Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/9

Bulvių plokštainis su varške

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, supilami paspirginti lašinukai, pasūdomą, viskas gerai sumaišoma. Varškė sumalama mėsamale arba gerai ištrinama, supilama grietinė, suberiamas peletrūnas, įmušami kiaušiniai, įberiama truputis cukraus ir drus..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir pomidorų mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonais griežinukais. Pasūdomos ir dar šiltos užpilamos pavirintu aliejumi. Atvėsus apšlakstomos citrinos sultimis. Į salotinę sluoksniuojamos paruoštos bulvės ir ploni pomidorų griežinukai, užbarstoma smulkiai kapotu svogūnu ir maltais pipirais ..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir pomidorų mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonais griežinukais. Pasūdomos ir dar šiltos užpilamos pavirintu aliejumi. Atvėsus apšlakstomos citrinos sultimis. Į salotinę sluoksniuojamos paruoštos bulvės ir ploni pomidorų griežinukai, užbarstoma smulkiai kapotu svogūnu ir maltais pipirais ..

Recepto vertinimas: 3

Grybais įdaryta nugarinė

Kiaulienos nugarinė perpjaunama iÅ¡ilgai, paliekant vieną kraÅ¡tą neperpjautą (kaip atversta knyga). IÅ¡ nugarinės iÅ¡pjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min Å¡altai. Po to iÅ¡plaktu kiauÅ¡iniu iÅ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvės, įdarytos silke

Virtas buves nulupame, po truputį nupjauname virsų ir apačią. Arbatiniu saukstu isskopiame buvės vidų. Silkę ir svogūną susmulkiname ir sumaisome su grietine, majonezu bei citrnos sultimis. Siuo įdaru užpildome isskobtas buves. Buves valgome saltas. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

Bulvės, įdarytos silke

Virtas buves nulupame, po truputį nupjauname virsų ir apačią. Arbatiniu saukstu isskopiame buvės vidų. Silkę ir svogūną susmulkiname ir sumaisome su grietine, majonezu bei citrnos sultimis. Siuo įdaru užpildome isskobtas buves. Buves valgome saltas. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

Žydiškos silkių salotos

Virtas buves nulupame, po truputį nupjauname virsų ir apačią. Arbatiniu saukstu isskopiame buvės vidų. Silkę ir svogūną susmulkiname ir sumaisome su grietine, majonezu bei citrnos sultimis. Siuo įdaru užpildome isskobtas buves. Buves valgome saltas. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 1

Voveraitės

Ä® iÅ¡plaktus kiauÅ¡inius supilti grietinę, įberti druskos, miltus ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. TeÅ¡la turi bÅ«ti kaip lietiniams. Taukus supilti į puoduką, užvirinti, įmesti nuskustos bulvės griežinėlį ir įkaitinti tam tikrą voveraitėms kepti formelę. Po to Å¡aukÅ¡tu pilti į ją teÅ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti skrandukai

Nuo skranduku nupjaustyti taukus ir nesvarumus, sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 15-20 min. Nupilti nešvarų vandenį, užpilti nauju, įdėti lapelių, svogūnų, pipirų, druskos pagal skonį (galima dar sultinio kubelį) ir virti apie valandą (galima ir mažiau, bet kuo ilgiau verdi, t..

Recepto vertinimas: 4

Žvėrienos troškinys

Žvėriena supjaustoma gabaliukais ir nakčiai užpilama saldžiarūgščiu marinatu. Pupelės pamerkiamos šiltame vandenyje. Rytojaus dieną žvėriena apkepinama riebaluose, sudedama į greitpuodį, ant viršaus išbrinkintos pupelės, griežinėliais supjaustytos bulvės, svogūnas, morka, obu..

Recepto vertinimas: 0

ČANACHAI

Mesa supjaustyti gabaleliais, truputi pamusti ir apkepinti taukuose. Sudeti i tam skirtus molinius indus. Ant virsaus sudeti griezineliais supjaustytas darzoves ir susmulkinta cesnaka. I kiekviena indeli po truputi garstyciu, po puse sauksto grietines ir po 10g sviesto, pasudyti. Ipilti vandens tiek..

Recepto vertinimas: 0

Grybų troškinys su kiauliena

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Ä® greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasÅ«domą, užbarstoma maltų kalendros grÅ«dÅ..

Recepto vertinimas: 4

Anties šlaunelės su keptais obuoliais

Bulves su lupenomis virti 10 min., nusunkti ir nulupti. Šlauneles pabarstyti druska ir pipirais, pakepinti įkaitintame aliejuje ir sudėti į formą. Česnaką ir svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje ir kartu su bulvėmis, gvazdikėliais bei lauro lapeliais, sudėti prie šla..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių apkepas su šonine ir sūriu

Svogūnus nulupkite, bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Soninę supjaustykite smulkiais kubeliais, sūrį stambiai sutarkuokite. Kiausinius isplakite su pienu. Sukrėskite grietinę, pagardinkite druska, pipirais ii petražolėmis. Kepimo indą istepkite riebalais. Sluoksnia..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su šonine ir sūriu

Svogūnus nulupkite, bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Soninę supjaustykite smulkiais kubeliais, sūrį stambiai sutarkuokite. Kiausinius isplakite su pienu. Sukrėskite grietinę, pagardinkite druska, pipirais ii petražolėmis. Kepimo indą istepkite riebalais. Sluoksnia..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Isvirti sultinį.Atskirai į verdantį vandenį sudėti nuplautas dilgėles, pavirinti 5 min, tada ispilti ant sietelio ir, kai nuvarvės, sumalti jas mėmale.Nuplautas rūgstynes sumalti kartu.Supjaustytas morkas, petražoles ir svogūnus paspirginti riebaluose. Į verdantį sultinį sudėti sumalt..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir agurkų mišrainė

Bulvės ir agurkai nulupami ir supjaustomi kubiukais, užpilami majonezu, užbarstomi trupučiu cukraus, druskos, viskas sumaišoma, papuošiama kapariais ar petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir agurkų mišrainė

Bulvės ir agurkai nulupami ir supjaustomi kubiukais, užpilami majonezu, užbarstomi trupučiu cukraus, druskos, viskas sumaišoma, papuošiama kapariais ar petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Kukurūzų sriuba

Nulupkite ir kubeliais supjaustykite bulves. Kubeliais supjaustykite kiaulieną ir apkepkite puode su svogūnais. Įberkite druskos, pipirų, geltonojo cukraus, po to sudėkite bulves, buljono kubelius ir viską užvirkite. Uždengę puodą sriubą palikite 10 min. pavirti. Supilkite kukurūzus su ..

Recepto vertinimas: 0

Porų sriuba

Porus isvalyti, nupjauti lapus, o baltąją dalį smulkiai supjaustome. Bulvės apskutamos ir taip pat smulkiai supjaustomos. Keptuvėje islydyti sviestą ir jame pakepinti porus. Puode užvirti 1 l vandens ir į verdanti vandenį supilti pakepintus porus, sudėti bulves, pasūdyti ir virti, kol sum..

Recepto vertinimas: 5

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis. Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubeni ir užpilamas grybų p..

Recepto vertinimas: 3