Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/32

Virtų bulvių maltinukai su morkomis

Bulves iÅ¡virti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą iÅ¡trinti su tryniais, sumaiÅ¡yti su bulvėmis. Ä® bulvių masę suberti miltus, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda iÅ¡plaktus baltymus, pasÅ«dyti, iÅ¡maiÅ¡yti. IÅ¡ paruostos masės formuoti maltinukus. Juos apvelti džiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių maltinukai su morkomis

Bulves iÅ¡virti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą iÅ¡trinti su tryniais, sumaiÅ¡yti su bulvėmis. Ä® bulvių masę suberti miltus, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda iÅ¡plaktus baltymus, pasÅ«dyti, iÅ¡maiÅ¡yti. IÅ¡ paruostos masės formuoti maltinukus. Juos apvelti džiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Kepsniai su ananasu

Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadui ir pamušti. Mėsą iš abiejų pusių įtrinti su išspaustu česnaku, apšlakstyti vorčesterio padažu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonąja paprika. Mėsos gabalėlius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, įpja..

Recepto vertinimas: 0

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Ungurius nulupkite, išvalykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. Paruoškite visus žalumynus, juos nuplaukite, gražiai supjaustykite. Puode pašildykite sviestą, jame pakepkiteungurių gabaliukus su supjaustytais česnakais. Maišant kepkite 5 minutes. Sudėkite žalumynu..

Recepto vertinimas: 2

Aluje kepti maltiniai su voveraičių įdaru

Farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, duonos riekelems, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svoguno kubeliais.Idarui svieste pakepiname susmulkinta svoguna su voveraitemis, paskaniname druska, sumalame mesmale ir sumaisome su krakmolu.Formuojame maltinius idedami po sauksta idaro. Maltini..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su sūriu ir česnaku

Bulves gerai nuplauti ir perpjauti pusiau. Bulves sudėti į kepimo skardą nupjauta dalimi į viršų ir kepti orkaitėje kol iškeps. Tuo metu sutarkuoti sūrį, susmulkinti česnaką ir juos sumaišyti su majonezu. Kai bulvės jau iškeps išimti iš orkaitės ir ant puselių sudėti sūrio mas..

Recepto vertinimas: 4

Keptos bulvės su sūriu ir česnaku

Bulves gerai nuplauti ir perpjauti pusiau. Bulves sudėti į kepimo skardą nupjauta dalimi į viršų ir kepti orkaitėje kol iškeps. Tuo metu sutarkuoti sūrį, susmulkinti česnaką ir juos sumaišyti su majonezu. Kai bulvės jau iškeps išimti iš orkaitės ir ant puselių sudėti sūrio mas..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai

Bulves smulkiai sutarkuoti, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, įberti druskos ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. ParuoÅ¡tą teÅ¡lą, Å¡aukÅ¡tu, dėti ant įkaitusio aliejaus. Apkepti iÅ¡ abiejų pusių. Daugelis teÅ¡lą nusunkia ir įpila Å¡iek tiek pieno, tada blynai iÅ¡kepa Å¡viesesni ir skanesni.  ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai

Bulves smulkiai sutarkuoti, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, įberti druskos ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. ParuoÅ¡tą teÅ¡lą, Å¡aukÅ¡tu, dėti ant įkaitusio aliejaus. Apkepti iÅ¡ abiejų pusių. Daugelis teÅ¡lą nusunkia ir įpila Å¡iek tiek pieno, tada blynai iÅ¡kepa Å¡viesesni ir skanesni.  ..

Recepto vertinimas: 5

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Dali lašinukų supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti kiškį. Likusius paspirginti, įdėti kiškį ir apkepinti iš visų pusių. Sudėti nuvalytas svogūnų galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Baigiant tro..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su baltuoju padažu

Žuvį nuplaukite, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sudėkite į verdantį sultinį, įdėkite lauro lapelį ir peletrūną. Virkite ant lėtos ugnies 20 minučių, padėkite, kad atauštų. Išimkite žuvį į lekštę, o stiklinę sultinio užvirkite su vynu, citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

ŽEMAITIŠKAS PLOKŠTAINIS SU SŪRIU

Sutarkuoti bulves, truputi nusunkti, i mase itarkuoti 100g.fermentinio surio, pakepinti lasinukus su svogunu ir karsta mase supilti i tarkius su suriu, ismaisyti, prideti druskos pagal skoni (nepersudykite, nes suris ir taip su druska), muskato riesuto. Gauta mase supilti i aliejumi istepta skarda,..

Recepto vertinimas: 5

Grikiųir grybų kotletai (sveikuoliskas)

Žuvį nuplaukite, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sudėkite į verdantį sultinį, įdėkite lauro lapelį ir peletrūną. Virkite ant lėtos ugnies 20 minučių, padėkite, kad atauštų. Išimkite žuvį į lekštę, o stiklinę sultinio užvirkite su vynu, citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vėdarai

Nulupkite visciuko oda ir isimkite kaulus. Supjaustykite nedideliais gabaliukais ir paskaninkite balzaminiu actu. Supjaustykite sparaus arba brokolius, meliona ir arbuza. Nuplaukite, suplesykite ir sudekite i lekste salotu lapus. Sukraukite ant ju likusius produktus. Sudekite vistienos gabaliukus ta..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai vėdarai

Nulupkite visciuko oda ir isimkite kaulus. Supjaustykite nedideliais gabaliukais ir paskaninkite balzaminiu actu. Supjaustykite sparaus arba brokolius, meliona ir arbuza. Nuplaukite, suplesykite ir sudekite i lekste salotu lapus. Sukraukite ant ju likusius produktus. Sudekite vistienos gabaliukus ta..

Recepto vertinimas: 4

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė

Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, morka, krapų stiebų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie valandą. Išvirusi žuvis išgriebiama, sultinys perkošiamas, suded..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvės su tunu (Aleksandros)

Smulkiai supjaustyti svogūnai,tunas, marinuoti čili pipirai yra gerai išmaišomi ir apipilami citrinos sultimis. Verdamos bulvės ir kiaušiniai. Į didelio gilaus indo dugną dedamos tuno mišinys, o ant viršaus bulvės. Virš bulvių kiaušiniai (gali būti smulkiai supjaustyti). ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Mėsa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir troškinama 30—40 min. Tada sudedamos daržovės (jos gali būti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su tunu (Aleksandros)

Smulkiai supjaustyti svogūnai,tunas, marinuoti čili pipirai yra gerai išmaišomi ir apipilami citrinos sultimis. Verdamos bulvės ir kiaušiniai. Į didelio gilaus indo dugną dedamos tuno mišinys, o ant viršaus bulvės. Virš bulvių kiaušiniai (gali būti smulkiai supjaustyti). ..

Recepto vertinimas: 0

MĖSOS KALNAS

Malta jautiena sumaisyti su dziuveseliais, imusti du kiausinius, ipjaustyti svoguna ir zalia paprika. Padazui skirtus produktus sumaisyti - turi gautis skysta tyrele. Puse padazo imaisyti i farsa, puse palikti. Kepti geriau ilgoje ir siauroje kepimo formoje apie viena valanda. Po to mesa istraukti i..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių Kapučino

Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalėliais ir apkepinaos puode įkaitintame aliejuse kartu su svogūnais. Supilamas vanduo, sudedamas cukrus ir sultinio kubeliai. Sriuba verdama 10 minučių, tada sudedami brokoliai ir paverdama dar 5 minutes. Sriuba gerai išmaišoma. Supilamas pien..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4