Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/14

Saldus ryžių pyragas su slyvomis

Is teslai skirtu produktu uzminkome tesla,suvyniojame i maistine plevele ir 1 vai.laikome saltai. Idarui suplakame kiausinius ir sumaisome su kondensuotu pienu, ryziais ir cinamonu. Is teslos iskociojame 4-5 mm storio laksta, kuri iklojame i sviestu patepta kepimo forma. Apipjauname teslos krastus. ..

Recepto vertinimas: 4

ARBATINIS PYRAGAS

Soda sudedame i uogiene, ismaisome ir 5 min. paliekame. Paskui i uogiene supilame arbata,alieju, cukru, druska, miltus. Viska labai gerai ismaisome. Forma istepame sviestu ir pabarstome dziuveseliais. Supilame tesla ir kepame orkaiteje 200C temperaturoje...

Recepto vertinimas: 4

Močiutės bandelės

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, ipilame silta piena, 5-6 saukstus miltu, ismaisome ir pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, likusi cukru, druska ir dalimis sijodami iminkome miltus. Suformuojame 10 bandeliu ir sudeje i miltais pabarstyta kepimo skarda ir uzdenge ranksluosciu ar kepim..

Recepto vertinimas: 4

Ispaniškas veršienos guliašas

Mesa nuplaukite, nusausisnkite popierine servetele, supjaustykite gabaliukais ir maisydami apkepinkite ikaitintoje keptuveje, ipyle i ja pora saukstu aliejaus. Pasudykite, paskaninkite paprikos milteliais. Sumazinkite ugni, uzdenkite dangciu ir 15 min. troskinkite mesa savo sultyse.Svogunus supjaust..

Recepto vertinimas: 4

An┼źk┼│ tortukas

Sausainiams nurodytus produktus suminkyti, i┼íko─Źioti, i┼íspausti stikline apskritus sausain─Ślius ir i┼íkepti. Milt┼│ d─Śti tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ kaip makaronams. Obuolius nulupti ir, i┼í─Śmus s─Śklalizd┼żius, supjaustyti apskritimais. Juos truput─» apkepti. ┼Żelatin─ů i┼íbrinkinti grietin─Śl─Ś..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

─«mai┼íyt─ů 1 te┼íl─ů 40 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íiltai. II te┼ílos t┼źris iki vartojimo turi padid─Śti 2 kartus. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir ja i┼íkloti i┼íardomos formos dugn─ů ir sieneles. Grybus ir la┼íiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant te┼ílos. Kiau┼íinius i┼íplakti su skys─Źiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

VYŠNIŲ PYRAGAS

Sviesta istrinti iki baltumo su 100g cukraus. Su likusiu cukrumi isplakti kiausinius. Riesutus susmulkinti ir viska kartu ismaisyti. Sutarkuoti citrinos zievele ir sudeti i tesla, tada suberti miltus ir puse vysniu (be kauliuku), vel viska ismaisyti. Tesla supilame i kepimo forma ir kepame apie 25 m..

Recepto vertinimas: 4

Lęšių sriuba

Nuplaukite l─Ösius, u┼żmerkite juos m─Śsos sultinyje 12 -- 24 valandoms. Puode u┼żvirinkite sultin─» su l─Ösiais ir virkite 45 minutes. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite mork─ů, rop─Ö, por─ů ir salier─ů. Nulupkite ir supjaustykite svog┼źn─ů. Grie┼żin─Śliais supjaustykite desreles. Po 45 minu─Źi┼│..

Recepto vertinimas: 1

Kriau┼íinis pyragas su maskarpon─Śs s┼źriu

Nulupti virtas bulves, morkas, obuolius, apelsinus ir agurkus, supjaustyti skiltel─Śmis. ─«pilti citrinos sul─Źi┼│, alyvuogi┼│ aliejaus, cukraus ir visk─ů i┼ímai┼íyti. I┼íd─Śti ─» salotin─Ö k┼źgio forma ir papuo┼íti vaisi┼│ skiltel─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Pranc┼źzi┼íkas pyragas

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ suminkykite te┼íl─ů, i┼íklokite ja ma┼żdaug 26 cm skersmens kepimo form─ů i┼íimamu dugnu ir 30 min. palaikykite ┼íaltai. Dugn─ů subadykite ┼íakute, te┼ílos kra┼ít─ů prie formos pritvirtinkite aliuminio folija ir kepkite 10 - 12 min. iki 200 laipsni┼│ ─»kaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 3

Tradicinio s┼źrio fondiu receptas

I┼ítrinkite fondiu indo vid┼│ ─Źesnako skiltele. Supilkite ─» ind─ů vyn─ů bei citrinos sultis ir kaitinkite ant ma┼żos ugnies. Pama┼żu suberkite tarkuot─ů s┼źr─» ir mai┼íykite a┼ítuoniuk─Śs judesiu, kol visas s┼źris i┼ísilydys.Kai mi┼íinys prad─Śs burbuliuoti, ─» ind─ů supilkite i┼íplakt─ů kukur┼źz..

Recepto vertinimas: 0

Greitas ─Źi─Źinskas

Kefyra i┼ímai┼íyti su kiau┼íiniu, druska, cukrumi (galima ─»deti ir kitoki┼│ prieskoni┼│) ir miltais. Milt┼│ d─Śti i┼í akies, kai minkoma te┼íla beveik nebelips prie rank┼│, te┼íla jau gera. I┼íko─Źioti te┼íl─ů ir apvynioti pasiruo┼ít─ů far┼í─ů arba de┼íreles. Kepti ─»kaitintame aliejuje. Labai grei..

Recepto vertinimas: 4

Švilpikai (bulbonai)

Su lupenomis virtos bulv─Śs nulupamos, sumalamos m─Śsmale, suberiami miltai, ─»mu┼íami kiau┼íiniai, pas┼źdoma, viskas suminkoma, padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas ─»stri┼żais rombeliais. ┼áie sudedami ─» miltais i┼íbarstyt─ů skard─ů, aptepami plaktu kiau┼íiniu ir kepami nelabai kar..

Recepto vertinimas: 4

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Var┼ík─Ö iki vientisos mas─Śs i┼ísukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir pus─Ö ┼íio mi┼íinio suberti ─» var┼ík─Śs mas─Ö. I┼ímai┼íyti elektriniu mai┼íikliu. Likusius miltus ─»minkyti rankomis. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Cukinija patale

Cukinija supjaustoma grie┼żin─Śliais, apibarstoma prieskoniais. I┼í alaus, kiau┼íini┼│ , milt┼│ ir prieskoni┼│ u┼żmai┼íoma grietin─Śs tir┼ítumo te┼íla. Keptuv─Śje ─»kaitiname aliej┼│. ─« ─»kaitint─ů keptuv─Ö dedame cukinij─ů pamirkyt─ů te┼íloje ir apkepame i┼í abiej┼│ pusi┼│. Taip i┼íkep..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliej┼│, vanden─» ir drusk─ů.I┼í─Śmus i┼í dubens, rankomis minkyti tol, kol te┼íla nelips. Suformuoti rutul─», plonai aptepti aliejumi, u┼żvo┼żus pa┼íildytu dubeniu palikti pastov─Śti 1 valand─ů. Razinas pamerkti rome. Keptuv─Śje i┼ítirpdyti sviest─ů, sud─Śti d┼żiuv─Śs─Ślius,..

Recepto vertinimas: 0

Bulvin─Ś pica

Sutarkuokite kilogram─ů bulvi┼│, gerai nusunkite. Prid─Śkite 2-3 ┼íauk┼ítus milt┼│, kiau┼íin─», druskos,prieskoni┼│ ir gerai i┼ímai┼íykite. ─« riebalais i┼ítept─ů skard─ů supilkite bulvi┼│ mas─Ö. Ant jos d─Śliokite plonomis riekel─Śmis supjaustyt─ů de┼ír─ů. U┼żpilkite pomidor┼│ pada┼żu, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

Šokolado glajus

Pateikiame du gaminimo b┼źdus: 1. 25 g kakavos milteli┼│ pakepinkite su 1 valg. ┼íauk┼ít. svieto. 200 g cukraus pudros u┼żpilkite 5 valg. ┼íauk┼ít. kar┼íto pieno,supilkite pakepint─ů kakav─ů ir sukite, kol pasidarys tir┼íta mas─Ś. 2. 150 g ┼íokolado plytel─Ö sulau┼żykite gabaliukais ir su..

Recepto vertinimas: 4

Raugint┼│ kop┼źst┼│ sriuba

I┼ímirkytus grybus i┼ívirti. Nuovir─ů supilti ─» m─Śsos sultin─». Raugintus kop┼źstus tro┼íkinti, u┼żpylus stikline vandens ir ─»d─Śjus ┼íauk┼ít─ů riebal┼│. Baigiant tro┼íkinti, ─» kop┼źstus sud─Śti riebaluose su miltais pakepintus svog┼źnus, grybus, tarkuotas morkas, petra┼żol─Ö. Sud─Śtiá prieskon..

Recepto vertinimas: 0

De┼írel─Śs te┼íloje

16 porcij┼│ Mieles sutrupinti ─» ind─ů. Pien─ů truput─» pa┼íildyti ir supilti ─» mieles. Mikrobang─Śje i┼ílydyti margarin─ů ir supilti ─» mieles. Suberti cukr┼│ ir drusk─ů, mai┼íyti, kol cukrus, druska ir miel─Śs i┼ítirps. Suberti miltus. U┼żminkyti te┼íl─ů ir j─ů palikti augti 30-45min. De┼íreles ..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija

I┼ímirkytus grybus i┼ívirti. Nuovir─ů supilti ─» m─Śsos sultin─». Raugintus kop┼źstus tro┼íkinti, u┼żpylus stikline vandens ir ─»d─Śjus ┼íauk┼ít─ů riebal┼│. Baigiant tro┼íkinti, ─» kop┼źstus sud─Śti riebaluose su miltais pakepintus svog┼źnus, grybus, tarkuotas morkas, petra┼żol─Ö. Sud─Śtiá prieskon..

Recepto vertinimas: 4

KSEKUCHEN (vokiškas varškės pyragas)-SUPER SKANU!

Tesla gaminame: minksta sviesta triname su cukrumi, idedame tryni, isplakta baltyma, ismaisome. Tada dedame teslai skirtus miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Suminkome tesla. Kepimo forma isklojame kepimo popieriumi. Riebalais tepti nereikia.Varskes kremo gamyba: sviesto kieki triname su cukru..

Recepto vertinimas: 4

Avi┼żini┼│ dribsni┼│ sausainiai su kokoso dro┼żl─Śmis

100 g sviesto i┼ítirpinti keptuv─Śje ir jame iki rusvumo paskrudinti avi┼żinius dribsnius. Paskui juos suminkyti su milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiau┼íiniais, kokoso dro┼żl─Śmis ir grietine. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Skard─ů i┼ítepti rie..

Recepto vertinimas: 5

Vy┼íni┼│ ir var┼ík─Śs pyragas su trupiniais

Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. Sviesto arba margarino gabal─Ślius i┼íd─Ślioti ─»dubimo kra┼ítuose, o ─» vidur─» suberti cukr┼│ ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Visk─ů suminkyti ─» vientis─ů mas─Ö ir 30 min. laikyti ┼íaltai. I┼í ..

Recepto vertinimas: 5

Rugini┼│ milt┼│ bandel─Śs

Sviestas i┼ítrinamas, mu┼íama po kiau┼íin─», beriama po ┼íauk┼ít─ů cukraus ir sukama, kol viskas sudedama. Tada supilamos i┼íleistos miel─Śs, suberiami prieskoniai, miltai ir suminkoma. Te┼íla turi b┼źti kaip pyragui. Jei pasirodyt┼│, kad ji per kieta, ─»pilama kiek ┼íiltos grietin─Śl─Śs. Te┼íla l..

Recepto vertinimas: 3