Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/104

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos trikampiai su krabų kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotos tešlos lakštus perpjauti skersai pusiau ir kiekvieną kvadratą padalyti į du trikampius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu, išplaktu su nedideliu kiekiu vandens. Trikampius kepti 12-15 min., iške..

Recepto vertinimas: 0

VAFLINIAI PYRAGĖLIAI

Vandens voneleje sildyti medu su cukrumi, kol istirps cukrus. Sudeti sviesta, smulkintus riesutus, miltus, kakava. Maisant sildyti dar 5 -10 min. Paskaninti citrinos sultimis ir brendziu.Sutepti vaflius, paslegus atsaldyti. Supjaustyti nedideliais pyrageliais, papuosti kremu ir uzdeti riesuta...

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su mielėmis

Bulves supjaustyti juostelėmis ir isvirti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su saukstu sviesto, sudėti sutrupintas mieles ir viską troskinti, kol masė patamsės. Tada ją supilti į sriubą. Miltus pakepinti su likusiu sviestu, praskiesti pienu ir taip pat supilti į sriubą. Bulvienę ..

Recepto vertinimas: 0

Gardukas

1. Ruošiame trupiniuotį. Sumaišome sviestą, miltus, avižinius dribsnius, cinamoną, cukrų ir žiupsnelį druskos. 2. Ruošiame įdarą. Obuolius nulupame, supjaustome ketvirčiais, išpjauname sėklalizdžius. Tada supjaustome skiltelėmis. Jas gražiai vieną prie kitos sudedame į apsk..

Recepto vertinimas: 0

GELTEKLIŲ SRIUBA

Geltekles apvirinamos pasudytame ir parugstintame vandenyje. Nuskustos supjaustomos ir sudedamos i verdanti sultini. Sriuba paskaninama pakeptais svieste miltais, uzbalinama grietine ir iberiama supjaustytu petrazoliu lapeliu...

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADO PUTĖSIAI

Sokoladas istirpinamas piene. Baltymai isplakami iki standziu putu, suberiamas cukrus, supilamas atausintas sokoladas, isbrinkinta zelatina. Atsaldoma. Putesiai tiekiami uzbarstyti razinomis...

Recepto vertinimas: 0

Grybų kukulaičiai

Grybus ir svogūnus sumalti mėsmale, sumaišyti su smulkintais svogūnais, sviestu, kiaušiniais ir miltais. Viską gerai išmaišyti ir palaikyti šaltai, kad įsigertų miltai. Po to šaukšteliu formuoti kukulaičius ir pamažu dėti į verdantį vandenį ar sultinį. Virti kol iškyla į pavir..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir arbūzų sklindžiai

Bulves ir arbūzą smulkiai sutarkuoti, supilti miltus, druską, įmusti kiausinį, viską sumaisyti ir kepti sklindžius. Valgyti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORŲ IR AVIENOS APKEPAS

Ryzius isvirti biriai. Pomidorus supjaustyti griezineliais, pasudyti ir apibarstyti pipirais. Aviena supjaustyti juostelemis. I riebalais istepta inda sluoksniuoti ryzius, aviena, pomidorus. Virsutinis sluoksnis turi buti ryziu. Kiausiniu ir miltu plakiniu uzpilti produktus. Uzdeti sviesto gabaliuku..

Recepto vertinimas: 0

Keksiukai su šokolado ir kavos kremu

Istirpiname sviesta ir sumaisome su cukrumi ir kiausiniais. Po truputi imaisome miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Kepimo formeles (2/3 ju turio) uzpildome tesla. Kepame 220 C temperaturos orkaiteje. Iskepusius keksiukus is karto isimame is kepimo formeliu.Puodelyje pasildome piena. Jame istir..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Å okoladiniai rateliai"

Iš sviesto, kiaušinio, cukraus ir miltų užminkome tešlą. Ją 1 val. laikome šaltai. Tuomet iškočiojame 0,5 mm storio lakštą ir formuojame žiedo formos sausainius. Kepame 150-170 C temperatūros orkaitėje.Iškepusius sausainius atvėsiname. Puodelyje ištirpiname šokoladą su pienu. Jo ..

Recepto vertinimas: 0

Citrusinių vaisių suflė su likeriu

1. Cukatas supjaustome kubeliais ir 15 minučių mirkome likeryje. 2. Žieveles ir 25g cukraus suberiame į pieną ir pašildome. 3. Miltus pakepiname svieste. Maišydami supilame pieną su žievelėmis. Užverdame, įmaišome vieną kiaušinio baltymą. Ataušiname. 4. Sudedame cukata..

Recepto vertinimas: 0

ISPANŲ PADAŽAS (MADEROS)

Sviesta islydome, jame pakepiname miltus iki tamsiai auksines spalvos, nuolat maisydamos, kad nesusidarytu gumuleliu. Vyno ipilame pries nukeldamos nuo ugnies, kad neisynyktu aromatas. Padaza patiekiame su liezuviu, tamsios mesos patiekalais...

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDELIAI

Sviesta, cukru, kiausini ir druska isplakti mikseriu, kad pasidarytu putos. Supilti 0,125 ml mineralinio vandens. Miltus su kepimo milteliais imaisyti i mase.Tesla iskocioti, kad iseitu apie 3 mm storio sluoksnis, forma ispjauti 6 cm skersmens ziedelius, kuriuos sudeti ant kepimo popieriumi isklotos..

Recepto vertinimas: 0

Žvaigždutės

Kiaušinį plakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, pilti virintą ir ataušintą pieną, berti miltus. Minkyti tol, kol tešla pradės blizgėti. Žvaigždutės metalinę formelę įkaitinti karštame aliejuje, aplipinti tešla ir vėl greitai kišti į aliejų. Kai žvaigždutės pagels, išt..

Recepto vertinimas: 0

SALDUSIS VALENTINAS

Gerai isplakti baltymus palaipsniui supilant cukru. Tada sudeti trynius ir dar paplakti. Krakmola sumaisyti su miltais ir kepimo milteliais, tada supilti i kaiusiniu mase ir dar ipilti sauksteli acto. Viska ismaisyti. Kepimo forma patepti riebalais, supilti tesla ir kepti 150 laipsniu karstumo orkai..

Recepto vertinimas: 0

Burokėliai prancūziškai

Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitinami. Pridedama su druska trintų česnakų ir maltų pipitų. Uždaryti sausai iki gelsvumo pakepintais miltais. ..

Recepto vertinimas: 0

Linų sausainukai

Dubenyje išsukite sviestą su cukrumi, suberkite skrudintus linų sėmenis. Kitame inde išplakite kiaušinius, suberkite vanilę ir supilkite į išsuktą sviestą. Miltus, avižinius miltus, sodą sumaišykite ir supilkite į masę. Viską gerai suminkykite, suformuokite 4 cm skersmens tešlos ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragaičiai su pekano riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 20 cm kvadratinę skardą. Vidutinio dydžio dubenyje suberkite miltus ir druskos. Ištirpinkite pusiau saldų šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Perkelkite į vidutinio dydžio dubenį ir atvėsinki..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų paplotėliai su gervuogėmis

I verdanti vandeni su sviestu ir medumi supilame manus ir isverdame vidutinio tirstumo manu kose. Kose atvesiname, imaisome miltus, kiausini. Keptuveje su aliejumi iskepame paplotelius. Padazui tryni sumaisome su miltiniu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir miltais, dalimis supilame piena, gerai ismaisome..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su lašinukais

Mėsą išmušti, įpjauti keliose vietose ir prismaigstyti lašinukų. Mėsą surišti siūlu, pakepinti. Tada įpilti vandens, sudėti supjaustytas daržoves ir kepti 1 valandą. Iškepus, nuimti siūlus, supjaustyti. Iš sulčių, kuriuose kepė mėsa pagaminti padažą su miltais ir grietine. S..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis plokštainis

Kiaušinio trynius su pora šaukštų cukraus ištrinkite iki baltumo. Į juos supilkite grietinę, visą cukrų, tirpintą sviestą, vanilinį cukrų ir išmaišykite. Paskui supilkite su miltus sumaišytus su soda ir išminkykite tešlą. Išminkytą tešlą palaikykite šaldytuve apie 1 valandą..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS "SNIEGO KUPSTAS"

Kiaušinio baltymus išplakti su 200g cukraus iki standžių putų. Atsargiai įplakame miltus, migdolus ir likusį cukrų. Iš šios tešlos iškepame keturis torto papločius. Kepama ant sviestinio popieriaus ir jie turi būti 10, 13, 16 ir 17 cm diametro. Orkaitėje kepama 25 min. 150C. Iškepus..

Recepto vertinimas: 0

Užspirginta bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis, sudedamos į šaltą vandenį ir išverdamos. Lašinukai supjaustomi kubiukais, paspirginami. Baigiant spirginti, suberiami miltai, dar pakepinama, supilama ant išvirusių bulvių, įdedamas lauro lapelis, pasūdomą ir dar trumpai paverdama. Valgoma, ..

Recepto vertinimas: 2