Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/53

Bulvių ir mėsos vyniotinis

Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis. Atvėsinti, sumalti. Paruošti įdarą. Mėsą permalti kartu su pakepintais aliejuje, smulkintais svogūnais, įberti pipirų, druskos. Ant medinės lentos išminkyti bulvių masę su kiaušiniais, miltais, druska (kaip "žemaičiams.) Tešlą..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame ke..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su krienais

Lydekas išdaryti, sudėti į sūdytą, papipirintą, verdantį vandenį. Bulves supjaustyti ir sudėti į virti prie lydekų. Sutarkuoti krienus. Kai žuvis ir bulvės bus išvirusios, neišgaravusį sultinį nupilti į atskirą indą, o bulves ir lydekas perkelti į kitą (gilią emaliuotą keptu..

Recepto vertinimas: 0

Auksinės keptos bulvytės

Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežinėliais (kaip patogiau). Įkaitinkite keptuvėje aliejų, į jį suberkite prieskonius ir pakaitinkite 30-40 sekundžių. Suberkite supjaustytas bulves ir kepkite vartydami medine mentele kol gražiai apskrus. Gerai iškep..

Recepto vertinimas: 0

Auksinės keptos bulvytės

Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežinėliais (kaip patogiau). Įkaitinkite keptuvėje aliejų, į jį suberkite prieskonius ir pakaitinkite 30-40 sekundžių. Suberkite supjaustytas bulves ir kepkite vartydami medine mentele kol gražiai apskrus. Gerai iškep..

Recepto vertinimas: 0

Olandiška daržovių košė su jautiena

Mėsą virkite 1 litre vandens ant silpnos ugnies 1,5 valandos. Tada sudėkite nuskustas ir mažais gabaliukais supjaustytas morkas. Po 15 minučių sudėkite nuluptus, griežinėliais supjaustytus svogūnus, nuluptas ir į 4 dalis supjaustytas bulves, sudėkite riebalus. Viską virkite dar 3..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ MIŠRAINĖ

Bulves isvirti su lupenomis ir supjaustyti kubeliais. Agurkus ir obuolius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Svogunus supjaustyti kuo smulkiau. Ruosiant padaza visus produktus maisyti is eiles, kol gausime vientisa mase. Uzpilti padaza ant darzoviu ir viska gerai ismaisyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Triguba žuvienė

Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos dedame pagal skonį. Išvirusią žuvį išmetame. Sultinį perkošiame per tankų sietelį. Į sultinį sudedame gerai išvalytos 0,5 kg žuvies gab..

Recepto vertinimas: 0

Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais

Žuvį išvirkite, ataušinkite tame pačiame vandenyje, kuriame išvirė. Išimkite, gerai nuvarvinkite. Paimkite pailgą pusdubenį, viename jo šone krūvelėmis sukraukite virtas, smulkintas morkas, bulves, taip pat agurkus ir pomidorus, kitame šone – žuvį. Papuoškite kapotais žalumynais,..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ MALTINUKAI

Kopusta supjaustyti stambiais gabalais, isvirti pasudytame vandenyje. Istraukus nuvarvinti vandeni, sumalti mesmale ir nuspausti skysti (kaip ruosiant cepelinus nusunkiamos tarkuotos bulves). Suberti virtus ryzius, pabarstyti druskos, pipiru, supilti dziuveselius, imusti kiausini ir isminkyti. Sufor..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ MIŠRAINĖ

Bulves isvirti su lupenomis ir supjaustyti kubeliais. Agurkus ir obuolius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Svogunus supjaustyti kuo smulkiau. Ruosiant padaza visus produktus maisyti is eiles, kol gausime vientisa mase. Uzpilti padaza ant darzoviu ir viska gerai ismaisyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinia blynai su riešutais ir razinomis

Bulves sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską išmaišyti. Kepti karštame aliejuje. Prie šių blynų tinka obuolių arba slyvų džemas. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min. Patiekite ant popierine ser..

Recepto vertinimas: 1

Bulvinia blynai su riešutais ir razinomis

Bulves sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską išmaišyti. Kepti karštame aliejuje. Prie šių blynų tinka obuolių arba slyvų džemas. ..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEICARIŠKOS SALOTOS

Bulves gerai nuplauk ir virk su lupenomis 20 min. Svoguna supjaustik plonais griezineliais.Nulupk desra, ja taip pat supjaustyk plonais griezineliais. Pasildyk sultini, suri supjaustyk pailgais gabaleliais. Bulves nusunk, nulupk, supjaustyk gabaleliais, uzpilk sultiniu. Truputi atvesink, supilk vyno..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų plokštainis

Kiaušiniai ir cukrus plakami, įstačius indą į karštą vandenį, kol virs putomis. Plakant ataušinama, supilamas šiltas tirpintas sviestas, grietinė, prieskoniai, rūgščiame vandenyje ištirpyta soda, beriami miltai ir išmaišoma. Tešla turi būti tokio tirštumo kaip bulviniams blynam..

Recepto vertinimas: 3

Tarta su dešra

Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalome, minkštimą supjaustome smulkiai. Dešrą supjaustome griežinėliais, svogūną - žiedais. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame bulves, svogūnus ir, nustatę vidutinę kaitrą, pr..

Recepto vertinimas: 0

Rūkyto sūrio sriuba (Lauros)

Ä® puodą įdedame supjaustytas kubeliais bulves,užpilame vandeniu ir verdame iki pusiau gatavumo, poto įmetame kubelį grybų sultinio(maggi), sutarkuotas ant vidutinės tarkos morkas ir supjaustytus pievagrybius. Verdame apie 5 minutes ir suberiame tarkuotą sÅ«rį. MaiÅ¡ydami paverdame kol sÅ..

Recepto vertinimas: 5

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta kavos padaže

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supkaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po to nusunkiame. Pievagrybius nuplauname ir supjaustome. Veršieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome taip, kad prie kiekvieno gabalo liktų po kaulą. Pabarstome druska, pipirais ir miltais. Apkepiname įkaitintuose ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių salotos su raudonu vynu

Virtas bulves, salierus ir obuolius supjaustykite gabaliukais, užpilkite karštu sultiniu ir palaikykite. Puodelyje sumaišykite vyną, aliejų, actą, cukrų, druską, pipirus, trynį. Viską gerai išplakite, pridėkite susmulkintų svogūnų ir užpilkite ant salotų. ..

Recepto vertinimas: 0

Porų ir bulvių kroketai

Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 -3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos su raudonu vynu

Virtas bulves, salierus ir obuolius supjaustykite gabaliukais, užpilkite karštu sultiniu ir palaikykite. Puodelyje sumaišykite vyną, aliejų, actą, cukrų, druską, pipirus, trynį. Viską gerai išplakite, pridėkite susmulkintų svogūnų ir užpilkite ant salotų. ..

Recepto vertinimas: 0