BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/47
Bulves sutarkuokite , įmuškite kiaušinį , suberkite miltus , prieskonius ir druską.Išmirkytą sojos faršą apkepkite su smulkiai supjaustytu svogūnu ie sudėkite į tarkius.Išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynus. ..
Recepto vertinimas:
Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: pirmiausia sudėti morkas, po to kopūstą, bulves, veliau – salierus. Kai daržovės išvirs, užbalinti pienu, pasūdyti. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis pagardinant sūriu
Bulves išvirti, sugrūsti, įdėti sviestą, išmaišytą su kiaušinių tryniais, sūriu, grietine, druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Kepimo skardą ištepti sviestu, pabarstyti maltais džiūvėsėliais, sudėti bulvių masę. Kepti vidutiniškai įkai..
Recepto vertinimas:
Mesa ismusama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas idaras.Idaras: ismirkyti grybai isverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogunais. Atsaldytas idaras sumaisomas su sviestu ir is jo formuojamas volelis. Sudejus idara, mesa suvyniojama voleliu ir pamirkoma i ki..
Recepto vertinimas:
Virtas Å¡altas bulves sugrÅ«skite, sumaiÅ¡ykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiauÅ¡iniu. TeÅ¡lÄ… iÅ¡koÄiokite, suformuokite staÄiakampį, pabarstykite pakepintu svogÅ«nu, apkepintais džiÅ«vÄ—siais, mÄ—sos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrÄ—kintÄ… servetÄ—lÄ™, abu..
Recepto vertinimas:
Virtas Å¡altas bulves sugrÅ«skite, sumaiÅ¡ykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiauÅ¡iniu. TeÅ¡lÄ… iÅ¡koÄiokite, suformuokite staÄiakampį, pabarstykite pakepintu svogÅ«nu, apkepintais džiÅ«vÄ—siais, mÄ—sos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrÄ—kintÄ… servetÄ—lÄ™, abu..
Recepto vertinimas:
Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmaišyti citrinos sunką ir prieskonius. Išplakti kiaušinius, suberti persijotus miltus ir viską sumaišyti. Jei per skysta, galima įpilti šaukštą džiūvėsėlių. Aliejų gerai įkaitinti keptuvėje ir šaukštu dėti mažus t..
Recepto vertinimas:
Bulves, kaliaropes ir svogūną sutarkuoti. Nusunkti skystį. Įmaišyti citrinos sunką ir prieskonius. Išplakti kiaušinius, suberti persijotus miltus ir viską sumaišyti. Jei per skysta, galima įpilti šaukštą džiūvėsėlių. Aliejų gerai įkaitinti keptuvėje ir šaukštu dėti mažus t..
Recepto vertinimas:
Vištienos filė ir daržovių paketėliai
IÅ¡ anksto pavirkite bulves verdanÄiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atÅ¡aldykite. PadÄ—kite kiekvienÄ… viÅ¡Äiuko krÅ«tinÄ—lÄ™ ant 50 cm kvadratinÄ—s storesnÄ—s folijos. Padalinkite bulves, cukinijÄ…, morkas, grybus ir svogÅ«nÄ… į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite drus..
Recepto vertinimas:
Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..
Recepto vertinimas:
MÄ—sÄ… iÅ¡minkyti, apÅ¡lakstyti citrinų sultimis, įtrinti druska, pipirais, mairÅ«nu ir Äesnaku. Palikti valandai vÄ—sioje vietoje. VÄ—liau padaryti iÅ¡ jos norimÄ… formÄ…, apriÅ¡ti siÅ«lais ir kepti taukuose kol apskrus. Tuomet perdÄ—ti į puodÄ…, Å¡iek tiek apÅ¡lakstyti sultimis ir uždengus ..
Recepto vertinimas:
Porus isvalyti, nupjauti lapus, o baltaja dali smulkiai supjaustome. Bulves apskutamos ir taip pat smulkiai supjaustomos. Keptuveje islydyti sviesta ir jame pakepinti porus. Puode uzvirti 1 l vandens ir i verdanti vandeni supilti pakepintus porus, sudeti bulves, pasudyti ir virti, kol suminkstes bul..
Recepto vertinimas:
Grybus ir svogūną sukapoti, įdėti šiek tiek riebalų ir patroškinti. Likusiuose riebaluose iki gelsvumo pakepinti miltus, supilti pieną arba sultinį ir virinti, kol padažas sutirštės, Padažą praaušinti ir sumaišyti su grybais, kiaušinių tryniais, prieskoniais. Paskiausiai atsargiai..
Recepto vertinimas:
Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinamas svieste. Dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis (svogūnais, salieru),..
Recepto vertinimas:
Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir dėkite sluoksniais. Piena sumaišykite su sultiniu, užpilkite ant bulvių ir viską uždenkite sviestu išteptos folijos lakštu. Į..
Recepto vertinimas:
Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir dėkite sluoksniais. Piena sumaišykite su sultiniu, užpilkite ant bulvių ir viską uždenkite sviestu išteptos folijos lakštu. Į..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su grybais
Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų su grybais, Pipirų, lauro lapelių, užpilama padažu ir troškinama, kol suminkštėja. Patiekiant bulves apibarstoma žalumynais. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su grybais
Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų su grybais, Pipirų, lauro lapelių, užpilama padažu ir troškinama, kol suminkštėja. Patiekiant bulves apibarstoma žalumynais. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Smulkų koÅ¡tuvÄ… iÅ¡klokite muslinu. Ä® koÅ¡tuvÄ… sudÄ—kite agurkus ir uždenkite kitu medžiagos gabaleliu. Spauskite, kad iÅ¡ agurkų paÅ¡alintumÄ—te skystį. Agurkus perdÄ—kite į dubenį. Ä® agurkus sudÄ—kite jogurtÄ…, Äesnakus, krapus ir supilkite aliejų, kruopÅ¡Äiai iÅ¡maiÅ¡ykite. Pagal s..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir džiovintų obuolių apkepas
BulvÄ—s nuskutamos, sutarkuojamos ir iÅ¡sunkiamos. MielÄ—s iÅ¡leidžiamos paÅ¡ildytame piene su cukrumi. BulvÄ—s, kiauÅ¡iniai, miltai, mielÄ—s ir džiovinti obuoliai sumaiÅ¡omi, pasÅ«domÄ…. Skarda iÅ¡tepama riebalais, iÅ¡barstoma pyrago džiÅ«vÄ—sÄ—liais, sukreÄiama paruoÅ¡ta masÄ— ir leidžiama ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su mėsos padažu
Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. SvogÅ«nÄ… nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masÄ™. SudÄ—ti miltus, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, pasÅ«dyti ir viskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti. DidelÄ—je keptuvÄ—je įkaitinti aliejų ir iÅ¡kepti blynus. Padažui svogÅ«nus nulupti ir smulkiai supjaustyti. FarÅ¡Ä..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir džiovintų obuolių apkepas
BulvÄ—s nuskutamos, sutarkuojamos ir iÅ¡sunkiamos. MielÄ—s iÅ¡leidžiamos paÅ¡ildytame piene su cukrumi. BulvÄ—s, kiauÅ¡iniai, miltai, mielÄ—s ir džiovinti obuoliai sumaiÅ¡omi, pasÅ«domÄ…. Skarda iÅ¡tepama riebalais, iÅ¡barstoma pyrago džiÅ«vÄ—sÄ—liais, sukreÄiama paruoÅ¡ta masÄ— ir leidžiama ..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su mėsos padažu
Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. SvogÅ«nÄ… nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masÄ™. SudÄ—ti miltus, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, pasÅ«dyti ir viskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti. DidelÄ—je keptuvÄ—je įkaitinti aliejų ir iÅ¡kepti blynus. Padažui svogÅ«nus nulupti ir smulkiai supjaustyti. FarÅ¡Ä..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis
Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..
Recepto vertinimas: