25 rezultatų ieškant "tinka"

Sojos maltiniai

Sojos faršą išvirti su svogūnais ir sumaišyti su išvirtais avižiniais dribsniais, pakeptais grybais, morkomis, svogūnais, kopūstais. Iš gautos masės padaryti maltinius ( jei blogai limpa įdėti krakmolo) ir kepti aliejuje, prieš tai apvoliojus juos džiuvėsiuose. ..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Svogūnų salotos su morkomis

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir užpilti aliejumi. Morkas supjaustyti griežinėliais ir uždėti ant svogūnų, užbarstyti smulkiai pjaustytus žalumynus. Tinka prie mėsos patiekalų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sviestas

Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę dėti į sviestą ir išmaišyti. Sviestą tinka naudoti su sumuštiniais su kumpiu ar kitais patiekalais. Tinka puošti agurkų griežinėliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno marinatas jautienai

Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje. Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite. Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite. Tinka vartoti atšalusį. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Prismaigstytas šernienos kepsnys

Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais ir kadagio uogomis, ataušinti, pridėti acto ir krienų. Pagamintą marinatą sudėti mėsą ir 2-4 dienas laikyti šaltoje vietoje. Retkarčiais pavartyti. Išimtą iš marinato mėsą nusausinti, keliose vietose įpjauti išilgai raumen..

Recepto vertinimas: 4

Purus kiškienos arba triušienos apkepas

Mėsą supjaustyti gabalais ir sumalti mėsmale kartu su svogūnais, petražolės šaknimi ir morka. Į maltą mėsą su priedais pridėti sviesto, grietinės, įpilti vyno (sulčių), sultinio, ir viską 30 - 45 minutes troškinti. Paskui troškinį ataušinti, sumaišyti su džiūvėsėlais, prie..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su vaisiniu padažu

Silkes 1 valandą pamirkyti piene. Grietinę sumaišyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis slyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepiančiaisiais pipirais ir suplakti plakikliu. Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. Obuolius nulupti, pašalinti seklializdžius ir supjaustyti p..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu

Į lėkštę kalvele sudėkite 100g parduotuvėje pirktų salotų mišinio (man geriausiai tinka ,,Salpronės" aisbergo, radičio salotų ir tarkuotų morkų Mix'as). Ant viršaus užberkite 30g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, supjaustytų plonais griežinėliais ir išskaidytais ..

Recepto vertinimas: 0

Braškių uogienė

Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dėl to verdant jos mažiau ištyžta. Atrenkamos maždaug vienodo dydžio uogos, nuplaunamos ir, vandeniui nuvarvėjus, sudedamos į dubenį sluoksniais su cukrumi. Sekančią dieną ..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių ir grybų kukuliai

Virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušarnas kiaušinis, suberiami miltai, pasūdomą, suminkoma, padaromi įdaryti kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas aliejuje ar svieste, sudedami susmulkinti grybai, pakepinama, suberiami pyrago d..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su pupomis

Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą, supjaustytą gabalais su kaulais ir užvirinti. Kiek vėliau sudėti pupas, česnaką, porus, įberti druskos, prieskonių, ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minučių troškinti. Nemaišy..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su graikiniais riešutais

Viščiuką itriname druska ir pipirais. Svogūnus, riešutus, slyvas sumalame mėsmale, įdedame šiek tiek druskos. Dalį sumaltos masės kemšame į viščiuko vidų. Viščiuką dedame į indą (geriau tinka su dangčiu) išteptą sviestu, į likusią sumaltą košę įpilame šiek tiek vanden..

Recepto vertinimas: 5

Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)

Sprandinę supjaustom ir paruošiam kaip karbonadą. Apkepame keptuvėje. Kol mėsa kepa, pasiruošiam padažą: pomidorų padažą ir majonezą (lygiom dalim ) sumaišom, išspaudžiam česnako nemažai, pridedam pipirų, druskos. Kai mėsa pravėsta, aptepame tuo padažu iš abiejų pusių, sude..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Iš nugarinės išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska su prieskoniais. Ant viršaus sukrauti įdarą - sūdytą liežuvį, slyvas be kauliukų, obuolius, kumpio arba dešros griežinėlius ir kt. Galima dėti ir kelis skirtingus pagal skonį įdaro sluoksnius. Mėsą suvynioti ir surišti. Vyni..

Recepto vertinimas: 5

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinė žėlė (Violetos)

1. Į dubenį supilti jogurtą. 2. Į jogurtą supilti želė. 3. Gerai išmaišyti. 4. Įdėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti. 5. Išimti ir vėl išmaišyti. 6. Kartoti 4 ir 5 punktus kol jogurtinis mišinys bus vientisas. Karstumo- karštas paliesti. 7. Supilti į indėlius ir kitą die..

Recepto vertinimas: 5

VIŠČIUKAS SU GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS

Visciuka itriname druska ir pipirais. Svogunus, riesutus, slyvas sumalame mesmale, idedame siek tiek druskos. Dali sumaltos mases kemsame i visciuko vidu. Visciuka dedame i inda (geriau tinka su dangciu) istepta sviestu, i likusia sumalta kose ipilame siek tiek vandens ir apipilame visciuka. Kepame ..

Recepto vertinimas: 0

KRABŲ KEPSNYS

Krabus nuplauti po tekanciu siltu vandeniu, sumaisyti su smulkiai supjaustytu svogunu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti viena valanda. Is miltu pieno ir kiausiniu paruosti skysta tesla ir taip pat palaikyti valanda.Svogunus smulkiai supjaustyti, sumaisyti su maltu imbie..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Pirmiausia reikia supjaustyti vistiena mazais gabaliukais ir pabarstyti ivairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai astresni - ypac tinka raudonoji paprika (astrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangu indeli ir visa ta skysti supilti ant vistienos ir 1 val palaikyti saldytuve.T..

Recepto vertinimas: 0

Persikų tortas su maskarponės (arba rikotos) sūriu

Į šaldymo maišelį subertus sausainius sutrupinti kočėlu. Trupinius sumaišyti su ištirpintu sviestu ir torto formoje iš gautos masės suspausti 0,5cm storio sluoksnį. Jogurtą išmaišyti su sūriu, suberti cukrų, vanilinįį cukrų, citrinos sultis. Nedideliame kiekyje van..

Recepto vertinimas: 3

Rūgštynių sriuba su rūkytu kumpiu

• Į vandenį sudedame smulkiomis juostelėmis supjaustytą kumpį be odelės. Verdame 10-15 min. Tada sudedame supjaustytas rūgštynes, paverdame 2-3 min. Įdedame grietinės, krapų ir patiekiame.• Prie šios rūgštynių sriubos labai tinka virtos bulvės.• Vaikams ši sriuba nelabai tinka..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tinka