Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/64

Žemaitiškas avienos kepsnys

Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgštintame vandenyje — marinate). Ma- rinuota mėsa nusausinama, įvyniojama į drobę, iš visų pusių pamušama, prismaigstoma česnako skiltelių ir paviršius dar įtrinamas sugrustu su druska čes..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų apkepas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min. paverdamos. Paskui išgriebiamos kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai nakčiai pamerkiami. Rytojaus dieną grybai išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi grieži..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta morkų sriuba

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode istirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroskinkite, tuomet į puodą sudėkite susmulkintas saknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 11 vandens, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite ir virkit..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir grybų apkepas

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min. paverdamos. Paskui išgriebiamos kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai nakčiai pamerkiami. Rytojaus dieną grybai išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi grieži..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai II

Mėsą nuplauti, supjaustyti piršto storumo riekelėmis, išmušti, pasūdyti. Lašinukus ar rūkytą mėsą labai smulkiai sumalti mėsmale ir pakepinti su svogūnais bei petražolėmis. Mėsos riekeles aptepti įdaru, susukti ir persmeigti mediniais pagaliukais. Suktinukus apvolioti miltuose, i..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruoštos bulvės, suberiamas mairūnas, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska ir sukapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai ..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis

Sudėkite šparagines pupeles į didelį kiekį pasūdyto vandens ir pavirkite 3-4 minutes, kad liktų apykietės. Nukoškite ir padėkite šalia. Lakštinius sudėkite į didelį kiekį verdančio pasūdyto vandens ir virkite 5 minutes. Ten pat sudėkite bulves ir virkite dar 7-8 minutes, kol..

Recepto vertinimas: 4

Serbentų padaže troškinta jautiena

Mėsą išmušti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, įdėti garstyčių, įpilti vandens ir patroškinti. Tada įdėti grietinėlės, miltus, uogienės ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruoštos bulvės, suberiamas mairūnas, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska ir sukapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai ..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis

Sudėkite šparagines pupeles į didelį kiekį pasūdyto vandens ir pavirkite 3-4 minutes, kad liktų apykietės. Nukoškite ir padėkite šalia. Lakštinius sudėkite į didelį kiekį verdančio pasūdyto vandens ir virkite 5 minutes. Ten pat sudėkite bulves ir virkite dar 7-8 minutes, kol..

Recepto vertinimas: 4

Raudona bulvių sriuba

Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais ir pertrinkite per kiaurasamtį. Pusėje stiklinės šalto vandens išplakite miltus ir supilkite į verdantį sultinį. Supilkite pertrintą bulvių ir pomidorų tyrę. Užvirinkite. Prieš valgant užbarstykite susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės studentiškai

Bulvės nuplaunamos, nuskutamos, sutarkuojamos per burokinę tarką. Svogūną smulkiai sukapojame. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir sudedame sutarkuotas bulves. Laikas nuo laiko pamaišome , kad apkeptų iš visų pusių. Į kepimo pabaigą apibarstome smulkiai kappotu svogūnu, drus..

Recepto vertinimas: 0

Raudona bulvių sriuba

Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais ir pertrinkite per kiaurasamtį. Pusėje stiklinės šalto vandens išplakite miltus ir supilkite į verdantį sultinį. Supilkite pertrintą bulvių ir pomidorų tyrę. Užvirinkite. Prieš valgant užbarstykite susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su daržovėmis

Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30 – 40 minučių. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės studentiškai

Bulvės nuplaunamos, nuskutamos, sutarkuojamos per burokinę tarką. Svogūną smulkiai sukapojame. Įkaitiname aliejų keptuvėje ir sudedame sutarkuotas bulves. Laikas nuo laiko pamaišome , kad apkeptų iš visų pusių. Į kepimo pabaigą apibarstome smulkiai kappotu svogūnu, drus..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su daržovėmis

Grybus ir prieskonines daržoves supjaustyti šiaudeliais ir patroškinti riebaluose. Griežtį, kopūstus, morką supjaustyti šiaudeliais ir sudėti į verdantį sultinį arba vandenį. Kai daržovės apvirs, į sultinį sudėti su prieskoninėmis daržovėmis troškintus grybus, pjaustytą obuol..

Recepto vertinimas: 0

Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys

Soją pavirti sultinyje, ir palikti. Šparagines pupeles sudėti į keptuvę, įpilti truputį aliejaus ir vandens, uždengti ir troškinti. Kai pupelės pradės minkštėti, sudėti į keptuvę susunktus sojos kūbelius. Pabarstyti prieskoniais ir viską dar troškinti. Kai viskas suminkštės, į..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su žalumynais

Mesą supjaustyti, pavolioti miltuose, žalumynuose, prieskoniuose ir sudėti į prikaistuvį su aliejumi. Pakepinti. Mėsai aprudus, ją išimti. Sultinį užpilti vandeniu ir palaikyti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti svogūną ir 10 minučių kepinti. Paskui sudėti mėsą, supilti sultinį ir nu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, prismaigstyta grybų

Žuvis nuvalyti, išimti vidurius. Aštriu peiliu daugelyje vietų įpjauti minkštimą ir įpjovas prismaigstyti grybų, supjaustytų pailgais gabalėliais. Žuvis iš viršaus ir vidaus apibarstyti druska ir pašlakstyti rūgščiomis sultimis. Likusius grybus sukimšti į žuvų vidų. Žuvis su..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti smulkiai pjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti kol bulvės suminkštės. Dilgelės nuplauti, perlieti verdančiu vandeniu ir dėti į sriubą. Pavirti 5 minutes, įberti druskos, pipirų. Sutrinti...

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu

Blynukams sumalame bulves, sumaisome su kiausiniais, druska bei miltais. Formuojame blynukus ir kepame aliejuje. Padazui isverdame voveraites ir kartu su kubeliais supjaustytais svogunais pakepiname svieste. Kepdami imaisome miltus ir po truputi supilame piena. Imaisome grietine, druska, pipirus ir ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su kruopomis

Paruoštus grybus ir svogūnus supjaustyti gabaliukais ir patroškinti ant sviesto. Nuplauktas kruopas apvirti sultinyje ir sudėjus supjaustytas bulves ir grybus dar pavirti. Baigiant virti sudėti pjaustytą pomidorą, prieskonius ir dar pavirti. Paskui užbalinti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu

Blynukams sumalame bulves, sumaisome su kiausiniais, druska bei miltais. Formuojame blynukus ir kepame aliejuje. Padazui isverdame voveraites ir kartu su kubeliais supjaustytais svogunais pakepiname svieste. Kepdami imaisome miltus ir po truputi supilame piena. Imaisome grietine, druska, pipirus ir ..

Recepto vertinimas: 0

DIETINĖ DILGELIŲ SRIUBA

Bulvių košę praskiesti karštu pienu, pridėti avižinių dribsnių nuoviro, dilgėlių miltelių, druskos, užvirinti. Sriubą paduoti į stalą su džiūvėsiais...

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ, SVOGŪNŲ IR SŪRIO APKEPAS

Bulves nulupus plonai supjaustyti. Svogunus apkepti. Forma istepti riebalais. Deti puse bulviu su svogunais. Pabarstyti prieskoniais ir uzdeti tarkuota suri. Vel sluoksni bulviu su svogunais, juos apibarstyti prieskoniais. Uzdeti sviesta. Piena suplakti su grietinele ir uzpilti. Kepti apie valanda. ..

Recepto vertinimas: 0