Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/11

Salotų krepšeliai

─« miltus ─»beriame druskos, cukraus, sudedamas i┼íplaktas kiau┼íinis, ┼íiek tiek pa┼íildyto sviesto, ─»pilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo te┼íla. Paskui ji plonai i┼íko─Źiojama, i┼íspaud┼żiami ploni paplot─Śliai ir sudedami ─» riebalais i┼íteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Slyv┼│ pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir i┼íimti kauliukus. Sviest─ů kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti ─» mas─Ö. 24 cm skersmens apvali─ů pyrago form─ů i┼ítepti marga..

Recepto vertinimas: 5

J┼źros lydeka grietin─Śs pada┼że

┼Żuv─» supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. ÔÇóSusmulkiname svog┼źn─ů, apkepamekeptuv─Śje su aliejumi, ─»dedame milt┼│,supilame grietin─Ö, paskaniname druska,pipirais, muskatais. ÔÇóKepimo form─ů patepame aliejumi, supilamepada┼ż─ů, sudedame ┼żuv─», ant kiekvienogabaliuko u┼żdedame..

Recepto vertinimas: 3

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti ─» duben─Śl─» arba ant lentos ir j┼│ viduryje padaryti ─»dubim─ů. Supilti pus─Ö sviesto arba aliejaus, drungn─ů vanden─» ar pien─ů, suberti drusk─ů, ─»mu┼íti kiau┼íin─» ir visk─ů suminkyti ─» mink┼ít─ů te┼íl─ů. J─ů greitai sumu┼íti delnu, kad atsiskirt┼│ nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdan─Źiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margarin─ů i┼ítrinti su cukrumi, ─»dedant po vien─ů tryn─». Kai cukrus i┼ítirps, d─Śti po ┼íauk┼ít─ů aguon┼│ ir tarkuot┼│ obuoli┼│. Baltymus i┼íplakti, supilti ─» te┼íl─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

MIGDOLINIAI SAUSAINIAI

Is vakaro i dubeni supilame miltus, cukru, skaldytus migdolus, 2 kiausinius, druska, aptirpinta sviesta arba margarina, roma, kelimo miltelius, cinamona. Viska gerai isminkome, kol tesla taps kieta. Tesla padaliname i keleta gabaleliu ir suformuojame desreles ilgio ritinelius. Taip paruosta tesla pa..

Recepto vertinimas: 4

Naminis majonezas (Lauros)

Skilteles ─Źesnako sukapoti, pabarstyti druska, ─»mu┼íti trynius, ─»d─Śti gasty─Źi┼│ ir mai┼íant pilti alyvuogi┼│ aliej┼│ kol pasidarys majonezo konsistencijos mas─Ś. ..

Recepto vertinimas: 4

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkait─Ö ─»kaitinti ii 175┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir i┼íplakti su 4 ┼íauk┼ítais kar┼íto vandens iki purios mas─Śs. Po truput─» suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tir┼ítokas. Baltymus i┼íplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki stand┼żi┼..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su varške

Ant lentos sikapojame sviest─ů, suberiame miltus, drusk─ů, supilame aliej┼│ ir lengvai pir┼ít┼│ galais minkome. Po to ─»pilame vandens ir gerai u┼żminkome te┼íl─ů, suvoliojame ─» rutul─» ir 1 valand─ů palaikome ┼íaldytuve. Kepimo form─ů i┼ítepame sviestu. Formos dugn─ů ir sieneles i┼íklojame 2..

Recepto vertinimas: 4

Kakavinis pyragas

I┼ítirpinti med┼│, cukr┼│, margarin─ů arba sviest─ů ir pavirinti bliudelyje apie 15min, pastoviai mai┼íydami. Atv─Śsus sud─Śti kiau┼íinius ─» t─ů pat─» mi┼íin─» ir supilti ─» skard─ů. Laikas nenustatytas kiek kepti. SKANAUS!!!!Tikrai skanu i┼íbandykite...:) (Roberta)..

Recepto vertinimas: 4

Ry┼żi┼│ u┼żkep─Śl─Ś (Fr─Śjos)

M─Śs─ů supjaustyti gabaliukais ir paruo┼íti kaip kam patinka. Didel─Śje keptuv─Śje i┼ítirpinti sviest─ů, jame pakepinti miltus. Tada pastoviai mai┼íant supilti pien─ů ir grietin─Śl─Ö, sutrupinti ir ─»mai┼íyti sultinio kubel─». Visk─ů virti kol sutir┼ít─Śs. Ry┼żius i┼ívirti. Paimti skardel─Ö, j─ů i..

Recepto vertinimas: 4

BEFSTROGENAS

Jautienos file supjaustyti 1 cm storio ir 5 cm ilgio juostelemis, sumaisyti su baltaisiais ir cili pipirais, uzdengti ir palikti 10 min. pastoveti. Ikaitinti lydyta sviesta, jame greitai vartant 5 min. mesa apkepinti (mesos isore turi buti ruda, o vidus dar rozines spalvos). Sumaisyti pomidoru minks..

Recepto vertinimas: 4

Marmurinis pyragas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Mink┼ít─ů sviest─ů arba margarin─ů i┼ísukti iki purios mas─Śs, po truput─» suberti cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, drusk─ů, supilti rom─ů ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir po ┼íauk┼ít─ů sud─Śti ─» paruo┼ít─ů mas─Ö. Jei reikia..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su vištiena

I┼í vi┼ítos i┼íimti kaulus. M─Śs─ů supjaustyti juostel─Śmis, apibarstyti prieskoniais ir 2 val. laikyti ┼íaltoje vietoje. Makaronus i┼ívirti pas┼źdytame vandenyje ir i┼ígriebus nuvarvinti. Vi┼ítien─ů sumai┼íyti su miltais ir i┼íkepti aliejuje. Tuose pa─Źiuose riebaluose pakepinti skiltel─Śmis supja..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítiena su s┼źrio pada┼żu

Vištiena itrinti preikoniais ir apvolioti miltuose Keptuveje istirpinti svieta ir supilus alieju apkepti vistiena is abieju pusiu vistienos gabalelius sudeti i karsciui atsparu inda ir kepti 30min. 200 laipsniu karscio orkaiteje keptuveje islydom svieta suberiam miltus ir truputeli apkepinam pasku..

Recepto vertinimas: 3

Mielinis vyniotinis su aguonomis

U┼żminkyti te┼íl─ů i┼í 500 g milt┼│, 100 g pieno ir 4 g mieli┼│. Paruo┼íti ─»dar─ů: nuplauti stiklin─Ö aguon┼│, apipilti verdan─Źiu vandeniu. I┼íversti ant r─Ś─Źio, perd─Śti ant lapo, pad┼żiovinti orkait─Śje, piestel─Śje sugr┼źsti su 1/2 stiklin─Śs cukraus, ─»d─Śti 50 g medaus, 1 ┼íauk┼ít─ů grieti..

Recepto vertinimas: 4

Meduolis su uogiene

Kiau┼íinius su cukrumi i┼ítrinti. Paskui mai┼íant sud─Śti uogien─Ö, supilti i┼ítirpint─ů sviest─ů, pien─ů, suberti kakav─ů, prieskonius, sod─ů, sumai┼íyt─ů su miltais. Visk─ů i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů sud─Śti ─» sviestu i┼ítept─ů ir d┼żi┼źv─Śs─Śliais apibarstyt─ů skard─ů ir kepti 40 minu─Źi┼│. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Braškių ir jogurto tortas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼ílai skirtus pistacijos rie┼íutus smulkiai sumalti arba sukapoti. Sviest─ů, cukr┼│ ir drusk─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su maltais pistacij┼│ rie┼íutais ir kepimo milteliais. Po truput─», ..

Recepto vertinimas: 5

Paprasti ┼żagar─Śliai

Sviest─ů kapoti su miltais, ─»pilti acto arba spirito ir tiek grietin─Śs, kad te┼íla b┼źt┼│ kieta (kaip makaronams). Te┼íl─ů ─»d─Śti ─» puod─ů ir mediniu gr┼źstuvu gerai i┼ímu┼íti. 2 val. palaikyti ┼íaldymo kameroje arba 12 val. - ┼íaldytuve. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti plonu sluoksniu ir i┼ípjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Sm─Ślinis obuoli┼│ pyragas

Sviest─ů kapoti su miltais, ─»pilti acto arba spirito ir tiek grietin─Śs, kad te┼íla b┼źt┼│ kieta (kaip makaronams). Te┼íl─ů ─»d─Śti ─» puod─ů ir mediniu gr┼źstuvu gerai i┼ímu┼íti. 2 val. palaikyti ┼íaldymo kameroje arba 12 val. - ┼íaldytuve. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti plonu sluoksniu ir i┼ípjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS

I svieste pakepintus miltus supilkite zuvies sultini ir 10 min. pavirinkite. Supyle vyna, grybu nuovyra, citrinos sultis, ibere druskos, ismaisykite ir perkoskite. Uzkaite sudekite virtus smulkiai supiaustytus pievagrybius. Dar karta uzvirine, padaza supilkite i isplaktus kiausiniu trynius, supilkit..

Recepto vertinimas: 1

RYŽIAIS ĮDARYTA PAPRIKA

Papriku virsu nupjauti ir isvalyti vidu. Ryzius uzpilti verdanciu vandeniu ir palaikyti 7 min. Supjaustyta svoguna pakepinti 100 g sviesto, po to suberti ryzius, stambiai sutarkuotas morkas, susmulkintus pomidorus, petrazoles. Pasudyti. Pakepti apie 10 min. Idara atvesinti ir juo prikimsti paprikas...

Recepto vertinimas: 4

ŠOKOLADINIAI SAUSAINIAI

Alieju sumaisome su sokoladu ir cukrumi,imusame po viena kiausini, suberiame miltus, vanilini cukru, kepimo miltelius, viska gerai ismaisome, 4-5 valandoms pastatome saltai. Formuojame rutuliukus, pavoliojame cukraus pudroje ir kepame 180-200 temperaturoje 10-12 minuciu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 3

Napoleonas

isminkyti tesla,padalinti i9-10 dalis.kocioti blynus ir kepti.kremas:kondens.piena isvirti,sviesta islydyti.ir sumaisyti su kond.pienu.gautus blynus pertepti kremu ir apibarstyti graikiskais riesutais...

Recepto vertinimas: 5

Margas pyragas

Kiauinius suplakti mikseriu su cukrumi . Paskui visk─ů sud─Śti ir dar kart─ů i┼íplakti . Puse teslos supiltiá─» skard─ů ,á─» likusi─ů sud─Śti kakav─ů. I┼íplakus u┼żpilti ant vir┼íaus . Kepti 30 min. ant 180 laipsni┼│ ...

Recepto vertinimas: 4