlos sausainiai

Miltus i┼ísijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant j┼│ sud─Śti gabaliukais supjaustyt─ů sviest─ů ir kapoti dideliu pla─Źiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Ant j┼│ ─»mu┼íti kiau┼íinius, suberti cukraus pudr─ů ir mai┼íyti peiliu i┼í kra┼ít┼│ u┼żver─Źiant trupinius. Tada greitai u┼żminkyti t..

Recepto vertinimas: 3