Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/31

Naminė agurkų sriuba

Į išvirtą sultinį sudėkite juostelėmis pjaustytus kopūstus ir virkite 10 - 15 minučių, paskui sudėkite juostelėmis pjaustytas pakepintas prieskonines daržoves, šiaudeliais pjaustytas bulves ir virkite 10 - 15 minučių. Paskui dėkite rombais supjaustytus sultinyje šutintus agurkus, p..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su grybais

Plekšnes nuvalyti, išimti vidurius, nupjauti galvą ir pelekus, pasūdyti, pašlakstyti actu ir pusvalandį palaikyti šaltai. Paskui suvilgyti kiaušinio ir pieno mišinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rausva plutele. Iškepusias žuvis sudėti į pašildytą ..

Recepto vertinimas: 0

Naminės dešrelės

Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (jeigu masė kieta). Viskas labai gerai išminkoma ir nekietai sukemšama į žarnas. Dešrelės persukamos porcijomis ir verdamos truputį pasūdytame vandenyje, o ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių salotos su kiaulienos šonine

Išvirtas bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome smulkintais petražolių lapeliais. Keptuvėje apkepiname kubeliais pjaustytą kiaulienos šoninę, sudedame smulkintus svogūnus, kiek pakepiname. Tuomet pasūdome ir pabarstome miltais. Maišydami dar pakepiname, užpilame actu bei vandeniu i..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių salotos su kiaulienos šonine

Išvirtas bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome smulkintais petražolių lapeliais. Keptuvėje apkepiname kubeliais pjaustytą kiaulienos šoninę, sudedame smulkintus svogūnus, kiek pakepiname. Tuomet pasūdome ir pabarstome miltais. Maišydami dar pakepiname, užpilame actu bei vandeniu i..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai kibinai

Virtas bulves gerai sutrinti arba sumalti, žalias sutarkuoti. Varskę issukti su kiausiniais, supilti grietinę, suberti prieskonius. Visus produktus suminkyti, miltų beriant tiek, kad tesla nebūtų labai kieta. Isjos daryti kibinus, aptepti plaktu kiausiniu, kepti orkaitėje arba keptuvėje su r..

Recepto vertinimas: 1

Bulviniai kibinai

Virtas bulves gerai sutrinti arba sumalti, žalias sutarkuoti. Varskę issukti su kiausiniais, supilti grietinę, suberti prieskonius. Visus produktus suminkyti, miltų beriant tiek, kad tesla nebūtų labai kieta. Isjos daryti kibinus, aptepti plaktu kiausiniu, kepti orkaitėje arba keptuvėje su r..

Recepto vertinimas: 1

Keptos šviežių bulvių puselės

Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir palaikyti 5 min. Į skardą dėti perpjauta puse aukštyn, užbarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje.Kai bulvės suminkštės, išimti ir, kol karštos, dar kartą ap..

Recepto vertinimas: 0

Keptos šviežių bulvių puselės

Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir palaikyti 5 min. Į skardą dėti perpjauta puse aukštyn, užbarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje.Kai bulvės suminkštės, išimti ir, kol karštos, dar kartą ap..

Recepto vertinimas: 0

Midijų sriuba

Nuskusti bulves ir morkas, nulupti svogūnus. Porą perpjauti išilgai ir nuplauti. Visas daržoves supjaustyti 0,5 cm storio kubeliais. Lašinius supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti iki permatomumo. Į puodą sudėti daržoves ir troškinti 1 minutę. Po to į mėsos sultinį sudėti mid..

Recepto vertinimas: 0

Aliejuje virti cepelinai su žuvimi

Saldyta zuvi supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svoguna. Keptuveje su sviestu kepame svoguna, idedame zuvi, pipiru, druskos.Paruosiame nedidelius cepelinus, juos isverdame ikaitintame aliejuje...

Recepto vertinimas: 0

Aliejuje virti cepelinai su žuvimi

Saldyta zuvi supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svoguna. Keptuveje su sviestu kepame svoguna, idedame zuvi, pipiru, druskos.Paruosiame nedidelius cepelinus, juos isverdame ikaitintame aliejuje...

Recepto vertinimas: 0

Barščiai su baravykais

Baravykai gerai nuplaunami ir išverdami. Juos išgriebus, į tą sultinį sukrečiami atskirai išvirti ir stambiai sutarkuoti burokėliai. Kiek pavirus, sudedami plonais rėželiais supjaustyti baravykai, svogūnas, įmetama lauro lapelių, pipirų, pasūdoma. Pavirinus 5—10 min, užbalinama g..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užverdame pasūdytą vandeni. Iš kukuliams skirtų produktų užminkome masę. Iš jos formuojame kukulius ir sumetame į verdanti vandenį. Suberiame kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame apie 20 min. Suberiame kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir puselėmis supjaustytus pievagrybius. V..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių, silkių ir obuolių užkandis

Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, įpilama vandens ar pieno, acto, įberiama truputis druskos, cukraus, ir užpilama ant paruoštų bulvių. Tada sudedamos juostelėmis supjaustytos silkės, obuolių kubiukai ir smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių, silkių ir obuolių užkandis

Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, įpilama vandens ar pieno, acto, įberiama truputis druskos, cukraus, ir užpilama ant paruoštų bulvių. Tada sudedamos juostelėmis supjaustytos silkės, obuolių kubiukai ir smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Trispalvė bulvių košė su dešrelėmis

Bulves sugrūsti, supilti virintą pieną, ismaisyti. Kosę padalyti į 3 dalis. Vieną dalį sumaisyti su kiausinių tryniais, kitą - su pomidorų tyre, trečią - su žalumynais. Sudėti trim kauburėliais į didelę lėkstę, užpilti tirpintu sviestu, prismaigstyti karstų parūkytų desrelių...

Recepto vertinimas: 0

Trispalvė bulvių košė su dešrelėmis

Bulves sugrūsti, supilti virintą pieną, ismaisyti. Kosę padalyti į 3 dalis. Vieną dalį sumaisyti su kiausinių tryniais, kitą - su pomidorų tyre, trečią - su žalumynais. Sudėti trim kauburėliais į didelę lėkstę, užpilti tirpintu sviestu, prismaigstyti karstų parūkytų desrelių...

Recepto vertinimas: 0

Grybų maltinukai (Jūratės)

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavolioj..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDINĖ SRIUBA SU ŽĄSIENA IR DŽIOVINTAIS VAISIAIS

I puoda sudedame zasiena ir uzpilame saltu vandeniu. Palengva verdame nuolat nugraibydami putas. Baigiant virti, imetame svoguna, saliero. Isvirusia mesa isgriebiame, sultini nukosiame. Mesa atvesiname. Nukosta sultini supilame i puoda, uzviriname. Morka smulkiai sutarkuojame ir suberiame įi sultin..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos maltiniai

Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių blynai

Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynus, dėti juos į puodą, įpilti truputį vandens ir pavirti 10 minučių. Blynai pasidaro minkšti, cepelinų skonio. Valgomi su griet..

Recepto vertinimas: 5

GULIAŠAS SU BALTU VYNU

Mesa supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sonine supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgucius sudeti i puoda, o likusiuose riebaluose pakepinti mesa. Ja taip pat sudeti i puoda. Paruosti darzoves: svogunus ir cesnaka smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griezineliais, visas kitas darzo..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

I farsa imaisome kiausinio plakini, kubeliais supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, batono riekele, krakmola ir prieskonius. Is paruostos mases formuojame maltinius, sudedame i aliejumi patepta skarda. Maltiniu virsu patepame aliejumi. I skarda supilame alu ir sudedame dziovintus vaisius. Kepame..

Recepto vertinimas: 0