BulvÄ—s, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/33

Įdarytos bulvės (Pommes de terre farcies)

Bulves nuplaukite ir 10 minuÄių pavirkite greitpuodyje. Nuskuskite morkas, nulupkite saliero Å¡aknį; supjaustykite gabaliukais, maždaug 10 minuÄių pavirkite garuose. Å pinatus nuplaukite, nupjaukite lapus; 2 minutes pavirkite sÅ«dytame vandenyje; iÅ¡griebkite, nuvarvinkite. Morkas, salierus,..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mÄ—smale. Pyrago riekutes iÅ¡mirkyti piene arba sultinyje. Jei skysÄio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode iÅ¡tirpinti Å¡iek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotÄ… svogÅ«nÄ…, duonÄ…, sudÄ—ti prieskonius. Likusį sviestÄ… iÅ¡sukti įdÄ—ti kiauÅ¡inių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis fondue bourguignonne

Supjaustykite jautieną į mažus gabalėlius. Įkaitinkite kepimo aliejų. Jis neturėtų užimti daugiau kaip pusę indo tūrio. Įsitikinkite, kad aliejus pasiekė reikiamą temperatūrą. Pastatykite fondiu indą ant stalo, aliejaus temperatūrą palaikys kaitinimo šaltinis.Jautienos kubelius ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4

Įdarytos bulvės (Pommes de terre farcies)

Bulves nuplaukite ir 10 minuÄių pavirkite greitpuodyje. Nuskuskite morkas, nulupkite saliero Å¡aknį; supjaustykite gabaliukais, maždaug 10 minuÄių pavirkite garuose. Å pinatus nuplaukite, nupjaukite lapus; 2 minutes pavirkite sÅ«dytame vandenyje; iÅ¡griebkite, nuvarvinkite. Morkas, salierus,..

Recepto vertinimas: 0

Dorados su pomidorais

Bulves supjaustyti. Dėti į kepimo popieriumi ištiestą skardą, apšlakstyti aliejumi, apibarstyti kmynais, druska. Kepti 200°C orkaiteje 10 min. Doradas išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti žievelę, ją išmaišyti su druska. Citriną supjaustyti..

Recepto vertinimas: 0

NugarinÄ—s kepsnys

MÄ—sa pamuÅ¡ama, įtrinama druska, sumaiÅ¡yta su prieskoniais, cukrumi ir aliejumi, apibarstoma prieskoninÄ—mis daržovÄ—mis ir kiek palaikoma (2—3 val.). Kepamas nepjaustytas visas mÄ—sos gabalas (galima kepti ir supjausÄius skersai raumenų nedideliais gabalÄ—liais). MÄ—sa sudedama į keptuvÄ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir moliūgų sriuba

Moliūgas nulupamas, minkštimas be sėklų supjaustomas kubiukais, užpilamas 0,5l vandens ir verdamas. Kai moliūgas išverda, sudedamos stambiai tarkuotos bulvės, supilamas pienas, pasūdoma ir 10—15 min. verdama ant silpnos ugnies. Baigiant virti, įdedama sviesto. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir moliūgų sriuba

Moliūgas nulupamas, minkštimas be sėklų supjaustomas kubiukais, užpilamas 0,5l vandens ir verdamas. Kai moliūgas išverda, sudedamos stambiai tarkuotos bulvės, supilamas pienas, pasūdoma ir 10—15 min. verdama ant silpnos ugnies. Baigiant virti, įdedama sviesto. ..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiškas kepsnys

Jautiena gerai iÅ¡muÅ¡ama, nuplikoma, parÅ«gÅ¡tintu verdanÄiu vandeniu, nusausinama, įtrinama su prieskoniais sumaiÅ¡yta druska, apibarstoma prieskoninÄ—mis daržovÄ—mis, dedama į įkaitintus riebalus ir kepama krosnyje ar orkaitÄ—je nuolat palaistant sultiniu. Pusiau iÅ¡kepÄ™s kepsnys iÅ¡imama..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su bulvÄ—mis

Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Su petražolių stiebeliais sudėti į žuvies vidų. Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Česnaką nulupti ir sukapoti. Nuo petražolių nuskinti lapelius ir sukapo..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su bulvÄ—mis

Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Su petražolių stiebeliais sudėti į žuvies vidų. Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Česnaką nulupti ir sukapoti. Nuo petražolių nuskinti lapelius ir sukapo..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska ir pipirais. Miltus suberti į dubenį, įmušti kiaušinį, įpilti pieno su prieskoniais ir užmaišyti tešlą. Keptą mėsą panardinti į tešlą ir kepti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Greitas bulvių apkepas

Bulvės nulupamos ir stambiai sutarkuojamos, suberiami miltai, majonezas, įberiama mairūno ir pasūdomą. Viskas sumaišoma ir sudedama j paruoštą skardą. Ant viršaus užpilami išplakti kiaušiniai, pienas, suberiamas suris ir pasūdomą. Kepama karštoje orkaitėje 30 min. Valgoma su raugi..

Recepto vertinimas: 0

Greitas bulvių apkepas

Bulvės nulupamos ir stambiai sutarkuojamos, suberiami miltai, majonezas, įberiama mairūno ir pasūdomą. Viskas sumaišoma ir sudedama j paruoštą skardą. Ant viršaus užpilami išplakti kiaušiniai, pienas, suberiamas suris ir pasūdomą. Kepama karštoje orkaitėje 30 min. Valgoma su raugi..

Recepto vertinimas: 0

Kastinys su varške

Sviestą gerai išsukite, varškę pertrinkite per sietelį arba kelis sykius permalkite. Į išsuktą sviestą nuolat maišydami po truputį krėskite varškę, grietinę, pilkite rūgpienį. Baigdami pasūdykite, pabarstykite nuplikytais kmynais ir gerai išsukite. Patarimas: Prie kastinio ..

Recepto vertinimas: 4

Šprotų ir bulvių troškinys

SvogÅ«nus nulupkite ir susmulkinkite. PusÄ™ svogÅ«nų sudÄ—kite ant riebalais iÅ¡tepto kepimo indo dugno, užpilkite 1 valgomÄ…jį Å¡aukÅ¡tÄ… anÄiuvių arba Å¡protų padažo, sudÄ—kite supjaustytas bulves ir smulkintus anÄiuvius (Å¡protus). SudÄ—kite likusius svogÅ«nus. IÅ¡plakite kiauÅ¡inius su ..

Recepto vertinimas: 0

Šprotų ir bulvių troškinys

SvogÅ«nus nulupkite ir susmulkinkite. PusÄ™ svogÅ«nų sudÄ—kite ant riebalais iÅ¡tepto kepimo indo dugno, užpilkite 1 valgomÄ…jį Å¡aukÅ¡tÄ… anÄiuvių arba Å¡protų padažo, sudÄ—kite supjaustytas bulves ir smulkintus anÄiuvius (Å¡protus). SudÄ—kite likusius svogÅ«nus. IÅ¡plakite kiauÅ¡inius su ..

Recepto vertinimas: 0

SILPNAI SŪDYTA SILKĖ SU VAISINIU PADAŽU

Silkes 1 valanda pamirkyti piene. Grietine sumaisyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis lslyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepianciaisiais pipirais ir suplakti plakikliu.Svoguna nulupti, supjaustyti ziedais.Obuolius nulupti, pasalinti seklializdzius ir supjaustyti plonais skrit..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kumpio apkepas

SvogÅ«nus ir Äesnakus supjaustykite ir apkepkite. Ä® riebalais iÅ¡teptÄ… skardÄ… sluoksniais sudÄ—kite griežinÄ—liais supjaustytas bulves, svogÅ«nus ir kumpį. KiauÅ¡inius suplakite su pienu ir prieskoniais, užpilkite ant bulvių ir pabarstykite kmynais. Kepkite orkaitÄ—je apie 20-30 minuÄių...

Recepto vertinimas: 0

Guliašas rusiškai

Kumpį išmirkyti piene ir kepti orkaitėje kartu su bulvėmis 245 laipsnių temperatūroje. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kumpio apkepas

SvogÅ«nus ir Äesnakus supjaustykite ir apkepkite. Ä® riebalais iÅ¡teptÄ… skardÄ… sluoksniais sudÄ—kite griežinÄ—liais supjaustytas bulves, svogÅ«nus ir kumpį. KiauÅ¡inius suplakite su pienu ir prieskoniais, užpilkite ant bulvių ir pabarstykite kmynais. Kepkite orkaitÄ—je apie 20-30 minuÄių...

Recepto vertinimas: 0

Šilta bulvių mišrainė

BulvÄ—s nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelÄ—mis. SvogÅ«nai ir laÅ¡inukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvÄ—je, kol praskaidrÄ—ja, tada suberiami miltai, truputį patroÅ¡kinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoÅ..

Recepto vertinimas: 5

Šilta bulvių mišrainė

BulvÄ—s nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelÄ—mis. SvogÅ«nai ir laÅ¡inukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvÄ—je, kol praskaidrÄ—ja, tada suberiami miltai, truputį patroÅ¡kinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruoÅ..

Recepto vertinimas: 5

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crè..

Recepto vertinimas: 3