Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/103

Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu

Duona aptepama sviestu. Kietai virti kiaušiniai, agurkai ir svogūnas susmulkinami ir sumaišomi su majonezu, įdedama prieskonių. Ant kiekvieno sumuštinio dedama pagaminta masė, ant viršaus galima pabarstyti tarkuoto sūrio, o jei norisi aštriau - žaliojo sūrio miltelių. Kepama karštoje ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su riešutais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną su cukrumi išplakti iki purios masės, po truputį pakaitomis suberti vanilinį cukrų, citrinos žievelę, druską bei įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei riešutais ir po šaukštą sud..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO SAUSAINIUKAI

Is issijotu miltu, tarkuoto surio, kiausiniu ir prieskoniu uzminkoma tesla. Is jos iskociotas 5 mm storio lakstas supjaustomas nedideliais kvadrateliais arba staciakampiais. Sie greitai apkepinami aliejuje...

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su šviežiais briedžiukais

Briedžiukus nuvalyti, nuplauti, įpilti daug vandens ir kaitinti, kol vanduo beveik užvirs. Kaitinant grybus maišyti, kad nuo jų nelygaus paviršiaus geriau nusiplautų nešvarumai ir smėlis. Paskui sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvmti ir supjaustyti. Daržoves nuvalyti, supjaustyti gražiais ..

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai

Sviestą iÅ¡sukti su cukrumi, įdėti kiauÅ¡inio trynį. Soda nugesinti su actu, įdėti sviestą, miltus ir viską iÅ¡minkyti kol gausis  vientisa masė - teÅ¡la.IÅ¡ teÅ¡los darome nelabai didelius rutuliukus ir paÅ¡auname į orkaitę. Kepame vidutinėje temperatÅ«roje, kol gražiai apskrus. Praau..

Recepto vertinimas: 0

Dribsnių biskvitėliai

Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, sudedame medų ir kaitiname, kol ištirpsta. Nukeliame nuo ugnies, įmaišome dribsnius, saulėgrąžų sėklas ir gerai išmaišome. Ant kepimo popieriumi išklotų kepimo lakštų formuojame dribsnių kauburėlius, palikdami tarp jų di..

Recepto vertinimas: 0

Eksperimentas

1. Sviestą su cukrumi sutrinti. 2. Įpilti pieno ir viską sumaišyti. 3. Supilti miltus ir išmaišyti. 4. Įpilti manų kruopas ir išmaišyti. 5. Sodą su actu nugesinti, supilti. 6. Supjaustyti obuolius ir įmaišyti. 7. Kepti apie 30 min. Jeigu į didelį i..

Recepto vertinimas: 0

MANŲ KRUOPŲ KUKULAIČIAI

Trijose etiklinese vandens isvirti tirsta manu kose, atvesinti. Kepeneles supjaustyti ir apkepti aliejuje, pasudyti ir papipirinti. Apkeptas kepeneles sudeti i manu kose ir ismaisyti. Is sios mases formuoti kukulius, paniruoti miltuose ir sudeti i verdanti vandeni. Virti, kol kukuliai iskils i virsu..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su apelsininiu kremu

Padazui keptuveje pakepiname sviesta su miltais. Maisydami po truputi supilame apelsinu sultis, suberiame apelsino zievele, cukru ir vanilini cukru. Imaisome grietinele. Kai padazas uzverda, nukaiciame. Pailgoje leksteje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padaza ir papuosiame plakta pasaldint..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su žirniais

Supjaustyti nedideli veršienos gabaliukai įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Pakepinti svieste miltai atskiedžiami sultiniu, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių, sudedama pakepinta veršiena, žirniai ir troškinama, kol suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas viščiukas II

Porcijomis supjaustytą viščiuką pakepinti aliejuje iki paskrus odelė. Po to aplieti baltuoju vynu, mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti kol suminkštės. Grybus pakepinti ant grotelių, supjaustyti smulkiais gabaliukais. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas ir pakep..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų suflė (Jūratės)

Ištirpinti sviestą, suberti miltus. Pastačius ant ugnies išmaišyti, neužvirinti. Įberti žiupsnelį druskos, cukraus, po truputį supilti pieną. Virti maišant 20min. Įtarkuoti apelsino žievelę, supilti apelsino sultis. Maišyti kol užvirs. Nuėmus nuo ugnies įplakti trynius (arba dė..

Recepto vertinimas: 0

Plikytas žiedas

1. Tešlą, paruoštą pagal plikytos tešlos gaminimo technologiją, dedame 23 cm skersmens apskritimu, nupieštu ant riebalais išteptos ir miltais pabarstytos skardos. Kepame 200° C karštumo orkaitėje 40 minučių. 2. Žiedą perpjauname išilgai. aukštu išimame neiškepusią tešlą...

Recepto vertinimas: 0

BRETANIŠKAS PUPELIŲ TROŠKINYS

Is vakaro pamirkyti pupeles. Smulkiai supjaustyti sonine, svoguna ir cesnaka. Visa tai pakepinti svieste, tada supilti pomidoru padaza ir maisant suberti miltus. Kai viska gerai ismaisysite ir miltai igaus rusva atspalvi nuimkite nuo ugnies. Per nakti mirkytas pupeles verdame ant mazos ugnies, kol i..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIAI SALDAINIUKAI

Sumaisyti cukru, kokoso drozles ir varske i vienalyte mase. Paskui is jospadaryti daug rutuliuku. Apvolioti rutuliukus kakavos milteliuose irpusvalandziui ikisti i saldytuva. (Juste)..

Recepto vertinimas: 0

Sausainukai su sūriu

Iš visų produktų užminkyti tešlą, suformuoti pailgus sausainukus ir aptepus kiaušiniu kepti karštoje orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių padažas

Vynuoges nuplauti, išimti sėklas. Razinas nuplauti, išmirkyti ir susmulkinti. Miltus pakepinti ištirpintame margarine, kol pagels, įpilti skysčio, suberti uogas ir virti 10 - 15 minučių.Tada supilti išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėti prieskonių, daugiau nevirinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75g cukraus, vanilę, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskuividutiniu greičiu tešlą maišykite 5 min. Tešlą pastatykite šiltai, kol jo..

Recepto vertinimas: 4

Kokteilis "Hevada"

Visus gėrimus sumaišyti su miltiniu cukrumi ir įpilti į taurę, į kurią įdėtas ledo gabaliukas. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su sojomis (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį dėkite sojų faršą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pusvalandį pabrinkti. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Į karštą aliejų berkite svogūno gabalėlius, paskrudinkite, tada dėkite nuspaustą sojų faršą ir apkepkite. Bu..

Recepto vertinimas: 0

KARAMĖLINIAI SAUSAINIUKAI

Cukru, grietinele, sviesta uzvirti, nuimti nuo ugnies. I gauta sirupa supilti miltus, gerai ismaisyti. Poto supilti kokoso drozles, ismaisyti.Saukstu deti ant kepimo popieriaus ar skardos ir kepti 125C teperaturoje kol karamelizuosis ir pasidarys gelsvos spalvos. Isimti ir atsaldyti...

Recepto vertinimas: 0

ŠLIŽIKAI (KŪČIUKAI) II

Tryniai issukami su cukrumi, supilamas istirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos. Viskas gerai sumaisoma, suberiami miltai ir uzminkoma tesla. Is jos formuoajami pirsto storio voleliai. Jie pjaustomi itsrizai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami, kol page..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių kukuliai su slyvomis

Bulves sumalti, įmusti kiausinius, suberti miltus, suminkyti teslą. Slyvas nuplauti, isimti kauliukus. Is teslos gabaliukų isploti paplotėlius, į juos įvynioti po slyvą, formuoti kukulius. Virti pasūdytame vandenyje, patiekti apipiltus sviestu arba grietine, apibarstytus cukrumi. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Žiediniai kopūstai žaliame padaže

Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis. Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome. Žie..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kotletai

Bulves gerai nuplauti, išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje, nulupti ir dar karštas sutrinti šakute. Į gautą košę pridėti miltus, trynius, petražoles, druską, juoduosius pipirus, maltus muskato riešutus, sutrintą česnaką. Gautą masę gerai išmaišyti ir vandenyje suvilgytu š..

Recepto vertinimas: 0