Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/34

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir sudėti į riebalais pateptą formą arba keptuvę. Kumpį supjaustyti kubeliais, pakepinti su grybais ir sukrėsti ant duonos riekių. Kiaušinius išplakti arba sumaišyti su trupučiu pieno ir užpilti ant grybų. Galima daryti ir kitaip: grybuose padaryt..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAIS

Is vakaro grybus sudeti i mazdaug 250 ml vandens, kad ismirktu. Kita diena juos isimti is vandens ir supjaustyti mazais gabaleliais. Raugintus kopustus susmulkinti, kartu su lauro lapu, druska ir pipirais sudeti i grybu vandeni ir uzdengus virti apie 30 min. Po 10 min. virimo sudeti grybus. Svogunu..

Recepto vertinimas: 0

Å vilpikai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai,supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių kepami įkaitintoje iki (400F) orkaitėje, kol gražiai pagels.(Apytikslė kepimo trukmė - 40-50 min.) Valgoma su ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti lydekos gabalai

Lydeka išskrodžiama pro pakaklę, nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma 5 cm gabalais. Iš gabalų išimamas nugaros minkštimas (bus sunaudojamas įdarui), kiekvienas prikemšamas įdaro, gabalai patepami kiaušinio baltymu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Po to jie sudedami į ..

Recepto vertinimas: 0

Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais

Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrinti juos druska. Troškintuve paspirginti lašinukus, sudėti kiškienos gabalus ir apkepinti. Pridėti svogūno (galima ir grybų). Kopūstus ir tarkuotus obuolius sudėti ant mėsos, įpilti sultinio, kad nesviltų, ir uždengus dangčiu troškint..

Recepto vertinimas: 2

Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis

Žirnius iÅ¡ vakaro pamerkite Å¡altame sÅ«dytame vandenyje, įberkite truputį sodos. IÅ¡ vakaro užmerkite ir karką. Ä® didelį puodą įpilkite 4 arba 5 litrus vandens, priklausomai nuo to, ar norima tiktai sultinio, ar ketinama iÅ¡ anksto iÅ¡sivirti mėsos nuovirą kitiems patiekalams. VandenÄ..

Recepto vertinimas: 0

Å ventinis kugelis

Lasinius supjaustyti, paspirginti kartu su svogūnais, supilti į tarkius, pasūdyti, ismaisyti. Į mėsą įmusti kiausinį, sudėti mirkytą bandelę, įberti pipirų, druskos, pakepintų svogūnų, ismaisyti. Į virtus maltus grybus įmusti kiausinį, įberti pakepintų svogūnų, pipirų, drusko..

Recepto vertinimas: 5

Paprikos sriuba su Å¡onine

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Orinis žuvies pyragas

Žuvies filė išvalyti, apšlakstyti actu, pasūdyti ir uždėti troškinti jos pačios sultyse. Paskui ataušinti ir sumalti mėsmale drauge su pieniškomis dešrelėmis, lašiniais, svogūnu ir išmirkytomis baltos duonos riekelėmis. Petražoles ir kaparius sumaišyti su faršu, pagardinti actu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas

Kiaušinių tryniai, cukrus ir kakava sumaišoma, ištrinama iki purumo, sudedamos džiovintos gelteklės ar morkos (morkos ir gelteklės nuplaunamos, nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir padžiovinamos orkaitėje. Kad džiovinamos gelteklės nepajuostų, apšlakstomos citrinos sultimis), mėsmal..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas

Kiaušinių tryniai, cukrus ir kakava sumaišoma, ištrinama iki purumo, sudedamos džiovintos gelteklės ar morkos (morkos ir gelteklės nuplaunamos, nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir padžiovinamos orkaitėje. Kad džiovinamos gelteklės nepajuostų, apšlakstomos citrinos sultimis), mėsmal..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir sūdytų grybų mišrainė

Virtos bulvės, išmirkyti grybai, agurkas, svogūnas supjaustomi griežinėliais, užpilama grietinė. Sumaišoma ir užbarstoma supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Aliejuje virti cepelinai su žuvimi

Šaldytą žuvį supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną. Keptuvėje su sviestu kepame svogūną, įdedame žuvį, pipirų, druskos.Paruošiame nedidelius cepelinus, juos išverdame įkaitintame aliejuje...

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir sūdytų grybų mišrainė

Virtos bulvės, išmirkyti grybai, agurkas, svogūnas supjaustomi griežinėliais, užpilama grietinė. Sumaišoma ir užbarstoma supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopusto guze supjaustoma ir nuplikoma karstu vandeniu. I verdanti vandeni suberiami kopustai, jiems kiek apvirus, suleidziami mesos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulves.Mesos kukuliams mesa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogunai, kiausinis, malti pipirai ir piene is..

Recepto vertinimas: 0

Aliejuje virti cepelinai su žuvimi

Šaldytą žuvį supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną. Keptuvėje su sviestu kepame svogūną, įdedame žuvį, pipirų, druskos.Paruošiame nedidelius cepelinus, juos išverdame įkaitintame aliejuje...

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika

Paprikos vaisiaus viršūnę nupjauti, sėklas pašalinti. Džiūvėsius aptepti grietine ir šiek tiek palaukus sumaigyti šakute. Į gautą masę įdėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir su svieste pakepintus svogūnus, susmulkintus petražolių lapelius, griežinėliais supjaustytus pievagr..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu

Ä® mėsą įdedame susmulkinto iÅ¡mirkytobatono, perplautų kmynų, kiauÅ¡inio,prieskonių, gerai iÅ¡minkome. TeÅ¡la turi liptiprie rankų. Jei reikia, galima įpilti truputįvandens.Padarome kepsnį, įspaudžiame duobutę ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kepsnį įdedame į skardą, Ä..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandelės

Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgusis pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Kitą dieną subėriami likę miltai, pasūdoma, suminkoma, padaromos bandelės ir kepamos krosnyje ar orkaitėje riebalais išteptoje skardoje. Valgoma su spirgučiais ir g..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingas jautienos liežuvis

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas sausu marinatu, t.y.prieskonių mišiniu (susmulkintais lauro lapeliais, maltais pipirais, grūstu česnaku), sumaišytu su druska, cukrumi ir citrinos rūgštimi. Liežuvis dedamas į emaliuotą indą, lengvai paslegiamas ir palaikomas 10-12 val. žemoje t..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandelės

Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgusis pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Kitą dieną subėriami likę miltai, pasūdoma, suminkoma, padaromos bandelės ir kepamos krosnyje ar orkaitėje riebalais išteptoje skardoje. Valgoma su spirgučiais ir g..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su kumpiu ir svogūnu

Bulvės sutarkuojamos, kumpis supjaustomas mažais kubiukais, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su druska, kad suminkštėtų, įmušamas kiaušinis, sumaišoma ir kepami blynai, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su kumpiu ir svogūnu

Bulvės sutarkuojamos, kumpis supjaustomas mažais kubiukais, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su druska, kad suminkštėtų, įmušamas kiaušinis, sumaišoma ir kepami blynai, dedant po šaukštą paruoštos masės į įkaitintus riebalus. Valgoma su grietine...

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su įvairiomis daržovėmis

Kiaušiniai išplakami su pienu ir pasūdomi. Pasūdytame vandenyje išverdami žalieji daržo žirneliai. Virtos morkos ir bulvės supjaustomos mažais gabalėliais ir sumaišomos su žirneliais. Sviestas ištirpinamas keptuvėje, suberiamos daržovės, porą minučių pakepinama, užpilama plakt..

Recepto vertinimas: 5