Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/40

Var┼ík─Śs, moli┼źg┼│ ir obuoli┼│ apkepas

Kiau┼íini┼│ tryniai i┼ísukami su cukrumi, ─»beriama malt┼│ kalendros gr┼źdeli┼│, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu i┼ísukta var┼ík─Ś ir dar pasukama. Moli┼źgas stambiai sutarkuojamas. R┼źg┼ítesni obuoliai nulupami ir supjaustomi nedideliais gabaliukais. ─« var┼ík─Śs mas─Ö sudedami m..

Recepto vertinimas: 0

Seses tortas

Kiau┼íinius i┼íplakti su cukrumi, sud─Śti i┼ítirpint─ů sviest─ů, grietine u┼żgesint─ů sod─ů, i┼íbrinkintas man┼│ kruopas, miltus su kakava arba nuplikytomis aguonomis.Kepti orkait─Śje.I┼íkept─ů pyrag─ů pertepti grietin─Śs ir cukraus kremu. (Sandra)..

Recepto vertinimas: 0

─«darytas maltos m─Śsos kepsnys

Smulkiai supjaustytas svog┼źnas pakepinamas taukuose, pyragas i┼ímirkomas. M─Śsa, svog┼źnas ir pyragas sumalami, ─» mas─Ö ─»mu┼íamas kiau┼íinis, ─»beriama pipir┼│, pas┼źdoma ir gerai i┼ísukama. Ant lentel─Śs paberiama d┼żi┼źv─Śs─Śli┼│, dedama m─Śsa, suformuojamas pailgas plok┼í─Źias gabalas, ─» jo ..

Recepto vertinimas: 0

Pasuk┼│ pyragas su apelsin┼│ likeriu

Sviest─ů i┼ísukti iki labai purios mas─Śs. Po truput─» suberti cukr┼│ bei vanilin─» cukr┼│. Po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino ┼żievele. ─« kiau┼íini┼│ ir sviesto mas─Ö sud─Śti miltus pakaitomis su pasuk┼│ mi┼íiniu. V─Śliausiai su..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas 4

Kiau┼íini┼│ trynius ir baltymus atskirti ─» atskirus indus. ─« trynius pilti 1,5 stiklin─Śs cukraus ir issukti. Supilti istirpinta sviesta. Baltymus issukti iki pieno baltumo. ─« trynius pilti 1,5- 2 stiklines milt┼│. Ir issukti. ─« mas─Ö i┼íl─Śto kresti ir maisyti letai baltymus. ─«maisome supjaus..

Recepto vertinimas: 5

─«darytas batonas

Batono vir┼íus aptarkuojamas, kad neb┼źt┼│ kietesni┼│ sukepusi┼│ viet┼│, galas nupjaunamas, mink┼ítimas i┼ígrem┼żiamas. Kiau┼íiniai kietai i┼íverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs keksas su vy┼íniomis

Kambario temperat┼źros sviest─ů mediniu ┼íauk┼ítu i┼ísukti iki purumo. Sukant po ┼íauk┼ítel─» berti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. ─« mas─Ö ─»mai┼íyti pro sietel─» pertrint─ů var┼ík─Ö. Miltus i┼ímai┼íyti su kepimo milteliais, u┼żsijoti ant var┼ík─Śs bei ..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Ver┼íiena supjaustoma skersai raumen┼│, truput─» pamu┼íama, pabarstoma druska, sumai┼íyta su prieskoniais, dedamas paruo┼ítas ─»daras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas i┼íplaktame kiau┼íinyje, pavoliojamas d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir kepamas dideliame riebal┼│ kiekyje. ─«darui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

┼áokoladin─Śs bandel─Śs su mango vaisiais

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░ C. I┼ítepkite riebalais 12 bandeli┼│ formeli┼│. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius ─» duben─». Sud─Śkite mango vaisius ir ┼íokolado gabaliukus ir gerai sumai┼íykite. Dubenyje suplakite kiau┼íinius, jogurt─ů, cukr┼│ ir aliej┼│ iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atv─Śsinamas. Kiau┼íiniai i┼íplakami su cukrumi, supilamas r┼źgusis pienas (arba sudedama i┼ítrinta var┼ík─Ś), giretin─Ś, prieskoniai, soda, i┼ímai┼íyta su nedideliu kiekiu r┼źg┼ítaus vandens, ir miltai. Te┼íla gerai i┼íplakama, ji turi b┼źti geros r┼źg┼í─Źios grietin─Śs tir┼ít..

Recepto vertinimas: 0

Oro pyragas (obuoli┼│ sufl─Ś)

Obuolius nuplaukite, suvilgykite vandeniu, i┼íkepkite orkait─Śje, atau┼íinkite ir pertrinkite per sietel─». ─« tyr─Ö prid─Śkite cukraus ir virkite, kol sutir┼ít─Śs. Baltym─ů i┼íplakite iki tir┼ít┼│ put┼│, d─Śkite ─» kar┼ít─ů tyr─Ö ir greitai mai┼íykite. Obuoli┼│ mas─Ö sud─Śkite ─» sviestu i┼ítept─ů..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos suktinukai su kumpiu

M─Śs─ů supjaustyti ir i┼ímu┼íti. Kump─» supjaustyti, o virtus kiau┼íinius perpjauti pusiau. Ant kiekvieno m─Śsos gabal─Ślio u┼żd─Śti po pus─Ö kiau┼íinio ir gabal─Śl─» kumpio, susukti, persmeigti degtuku. Suktinukus pakepti. Tada ─»pilti vandens ir tro┼íkinti 1 valand─ů. I┼í─Śmus m─Śs─ů, ─» skyst─» ..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ kotletai (Lauros)

I┼ívirti grybus ir smulkiai supjaustyti. Vanden─», kuriame vir─Ś grybai, pas┼źdyti, u┼żvirinti ir ─»berus ry┼żius juos i┼ívirti. I┼ívirusius ry┼żius sumai┼íyti su grybais, ─»d─Śti smulkiai supjaustyt─ů svog┼źn─ů, ─»mu┼íti kiau┼íin─» ir ─»berti pagal skon─» pipir┼│ bei druskos. Visk─ů gerai i┼ímai┼..

Recepto vertinimas: 5

Aliejinis an─Źiuvi┼│ u┼żpilas salotoms

40g i┼ídaryt┼│ an─Źiuvi┼│ arba be odos s┼źdyt┼│ kilku─Źi┼│, 20g kietai virt┼│ kiau┼íini┼│ tryni┼│, 10g preseliu i┼íspaust┼│ ─Źesnak┼│, 6g druskos, 1 g malt┼│ juod┼│j┼│ pipir┼│ sutrinkite ─» tyr─Ö ir paskui i┼ímai┼íykite su 320g alyv┼│ aliejumi ir 60g obuoli┼│ actu. Supilkite ─» u┼żsukamu dangteliu ..

Recepto vertinimas: 0

Rusi┼íka r┼źg┼ítyni┼│ sriuba

Jautienos gabal─ů ir kump─» sud─Śkite ─» didel─» puod─ů, ─»pilkite vandens. Truput─» pas┼źdykite, ─»berkite pipir┼│, u┼żvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per t─ů laik─ů kitame puode u┼żvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir ┼ívariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidor─ů,agurk─ů supjaustyti plonomis juostel─Śmis. Kiau┼íinius taip pat pasmulkinti. Visk─ů sudeti ─» salotin─Ö, sud─Śti tun─ů ┼íiek tiek pagardinti prieskoniais ir u┼żpilti ┼ílakel─» aliejaus ir i┼ímai┼íyti...

Recepto vertinimas: 4

┼Żuv┼│ pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidor─ů,agurk─ů supjaustyti plonomis juostel─Śmis. Kiau┼íinius taip pat pasmulkinti. Visk─ů sudeti ─» salotin─Ö, sud─Śti tun─ů ┼íiek tiek pagardinti prieskoniais ir u┼żpilti ┼ílakel─» aliejaus ir i┼ímai┼íyti...

Recepto vertinimas: 1

Cukrainiukai

Kiau┼íinius i┼íplakti, ─»d─Śti pagal skon─» druskos, imbiero ir suminkyti te┼íl─ů kaip makaronams. Tarp rank┼│ suvolioti plonus ,,si┼źlelius" ir suvynioti ─» norimo dyd┼żio kamuoliukus. ─« vanden─» suberti cukr┼│, u┼żvirinti ir d─Śti cukrainiukus. Virti ant silpnos ugnies, kol pagels. I┼íimti kiaur..

Recepto vertinimas: 3

Kepti bulviniai var┼ík─Ś─Źiai

Bulv─Śs sutarkuojamos, nusunkiamos, ─» tarkinius sudedama i┼ítrinta var┼ík─Ś, kiau┼íinis, pas┼źdoma ir gerai i┼íminkoma. Paskui i┼í tos mas─Śs daromos nedidel─Śs bandel─Śs, dedamos ─» riebalais i┼ítept─ů skard─ů, aptepamos i┼íplaktu kiau┼íiniu ir kepamos nekar┼ítoje orkait─Śje, kol gra┼żiai pagels..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ ir bulvi┼│ apkepas

Virtas bulves supjaustyti storomis riek─Śmis, ┼żalias bulves ┬Ś plonais grie┼żin─Śliais arba ┼íiaudeliais. Grybus ir svog┼źnus sukapoti ir pakepinti. Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad vir┼íuje ir apa─Źioje b┼źt┼│ bulv─Śs. Kiau┼íinius i┼íplakti su pienu, druska ir pipirais..

Recepto vertinimas: 4

Ragai┼íis su tro┼íkintais kop┼źstais

Stiklin─Śje i┼ítrinti mieles ir cukr┼│., kad pasidaryt┼│ skysta tyr─Ś. Pa┼íildyt─ů pien─ů, 1/3 milt┼│ ir mieles supilti ─» duben─». U┼żmai┼íyti te┼íl─ů ir pastatyti ┼íiltai, kad pakilt┼│. Pakilusi─ů gerai i┼íminkyti, suberiant tikusius miltus bei drusk─ů. Sud─Śti ─» kepini┼│ form─ů, patept─ů rieba..

Recepto vertinimas: 0

Grybai tešloje

I┼í milt┼│, kiau┼íini┼│, aliejus, druskos ir tarkuoto s┼źrio i┼ímai┼íyti te┼íl─ů. Grybus pamirkyti te┼íloje ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Saldi bulvi┼│ krakmolo sriuba

Kiau┼íiniai i┼íplakami, sudedamas krakmolas ir i┼íminkoma kieta te┼íla. I┼í jos padaromi ma┼żi rutul─Śliai, apvoliojami sausu krakmolu. Vanduo su pienu u┼żvirinamas, ─»beriama truputis druskos ir pagal skon─» cukraus, suberiami krakmolo rutul─Śliai, pamai┼íoma, truput─» paverdama. ─« kiekviena l─Ś..

Recepto vertinimas: 0

Kiau┼íinien─Ś su s┼źrio ─»daru

Kiau┼íiniai i┼íplakami su druska, supilamas pienas ir gerai i┼ímai┼íoma. ─« keptuv─Śje i┼ítirpint─ů sviest─ů pilamas nestoras te┼ílos sluoksnis. Kad kepant neprisvilt┼│, galima viduryje pradurti skylut─Ö. Apkepus vienai pusei- apversti. Kai kiau┼íinien─Ś apkepa, ant vidurio u┼żdedama s┼źrio ─»daro, ..

Recepto vertinimas: 0

Braškių tortas

Didesn─» ind─ů perplauti kar┼ítu vandeniu ir sausai i┼ísluostyti. Jame i┼íplakti kiau┼íinius iki put┼│. Po truput─» dedant cukr┼│, plakti apie 10 min., kol mas─Ś pasidarys ┼íviesi ir padvigub─Śs. Baigiant plakti, supilti vanil─Ö. Persijoti miltus su kepimo milteliais ir atsargiai ─»mai┼íyti ─» mas─..

Recepto vertinimas: 0