BulvÄ—s, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/8

TroÅ¡kinta kiauliena garstyÄių ir grybų padaže

Supjaustykite mÄ—sÄ… nemažais gabaliukais ir pakepinkite Å¡iek tiek su svogÅ«nais. Po to sudÄ—kite į puodÄ…, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mÄ—sÄ…, įdÄ—kite kelias skilteles peiliu suspausto Äesnako, pora Å¡aukÅ¡tų majonezo, pora lauro lapelių, Å¡aukÅ¡tÄ… garstyÄių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Netikras zuikis

Smulkiai sutarkuojame bulves. Susidariusį skystį nupilame. Mažais kubeliais supjaustome morkas ir svogūną. Pakepiname. Kubeliais supjaustome lašinukus. Į faršą sudedame pakepintas daržoves (be aliejaus), sutarkuotas bulves, supjaustytus lašinukus, įmušame kiaušinius, įberiame mi..

Recepto vertinimas: 0

Konservuota cukinijų ir paprikų mišrainė (Ramunės)

Cukinijas nulupti, iÅ¡imti sÄ—klas, supjaustyti gabalÄ—liais, paprikas iÅ¡valyti ir susmulkinti. Paprikas, actÄ…, aliejų, cukrų, druskÄ… sudÄ—ti ir virti 10 minuÄių, tada sudÄ—ti paprikÄ… ir pomidorų padažą ir dar pavirti 10-15 minuÄių. KarÅ¡tÄ… sudedam į stiklainius, užsukam ir lau..

Recepto vertinimas: 4

Pusmarškonė košė

Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supilamas karštas pienas, suberiami miltai (geriau ruginiai) ir maišant dar pavirinama, kol pranyks miltų kvapas, pasūdoma. Lašinukai smulkiai supjaustomi, paspirginami, sudedamas smulkiai..

Recepto vertinimas: 4

Brokolių sriuba

Porus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Į verdantį mėsos sultinį sudėti kvadratėliais supjaustytas bulves, griežinėliais supjaustytą morką ir juos apvirti. Tuomet sudėti brokolius, kvadratėliais supjaustytą salierą ir apkepintus porus. Baigiant virti sudėti nuluptus ..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios bulvytės

Atskirai sutarkuok baltus sausainius ir rudus sausainius. Tada varškę padalink į dvi dalis ir įdėk pusę į rudus sausainius, o kitą į baltus ir gerai išmaišyk. Ką gi, turime baltos masės gabalą ir rudos, tai paimame po šaukštelį abejų spalvų tešlos ir su delniukais suformuojame ..

Recepto vertinimas: 5

Saldžios bulvytės

Atskirai sutarkuok baltus sausainius ir rudus sausainius. Tada varškę padalink į dvi dalis ir įdėk pusę į rudus sausainius, o kitą į baltus ir gerai išmaišyk. Ką gi, turime baltos masės gabalą ir rudos, tai paimame po šaukštelį abejų spalvų tešlos ir su delniukais suformuojame ..

Recepto vertinimas: 5

Nicos salotos su tunu ir anÄiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiški cepelinai

Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iрmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį ..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiški cepelinai

Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iрmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai

Bulves nuskusti, jas sutarkuoti ipilti druskos ir pipiru, tada ideti vegetos, ideti miltus, kiausinius. Viska ismaisyti ir kepti...

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai

Bulves nuskusti, jas sutarkuoti ipilti druskos ir pipiru, tada ideti vegetos, ideti miltus, kiausinius. Viska ismaisyti ir kepti...

Recepto vertinimas: 4

Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)

Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite bulves, žiedeliais – svogūnus. Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberk..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)

Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite bulves, žiedeliais – svogūnus. Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberk..

Recepto vertinimas: 5

Švediški kotletai (Ramunės) (foto)

Faršą paruoÅ¡ti įprastai. SudÄ—ti per smulkesnÄ— tarkÄ… sutarkuotÄ… bulvÄ™ ir burokÄ—lius, kubeliais supjaustytÄ… svogÅ«nÄ…. KrauopÅ¡Äiai iÅ¡maiÅ¡yti. Formuoti kotletus, juos apvolioti džiÅ«vÄ—siuose ir kepti keptuvÄ—je. Garnyrui labai tinka raugintų kopÅ«stų salotos ir žalieji žirnel..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių apkepas su rūkyta lašiša

Bulves nuplauti, nuskusti ir supjaustyti plonais griežinÄ—liais. LaÅ¡išą supjaustyti gabaliukais, sudÄ—ti sluoksniais su bulvÄ—mis į riebalais iÅ¡teptÄ… kepimo formÄ…. GrietinÄ—lÄ™ iÅ¡plakti. JÄ… sumaiÅ¡yti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Šį padažą užpilti ant bulviÅ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių apkepas su rūkyta lašiša

Bulves nuplauti, nuskusti ir supjaustyti plonais griežinÄ—liais. LaÅ¡išą supjaustyti gabaliukais, sudÄ—ti sluoksniais su bulvÄ—mis į riebalais iÅ¡teptÄ… kepimo formÄ…. GrietinÄ—lÄ™ iÅ¡plakti. JÄ… sumaiÅ¡yti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Šį padažą užpilti ant bulviÅ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena su daržovėmis

Jautieną užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą. Miltus pakepinkite svieste ir supilkite ant mėsos, taip pat supilkite pomidorų tyrę ir užvirinkite. Tada sudėkite apkepintas bulves ir daržoves. Prieskonius suriškite į vandeniui laidų maišelį ir įdėkite į troškinį ir viską ..

Recepto vertinimas: 0

Å¡altibarÅ¡Äiai

Ä® didesnį dubenį supilame marinuotus burokÄ—lius, suberiame nuluptus, smulkiai supjaustytus agurkus, sukapotus svogÅ«nų laiÅ¡kus, krapus. Užpilame kefyru, pasÅ«dome, suberiame smulkiai supjaustytus kietai virtus kiauÅ¡inius ir iÅ¡maiÅ¡ome. PrieÅ¡ tiekdami į stalÄ…, Å¡altibarÅ¡Äius 1 valandÄ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai vÄ—darai

Nuskustos bulvÄ—s sutarkuojamos. LaÅ¡iniukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogÅ«nais. Jais užpilamos paruoÅ¡tos bulvÄ—s, suberiamas mairÅ«nas, pasÅ«doma. Viskas gerai sumaiÅ¡oma. Žarnos gerai iÅ¡valomos, iÅ¡trinamos druska ir kapotu Äesnaku, iÅ¡plaunamos ir nekietai pr..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai vÄ—darai

Nuskustos bulvÄ—s sutarkuojamos. LaÅ¡iniukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogÅ«nais. Jais užpilamos paruoÅ¡tos bulvÄ—s, suberiamas mairÅ«nas, pasÅ«doma. Viskas gerai sumaiÅ¡oma. Žarnos gerai iÅ¡valomos, iÅ¡trinamos druska ir kapotu Äesnaku, iÅ¡plaunamos ir nekietai pr..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Mesa ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkinta cesnaka, imuskite kiausini, pasudykite ir iberkite pipiru. Viska gerai ismaisykite. Is paruostos mases padarykite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite karstuose riebaluose. Pries patiekdami dar karta pabarstykite druska, pipi..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis su varške

Nuskustos bulvÄ—s sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdanÄiu pienu, supilami paspirginti laÅ¡inukai, pasÅ«domÄ…, viskas gerai sumaiÅ¡oma. VarÅ¡kÄ— sumalama mÄ—samale arba gerai iÅ¡trinama, supilama grietinÄ—, suberiamas peletrÅ«nas, įmuÅ¡ami kiauÅ¡iniai, įberiama truputis cukraus ir drus..

Recepto vertinimas: 3