Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/70

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su žuvimi

Nuvalyta zuvi supjaustyti nemazais gabalais, pasudyti, papipirinti ir palikti pastoveti saldytuve, bulves sutarkuoti kaip blynams bulviniams, imusti kiausini, ideti pipiru, druskos, miltu arba manu kruopu. Tada i ikaitinta keptuve su aliejumi dedate gera sauksta bulviu tarkiu, ant jos gabaliuka zuvi..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su žuvimi

Nuvalyta zuvi supjaustyti nemazais gabalais, pasudyti, papipirinti ir palikti pastoveti saldytuve, bulves sutarkuoti kaip blynams bulviniams, imusti kiausini, ideti pipiru, druskos, miltu arba manu kruopu. Tada i ikaitinta keptuve su aliejumi dedate gera sauksta bulviu tarkiu, ant jos gabaliuka zuvi..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs virtų bulvių sklindžiai

Bulvės sumalamos mėsmale, supilamas pienas, suberiami miltai, sudedami 3 kiaušinių tryniai. Viskas gerai sumaišoma. Baltymai gerai išplakami, sudedami į paruoštas bulves ir įkaitintuose riebaluose keptuvėje kepami sklindžiai. Iškepę užpilami tirpintu sviestu, užbarstomi cukrumi su c..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su grikiais

Grikių kruopas perliejame verdančiu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaišomas su grikiais ir smulkintu svogūnų, įberiame druskos, juodųjų pipirų. Iš masės formuojame storokus volelius, suvyniojame į marlę kaip vyniotinius, apsukame siūlu, galus užrišame. Deda..

Recepto vertinimas: 5

Bombėjaus bulvės

Bulves nuskusti ir susmulkinti, į keptuvę (puodą) pilti aliejų. Tada sudėti prieskonius ir pakepinti buves 2 minutes, užpilti sūltinio tiek kad apsemtų, ir troškinti 30 minučių ant vidutinės liepsnos. Po to sudėti pomidorus ir petražoles ir troškinti kol pomidorai suminkštės. Patiek..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška brokolių sriuba

Supjaustytas bulves, morkas, brokolius išvirti vandenyje. Baigiant virti, sudėti žirnelius, supilti pieną, užvirinti ir pasūdyti. Patiekiat įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs virtų bulvių sklindžiai

Bulvės sumalamos mėsmale, supilamas pienas, suberiami miltai, sudedami 3 kiaušinių tryniai. Viskas gerai sumaišoma. Baltymai gerai išplakami, sudedami į paruoštas bulves ir įkaitintuose riebaluose keptuvėje kepami sklindžiai. Iškepę užpilami tirpintu sviestu, užbarstomi cukrumi su c..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su lašiniais

Žuvį padalinti į porcijas, pašlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti 30 min. Po to, ant kiekvieno žuvies gabalėlio (pabarstyto druska ir pipirais) uždėti griežinėlį svogūno, apvynioti lašinių riekele, sudėti į keptuvę ir kepti su likusiais svogūnais. Patiekti su bulvėmis ir dar..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštint..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su grikiais

Grikių kruopas perliejame verdančiu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaišomas su grikiais ir smulkintu svogūnų, įberiame druskos, juodųjų pipirų. Iš masės formuojame storokus volelius, suvyniojame į marlę kaip vyniotinius, apsukame siūlu, galus užrišame. Deda..

Recepto vertinimas: 5

Bombėjaus bulvės

Bulves nuskusti ir susmulkinti, į keptuvę (puodą) pilti aliejų. Tada sudėti prieskonius ir pakepinti buves 2 minutes, užpilti sūltinio tiek kad apsemtų, ir troškinti 30 minučių ant vidutinės liepsnos. Po to sudėti pomidorus ir petražoles ir troškinti kol pomidorai suminkštės. Patiek..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės širdelės

Iš skaldytų kukurūzų kruopų, cukraus ir pieno išverdame košę. Jei reikia, galima įpilti truputį vandens. Virtas bulves sumalame. Į jas sudedame kukurūzų košę, sviestą (arba margariną), įmušame kiaušinį. Miltų beriame tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti. Išminkome teš..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės širdelės

Iš skaldytų kukurūzų kruopų, cukraus ir pieno išverdame košę. Jei reikia, galima įpilti truputį vandens. Virtas bulves sumalame. Į jas sudedame kukurūzų košę, sviestą (arba margariną), įmušame kiaušinį. Miltų beriame tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti. Išminkome teš..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles ir ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėliais. Kilkės susmulkinti ir sumaišyti su tarkuota citrinos žievele, supjaustytais petražolių lapeliais ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą, įdėti ją į sandariai uždaromą indą arba į..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnai su ryžiais

Svogūnus nulupti, nupjauti viršų, išskobti vidų, nuplikinti verdančiu vandeniu, pasūdyti. Išimtą svogūnų vidų supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Ryžius perpilti verdančiu vandeniu, užpilti pienu ir išvirti. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti ir sudėti į ryžius. Sudėti pake..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)

Išvirtas bulves sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, truputį druskos, išminkyti tešlą. Obuolius nulupti, supjaustyti kiekvieną į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, apšlakstyti citrinos sultimis. Formuoti iš bulvių tešlos kukulius, į kiekvieną įdedant po obuolio skiltelę. Ge..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis, įdarytas kepenėlėmis (Ramunės)

Kepenėles troškinti 5 - 7 minutes. Susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir kapoti, kol pasidarys vientisa masė. Upėtakiui išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), papipirinti, trupučiuką druskytės. Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su kumpiu

Bulves sumalti ir suminkyti su miltais, riebalais, rūgusiu pienu, tryniais ir druska. Baigiant minkyti įmaisyti isplaktus baltymus. Teslą iskočioti ant riebalais istepto pergamentinio popieriaus ir įdėti į skardą. Kepti, kol gražiai aprausvės. Kumpį smulkiai supjaustyti ir sumaisyti su pa..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupų užkandis

Pupos išmirkomos, išverdamos pasūdytame vandenyje. Atvėsusios nulupamos ir supjaustomos. Bulvės ir morkos išverdamos, ataušinus supjaustomos kubiukais. Svogūnas sukapojamas ir pakepinamas aliejuje. Jei agurkas raugintas, supjausčius kvadratėliais, nuspaudžiamas skystis. Pasūdoma, suded..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su kumpiu

Bulves sumalti ir suminkyti su miltais, riebalais, rūgusiu pienu, tryniais ir druska. Baigiant minkyti įmaisyti isplaktus baltymus. Teslą iskočioti ant riebalais istepto pergamentinio popieriaus ir įdėti į skardą. Kepti, kol gražiai aprausvės. Kumpį smulkiai supjaustyti ir sumaisyti su pa..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba – tyrė “ Solferino ”

Is 200 g virtų bulvių padaryti tyrę ir sumaisyti su pomidorų tyre. Sį tyrių misinį užpilti sultiniu. Likusias bulves ir morkas supjaustyti rutuliukais ir sudėti į sriubą. Virti 15 - 20 min. Isvirusią sriubą uždaryti grietinėle, sudėti trynius, sviestą, įberti petražolių. Valgyti ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupų užkandis

Pupos išmirkomos, išverdamos pasūdytame vandenyje. Atvėsusios nulupamos ir supjaustomos. Bulvės ir morkos išverdamos, ataušinus supjaustomos kubiukais. Svogūnas sukapojamas ir pakepinamas aliejuje. Jei agurkas raugintas, supjausčius kvadratėliais, nuspaudžiamas skystis. Pasūdoma, suded..

Recepto vertinimas: 0