Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/47

Blynai su sojos faršu

Bulves sutarkuokite , įmuÅ¡kite kiauÅ¡inį , suberkite miltus , prieskonius ir druską.IÅ¡mirkytą sojos faršą apkepkite su smulkiai supjaustytu svogÅ«nu ie sudėkite į tarkius.IÅ¡maiÅ¡ykite ir kepkite kaip bulvinius blynus.  ..

Recepto vertinimas: 4

Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: pirmiausia sudėti morkas, po to kopūstą, bulves, veliau – salierus. Kai daržovės išvirs, užbalinti pienu, pasūdyti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis pagardinant sūriu

Bulves išvirti, sugrūsti, įdėti sviestą, išmaišytą su kiaušinių tryniais, sūriu, grietine, druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Kepimo skardą ištepti sviestu, pabarstyti maltais džiūvėsėliais, sudėti bulvių masę. Kepti vidutiniškai įkai..

Recepto vertinimas: 0

STRĖVOS SUKTINIS

Mesa ismusama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas idaras.Idaras: ismirkyti grybai isverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogunais. Atsaldytas idaras sumaisomas su sviestu ir is jo formuojamas volelis. Sudejus idara, mesa suvyniojama voleliu ir pamirkoma i ki..

Recepto vertinimas: 0

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai blyneliai

Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmaišyti citrinos sunką ir prieskonius. Išplakti kiaušinius, suberti persijotus miltus ir viską sumaišyti. Jei per skysta, galima įpilti šaukštą džiūvėsėlių. Aliejų gerai įkaitinti keptuvėje ir šaukštu dėti mažus t..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blyneliai

Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmaišyti citrinos sunką ir prieskonius. Išplakti kiaušinius, suberti persijotus miltus ir viską sumaišyti. Jei per skysta, galima įpilti šaukštą džiūvėsėlių. Aliejų gerai įkaitinti keptuvėje ir šaukštu dėti mažus t..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos filė ir daržovių paketėliai

Iš anksto pavirkite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atšaldykite. Padėkite kiekvieną viščiuko krūtinėlę ant 50 cm kvadratinės storesnės folijos. Padalinkite bulves, cukiniją, morkas, grybus ir svogūną į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite drus..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Mėsą išminkyti, apšlakstyti citrinų sultimis, įtrinti druska, pipirais, mairūnu ir česnaku. Palikti valandai vėsioje vietoje. Vėliau padaryti iš jos norimą formą, aprišti siūlais ir kepti taukuose kol apskrus. Tuomet perdėti į puodą, šiek tiek apšlakstyti sultimis ir uždengus ..

Recepto vertinimas: 0

PORŲ SRIUBA

Porus isvalyti, nupjauti lapus, o baltaja dali smulkiai supjaustome. Bulves apskutamos ir taip pat smulkiai supjaustomos. Keptuveje islydyti sviesta ir jame pakepinti porus. Puode uzvirti 1 l vandens ir i verdanti vandeni supilti pakepintus porus, sudeti bulves, pasudyti ir virti, kol suminkstes bul..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas

Grybus ir svogūną sukapoti, įdėti šiek tiek riebalų ir patroškinti. Likusiuose riebaluose iki gelsvumo pakepinti miltus, supilti pieną arba sultinį ir virinti, kol padažas sutirštės, Padažą praaušinti ir sumaišyti su grybais, kiaušinių tryniais, prieskoniais. Paskiausiai atsargiai..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas ungurys

Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinamas svieste. Dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis (svogūnais, salieru),..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su svogūnais

Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir dėkite sluoksniais. Piena sumaišykite su sultiniu, užpilkite ant bulvių ir viską uždenkite sviestu išteptos folijos lakštu. Į..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su svogūnais

Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir dėkite sluoksniais. Piena sumaišykite su sultiniu, užpilkite ant bulvių ir viską uždenkite sviestu išteptos folijos lakštu. Į..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos bulvės su grybais

Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų su grybais, Pipirų, lauro lapelių, užpilama padažu ir troškinama, kol suminkštėja. Patiekiant bulves apibarstoma žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos bulvės su grybais

Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų su grybais, Pipirų, lauro lapelių, užpilama padažu ir troškinama, kol suminkštėja. Patiekiant bulves apibarstoma žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtas su agurkais

Smulkų koštuvą išklokite muslinu. Į koštuvą sudėkite agurkus ir uždenkite kitu medžiagos gabaleliu. Spauskite, kad iš agurkų pašalintumėte skystį. Agurkus perdėkite į dubenį. Į agurkus sudėkite jogurtą, česnakus, krapus ir supilkite aliejų, kruopščiai išmaišykite. Pagal s..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir džiovintų obuolių apkepas

Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos ir išsunkiamos. Mielės išleidžiamos pašildytame piene su cukrumi. Bulvės, kiaušiniai, miltai, mielės ir džiovinti obuoliai sumaišomi, pasūdomą. Skarda ištepama riebalais, išbarstoma pyrago džiūvėsėliais, sukrečiama paruošta masė ir leidžiama ..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. SvogÅ«ną nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masę. Sudėti miltus, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, pasÅ«dyti ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir iÅ¡kepti blynus. Padažui svogÅ«nus nulupti ir smulkiai supjaustyti. FarÅ¡Ä..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir džiovintų obuolių apkepas

Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos ir išsunkiamos. Mielės išleidžiamos pašildytame piene su cukrumi. Bulvės, kiaušiniai, miltai, mielės ir džiovinti obuoliai sumaišomi, pasūdomą. Skarda ištepama riebalais, išbarstoma pyrago džiūvėsėliais, sukrečiama paruošta masė ir leidžiama ..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. SvogÅ«ną nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masę. Sudėti miltus, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, pasÅ«dyti ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir iÅ¡kepti blynus. Padažui svogÅ«nus nulupti ir smulkiai supjaustyti. FarÅ¡Ä..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0