Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/15

┼áokoladinis pyragas su grietin─Śle

Riebalus supjaustyti gabaliukais ir i┼ísukti iki purumo. Supilti kiau┼íini┼│ trynius, suberti cukr┼│ ir gerai i┼íplakti. Miltus i┼ímai┼íyti su kepimo milteliais, rie┼íutais ir cinamonu. Kartu su kapotu ┼íokoladu suberti ─» tryni┼│ mas─Ö, supilti pien─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů sukr─Śsti ─» ke..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su s┼źriu

Kiau┼íinius suplakti su pienu. Suberti sod─ů, prieskoniu, tarkuot─ů s┼źr─», miltus ir visk─ů labai gerai i┼ímai┼íyti. ─« keptuv─Ö ─»pilti aliejaus ir gerai ─»kaitinti. I┼í gautos mas─Śs kepti norimo dyd┼żio blynelius. Patiekiant blynelius papuo┼íti salotos lapu ar petra┼żol─Śs ┼íakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Rusi┼íkas m─Śsos ir gryb┼│ pyragas (Kulebiaka)

Suminkykite biri─ů te┼íl─ů, palaikykite. Tuo metu paruo┼íkite ─»dar─ů. Jautien─ů pakepinkite svieste, atau┼íinkite. Nulupkie kiau┼íinius, stambiai supjaustykite. Grybus nuvalykite, nuplaukite, sumalkite, sud─Śkite ─» m─Śs─ů, pas┼źdykite, ─»berkite pipir┼│. Te┼íl─ů i┼íko─Źiokite ant miltais pabarst..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas obuoli┼│ pyragas

Kiau┼íinius su cukrumi i┼íplakti iki purumo(mas─Ś tur─Śt┼│ padvigub─Śti), l─Śtai mai┼íant supilti miltus ir palikti te┼íl─ů pastov─Śti kol paruo┼íite obuol─». Nulupti ir grie┼żin─Śliais supjaustyti obuol─», ji apvolioti su cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepimo skarda patepti riebalais(aliejumi..

Recepto vertinimas: 4

ABRIKOSŲ PYRAGAS

Sviesta su cukrumi isplakame iki purumo, imusame po 1 kiausini, kiausiniu trynius ir siek tiek miltu. Viska ismaisome, supilame apelsinu sultis, likeri. Suberiame likusius miltus, migdolus. Mase sudedame i paruosta kepimo forma, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame 1 val. 20 min. 170 C...

Recepto vertinimas: 4

Avie─Źi┼│ - rie┼íut┼│ nugos tortas

Biskvit─ů perpjaukite horizontaliai ─» dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu si┼źlu: juo apjuoskite biskvit─ů ir, sukry┼żiav─Ö si┼źlo galus, traukite ─» prie┼íingas puses. Apatin─Ö biskvito dal─» aptepkite puse rie┼íut┼│ nugos ( recept─ů, kaip j─ů pagaminti, ┼żi┼źr─Śkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Kakava

Kakava, cukr┼│ ir cinamona u┼żpilti u┼żvirintu pienu. Piene galimai ┼ítirpdyti ┼íokolado gabaleli┼│.... Skanaus... Ypa─Ź tinka ┼íaltais vakarais :)..

Recepto vertinimas: 5

Pranc┼źzi┼íkos bandel─Śs

Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vanden─», sirup─ů bei margarin─ů, ─»berkite druskos. Pamai┼íykite, kad ─»sitikintum─Śte jog miel─Śs i┼ítirpo. Palaipsniui berkite miltus ir mai┼íykite te┼íl─ů, kol ji nebelips prie dubens dugno. Apdenkite te┼íl─ů ir palikite j─ů pastov─Śti 30 minu─Źi┼│, ka..

Recepto vertinimas: 4

Grietininiai sausainiai

Visk─ů, i┼ískyrus pavir┼íiui apibarstyti skirtus priedus, ┼íaltame kambaryje skubiai suminkykite. Te┼íl─ů palikite per nakt─» arba nors porai valand┼│ ┼íaltame kambaryje. Po to j─ů i┼íko─Źiokite 5 ┬ľ 6 mm storio lak┼ítais, stiklin─Śle i┼íspauskite apskritus arba kitokios formos sausain─Ślius, j┼│ p..

Recepto vertinimas: 2

Troškintos veršelio kepenys

Kepenys 1ÔÇö2 val. pamirkomos piene ÔÇö tada jos esti ┼íviesesn─Śs. I┼íimtos i┼í pieno nuplaunamos, nuimama pl─Śv─Ś. Kepenys supjaustomos dideliais gabalais, prismaigstomos plonai pjaustyt┼│ la┼íinuk┼│ (neb┼źtinai), pavoliojamos miltuose ir apkepinamos riebaluose. Tada ─»pilama sultinio tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Kakavinis pyragas

U┼żminkome te┼íl─ů, milt┼│ dedame tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ grietin─Śs tir┼ítumo. kepame apie 35 - 40 minu─Źi┼│ 180 laipsni┼│ orkait─Śje. Valgome ┼íilt─ů su ledais ar u┼żpilu. ..

Recepto vertinimas: 3

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobut─Ö. ─«pilkite 7 ┼íauk┼ítus ┼íalto vandens ir suberkite drusk─ů. Sumai┼í─Ö su dalimi milt┼│, sud─Śkite gabaliukais pjaustyt─ů sviest─ů. U┼ż┼żerkite likusiais miltais ir u┼żminkykite te┼íl─ů. Palikite 10 minu─Źi┼│ te┼íl─ů pastov─Śti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Angliškas pyragas vakarienei

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Sviest─ů arba margarin─ů su cukrumi ir vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su likusiais produktais ir po ┼íauk┼ít─ů sud─Śti ─» kiau┼íini┼│ ir sviesto mas─Ö. Te┼íl─ů supilti ─» keturka..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas sviestinis kremas

Cukraus pudr─ů persijoti. Mink┼ít─ů sviest─ů i┼ísukti iki purios mas─Śs, sud─Śti trynius, suberti cukraus pudr─ů ir visk─ů dar kart─ů gerai i┼ímai┼íyti. Pagardinti ry┼żi┼│ degtine (arba romu, arba likeriu) bei vanil─Śs lazdel─Śs ┼íerdimi (arba kakava, arba ┼íokoladu, arba rie┼íutais). Kremas turi ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Pasveikinimas"

Te┼ílai atskirkite 5 kiau┼íini┼│ trynius nuo baltym┼│. Trynius i┼íplakite ─»pyl─Ö 6 valg. ┼íauk┼ít. verdan─Źio vandens ir prid─Śj─Ö 100 g cukraus bei 1 pak. vanilinio cukraus. Plakite, kol mas─Ś taps balta. 5 baltymus i┼íplakite iki labai stand┼żi┼│ put┼│, plakdami suberkite 50 g cukraus. Juos suk..

Recepto vertinimas: 3

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU GRYBAIS

Svoguna smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuveje. Paskui sudeti supjaustytus grybus, druskos, prieskoniu. Vistienos krutinele smulkiai supjaustyti ir sudeti i keptuve, kai grybai isleis savo sultis. Viska ismaisyti ir troskinti 3-4 minutes. Tada ideti miltu, ismaisyti. Pastoviai maisant pamazu su..

Recepto vertinimas: 4

Keptas lynas

Paruo┼ítas ir nusausintas lynas supjaustomas gabaliukais, pas┼źdomas, pavoliojamas miltuose ir kepamas aliejuje ar svieste, kol gra┼żiai parusv─Śs. Patiekiamas su raugintais kop┼źstais, krienais, ┼żali┼│ dar┼żovi┼│ salotomis...

Recepto vertinimas: 5

Eklerai su kavos ─»daru

Te┼ílai 250 ml vandens, drusk─ů, sviest─ů ir cukr┼│ u┼żvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo virykl─Śs. I┼í karto suberti visus miltus ir mai┼íyti, kol susidarys vientisa te┼íla. Puod─ů v─Śl pad─Śti ant virykl─Śs ir kaitinti mai┼íant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kra┼ít┼│ atsiskiriantis te..

Recepto vertinimas: 1

Kepti var┼ík─Ś─Źiai

Pertrint─ů per sietel─» var┼ík─Ö pas┼źdykite, ─»d─Śkite su cukrum i┼ítrinto kiau┼íinio, sausai pakepint┼│ ir atau┼íint┼│ milt┼│ ir gerai i┼íminkykite. Po to i┼íko─Źiokite 5 ┬ľ 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplot─Ślius, kuriuos apvoliokite miltais i┼í abiej┼│ pusi┼│ ir apkepkit..

Recepto vertinimas: 1

Mieliniai riestainiai

Miel─Śs i┼ítrinamos su cukrumi, supilamas pa┼íildytas pienas, i┼ítirpyti riebalai ir visi recepte nurodyti produktai, gerai i┼íminkoma ir pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│. Pakilusi te┼íla dar kart─ů suminkoma. Jei te┼íla mink┼íta, pridedama milt┼│ ir dar kart─ů pakildinama. I┼í pakilusios te┼íl..

Recepto vertinimas: 3

Kop┼źst┼│ kotletai

Kop┼źst─ů sutarkuoti,jei labai sultingas,truput─» nuspausti sultis.Sud─Śti smulkiai supjaustyt─ů svog┼źn─ů,─Źesnak─ů.suberti man┼│ kruopas,krakmol─ů,prieskonius, gerai i┼ímai┼íyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gra┼żiai apskrudinti . Valgant kar┼ítus,u┼żpilti m─Śgiamu pada┼żu arba tiesiog grie..

Recepto vertinimas: 5

Tro┼íkinta kiauliena garsty─Źi┼│ ir gryb┼│ pada┼że

Supjaustykite m─Śs─ů nema┼żais gabaliukais ir pakepinkite ┼íiek tiek su svog┼źnais. Po to sud─Śkite ─» puod─ů, ─»pilkite virinto vandens tiek, kad apsemt┼│ m─Śs─ů, ─»d─Śkite kelias skilteles peiliu suspausto ─Źesnako, pora ┼íauk┼ít┼│ majonezo, pora lauro lapeli┼│, ┼íauk┼ít─ů garsty─Źi┼│ pada┼żo, ─»..

Recepto vertinimas: 4

Griki┼│ milt┼│ blynai (Skirmant─Śs) (foto)

Visk─ů gerai i┼ímai┼íyti ir kepti svieste (svieste skaniau, bet galima ir aliejuje). ..

Recepto vertinimas: 5

PRANCŪZIŠKAS ŠOKOLADINIS PYRAGAS

Orkaite ikaitiname iki 170 C temperaturos. 24 cm skersmens torto forma nuimamu dugnu istepame sviestu ir pabarstome cukrumi.Tris saukstus cukraus atidedame. Sokolada, sviesta ir likusi cukru sudedame i puoda ir istirpiname ant mazos ugnies. Nukeliame nuo ugnies ir supilame vaniles esencija, ismaisom..

Recepto vertinimas: 4

Blynai su obuoliais

Miltai sumai┼íomi su ┼íiltu pienu ir miel─Śmis, ir pastatomi, kad i┼íkilt┼│. Po kurio laiko pridedame druskos, sviesto ir kiau┼íinius, i┼ímai┼í─Ö v─Śl paliekame, kad toliau kilt┼│. Obuolius supjaustome riekel─Śmis ir kepant blynus, riekeles d─Śliojame i┼í vienos pus─Śs blyno. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 1