BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/29
Daržovių troškinys su dešrelėmis
Porus supjaustome griezineliais, morkas ir salierus supjaustome plonais siaudeliais. Bulves, svoguna ir sonine supjaustome kubeliais. I inda, skirta troskinimui, supilame alieju, pakepiname kiaulienos sonine, sudedame visas darzoves, isskyrus porus, pakepiname. Supilame sultini, sudedame desreles, v..
Recepto vertinimas:
Vištieną ir svogūną susmulkinti kubeliais. Sudėti kiaušinius, krakmolą, majonezą ir prieskonius, pagal skonį. Kepti keptuvėje. ..
Recepto vertinimas:
Karštas virtas bulves sumalame mėsmale. Į bulvių masę įdedame sviesto (arba margarino), įmušame kiaušinį, paskaniname druska ir gerai išmaišome. Suberiame miltus. Iš paruoštos tešlos formuojame kukulius, į jų vidų įdedame po kubelį fermentinio sūrio. Kukulius verdame pasūdytam..
Recepto vertinimas:
Karštas virtas bulves sumalame mėsmale. Į bulvių masę įdedame sviesto (arba margarino), įmušame kiaušinį, paskaniname druska ir gerai išmaišome. Suberiame miltus. Iš paruoštos tešlos formuojame kukulius, į jų vidų įdedame po kubelį fermentinio sūrio. Kukulius verdame pasūdytam..
Recepto vertinimas:
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kopūstus nuplauti. Į puodą dėti riebalus, kiaulės kojeles ir ant viršaus kopūstus. Užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa bus minkšta, dėti prieskonių ir druskos (pagal skonį). Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti. Į pusdu..
Recepto vertinimas:
Avieną sumalti, įdėti du trynius, šaukštą sviesto. Batoną išmirkyti, truputį nuvarvinti ir sudėti į mėsą, pagal poreikį pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais, gerai išmaišyti ir suporcijuoti kotletus. Palikti pusvalandžiui, kad pagulėtų. Apvolioti kiaušinio baltymuose, džiūvės..
Recepto vertinimas:
Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukais
Mėsa supjaustoma pailgais gabaliukais, išmušama, apibarstoma prieskoniais, kmynais ir druska. Ant jos dedama supjaustytų lašiniukų ir svogūnų, stipriai susukama, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama riebaluose ir apkepus baigiama troškinti orkaitėje, įpylus ..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..
Recepto vertinimas:
Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)
Keturias Äesnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuvÄ—je, žiÅ«rÄ—dami, kad neprisviltų. IÅ¡imkite ir nulupkite, kaip ir likusias Äesnako skilteles. Pipirų grÅ«delius, cinamono lazdelÄ™, gvazdikÄ—lius, raudonÄ—lius ir kmynus trumpam suberkite į įkaitintÄ… keptuvÄ™ ir maiÅ¡ydami..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti.Nuvalyti cukinijas, supjaustyti griezineliais. Supjaustyti ratukais desra, viska sudeti sluoksniais i riebalais istepta forma. Isplakti grietinele. I grietinele sudeti tarkuota lydyta suri, druska, pipirus, muskato riesuto. Viska uzpilti ant virsaus. Kepti orkaiteje 40-45 min. 200C t..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti.Nuvalyti cukinijas, supjaustyti griezineliais. Supjaustyti ratukais desra, viska sudeti sluoksniais i riebalais istepta forma. Isplakti grietinele. I grietinele sudeti tarkuota lydyta suri, druska, pipirus, muskato riesuto. Viska uzpilti ant virsaus. Kepti orkaiteje 40-45 min. 200C t..
Recepto vertinimas:
Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, į tarkinius sudedama ištrinta varškė, kiaušinis, pasūdoma ir gerai išminkoma. Paskui iš tos masės daromos nedidelės bandelės, dedamos į riebalais išteptą skardą, aptepamos išplaktu kiaušiniu ir kepamos nekarštoje orkaitėje, kol gražiai pagels..
Recepto vertinimas:
Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, į tarkinius sudedama ištrinta varškė, kiaušinis, pasūdoma ir gerai išminkoma. Paskui iš tos masės daromos nedidelės bandelės, dedamos į riebalais išteptą skardą, aptepamos išplaktu kiaušiniu ir kepamos nekarštoje orkaitėje, kol gražiai pagels..
Recepto vertinimas:
Virtas bulves supjaustome griežinÄ—liais, susmulkiname salierų lapkoÄius, paprikas, kopÅ«stus. ViskÄ… sumaiÅ¡ome su padažu. (skanaus :))..
Recepto vertinimas:
Virtas bulves supjaustyti storomis riekÄ—mis, žalias bulves — plonais griežinÄ—liais arba Å¡iaudeliais. Grybus ir svogÅ«nus sukapoti ir pakepinti. Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad virÅ¡uje ir apaÄioje bÅ«tų bulvÄ—s. KiauÅ¡inius iÅ¡plakti su pienu, druska ir pipirais..
Recepto vertinimas:
Virtas bulves ir burokÄ—lį supjaustykite gabaliukais, sudÄ—kite supjaustytÄ… morkÄ… ir ropÄ™, užpilkite 2 – 3 Å¡aukÅ¡telius vandens, aliejaus ir uždengus dangÄiu patroÅ¡kinkite. AgurkÄ…, pomidorÄ…, obuolį perliekite verdanÄiu vandeniu ir smulkiai supjaustykite. ViskÄ… sumaiÅ¡ykite. Nedidelia..
Recepto vertinimas:
Virtas bulves supjaustyti storomis riekÄ—mis, žalias bulves — plonais griežinÄ—liais arba Å¡iaudeliais. Grybus ir svogÅ«nus sukapoti ir pakepinti. Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad virÅ¡uje ir apaÄioje bÅ«tų bulvÄ—s. KiauÅ¡inius iÅ¡plakti su pienu, druska ir pipirais..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai išplakami, sudedamas krakmolas ir išminkoma kieta tešla. Iš jos padaromi maži rutulėliai, apvoliojami sausu krakmolu. Vanduo su pienu užvirinamas, įberiama truputis druskos ir pagal skonį cukraus, suberiami krakmolo rutulėliai, pamaišoma, truputį paverdama. Į kiekviena lė..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai išplakami, sudedamas krakmolas ir išminkoma kieta tešla. Iš jos padaromi maži rutulėliai, apvoliojami sausu krakmolu. Vanduo su pienu užvirinamas, įberiama truputis druskos ir pagal skonį cukraus, suberiami krakmolo rutulėliai, pamaišoma, truputį paverdama. Į kiekviena lė..
Recepto vertinimas:
Zuvies file isvirti garuose. Bulves isvirti su lupenomis, aplupti. Zuvs ir bulves sumalti mesmale arba pertrinti. I mase ideti kiausini, trynius, krapus, druska, pipirus ir viska gerai ismaisyti. Is mases formuoti kroketus ir kepti aliejuje iki aukso spalvos...
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griezineliais. Lasisa supjaustyti gabaliukais, sudeti sluoksniais su bulvemis i riebalais istepta forma. Isplakti grietinele.Ja sumaisyti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Uzpilti ant virsaus. Kepti orkaiteje 40-50 min. 200C temperaturoje...
Recepto vertinimas:
Čilietiškas vėžiagyvių apkepas (Chupe)
Sužiedėjusį duonos minkštimą pamirkykite drungname vandenyje. Moliuskus nuplaukite, atidarykite, išimkite iš kriauklių. Langustus ir krabus išvirkite prieskonių nuovire, išimkite jų mėsą. Tuo pat metu pasūdytame vandenyje išvirkite bulves, nulupkite ir supjaustykite gabaliukais. Nu..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griezineliais. Lasisa supjaustyti gabaliukais, sudeti sluoksniais su bulvemis i riebalais istepta forma. Isplakti grietinele.Ja sumaisyti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Uzpilti ant virsaus. Kepti orkaiteje 40-50 min. 200C temperaturoje...
Recepto vertinimas:
Isvirtos, nusunktos bulves sugrudamos, i jas iberiama miltu, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svoguno ir gerai ismaisoma. Is paruostos teslos padaromi vienodi paploteliai, ant ju dedama po puse sauksto idaro, krastai uzlenkiami, uzspaudziami ir padaromi pusmenuliu formo..
Recepto vertinimas:
Isvirtos, nusunktos bulves sugrudamos, i jas iberiama miltu, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svoguno ir gerai ismaisoma. Is paruostos teslos padaromi vienodi paploteliai, ant ju dedama po puse sauksto idaro, krastai uzlenkiami, uzspaudziami ir padaromi pusmenuliu formo..
Recepto vertinimas: