Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/107

Karpis su baravykais

Karpi nuvalome, supjaustome gabalais. I puoda ipilame 1 l vandens, idedame saliera, svoguna, baravykus, pipirus, lauru lapa, 1/2 citrinos zieveles, duona, druskos ir verdame. I verdanti sultini idedame zuvi ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padazui miltus pakepiname keptuveje..

Recepto vertinimas: 0

Sausainukai su sūriu

Is visu produktu uzminkyti tesla, suformuoti pailgus sausainukus ir aptepus kiausiniu kepti karstoje orkaiteje...

Recepto vertinimas: 0

Medaus vainikas

Miltai sumaišomi su kėlimo milteliais. Medus pakaitinamas su cukrumi ir ataušinamas iki kambario temperatūros. Į margariną arba aliejų supilamas medus, įmušama po kiaušinį ir maišoma, kol masė pasidaro puri. Paskui pilama po truputį grietinė, suberiamos razinos, prieskoniai. Paruošt..

Recepto vertinimas: 0

Salierų ir kukurūzų sriuba

Kukurūzus, salierus, smulkiai supjaustytą papriką ir svogūną užpilti šaltu vandeniu (kad apsemtų daržoves). Supilti pomidorų tyrę, įberti druskos, pipirų. Virti ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės. Ant mažos ugnies svieste pakepinti miltus, pamažu supilti pieną ir maišy..

Recepto vertinimas: 0

Å okoladinis "saliamis"

Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Įplakite sviestą ir kakavos mitelius ir gerai išmaišykite. Įmaišykite paprastų sutrupintų sausainukų ir kapotų riešutų. Tešla uri būti gana standi. Rankomis suformuokite rąsto ar saliami dešros for..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas "Vainikėlis"

Kiaušinius plakti paprastu arba elektriniu plaktuvėliu, palaipsniui beriant cukrų. Kai masė sutirštės, suberti miltus ir krakmolą su kepimo milteliais, lengvai išmaišyti ir sudėti teslą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą su vamzdeliu centre.Iškepti tešlą v..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Mylimiausi“ (Jūratės)

Dideliame inde sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, įmušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus (geriau cukrų prieš tai sumalti, kad geriau susimaišytų ir neliktų neištirpusių kristalėlių), šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. ..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti žiedai su avietėmis

Vandeni uzviriname su sviestu. I verdanti vandeni is karto supilame miltus, greitai ismaisome, kol tesla susoka i gabala. Kai tesla atvesta, po viena imusame kiausinius. Skarda patepame riebalais ir konditeriniu svirkstu suformuojame ziedus. Tesla sukame is vidurio, ziedo krasta suformuojame dviguba..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis tortas „Bumerangas"

Sviestą su kokoso drožlėmis, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi gerai išsukti. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską ir pabaigoje supilti pieną.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 10-45 min.Visus įdarui skirtus p..

Recepto vertinimas: 3

Pyrago užkandis su grybais

Iš produktų skirtų tešlai, pagaminame kapotą tešlą ir gerai ją atšaldome. Išklojame plonai i kepimo indą pakeliant į kraštus. Grybus sumalame ir pakepame su svogūnais aliejuje. Dedame ant tešlos. Viską užpilame kiaušinių ir grietinės plakiniu su norimais prieskoniais. Kepti apie..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinės širdelės su migdolais

Sviestą iki purios masės išsukti su 1 tryniu ir cukraus pudra. Įmaišyti maltus migdolus bei miltus ir gerai suminkyti trapią tešlą. Suformuoti rutulį, jį uždengti ir 2 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš tešlos ant miltais pabarstyto stalo ar ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su aguonomis ir medumi

Miltus suberiame kauburėliu, o viduryje padarome duobutę. Į ją supilame mieles, išleistas 100 ml. pieno su šaukšteliu cukraus. Išmaišome. Paliekame 15 minučių pastovėti. Įdedame 50 g. sviesto, įberiame 1,5 šaukšto cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, druskos, įmušame kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

TRAPŪS RAGELIAI

Is visu produktu uzmaisome tesla, formuojame ragelius ir kepame 180-200 temperaturoje 10-12 min. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai

Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su krapais. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po sviesto gabalėlį, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepinti, o vėliau patroškinti 15 minučių. Pagaminti padažą iš mėsos sultinio, miltų ir grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai ''Apsimetėliai''

Sviesta issukame su cukrumi. Imaisome kiausinius, sutarkuota sokolada, razinas, vanilini cukru ir su prieskoniais bei kepimo milteliais sumaisytus miltus. Kepame sviestiniu popieriumi isklotoje dideleje skardoje apie 25 min. Iskepusi laksta atvesiname ir supjaustome gabaleliais. Juos aptepame su pie..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ PADAŽAS II

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patnka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

OMLETAS SU ĮDARU

Kiausinius, piena ir miltus gerai isplakite. Pasudykite. I keptuve imeskite gabaleli margarino ar ipilkite aliejaus rir jame apkepkite juostelemis supjaustyta kumpi ar desra. Supilkite plakini. Apkepkite abi puses, kol graziai apskrus. Smulkiai tarkuota morka sumaisykite su krienais. Omleta padekite..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinės lazdelės

Visi produktai sumaišomi (jeigu reikia, galima įberti ir truputį miltų). Iš tešlos iškočiojamas centimetro storio lakštas, kuris supjaustomas 8 x 2 cm dydžio juostelėmis, šios sudedamos į skardą ir 20 min. kepamos vidutinio karštumo orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“

Tešlai lydytą sviestą, cukrų, druską, prieskonius meduoliams, imbierą, citrinos žievelę, kiaušinius bei miltus sudėti į plakimo dubenį ir minkyti elektriniu maišikliu. Kepimui skirtą lydytą sviestą įkaitinti gruzdintuvėje iki 175°C temperatūros. Ant miltais pabarstytos lentos i..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI VIŠČIUKAI SU VERMUTU

Visciukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltu, druskos ir pipiru misiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Ipilti vyno, sudeti svogunus, zalumynus ir 20-30 minuciu troskinti. Kad padazas butu tiestesnis, ideti krakmolo.Patiekti su virtais ryziais arba keptomis bulvemis...

Recepto vertinimas: 0

LENKIŠKI SKREBUČIAI SU ŽIRNELIAIS IR MORKOMIS

Morkas sutarkuoti, sumaisyti su zirneliais, iberti cukraus, miltu, druskos, ideti sviesto, ipilti karsto vandens ir virti uzdengtame inde 10-15 min. Kiausini isplakti su pienu. Duonos riekeles pavilgyti plakinyje, pavolioti dziuveseliuose ir apkepti. Morkas su zirneliais isversti i dubeneli, apedeti..

Recepto vertinimas: 0

Žirneliai prancūziškai

Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį vandens. Tuomet suberti žirnelius ir troškinti dar 10 minučių. Supilti miltus ir atsargiai viską išmaišyti. Pabaigoje pridėti druskos, cukraus ir dar truputį pakaitinti ant silpnos ugnies. Apibarstyti petražolėmis..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais

Miltus, aliejų, vandenį ir druską minkyti tol, kol nelips prie rankų. Suformuoti teÅ¡los rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožti paÅ¡ildytu dubeniu ir palikti valandai. Razinas užpilti romu. Keptuvėje iÅ¡tirpdyti sviestą, suberti džiÅ«vėsius, įberti 10 g cukraus, suberti vanilinÄ..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių plokštainis

Džiovintus vaisius palaikykite karštame vandenyje, kad išbrinktų. Paskui gerai juos nusausinkite, jei reikia išimkite kauliukus, sėklides, supjaustykite vaisius plonais šiaudeliais ir sumaišykite su razinomis. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Plakite įstatę juos į karšto vandens vonel..

Recepto vertinimas: 0