KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/4

Trupiniuotis

Margariną sutarkuojame, suplakame su pienu ir kiaušiniais, suberiame miltus ir suminkome tešlą. Paruoštą tešlą padalijame į 5-6 dalis, sudedame į polietileninius (skirtus maisto produktams) maišelius ir 1/2 val. palaikome šaldymo kameroje. Kepimo skardą išklojame kepimo popierium..

Recepto vertinimas: 4

Lietiniai su sūriu ir kumpiu

Sumaišome miltus, žiusnelį druskos, įmušame vieną kiaušinį, supilame pieną, tirpintą sviestą ir gerai išplakame plaktuvu. Įkaitintame aliejuje iškepame plonus lietinius. Kumpį supjaustome plonais šiaudeliais arba kubeliais, svogūną - smulkiai. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su k..

Recepto vertinimas: 4

Lietiniai su bananais

Kiaušinius išplakti su trupučiu druskos ir cukraus , suberti miltus supilti aliejų . Pieno pilti tiek , kad tešla būtų grietinės tirštumo . Iš šios tešlos kepti lietinius blynelius . Bananus perpjauti išilgai per pusę . Kiekvieną puselę įvynioti į lietinį blynelį . Ke..

Recepto vertinimas: 4

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai..

Recepto vertinimas: 4

Kisielinis pyragas

Kiaušinius išplakam su cukrumi, iki putų. Į dubenį supilam miltus, šaukštelį sodos (ir maišom viena kryptim,taip nusigesina soda), kisielių. Galiausiai supilam išplaktus su cukrumi kiaušinius, išmaišom supilam į skardą ir šaunam į orkaitę. Patikėkit labai skanus ir paprastas pyra..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas mielinis pyragas

Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į Å¡iek tiek paÅ¡ildytą pieną. Suberti 4 Å¡aukÅ¡tus miltų ir viską iÅ¡maiÅ¡yti. Ä®berti Å¡aukÅ¡telį cukraus ir uždengus audeklu palaikyti 30 min., kad pakiltų. Likusius miltus sumaiÅ¡yti su cukrumi bei druska ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Ä..

Recepto vertinimas: 4

Apkepta kalakutiena

Kalakutieną išvirti ir supjaustyti. Tada apvolioti miltuose, suvilgyti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Tada kepti. Iškepus, mėsą apšlakstyti sviestu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Moliūgų pyragas

Pirmiausia paruošiama moliūgų piurė. Moliūgų vidus išvalomas, supjaustomi smulkiau ir dedami į kepimo indą odelė į viršų. Indas pripildomas vandens ir dedama į orkaitę 1-1,5 val, priklausomai nuo moliūgo gabalėlių dydžio. Suminkštėjęs moliūgas išimamas, nupjaunama odelė ir..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis (kugelis)

I. Paruošimas Bulvės ir svogūnas sutarkuojami, nupilama dalis skysčio (kartais užplikoma pienu), įmušamas kiaušinis, subėriami miltai, pasūdoma ir gerai išmaišoma. Paruošta masė dedama į riebalais išteptą keptuvę ar skardą ir kepama orkaitėje arba krosnyje. Iškepus supjaus..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su varške

Gaminimas: Lietinių su varške įdarui dar reiks: 500g varškės, 2 kiaušiniai, druska, vanilinis cukrus. Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama ant aliej..

Recepto vertinimas: 4

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių C. Orkaitės groteles pastatykite į vidurį. 25 cm formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Iškratykite miltų perteklių. 2. Sukrėskite rikotos sūrį į gilų indą ir gumine mentele maišykite iki vientisos masės. Maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis suflė

•Šokoladą ištirpiname 3 šaukštuose pieno (šokolado neliečiame, kol visiškai neištirpsta). Į ji nuolat maišydami sudedame trynius, paskui krakmolą, cukrų, sviestą, supilame likusi pieną. Kaitiname, kol sutirštėja. Į baltymus įberiame žiupsnelį druskos ir išplakame iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tuno, kiaušinių ir sūrio salotos

Kiaušinių baltymus ir atšaldytą sviestą sutarkuokite stambiai, trynius ir sūrį - smulkiai. Svogūnų laiškus susmulkinkite, nusunktus tunus sutrinkite šakute. Paruoštus produktus susluoksniuokite į skaidraus stiklo salotinę tokia tvarka: pirmiausia suberkite kiaušinio baltymus, paskui..

Recepto vertinimas: 5

Å okoladinis tortas

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sukant įmušti po vieną kiaušinį. Į masę supilti pieną, suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, sudėti sukapotus lazdyno riešutus ir kakavos miltelius. Gautą tešlą supilti į sviestiniu popieriumi išklotą tortinę formą. Kepti apie 1..

Recepto vertinimas: 5

Paprasto paruošimo omletas

Kiaušinius išplakame dubenėlyje kartu su pipirais ir druska. Sviestą arba aliejų pašildome keptuvėje, supilame į išplaktus kiaušinius ir dar paplakame. Į įkaitintą keptuvę (išpylę riebalus keptuvės neplauname) supilame kiaušinius, 3-4 min. laikome ant stiprios ugnies, kol omleto ..

Recepto vertinimas: 3

Didžkukuliai, cepelinai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pieno arba vandens. Virtos bulvės sumalamos mėsmale. Virtos, žalios bulvės ir užplikytas krakmolas suma..

Recepto vertinimas: 4

Netikras zuikis (Elenos)

Sumaišome kiaulienos ir jautienos faršą. Česnaką sutarkuojame ir kartu su vandeniu įmaišome į mėsą. Iš šios masės suformuojame netikrą zuikį. Jį perskiriame per vidurį ir įdarome pailgais gabalėliais pjaustyta morka, tarkuotu sūriu, susmulkintais grybais. Įdedame kelias džiov..

Recepto vertinimas: 4

Keptas įdarytas karpis

Nuvalytas karpis išskrodžiamas pro pakaklę, išimama mėsa, nepažeidžiant stuburo ir odos (stuburas lieka), iš mėsos išrenkami kaulai ir ji sumalama, sudedamas piene išmirkytas ir nuspaustas pyragas, svieste (60 g) pakepintos prieskoninės daržovės, kiaušinis, įberiama prieskonių, dr..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos kukuliai su ryžiais

Mėsa sumalama, sumaišoma su išvirtais ryžiais, pakepintais svieste svogūnais, piene išplaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais. Viskas gerai išsukama ir iš masės daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Apkepinti kukuliai baigiami troškinti s..

Recepto vertinimas: 5

Varškės pyragas su kondensuotu pienu

Sausainius susmulkiname smulkintuvu. Išlydome sviestą, jį sumaišome su trupiniais ir suspaudžiame į apvalią kepimo formą. Maišytuvu sumaišome varškę, kondensuotą pieną ir citrinų sultis. Visa tai sumaišome su atskirai išplaktais kaušiniais. Ant pagrindo dedame vyšnias (nebū..

Recepto vertinimas: 3

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

Aguoninis pyragas

Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus puri masė, išmaišyti ją su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Standžiai išplakti baltymus, išmaišyti su kiaušinių-aguonų mase, suberti maltus džiūvėsėlius ir aliejų. Tešlą atsargiai supilti į didelę tortinę, kepti 1 val. Iš torti..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai kukuliai

Su lupenomis išvirtos bulvės nulupamos (tik nepervirkit!) ir sugrūdamos, suberiami miltai, įmušamas kiaušinis, sudedamas sviestas. Viskas gerai sumaišoma, rankos patepamos aliejumi ir padaromi nedideli kukuliai, apvoliojami krakmolu ir sudedami į verdantį, gerai pasūdytą vandenį. Pavirę..

Recepto vertinimas: 4

Varškės ir braškių tortas (foto)

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinius iki purios masės išplakti su šaukštu vandens. Plakant po truputį berti cukrų bei vanilinį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą supilti ..

Recepto vertinimas: 4

Želė tortas su vaisiais

Į kiaušinių ir cukraus plakinį maišydami po truputį suberkite miltus. Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą ( maždaug 22 cm skersmens), apie 25 min, kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje, po to atvėsinkite neišimdami iš formos.Sudėkite pirmą sluoksnį:išmirkytus dž..

Recepto vertinimas: 3