Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/111

BISKVITINIAI BOKŠTELIAI

Sviesta issukame su cukrumi, imusame po viena kiausini ir plakame, kol istirpsta cukrus, suberiame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais, viska ismaisome. Formuojame irkepame 180-200 temperaturoje 10-15 min. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai pyragėliai II

Teslai mieles sumaisome su cukrumi, druska ir miltais. Sviesta, piena ir vandeni pasildome, sumaisome su miltais ir viska mikseriu plakame 5 min. Pastatome siltai, kol pakils. Idarui marcipanus sukame su cukrumi, dedame riesutus, vandeni, kvapus, isplakta baltyma, ismaisome. Mieline tesla isdaliname..

Recepto vertinimas: 0

Paplotėliai su aguonomis

Is nurodytu produktu uzminkyti tesla, beriant tiek miltu, kad ja butu galima kocioti. Iskocioti plona tesla, stikline ispiaustyti is jos paplotelius ir kepti gerai ikaitusioje orkaiteje, kol pagels. (Gabriela)..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinės pasagėlės

Miltus persijoti ir kapoti su sviestu. Dėti trynius, berti persijotą cukraus pudrą, maltus riešutus ir užminkyti tešlą. Pusvalandį palaikyti šaldytuve. Rankomis suformuoti 1 cm. skersmens volelius, supjaustyti 5-6cm ilgio gabalėliais ir sulipdyti pasagėles. Kepti orkaitėje 10 min., kol..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinės žvaigždutės su cinamonu

Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukraus pudrą ir cukrų. Paskui suberti citrinos žievelę. 1/3 masės sumaišyti su žiupsneliu cinamono ir palikti aptepimui. Migdolus suminkyti su marcipanų mase, likusiu cinamonu bei gvazdikėliais. Atsargiai įmaišyti lik..

Recepto vertinimas: 0

Sedulų kompotas II

Paruostas ir apibarstytas cukrumi sedulas sudeti i litro talpos stiklaini, uzpilti jas saltu vandeniu bei uzdengti dangteliu. Pasterizuoti (sterilizuoti) kaip I budu gaminama kompota...

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausias sluoksniuotos tešlos paplotis

Miltus persijoti ir iÅ¡maiÅ¡yti su druska, ant jų supjaustyti 50 g sviesto ir viską sutrinti į trupinius. Pamažu supilti vandenį ir užminkyti teÅ¡lą. Jos rutulį apsukti plėvele ir valandai dėti į Å¡aldytuvą. Likusį Å¡altą sviestą iÅ¡ dviejų pusių apdengti plėvele ir iÅ¡ jo iÅ..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su migdolais

Nuvalytus ir isplautus upetakius nusausiname, pabarstome druska, zuvies prieskoniais ir palaikome 0,5 vai. saltai. Zuvi pavoliojame miltuose, plaktame kiausinyje su prieskoniais irmigdoluose. Iskepame keptuveje su aliejumi ant nedideles ugnies...

Recepto vertinimas: 0

RAZINŲ PADAŽAS

Sviesta ikaitiname iki rudumo. Pakepiname miltus, supilame sultini ir paviriname. Supilame vyna, iberiame druskos, razinas, smulkintus migdolus, cukru. Padaza dar karta pakaitiname, bet neuzviriname...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai varškės paplotėliai

Per sietelį pertrintą varškę sudėkite į plakimo indą. (muškite kiaušinius, suberkite miltus, 2 šaukštus cukraus pudros. Išplakę vientisą masę, dėkite į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės suformuokite stambų ritinėlį ir supjaustykite maždaug 2 cm storio gabalėliais. Apkepkite..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai bučinukai

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Jospripildome konditerini svirksta ir ant kepimopopieriumi isklotos skardos formuojame apvaliussausainelius. Kepame 180 C temperaturos orkaiteje. Glajui baltyma suplakame su cukraus pudra ir burokeliu sultimis. Atvesusius sausainelius pertepame, ''suklijuoj..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių mišinys su cukrumi

Nulupti obuoliai ir kriaušės supjaustomi šiaudeliais, slyvos perplaunamos pusiau, išimami kauleliai. Vaisiai sumaišomi, sluoksniais pabarstant miltiniu cukrumi, kapotais riešutais ir pašlakstant vynu. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški piršteliai

Margariną arba sviestą kapoti su persijotais miltais, suberti smulkiai sutarkuotą sūrį, prieskonius ir užminkyti tešlą. Iškočioti 5-10 mm storio tešlos lakštą ir supjaustyti 4-5 mm pločio juostelėmis. Sudėti į riebalais pateptą skardą, kepti orkaitėje (180-200 laipsnių tempera..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas stebuklas

Persijokite pieno miltelius, cukraus pudrą, perrinkite razinas, supilkite vanilijos esenciją. Užpilkite ištirpintu sviestu ir minkykite tarp rankų, kol pasidarys limpanti tešla. Suformuokite lazdyno riešuto dydžio rutuliukus. Turėtų išeiti 36 rutuliukai. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai kubeliai su riešutais

Sumaišome kakavą, cukrų, druską, supilame medų, grietinėlę ir vanilinį cukrų. Verdame ant nedidelės ugnies nuolat maišydami apie 20 min. Tada truputį masės įkrečiame į šaltą vandenį. Jei masė sukietėja - ji paruošta. Tuomet į ją sudedame sviestą ir plakame, kol ims tirštėt..

Recepto vertinimas: 0

„NUGA" su avižiniais dribsniais

Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užbarstyti cukrumi dribsniai dar pakaitinami. Kai cukrus pradeda tirpti, masė supilama į aliejum išteptą lėkštę ir atšaldoma. Sustingusi masė sulaužoma ir sumalama. Likęs margarinas išsukamas, suberiami miltini..

Recepto vertinimas: 3

Riešutų padažas

Miltai pakepinami svieste, praskiedžiama sultiniu, pasūdoma, sudedami riešutai ir truputį pakaitinama...

Recepto vertinimas: 0

Gemalų dribsniai su apelsinų sultimis

Apelsinus gerai nuplauti, nulupti, išspausti sultis, įberti cinamono ir išmaišyti su dribsniais...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladas su grietinėle ir avietėmis

Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Supilkite ištirpintą šokoladą ant didelio vaškuoto popieriaus lakšto 3mm storio sluoksniu. Palikite, kad sustingtų. Supjaustykite lakštą į 18 vienodo dydžio stačiakampių. Dideliame dubenyje suplakite..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ VAINIKAS

Morkas nuvalyti ir sutarkuoti per smulkia trintuve. Sviesta istrinti su cukrumi ir druska. Imusti kiausinius, supilti migdolu esencija, sudeti persijotus miltus ir kepimo miltelius. paskiau sudeti morkas ir migdolus, ismaisyti. Apvalia kekso forma su kamineliu istepti sviestu ir pabarstyti dziuve..

Recepto vertinimas: 0