BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/80
Rūgštynių sriuba su grietine
Rūgštynes perrenkame, nuplauname, nulaužome kotelius, smulkiai supjaustome ir dedame į verdantį vandenį. Suberiame smulkiai supjaustytą svogūną pasūdome, įberiame cukraus Verdame 5 min. atidengtame puode. Kiaušinių trynius išsukame, maišydami užplikome truputį atvėsintu rūgštyn..
Recepto vertinimas:
Bulves supjaustyti griežinÄ—liais ir apvirti pasÅ«dytame vandenyje, iÅ¡trinti pro sietelį ir praskiesti nuoviru. SudÄ—ti grÅ«stÄ… ÄesnakÄ… ir užvirinti. Supilti pieno ir trynio plakinį su žalumynais. Ä® lÄ—kÅ¡tes padÄ—ti padžiovintos duonos ir užpilti paruoÅ¡ta sriuba. ..
Recepto vertinimas:
Paruosti grybai ir susmulkintos prieskonines darzoves patroskinamos svieste. Virti burokeliai sutarkuojami. Bulves supjaustomos kubeliais ir isverdamos sultinyje. Paskui i sultini sudedami visi produktai, supilami miltai, sumaisyti su trupuciu salto skyscio, ir viskas verdama dar 10 min. Barsciai pa..
Recepto vertinimas:
Bulvinės saulėgrąžos pomidorų tyrėje
Pomidorus sumalti arba susmulkinti plakikliu ir perkosti per tinkleli, kad atsiskirtu seklos. Perkostas pomidoru sultis virti ant nedideles ugnies, kol isgaruos 1/3 skyscio. Tuomet sudeti nurodytus prieskonius bei acta. Bulviniu saulegrazu stiebagumbius plikyti verdanciame vandenyje 4-5 min. Tuomet ..
Recepto vertinimas:
Nuskustas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti mėsmale sumaltas virtas bulves, miltus, kiaušinį ir druską, paruošti masę (turėtų būti pakankamai minkšta). Kepimo skardą ištepti taukais, uždėti ploną bulvių masės sluoksnį, pabarstyti sūriu, apipilti lydytais taukais, įdėti į..
Recepto vertinimas:
Kietai išvirtus kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Ant kiekvieno jų dėkite po žieduku susuktos kilkės. Į ratuko vidurį dėkite šiek tiek majonezo ir žalumynų kuokštelį. Tinka su karštomis bulvėmis. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Nuskustas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti mėsmale sumaltas virtas bulves, miltus, kiaušinį ir druską, paruošti masę (turėtų būti pakankamai minkšta). Kepimo skardą ištepti taukais, uždėti ploną bulvių masės sluoksnį, pabarstyti sūriu, apipilti lydytais taukais, įdėti į..
Recepto vertinimas:
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saliero stiebus supjaustykite griežinÄ—liais. Žuvį isdarinÄ—kite ir pasmulkinkite. Isplakite grietinÄ—lÄ™, įpilkite acto, citrinos sulÄių. Pagardinkite pipir..
Recepto vertinimas:
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saliero stiebus supjaustykite griežinÄ—liais. Žuvį isdarinÄ—kite ir pasmulkinkite. Isplakite grietinÄ—lÄ™, įpilkite acto, citrinos sulÄių. Pagardinkite pipir..
Recepto vertinimas:
PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMIS
Paruosti pora sauju zalumynu: kiaulpieniu, dilgeliu, rugstyniu, petrazoliu, krapu, gelsviu lapu. Prie ju prideti supjaustytus du kietai virtus kiausinius, svoguna. Sia mase uzpilti padazu, paruostu is stiklines kefyro su trupuciu valgomosios druskos, pipirais, puses citrinos sultimis ir susmulkinta ..
Recepto vertinimas:
Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti svieste. Pridėti miltų, įpilti mėsos sultinį ir paruošti gana tirštą padažą. Bulves išvirti su lupenomis, dar šiltas nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir suberti į padažą. Įdėti druskos, daug pipirų, ir 5 minutes pak..
Recepto vertinimas:
Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais ir truputį apkepinti svieste. Pridėti miltų, įpilti mėsos sultinį ir paruošti gana tirštą padažą. Bulves išvirti su lupenomis, dar šiltas nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir suberti į padažą. Įdėti druskos, daug pipirų, ir 5 minutes pak..
Recepto vertinimas:
Bulves, vistiena sumalame ir sumaisome su kiausiniu plakiniu, druska, prieskoniais. Miltu beriame tiek, kad tesla galima butu formuoti. Pirma is teslos padarome ritinelius. Juos suplojame ir supjaustome rombais. Svilbikus kepame aliejuje ant nedideles ugnies. Patiekiame su tirpintu sviestu ar grieti..
Recepto vertinimas:
Keptuvėje ištirpinti sviestą, ir sudėti smulkintas bulves, pakepinti. Įmušti kiaušinius, pabarstyti druska, krapais ir pakepti, kol iškepa kiaušiniai. Baigus kepti nuimti nuo ugnies, įdėti šaukštą grietinės ir išmaišius dėti į lėkštę. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
MÄ—sÄ… prismaigstyti laÅ¡inukų, įtrinti druska, palaikyti 30 minuÄių ir kepti svieste. Apkepus, perdÄ—ti kepti į orkaitÄ™ ir kepti 40 minuÄių. MÄ—sÄ… pagardinti grietinÄ—le ir patiekti su bulvÄ—mis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Keptuvėje ištirpinti sviestą, ir sudėti smulkintas bulves, pakepinti. Įmušti kiaušinius, pabarstyti druska, krapais ir pakepti, kol iškepa kiaušiniai. Baigus kepti nuimti nuo ugnies, įdėti šaukštą grietinės ir išmaišius dėti į lėkštę. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjaustyti svogūnus, druską, viską uždengti ir troškinti 5-10 min. Patiekiant užbarstyti krapų ar petražolių susmulkintų lapelių. Skanu valgyti su ..
Recepto vertinimas:
Bulvės išverdamos, nusunkiamos, ant jų uždedamas sviestas, supilamas sultinys, užbarstoma petražolių ar krapų lapelių, uždengiama, gerai sukratoma ir užvirinama. Tiekiama su virta jautiena...
Recepto vertinimas:
Bulvės išverdamos, nusunkiamos, ant jų uždedamas sviestas, supilamas sultinys, užbarstoma petražolių ar krapų lapelių, uždengiama, gerai sukratoma ir užvirinama. Tiekiama su virta jautiena...
Recepto vertinimas:
Kepti liežuvio griežinėliai
Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos. Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkš..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos farsa sumaisome su batonu, su tryniu isplaktu kiausiniu, krakmolu, prieskoniais ir druska. Idarui sukapojame riesutus ir sumaisome su isplaktu baltymu. Is farso formuojame maltinius i ju vidu idedami po sauksta idaro. Maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda, ipilame 1 stikline vanden..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, įberkite mairūnų, pasūdykite. Žiedinius kopūstus išskirstykite žiedeliais, 5minutes pavirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite. Į gerai riebalais išteptą skardą sudėkite pusę bulvių masės, ant jos – išvirtus žiedinius kopūs..
Recepto vertinimas:
Bulvės ir svogūnai supjaustomi griežinėliais, grybai - juostelėmis, įpilamas šaukštas grietinės, sumaišoma ir sudedama į salotinę. Viršus užpilamas likusia grietine, apibarstoma susmulkintais svogūnų laiškais. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, įberkite mairūnų, pasūdykite. Žiedinius kopūstus išskirstykite žiedeliais, 5minutes pavirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite. Į gerai riebalais išteptą skardą sudėkite pusę bulvių masės, ant jos – išvirtus žiedinius kopūs..
Recepto vertinimas: